GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εργα και ημέρες του Γ. Σουφλιά...

...στη Γεν. Γραμματεία Δημ. Εργων . Από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Γ.Γ.Δ.Ε. / Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ . Έργα και ημέρες του υπουργού...

...στη Γεν. Γραμματεία Δημ. Εργων
.
Από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Γ.Γ.Δ.Ε. / Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.
ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
.
Έργα και ημέρες του υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στη ΓΓΔΕ!
1) Κρίσεις υποψηφίων Διευθυντών
Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού με το οποίο ανακοίνωσε την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, στη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της 3-9-2009, η Διοίκηση με εντολές της Πολιτικής ηγεσίας, επιχείρησε να ολοκληρώσει τη διαδικασία κρίσεων Δ/ντων που ήταν σε εξέλιξη, θεωρώντας τη περαιωμένη ενώ υπήρχαν σημαντικές εκκρεμότητες όπως,
α) Η μη ολοκλήρωση της διαδικασίας συνεντεύξεων,
β) Η μη ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων,
γ) Ο έλεγχος και η διόρθωση των μοριοδοτήσεων,
δ) Η μοριοδότηση του κριτηρίου των ειδικών δραστηριοτήτων.
ε) Η εξέταση ενστάσεως που είχε υποβληθεί από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για μη σύννομη συνεδρίαση του Υ.Σ. λόγο απουσίας του ορισμένου με Υπουργική Απόφαση Γραμματέα και του αναπληρωτή του.
2) Παράνομες Μετατάξεις
Οι 96 παράνομες μετατάξεις που...

αποφασίστηκαν από την πλειοψηφία του Υ.Σ. και οι οποίες καταγγέλθηκαν από το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας και εκπρόσωπο των εργαζομένων, η Πολιτική ηγεσία αρχικά πραγματοποίησε 13 από αυτές, ενώ ήδη είχε κοινοποιηθεί στις Δ/νσεις Διοικητικού (Δ16) και Οικονομικού (Δ18) της Γ.Γ.Δ.Ε και στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού ελέγχου του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, το υπ. αρ. πρωτ. 2/65749/30-1-2009 έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους με το οποίο γίνονταν γνωστό ότι δεν ήταν δυνατή η μετάταξη των υπαλλήλων αφού δεν είχαν προβλεφθεί οι αντίστοιχες πιστώσεις πριν από την Ανακοίνωση – Πρόσκληση για μετάταξη.
Μετά την προκήρυξη των εκλογών η Πολιτική ηγεσία προχώρησε στη δημοσίευση άλλων οκτώ (8) μετατάξεων εκ των 96 προαναφερομένων, ενώ η σχετική νομοθεσία απαγορεύει ρητώς την οποιαδήποτε μεταβολή στην υπηρεσιακή κατάσταση των Δημοσίων Υπαλλήλων κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών, μέχρι την ορκωμοσία της Κυβέρνησης που προκύπτει από αυτές.
· Σημειώνουμε δε ότι μία εξ αυτών είναι συγγενικό πρόσωπο του Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.
· Ποιοι είναι οι λόγοι που η Δ/ντρια Δημοσιονομικού Ελέγχου βεβαιώνει την ύπαρξη πιστώσεων επί των αποφάσεων μετατάξεων σε αντίθεση με το παραπάνω έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους;
3) Παράνομη χορήγηση επιδομάτων
Χορηγήθηκαν παράνομα επιδόματα σε μη δικαιούχους.
4) Διώξεις κατά συνδικαλιστών
Για πρώτη φορά στα 27 χρόνια δραστηριότητας του συλλόγου μας, Υπουργός κατέθεσε αγωγή στρεφόμενος προσωπικά κατά του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του, ζητώντας να χαρακτηριστεί στάση εργασίας παράνομη και καταχρηστική με την απαίτηση να επιδικασθεί ποσό 60.000 € σε βάρος τους σε τυχόν πραγματοποίησή της.
5) Μετακινήσεις προσωπικού
Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού με το οποίο ανακοίνωσε την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου φρόντισε για την τακτοποίηση των «δικών της παιδιών» μετακινώντας τους σε επιλεγμένες υπηρεσίες. Στο σημείο αυτό αναφέρουμε ότι με προηγούμενες αποφάσεις του ο Υπουργός είχε βίαια μετακινήσει σε άλλο εργασιακό χώρο (Υ.ΧΩ.Π.) υπαλλήλους της Γ.Γ.Δ.Ε.
Εκτός των παραπάνω υποβάλλουμε και τα ακόλουθα ερωτήματα
- Έχουν κρατηθεί «ανοιχτοί αριθμοί πρωτοκόλλου» με ημερομηνίες προ της προκήρυξης των εκλογών σε Υπηρεσίες της Γ.Γ.Δ.Ε ;
- Γιατί δεν δόθηκαν στον σύλλογό μας τα στοιχεία που είχαμε ζητήσει και αφορούν στην ανάθεση συμβάσεων καθαρισμού και φύλαξης (Security) των κτιρίων;
- Γιατί έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων; Τι άραγε ψάχνει;
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος Χαρ. Κτενάς
Ο γεν. γραμματεάς Λουκάς Καρδάρας

20 σχόλια

  1. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ – ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    10 πράσινες εξαγγελίες του Γιωργάκη για να μας κλέψει την ψήφο:

    1. «Θα προχωρήσουμε σε πλήρη καταγραφή των δημοσιονομικών για να ξέρουμε τι παραλάβαμε».
    Είναι η κορωνίδα της κοροϊδίας για την επόμενη μέρα. Το πασόκ ήδη προετοιμάζει το σχέδιο της «καμένης γης», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβαν «άδεια ταμεία». Στόχος, να αθετήσει ακόμα και τις πενιχρές εξαγγελίες του και να βάλει τις βάσεις για τη νέα επιδρομή σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων.

    2. «Θα βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα».
    Προκλητική κοροϊδία σε βάρος, γιατί ο ΓΑΠ, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των αντεργατικών νόμων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    -- Ν. 1892/90 (ΝΔ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.
    -- Ν. 2639/98 (ΠΑΣΟΚ): καθιέρωση της εκ περιτροπής απασχόλησης ως μορφής της μερικής απασχόλησης. «Βελτίωσε» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.
    -- Ν. 3174/03 (ΠΑΣΟΚ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στο δημόσιο.
    -- Ν. 3250/04 (ΝΔ): επέκταση της μερικής απασχόλησης και σε άλλους τομείς του δημοσίου.
    -- Ν. 3385/05 (ΝΔ): επαναφορά της υπερεργασίας, παραπέρα μείωση της υπερωριακής αμοιβής. Νέα «βελτίωση» της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

    3. «Καταργούνται οι κομματικοί εκβιασμοί των stage και των άλλων τοποθετήσεων στο δημόσιο. Τα stage θα επεκταθούν στον ιδιωτικό τομέα».
    Προκλητικός εμπαιγμός. Πρώτον, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι τα stage τα θέσπισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Ν. 2636/1998) και σήμερα με το συγκεκριμένο απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς απασχολούνται περίπου 200.000 άνθρωποι
    Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 3174/2003 έχει φροντίσει να εισαχθεί η μερική απασχόληση σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

    4. «Θα προωθήσουμε προγράμματα "κοινωνικής εργασίας" ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ηλικιωμένους ανέργους».
    Με τη συγκεκριμένη πρόταση το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επαναφέρει τα stage από το ...παράθυρο, με τη μορφή κυρίως της μαθητείας, όπου στο όνομα της πρακτικής εξάσκησης σπουδαστές σχολών ΟΑΕΔ θα δουλεύουν τζάμπα για τους επιχειρηματίες.

    5. «Θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης των εργαζομένων».
    Μας δουλεύουν άγρια. Ως κυβέρνηση το πασόκ νομιμοποίησε τα «δουλεμπορικά» γραφεία «ενοικίασης» εργαζομένων με το νόμο 2956/01. Εξάλλου, ο ίδιος ο ΓΑΠ ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί αποτελεί «κοινοτική οδηγία»!!!

    6. «Θα καθιερώσουμε μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα».
    Η απάτη είναι εξόφθαλμη. Δεν προσδιορίζει το πρώτο κλιμάκιο των εισοδημάτων που δε θα φορολογούνται (σήμερα 12.000 ευρώ). Δε δημοσιοποιεί τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης (σήμερα είναι 40%). Δεν καθορίζει ποια θεωρεί «μεσαία εισοδήματα» και αποφεύγει να ξεδιαλύνει ποια θα είναι τα ενδιάμεσα κλιμάκια του φορολογικού του συστήματος (σήμερα είναι 2).

    7. «Στήριξη του πραγματικού εισοδήματος. Αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του πληθωρισμού».
    Σήμερα ο πληθωρισμός κινείται στο 0,8%. Με δεδομένο αυτό, ο κατώτερος βασικός μεικτός μισθός στο δημόσιο, που είναι 710 ευρώ, με την αύξηση θα γίνει ...715,6 ευρώ! Δηλαδή, 19 λεπτά τη μέρα!, Μας δουλεύει κι’ άλλο.

    8. «Θα χορηγήσουμε έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
    “Θα» χωρίς καμμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Έπεα πτερόεντα

    9. «Θα καλύψουμε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία».
    Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του το 2004 25.000 κενές θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού! Τα λόγια είναι περιττά, η υποκρισία στο απόγειό της.,

    10. «Θα επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής».
    Εμπαίζει το λαό με τα περί «δίκαιης φορολογίας», καθώς οι συγκεκριμένοι φόροι πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους να αποφεύγουν τη φορολόγηση κληρονομιάς (μέσω εταιριών, μέσω οφσόρ, κλπ).

    ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ – ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΠΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ:
    Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους διάφορους λαϊκιστές μεσσίες, η αλήθεια για την ανεργία είναι (άπειρα sites στο ιντερνετ για επιβεβαίωση):
    ΕΛΛΑΔΑ: ανεργία 2004: 11,2%, 2007: 7,7%, 2008: 7,1%,Β΄τρίμηνο 2009: 8,4%
    ΙΣΠΑΝΙΑ: ανεργία 2007 9,5%, 2008 12,8%, Β’ τρίμηνο 2009:18,6% (σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο)
    ΗΠΑ: ανεργία 2007 5,3%, 2008 8,2%, Β’ τρίμηνο 2009: 9,6% (δημοκρατική κυβέρνηση Ομπάμα)
    Τα ίδια (περίπου) είναι τα στοιχεία για ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ και ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
    Εξαιρετικά απότομη είναι η αύξηση της ανεργίας στην Ιαπωνία που από 4,1% το 2007 έφθασε το 9,7% το Β’ εξάμηνο 2009 (είναι το υψηλότερο ποσοστό από το 1974).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    Σύμφωνα με το Γιωργάκη, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ η μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση, εάν κυβερνούσε αυτός και οι απίθανοι οικονομολόγοι του (με το περίφημο αόρατο σχέδιό τους).
    Σοβαρές κουβέντες δηλαδή, όχι παίξε – γέλασε.
    Πολύ ισορροπημένο άτομο μπαγάσας ο Γιωργάκης και ξέρει τι λέει.
    Μη συζητάς!
    Γειά και χαρά σας σύντροφοι και περαστικά!
    Με τα μυαλά και τον αρχηγό που κουβαλάτε, θα σας εμπιστευθεί ο λαός όταν παγώσει η κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν κάνει αιματηρές δημοσιονομικές οικονομίες και δεν κτυπήσει τη φοροδιαφυγή πάμε για την καταστροφή.
    Ο ΓΑΠ δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Παλινωδεί, αυτοσχεδιάζει και φαίνεται απόλυτα ανεπαρκής να χειρισθεί σοβαρά θέματα και ιδιαίτερα την οικονομία.
    Η πρωθυπουργία του έχει γίνει αυτοσκοπός και γι’ αυτό είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
    Εάν εκλεγεί, το πολύ σε ένα εξάμηνο θα αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ.
    Θα ανεβάσει το ΦΠΑ στο 22% και τον ΕΦΚ κατά 20%.
    Τα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα θα λυθούν αλλά ο κόσμος θα στενάξει.
    Θα εμφανιστεί πάλι ο πληθωρισμός, θα γονατίσει ο τουρισμός και κάθε είδους εξαγωγές.
    Όσοι έχουν σταθερά εισοδήματα, δηλ. οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, θα γονατίσουν.
    Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα, με μεγάλη διαφορά, θα είναι η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 15% (κατακαημένη ρούμελη).
    Φοβάμαι ότι οι κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές, για πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα για όσους έχουν πάρει τραπεζικά δάνεια.
    Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνει το ανάπηρο δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
    Το παιγνίδι έχει τελειώσει.
    Οταν κάνει ΤΕΤΟΙΑ συγκέντρωση ο Καραμανλής μέσα στο μεγαλύτερο άντρο του πράσινου φανατισμού το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο.
    Οι κρητικοί το "καθάρισαν" το παιγνίδι.
    Πάμε για καθαρή νίκη, όχι της ΝΔ αλλά της Ελλάδας.
    Τέρμα στα ψέμματα των Γιωργοκάναλων, μετά τις εκλογές θα πάνω από εκεί που ήλθαν οι τρισάθλιοι επιχειρηματίες που μας πίνουν το αίμα 20 χρόνια τώρα.
    Όσο για το Γιωργάκη, τί να πείς;
    ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ.
    Ο κόσμος φοβήθηκε την αοριστολογία του, τα ταξίματα, τις θολές απαντήσεις, τη συσκότιση στα εθνικά θέματα και, γενικά, τις τόσες παλινωδίες του.
    Πάνω από όλα, ο κόσμος τρέμει για τα οικονομικά του τα επόμενα χρόνια.
    Ο κόσμος προτιμά τη σκληρή αλήθεια που οδηγεί στη σιγουριά από τον θολό ξύλινο λόγο που έρχεται κατ΄ ευθείαν από τη μαύρη δεκαετία του 80.
    Στην ουσία ο κόσμος κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και τα παραμύθια.
    Ωριμάσαμε φαίνεται.
    Ήταν καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηταν ενας απλος ανθρωπακος που δουλευε καπου ως υπαλληλος και επαιρνε μισθο 1500 ευρω τον μηνα, και ο πατερας του ειχε αφησει ένα διαμερισμα καπου στην Αθηνα, το πατρικο τους στο χωριο και καποια κτηματακια για τα οποια ειχε πληωσει φορο κληρονομιας και ειχε και ένα αυτοκινητο δεκαετιας 1400 κυβικων. Όταν ηρθε η διακυβερνηση της δεξιας συνειδητοποισησε ότι ειχε να αντιμετωπισει τις εξης αλλαγες στην φορολογια του σε σχεση με το ΠΑΣΟΚ
    Φορολογια εισοδηματος ΠΑΣΟΚ (1500 x 14 - 10000 αφορολογητο) x 12% = 1320 ευρω
    ΝΔ (1500 x 14 - 12000 αφορολογητο) x 25% = 2250 ευρω προσθετη φορολογια 930 ευρω
    Φορολογια περιουσιας ΠΑΣΟΚ - Φορος Μεγαλης Περιουσιας στον οποιο δεν ενεπιπτε 0 ευρω
    ΝΔ - Ενιαιο Τελος Ακινητων 50 ευρω προσθετη φορολογια 50 ευρω
    Τελη κυκλοφοριας ΠΑΣΟΚ 170 ευρω
    ΝΔ 300 ευρω προσθετη φορολογια 120 ευρω
    Τελη κινητης τηλεφωνιας ΠΑΣΟΚ 5 x 12 = 60 ευρω
    ΝΔ 10 x 12 = 120 ευρω προσθετη φορολογια 60 ευρω
    Εμμεση φορολογια ΝΔ αυξηση του ΦΠΑ κατά 1% μειωνε αντιστοιχα την αξια των πραγματων που αγοραζε
    Δηλαδη με μεσο ΦΠΑ στις αγορες του 14% (9% και 19%) και διαθεσιμο εισοδημα μετα την φορολογα εισοδημα 20070 ειχε . προσθετη εμμεση φορολογια 20070/114 = 176 ευρω
    Δηλαδη, η δεξια του επεφερε συνολικη προσθετη φορολογια 1216 ευρω ενώ παραλληλα εβλεπε στους πλουσιους ανθρωπους να μειωνεται ο αντιστοιχος φορολογικος τους συντελεστης, να μην πληρωνουν πλεον φορο μεγαλης περιουσιας, και να κληροδοτουν την περιουσια τους οσο μεγαλη κι αν είναι αυτή δωρεαν, και παραλληλα εβλεπε την διαλυση του δημοσιου τομεα, όπως στα νοσοκομεια -αν ποτε τα χρειαζοταν- να τους κατασχεται για πρωτη φορα στην ιστορια το ιατρικο υλικο λογω χρεους. Αυτος ο ανθρωπος κληθηκε παλι από την δεξια παραταξη να την ψηφισει για να συνεχισει την λιτοτητα…
    Ηταν σαν να τον προσεβαλαν ως ηλιθιο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν αποχωρησε το ΠΑΣΟΚ το 2004 ειχε να επιδειξει την εισοδο της Ελλαδας στην ΟΝΕ, την εισοδο της Κυπρου στην ΕΕ, την διοργανωση της ολυμπιαδας, το μετρο, την γεφυρα Ριου-Αντιριου, το νέο αεροδρομιο της Αθηνας, την Αττικη οδο, μερος της Εγνατιας οδου και εικοσι νομαρχιακα νοσοκομεια.
    Ιδου τι εχει να επιδειξει η δεξια αποχωροντας…
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μετα την πολιτικη απατη της ¨απογραφης¨ με την οποια μεταφεραν εγγραφες κυριως αμυντικων κονδυλιων στα ετη του ΠΑΣΟΚ και της ¨πτωσης¨ της ανεργιας μεσω της αλλαγης τροπου μετρησης, τα επιτευγματα της δεξιας ηταν η αναδιανομη υπερ των πλουσιων με τις αλλαγες στην φορολογια εισοδηματος και περιουσιας, η γιγαντωση του σπαταλου κρατους με 9% μεση ετησια αυξηση των κρατικων δαπανων, και επανδρωση του οικονομικου επιτελειου με γελοια ατομα σαν τον Μπουρ(δ)α (ο υφυπουργος οικονομικων που δεν ειχε διαβασει ποτε του μια εφημεριδα ώστε να ξερει ότι ο καθηγητης οικονομιας Krougman δεν είναι γυναικα). Ακομα η παγκοσμια αναπτυξιακη κριση, για την οποια εφαρμοσθηκε παγκοσμιως επεκτατικη δημοσιονομικη πολιτικη, εδώ χρησιμοποιηθηκε ως δικαιολογιση της προγενεστερης, λογω της δεξιας πολιτικης, δημοσιονομικης καταρρευσης και εφαρμοσθηκε περιοριστικη πολιτικη βυθιζοντας περαιτερω την οικονομια.
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Καταργηση στην πραξη του νομου του ΠΑΣΟΚ για δημοσιονοκικη υποστηριξη του με 1% του ΑΕΠ, και επενδυση των αποθεματικων, όχι στο χρηματιστηριο όπως κατηγγειλαν το ΠΑΣΟΚ, που όμως αργοτερα ανεκαμψε και ενισχυσε τα αποθεματικα, αλλα σε δομημενα ομολογα τα οποια κατερευσαν (παρασυροντας και κολοσσους αμερικανικες τραπεζες) και μαλιστα με προμηθεια αγορας 14% και παραλληλα χαριστικες ρυθμισεις στις τραπεζες για την εισοδο του προσωπικου τους στο ΙΚΑ.
    ΠΑΙΔΕΙΑ Πολιτικη απατη της μηδεποτε εκπληρωθεισας προεκλογικης υποσχεσης του 5% υπερ της παιδειας και κλεισιμο πολλων ΤΕΙ με την θεσπιση του οριου βαθμολογιας του 10 με παραλληλη ανεξελεγκτη γιγαντωση των ιδιωτικων κολεγιων.
    ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ-ΘΕΣΜΟΙ Γιγαντωση του σπαταλου κρατους με 1200 νεες υπηρεσιες και επιτροπες, εξευτελισμος με την απορριψη από την ΕΕ του νομου ¨του βασικου μετοχου¨ των ΜΜΕ του Παυλοπουλου και καταργηση του ΑΣΕΠ στην πραξη με κομματικες προσληψεις με ¨συνεντευξεις¨.
    ΥΓΕΙΑ Καταρρευση του συστηματος υγειας με ελλειψη προσωπικου και με την, για πρωτη φορα, κατασχεση από νοσοκομεια ιατρικου υλικου λογω χρεων.
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θρασυτατη πολιτικη απατη της εγκρισης του σχεδιου Αναν (επι λεξει δηλωση Καραμανλη «Το σχεδιο Αναν εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα από μειονεκτηματα») με την παραλληλη προβολη με υπερηφανεια της δηθεν αρνησης του.
    ΑΜΥΝΑ Συνεχιση της καταγγελομενης προεκλογικα προμηθειας στρατιωτικου υλικου χωρις διεθνης διαγωνισμο.
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ανεπανορθωτη καταστροφη για πολλες γενιες, λογω πυρκαγιων, του περιβαλλοντος της Πελοποννησου και της Αττικης εξαιτιας της κρατικης ανικανοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι πορδάει δέν είναι πάντα ο κώλος του Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπάμαι γιατί ακόμη μια φορά διαπιστώνω ότι τα βάζετε με το λάθος άνθρωπο. Αυτούς που θα πρέπει να κατηγορείτε είναι εκείνοι οι ψηφοφοφόροι που στέλνουν στη Βουλή χρόνια τώρα τον Γ. Σουφλιά. Αυτός τη δουλιά του κάνει, επαγγελματίας είναι! Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
    Το παιγνίδι έχει τελειώσει.
    Οταν κάνει ΤΕΤΟΙΑ συγκέντρωση ο Καραμανλής μέσα στο μεγαλύτερο άντρο του πράσινου φανατισμού το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο.
    Οι κρητικοί το "καθάρισαν" το παιγνίδι.
    Πάμε για καθαρή νίκη, όχι της ΝΔ αλλά της Ελλάδας.
    Τέρμα στα ψέμματα των Γιωργοκάναλων, μετά τις εκλογές θα πάνω από εκεί που ήλθαν οι τρισάθλιοι επιχειρηματίες που μας πίνουν το αίμα 20 χρόνια τώρα.
    Όσο για το Γιωργάκη, τί να πείς;
    ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ.
    Ο κόσμος φοβήθηκε την αοριστολογία του, τα ταξίματα, τις θολές απαντήσεις, τη συσκότιση στα εθνικά θέματα και, γενικά, τις τόσες παλινωδίες του.
    Πάνω από όλα, ο κόσμος τρέμει για τα οικονομικά του τα επόμενα χρόνια.
    Ο κόσμος προτιμά τη σκληρή αλήθεια που οδηγεί στη σιγουριά από τον θολό ξύλινο λόγο που έρχεται κατ΄ ευθείαν από τη μαύρη δεκαετία του 80.
    Στην ουσία ο κόσμος κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και τα παραμύθια.
    Ωριμάσαμε φαίνεται.
    Ήταν καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ .....!!!!!
    Δεν παίζεται ο οικονομικός εγκέφαλος που θα μας βγάλει από την παγκόσμια κρίση.
    Με 2,5 δις θα φτιάξει την Ελληνική οικονομία και μάλιστα μέχρι τα Χριστούγεννα!
    Όπως λέει και ξαναλέει, χρήματα υπάρχουν.
    Είδες πόσο εύκολες είναι οι λύσεις όταν έχεις «τέτοιο» εγκέφαλο;
    Είναι ο ίδιος εγκέφαλος που αδυνατεί ακόμη και να διαβάσει.
    Να τους γράψει δεν το συζητάμε, πρέπει να ξέρει κανείς πρώτα την αλφαβήτα.
    Στην ιστορία θα μείνει η προεκλογική του ομιλία στις Ευρωεκλογές στο πεδίο του Άρεως, που διάβαζε "δίνουμε όλοι το παρών την Κυριακή, όλοι στις κάλτσες"!!;;;!!!;;;
    Αυτό πια ξεπερνά τα όρια του γλωσσικού λάθους!
    Εάν αυτό δεν είναι διανοητική υστέρηση, τότε τι είναι;
    Ούτε να διαβάσει;
    Πόσοι «πραγματικοί» Έλληνες δεν ξέρουν να διαβάζουν;
    Είναι να μην τραβάει τα μαλλιά του ο Βαγγέλης που έχασε από τέτοιο στόκο;
    Άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαίνει, κι άλλα λέει το άτομο!
    Μάλλον στο κείμενο που διάβαζε έγραφε kalpes και το μπέρδεψε με τις kaltses του.
    Απίθανε Γιωργάκη, ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ.
    Η χαρά του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα!
    Ή έχεις καθαρό μυαλό ή δεν έχεις, γιγαντοτεράστιε.
    Όσο για την παγκόσμια κρίση, εκεί να δείς «σχέδιο».
    Μπερδεύει τα δισεκατομμύρια με τα εκατομμύρια και το έλλειμμα με το χρέος.
    Όλα ίδια του φαίνονται!
    Με το Γιωργάκη, «αισθάνομαι» πιο σίγουρος για τη δουλειά μου, ανεργία τέλος (άσε που θα μου πληρώσει και το στεγαστικό δάνειο και τις κάρτες).
    Ή είσαι με το λαό ή δεν είσαι.
    Το εάν «αισθάνομαι» επίσης και το δούλεμα είναι μία άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    Είναι απίστευτο το πόσες αμαρτίες του Γιωργάκη και της παρέας του κρύβουν εδώ και μια δεκαπενταετία τα Γιωργοκάναλα.

    Οι μπουνταλάδες οι δεξιοί ούτε τότε ούτε καν σήμερα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις βρωμιές της πράσινης συμμορίας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

    Ορισμενα μαθηματα του πως να κλεβετε και να βγαινετε λαδι απο το ΠΑΣΟΚ (Τα Γιωργο-κάναλα να είναι καλά):

    1. Φτιαχνουμε εθνικη οδο (βλεπε ΠΑΘΕ) χωρις λωριδα ασφαλειας και χωρις εγκοπη στη νησιδα για να κανουν αναστροφη τα ασθενοφορα. (made by Λαλιωτης)

    2. Φτιαχνουμε περιφεριακη στη Θεσσαλονικη, πληρωνομαστε για ανισοπεδους κομβους και τελικα ο περιφεριακος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχει φαναρια αντι για ανισοπεδους κομβους (χρατς χρατς Λαλιωτης)

    3. Λεμε σ ολους τους Ελληνες να πανε χρηματηστηριο, οταν βαλουν τα λεφτα τους το βουλιαζουμε και μετα κανουμε την παπια.

    4. Αρπαζουμε τις επιδοτησεις της ΕΕ (κτηματολογιο, ΚΑΠ) τις τρωμε σε συμβουλια και "επιμορφωτικα σεμιναρια" και ο,τι περισευει το γυρναμε πισω. (βλεπε 1ο και 2ο ΚΠΣ)

    5. Χωνουμε παντου "αξιοκρατικα" δικους μας και ελγχουμε το κρατος, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ακομη και μετα απο 5 χρονια ΝΔ. Παραδειγματα (Αποστολος Ζαπρης, Γεωργιος Σβαρνιας επιφανη στελεχη του ΠΑΣΟΚ που λυνουν και δενουν μεσα στο Υπουργειο Γεωργικης Αναπτυξης).

    6. Λεμε οτι "εγω δε χρωσταω σε κανενα" και Μπομπολας Αλαφουζος μας αποθεωνουν νυχθημερον και προβαλλουν πρασινη προπαγανδα.

    7. Ανταλλασει η Ελλαδα τον Λαλα με Αμερικανους και το βαφτιζουμε σκανδαλο υποκλοπων αφου αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει δημοσιως. (Ετσουξε Τζεφρυ?)

    8. Κανουμε Ολυμπιακους αγωνες στην Αθηνα με 22δις και ψωμολυσα ολη η Ελλαδα για να νιωσουν οι Αθηναιοι Εθνικα υπερηφανοι. Εδωσε δε τετοια σημασια στην υπολοιπη Ελλαδα το ΠΑΣΟΚ που η Θεσσαλονικη δεν εχει ακομη διεθνη αερολιμενα (τωρα κτιζεται ο νεος αεροδιαδρομος) και το ΜΕΤΡΟ ειχε καταντησει ανεκδοτο.

    9. Ανταλλασεται ενα δημοσιο κτιριο με κατι χιλιαδες στρεμματα στη Βιστωνιδα (απιστευτη φυσικη ομορφια) με εκπληκτικες δυνατοτητες τουριστικης αναπτυξης και αποδοσης των δεοντων στο Ελληνικο δημοσιο και οι καναλαρχες για να ριξουν την αξια της γης εκει το βγαζουν σκανδαλο και μετα ορμανε να φανε τα φιλετα και να χτισουν ξενοδοχεια. Καντε καμια βολτα εκει να δειτε τι χτιζεται.

    10. Οταν τα λογια και τα επιχειρηματα στερευουν κολαμε μια ταμπελα φασιστα και την αμολαμε σαν την σουπια.

    11. Α κατι για τα δαση. Μηπως και στο Los Angeles δεν εχουν μεσα και σχεδιο που καιγοταν για εβδομαδες? Γιατι αν δεν εχουν να στειλουμε τον Tzefry να τους σωσει.

    12. Βαζουμε στην Ολυμπιακη, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ εργατες του ΠΑΣΟΚ και αφου γινουν ζημιωγονες εκληπαρουμε να πουληθουν.

    13. Δανειζομαστε μεχρι σκασμου κανουμε την οικονομια μπαχαλο και φευγουμε απο την εξουσια. Κι οταν ο αλλος δεν τα καταφερει αμολαμε πρασινες κοσμοθεωριες και επιστρεφουμε νικητες.

    Λιγη τσιπα ρε. Ελεος.

    Ο προεδρος της ΓΣΕΕ τι ειναι με 24.000 ευρω μισθο ΤΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

    Ο πρασινοφρουρός εργατοπατερας, δεν ειναι golden boy?

    Αν καταφερει κανεις απο σας εκει εξω να μιλησει χωρις να βρισει τοτε ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,
    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,
    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,
    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,
    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,
    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,
    ο Βασιλάκης της Aegean,
    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και
    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Και άμα δεν κόβουν αποδείξεις οι γιατροί και οι δικηγόροι τίθα τους κάνεις;
    Μούτρα;
    Πές και τίποτε συγκεκριμένο, βρε άρχοντα της αοριστίας!
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε o ΜΕΓΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ αλλά θα είχε ήδη σπάσει το πασόκ στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2.20
    ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΡΕ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2:20:00, 3:48:00" ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ? Η' ΤΥΦΛΩΣ ΕΙΣΑΙ Η' ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ. ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΗ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ. ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ. ΑΠΟΡΙΑ... ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ 4Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ. ΩΡΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΧΕΤΕ ΟΜΙΛΙΑ QUEST 19' ΛΕΠΤΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΟΥΣΤΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *