GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβερνήσεις συνεργασίας θέλουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα...

Aπό το http://kostasxan.blogspot.com/ . 15 Δεκεμβρίου 2008... Η έκταση των επεισοδίων και το μίσος που έβγαινε από μία μερίδα των διαδηλωτών...

Aπό το http://kostasxan.blogspot.com/
.
15 Δεκεμβρίου 2008... Η έκταση των επεισοδίων και το μίσος που έβγαινε από μία μερίδα των διαδηλωτών, υποψίασε πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα αυτούς που πιστεύουν πως οι υπερατλαντικοί σύμμαχοι έχουν σχέδια για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε φτωχό συγγενή της Ευρώπης, ο οποίος κυριαρχείται από τα ίδια προβλήματα, τα οποία ταλαιπώρησαν τους Βαλκάνιους γείτονές της.
Είναι αλήθεια πως τα γεγονότα που πυροδότησε η άνευ λόγου και αιτίας αδίστακτη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, γονάτισε την Ελλάδα και απαξίωσε την κυβέρνησή της, σε σημείο που ο πρωθυπουργός να έχει απολέσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που του έδειχναν οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί του και άλλοι ξένοι ηγέτες.Και αυτό, δυσκολεύει το έργο του, και τον καθιστά όχι αξιόπιστο συνομιλητή.
Ένας διπλωμάτης στην Ουάσιγκτον, που ασχολείται με τα ελληνικά θέματα, έλεγε σε Έλληνα ομόλογό του, ότι καμία σοβαρή κυβέρνηση δεν θα...

διαπραγματευθεί με τον κ. Καραμανλή, είτε το θέμα είναι οικονομικό, είτε ανήκει στη σφαίρα της πολιτικής.«Άλλωστε», τόνισε, «σύντομα θα γίνουν εκλογές». Ποιος ξεχνά ότι το 1993, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Γουόρεν Κρίστοφερ πρόβλεψε την εκλογική αναμέτρηση έξι μήνες πριν συμβεί, «εκτελώντας» τον πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη.
Τώρα ένας χαμηλόβαθμος αξιωματούχος, με ύφος χιλίων καρδιναλίων προφανώς επειδή υπηρετεί την υπερδύναμη, αποφασίζει και διαγράφει με μία μονοκοντυλιά τους δημοκρατικούς θεσμούς. Αλλά, την ευκαιρία για να μας χλευάζουν, τη δίνουμε εμείς οι ίδιοι, που ασυγκράτητοι και μόνιμα θυμωμένοι, καταστρέφουμε περιουσίες, τραυματίζουμε συνανθρώπους μας, προσβάλλουμε τη Δημοκρατία. Εάν δεν είχε προηγηθεί η δολοφονία του ανυπεράσπιστου παιδιού, που οπωσδήποτε δικαιολογούσε την αρχική έκρηξη αγανάκτησης, θα έλεγα πως η εικόνα της ανυπεράσπιστης καμένης Αθήνας θύμιζε τις «επαναστάσεις» στη Γεωργία, την Ουκρανία και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες.
Εκεί, χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες, πίστεψαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα αμερικανόδουλων πολιτικών και ανέτρεψαν τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις. Βέβαια, είναι αδιανόητο να συνδέσει κανείς τις ανεξέλεγκτες διαδηλώσεις της Αθήνας με τις καθοδηγημένες ανατροπές των κυβερνήσεων στη Γεωργία και την Ουκρανία.Όμως -την ίδια στιγμή- δεν μπορεί να μη σκεφθεί ο ανεξάρτητος παρατηρητής πως για τους Αμερικανούς στρατοκράτες, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι το «μαύρο πρόβατο» του ΝΑΤΟ, ένας ηγέτης που δήθεν δημιουργεί προβλήματα στους συμμάχους, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είτε είχαν ανάμειξη οι Αμερικανοί -που δεν επιβεβαιώνεται με στοιχεία- είτε όχι, ο καταποντισμός του κ. Καραμανλή και η πιθανή έξοδός του από την πολιτική, δεν στεναχώρησε τους αρμόδιους αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου, οι οποίοι πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων διπλωματών, χλευάζουν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και αγάλλονται με την αδυναμία του να ελέγξει τα πράγματα. Ένας εξ αυτών, διασκέδασε για αρκετή ώρα, όταν πληροφορήθηκε για την απέραντη μοναξιά του κ. Καραμανλή, λόγω της εγκατάλειψής του ακόμα και από τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και για το αίτημά του να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον.«Δεν πρόκειται να συμβεί», είπε έντονα ανακουφισμένος.
Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα λίγα πράγματα μπορούν να συμβούν. Πάντως, οι παροικούντες στην Ουάσιγκτον, που συνήθως αποφασίζουν για (και πριν) τους λαούς, άρχισαν να ομιλούν για κυβερνήσεις συνεργασίας!...Χωρίς σχόλια, για όσους ακόμη πιστεύουν στην "εξέγερση" των "παιδιών"...

16 σχόλια

  1. "...σε σημείο που ο πρωθυπουργός να έχει απολέσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που του έδειχναν οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί του και άλλοι ξένοι ηγέτες..."
    Ρε φίλε και ο Σαρκοζί τα ίδια πέρασε, γιατί δεν απώλεσε τον σεβασμό των άλλων ηγετών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OK! O Kαραμανλής να ανακηρυχθεί σέ
    ύψιστο αντιιμπεριαλιστή ηγέτη, 'οπως ο θείος του σε Εθνάρχη!
    Εξ' ου και η ανοχή του ΚΚΕ!
    Η ανάλυση σας,κύριε μου, είναι για
    την .....τηλεόραση. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΣΟΚ: ΞΕΧΑΣΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ.

    35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ;

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    8.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    9.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    10.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    11.Τον εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΘΑΣΟΚ: ΞΕΧΑΣΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσο και να χτυπήσετε τον κώλο σας κάτω, κανένας δε θα μπορέσει να καπελώσει τον αγώνα τον νέων ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο.
    Οι σημερινοί ελληνες από τα σαράντα και πάνω, έχουν ξοφλήσει πολιτικά, ιδεολογικά, έχουν στερέψει νοητικά και μπορεί ο κάθε άχρηστος μπούλης να τους κοροιδέψει με μια μπουκιά χαβιάρι και ένα τετρακίνητο made in china. Τον πούλο, έχουμε όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 7-9-2009

    Δεν παίζονται από «κόλπο γκρόσσο» οι άνθρωποι .

    Πηδάνε από τα μπαλκόνια και φεύγουν όπως-όπως αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή, εκεί να κάνουν τα δικά τους. Από την μια λοιπόν πήγανε το μαγαζί φούντο , αλλά τελευταία ώρα φορτώνουν το Δημόσιο με μερικές χιλιάδες προσλήψεις ακόμη .

    Στρώσανε το χαλί για να δώσουν ΔΕΗ και αέριο σε κάποια «τζάκια». Με το που φεύγουν όμως, δίνουν και μια τελευταία κατραπακιά στον δημόσιο χαρακτήρα της κοινής ωφέλειας , με τον νέο τρόπο τιμολόγησης της ενέργειας .

    Εκεί όμως που είναι ασυναγώνιστοι είναι με την τελευταία ρύθμιση και απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τον ανταγωνισμό.Η σύνθεση της Επιτροπής ορίσθηκε χθες με αυστηρά αξιο...κομματικά κριτήρια, για κάποια πρόσωπα, με ευαισθησία στο περιβάλλον φίλων του τέως Πρωθυπουργού και σφραγίδα καρτέλ .

    Έτσι η πρόκληση είναι τουλάχιστον τρία πρόσωπα της Επιτροπής που αποφάσισε σαν επίλογο σεμνά και ταπεινά το Υπουργικό Συμβούλιο.

    Ο ένας ξέρει καλά από μονοπώλια, για να κάνει κουμάντο κάμποσο καιρό στα πετρέλαια, ο άλλος μέσα στα πράγματα του ΣΕΒ, ως Πρόεδρος των μεταλλευτικών επιχειρήσεων, και ο τρίτος με .... προϊστορία στις εξαγωγές για την οποία παύθηκε ως δημόσιος υπάλληλος, με απόφαση του Πρωθυπουργού Ι. Γρίβα της Οικουμενικής Κυβέρνησης και πρόταση του τότε Υπουργού Εμπορίου Θ. Γκαμαλέτσου.

    Αναπληρωματικό μέλος στην σύνθεση είναι και νομικός από ΔΕΚΟ στην οποία η προηγούμενη «επιτροπή» έκρινε ότι έπρεπε να πέσει καμπάνα.

    Και έτσι τα καρτέλ «ελέγχουν» τα καρτέλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα αισθαντικό κορίτσι, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με απαγωγές και συμμορίες δολοφόνων, την Λίνα Χατζή, επέλεξαν να κατεβάσουν οι γαλάζιοι υποψήφια στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
    Ομιλούμε για πραγματική πρόοδο, μια και οι Γαλάζιοι μας έχουν συνηθίσει στις διαχύσεις τους με τον υπόκοσμο της περιοχής.
    Η Λίνα είναι επιλογή του Πάκη και μόνο γι αυτό το λόγο μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
    Η Λίνα μπορεί να επανιδρύσει-μαζί με τον Τραγάκη, τον Ζαγορίτη, τον Σιούφα και τον Απόστολο Σταύρου-τη πατρίδα μας.
    Να καούν τα πεντοχίλιαρα για τη Λίνα μας. Φέρτε θαλαμηγούς και κρουαζιέρες -το χάνεις το κορίτσι Πάκη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επέτρεψε μου να έχω μερικές αμφιβολίες σχετικά με τις διαπιστώσεις σου. Καταρχάς γιατί προσπαθείς να βγάλεις "καθαρό" τον κ.Καραμανλή όταν:
    http://www.bilderberg.org/1998.htm

    Τότε που αναφέρουν ως: GR - Karamanlis, Kostas A. - Leader of the Opposition
    Και λίγο παρακάτω: GR - Papandreou, George A. - Alternate Minister for Foreign Affairs

    Τι σημαίνει αυτό; Απλά κάνουν "κάποιοι" τη "δουλειά" τους και μετά απλά "τραβάνε το καζανάκι". Για αυτό δε φαίνεται να αλλάζει τίποτα και απλώς οι ίδιοι άνθρωποι εναλλάσσονται.

    Καπετάν Μακρής. Μιλάμε για χοντρό παιχνίδι, μιλάμε για την Νέα Τάξη. http://www.youtube.com/watch?v=tLSE1NQ7hQE&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ΕΝΤΟΛΗ Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από την απολογία του ενώπιον του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή Γ. Λέκκα, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ Αγάπιος Σημαιοφορίδης, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της αγοράς δομημένου ομολόγου ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ από τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία το 2007.

    Ο κ. Σημαιοφορίδης απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απιστίας, ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και απάτης. Αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 300.000 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

    ΑΝΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνεις δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ
    ---------------------------------
    ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MONO MIA AMERIKI THA SAS SOSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση