GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί συλλήψεων και μη...

Από τον Απόδημο Ελληνα .

Από τον Απόδημο Ελληνα
.

18 σχόλια

  1. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυο λεξεις ολη η αληθεια του παρακρατους που ζει και βασιλευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.
    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;
    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους τρομοκράτες και τους κουκουλοφόρους.
    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.
    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).
    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;
    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.
    Αυτός που είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει θετικά τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.
    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.
    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους και τους επαγγελματίες πράκτορες της CIA που έχουν φέρει την τρομοκρατία στην Ελλάδα.
    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.
    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα με τη βία πρέπει να λυθεί.
    Σίγουρα η λύση δεν είναι να αποκτήσουμε μια πιό αυταρχική αστυνομία, η λύση είναι να αποκτήσουμε μια πιό αποτελεσματική αστυνομία.
    Και εδώ είναι το μεγάλο θέμα.
    Τί νόημα έχει να συλλαμβάνεται κάποιος που παρανομεί και να μην καταδικάζεται ελλείψει επαρκών αποδεικτικών στοιχείων;
    Είναι γελοίο να συλλαμβάνται 50 άτομα και τα δικαστήρια να αθωώνουν τους 48.
    Τρία μέτρα είναι απόλυτα αυτονόητα:
    1.Η ποινικοποίηση της κουκούλας (κουκούλα φοράει όποιος έχει κάτι να κρύψει).
    2.Η κατάργηση του ασύλου (δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση και καμία σχέση με τον 21ο αιώνα σε μία χώρα που ανήκει στην Ε.Ε. εδώ και 30 χρόνια).
    3.Η εγκατάσταση καμερών (κινητών και ακίνητων) σε ευαίσθητους στόχους, όπως και στα κράνη και τα αυτοκίνητα των αστυνομικών. Είναι ένα μέτρο που προσφέρει διαφάνεια, έτσι ώστε ούτε οι αστυνομικοί να έχουν τη δυνατότητα να είναι άδικοι με τους ελεγχόμενους πολίτες ούτε οι πολίτες να αποφεύγουν την ποινή όταν παρανομούν.
    Όποιος θέλει διαφάνεια άς κοπιάσει, οι υπόλοιποι είναι συμπλεγματικές καρικατούρες ψευτο-επαναστατών της δεκαετίας του 70, με έντονα προσωπικά αδιέξοδα.
    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφηστε τον ΥΠΟΚΡΙΤΗ bravogiorgo να τρεχει τωρα να αναψει κερακια στον καθενα απο τους κατωθι που σκοτωσε η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ :

    - Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.

    - Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.

    - Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.

    - Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.

    - Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.

    - Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.

    - Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.

    - Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.

    - Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.

    - Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.

    - Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

    - Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

    - Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.

    - Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε γειά μπουχέσα κλασσομπανιέρα χοντρόμπαλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ !!!!!

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΛΕ.

    ****************************

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΕΛΟΣ.

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΜΑΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Η ΤΡΕΜΗ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΚΑΨΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ, ΚΛΑIΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.

    ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΛΑΜΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. Η 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ.

    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.

    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΣΕΣ

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψηφίστε μας είμαστε άχρηστοι. Ποιός το λέει; Οι νεοδημοκράτες βεβαίως. Δηλαδή δεν το λένε ακριβώς έτσι αλλά όποιον νεοδημοκράτη ρωτήσεις γιατί τα σκάτωσε ο Kαραμανλής θα σου απαντήσει, ότι ο ίδιος είναι καλός, αλλά δεν είχε πάγκο.

    Δεν έχω πάγκο σημαίνει δεν βρίσκω άξιους να ρίξω στο παιγνίδι. Είναι δηλαδή όλοι άχρηστοι στον πάγκο. Και αυτό το δηλώνουν υπερήφανα οι ψηφοφόροι του κουρασμένου.

    Ο κουρασμένος λοιπόν είναι επικεφαλής ενός κόμματος που αποτελείται απο άχρηστους σύμφωνα με τους ίδιους τους νεοδημοκράτες αλλά παρόλα αυτά πρέπει να τους ξαναεκλέξουμε.

    Μπορεί βέβαια αυτή η εξήγηση να είναι λάθος και η Νέα Δημοκρατία να μην διαθέτει μόνο άχρηστους αλλά και εκλεκτά στελέχη έτοιμα και τη ζωή τους να διαθέσουν υπερ του λαού και του έθνους.

    Τότε οδηγούμεθα στο αβίαστο συμπέρασμα ότι ο Καραμανλής είχε μεν άξια στελέχη αλλά κατάφερε να διαλέξει τους άχρηστους. Δηλαδή ο Καραμανλής στερείται του βασικού προσόντος ενός ηγέτη να εντοπίζει τους άξιους και να τους αναθέτει ρόλους. Ο συλλογισμός τώρα οδηγείται στο δυσάρεστο συμπέρασμα ότι ο Καραμανλής είναι ο ίδιος άχρηστος αφού δεν μπορεί να εντοπίσει ποιός είναι κατάλληλος και ποιός όχι.
    Δηλαδή με δύο λόγια η έχουμε άχρηστα στελέχη με ικανό αρχηγό η έχουμε ικανά στελέχη με άχρηστο αρχηγό. Εάν όμως ο αρχηγός είναι άχρηστος και τα στελέχη ικανά τότε πως την πάτησαν και τον έκαναν αρχηγό;
    Εάν πάλι ο αρχηγός είναι ικανός και τα στελέχη άχρηστα που στο διάολο βρέθηκε ο ικανός μέσα σε ένα τσούρμο άχρηστων;
    Υπάρχει και μία τρίτη εξήγηση που παρότι προσωπικά δεν θέλω να υιοθετήσω εξηγεί τα πάντα: Πρόκειται για ένα τσούρμο άχρηστων του αρχηγού συμπεριλαμβανομένου.
    Σε αυτή την περίπτωση τα πάντα ξεκαθαρίζουν. Αχρηστος αρχηγός επέλεξε άχρηστα στελέχη και κατα πως λέει ο λαός στραβός στραβό κουβάλαγε πέσαν κι οι δυό στο λάκο.
    Το κακό είναι ότι παρέσυραν μαζί τους και τη χώρα. Περαστικά τους και περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΗΜΕΡΑ ¨ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ " ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ



    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ της ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ

    Η παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μου δεν προέρχεται από εμένα, αλλά είναι προϊόν κακόβουλης επίθεσης.

    Προεκλογικό τρικ της ΝΔ οι συλλήψεις των παιδιών

    Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς", θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μή, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές οτι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!

    Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες η δημοκρατία πλήττεται με πολλούς τρόπους.



    ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ . . . . . . . . . . . . . ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει, επειδή είναι εικοσάχρονοι, έπρεπε να τους δώσουμε κανένα παράσημο;
    Να αφήστε τις υπεραπλουστεύσεις και η τρομοκρατία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την παίρνετε σαν νεανική τρέλλα. Στα 21 του χρόνια ένας νέος άνθρωπος είναι ανθυπολοχαγός και έχει ευθύνη για 30 στρατιώτες. Από τα 18 ψηφίζουν οι νέοι. Πότε θα αποκτούν ευθύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερούδια από τον Mr τζων.

    Αγαπητοί μου φίλοι,

    Μια χαρά μέρα χθές Κυριακή και είπα να βγώ για λίγο από τα υπόγεια της Ρηγίλης.

    Είχα κέφι, ήμουν χαρούμενος...

    Πάω για καφέ σε γνωστό στέκι της Σκουφά, όπου συχνάζουν τα στελέχη μας. Είχα μια κρυφή χαρά γιατί ίσως να συναντούσα και τον θόδωρο εκεί.

    Αντί αυτού τι βλέπω. Εναν βουλευτή μας να διαβάζει το Βήμα. Φίσκα το καφέ, χαρούμενοι άνθρωποι, αλλά αυτός καθόταν μόνος του και συνωφρυωμένος και διάβαζε.

    Περίμενα να δώ.. κάθησα μια ώρα. Ούτε ένας δεν τον πλησίασε, ούτε ένας δεν τον χαιρέτησε.. Σαν το ψωριάρη, όλοι τον απέφευγαν..

    Πιο κεί νάσου ένας πρώην βουλευτής των πασοκοσκυλαίων, πρώην λέω, της Ηλείας και νύν υποψήφιος. Είχε να εκλεγεί από το 2000. Υποψήφιο πάλι το καθήκι, λέω μέσα μου..

    Και δόστου όλοι να τον χαιρετάνε, δόστου όλοι να τον γλύφουνε, Πολιτευτής πράμα σας λέω.. των πασοκοσκυλαίων.

    Μες στο Κολωνάκι, στο στέκι μας ??
    Φτού διάολε λέω, μας πρόδωσαν και οι δικοί μας, ..

    μυρίζονται εξουσία πασοκοσκυλαίων λέω μέσα μου..

    και έγινα σαν το κερί, πάει η διάθεσή μου..

    και ο δικός μας σαν τον ψωριάρη..

    "ολοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια" που λέει και το ρητό..

    κακά μαντάτα φίλοι μου,
    σας το εξομολογούμαι..

    από χθές είμαι σκατά...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηταν ενας απλος ανθρωπακος που δουλευε καπου ως υπαλληλος και επαιρνε μισθο 1500 ευρω τον μηνα, και ο πατερας του ειχε αφησει ένα διαμερισμα καπου στην Αθηνα, το πατρικο τους στο χωριο και καποια κτηματακια για τα οποια ειχε πληωσει φορο κληρονομιας και ειχε και ένα αυτοκινητο δεκαετιας 1400 κυβικων. Όταν ηρθε η διακυβερνηση της δεξιας συνειδητοποισησε ότι ειχε να αντιμετωπισει τις εξης αλλαγες στην φορολογια του σε σχεση με το ΠΑΣΟΚ
    Φορολογια εισοδηματος ΠΑΣΟΚ (1500 x 14 - 10000 αφορολογητο) x 12% = 1320 ευρω
    ΝΔ (1500 x 14 - 12000 αφορολογητο) x 25% = 2250 ευρω προσθετη φορολογια 930 ευρω
    Φορολογια περιουσιας ΠΑΣΟΚ - Φορος Μεγαλης Περιουσιας στον οποιο δεν ενεπιπτε 0 ευρω
    ΝΔ - Ενιαιο Τελος Ακινητων 50 ευρω προσθετη φορολογια 50 ευρω
    Τελη κυκλοφοριας ΠΑΣΟΚ 170 ευρω
    ΝΔ 300 ευρω προσθετη φορολογια 120 ευρω
    Τελη κινητης τηλεφωνιας ΠΑΣΟΚ 5 x 12 = 60 ευρω
    ΝΔ 10 x 12 = 120 ευρω προσθετη φορολογια 60 ευρω
    Εμμεση φορολογια ΝΔ αυξηση του ΦΠΑ κατά 1% μειωνε αντιστοιχα την αξια των πραγματων που αγοραζε
    Δηλαδη με μεσο ΦΠΑ στις αγορες του 14% (9% και 19%) και διαθεσιμο εισοδημα μετα την φορολογα εισοδημα 20070 ειχε . προσθετη εμμεση φορολογια 20070/114 = 176 ευρω
    Δηλαδη, η δεξια του επεφερε συνολικη προσθετη φορολογια 1216 ευρω ενώ παραλληλα εβλεπε στους πλουσιους ανθρωπους να μειωνεται ο αντιστοιχος φορολογικος τους συντελεστης, να μην πληρωνουν πλεον φορο μεγαλης περιουσιας, και να κληροδοτουν την περιουσια τους οσο μεγαλη κι αν είναι αυτή δωρεαν, και παραλληλα εβλεπε την διαλυση του δημοσιου τομεα, όπως στα νοσοκομεια -αν ποτε τα χρειαζοταν- να τους κατασχεται για πρωτη φορα στην ιστορια το ιατρικο υλικο λογω χρεους. Αυτος ο ανθρωπος κληθηκε παλι από την δεξια παραταξη να την ψηφισει για να συνεχισει την λιτοτητα…
    Ηταν σαν να τον προσεβαλαν ως ηλιθιο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1999 (πριν δέκα χρόνια)

    ή ΠΩΣ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ και των Γιωργοκάναλων.
    Να τους χαιρόμαστε και να τους ψηφίζουμε.
    Μας αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...
    ΠΟΛΥ
    ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *