GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Επικρατείας ο Κασσίμης(;)...

Του Δεξιού Είρωνα . Συνέβαλες στο να απομακρυνθεί ο Αντώναρος, εύχομαι να συμμετάσχεις στο κάψιμο Σουφλιά, σ' αγαπώ blog της μαγειρίας κ...

Του Δεξιού Είρωνα
.
Συνέβαλες στο να απομακρυνθεί ο Αντώναρος, εύχομαι να συμμετάσχεις στο κάψιμο Σουφλιά, σ' αγαπώ blog της μαγειρίας και της υπόγειας μαγείας και γι' αυτό σου δίνω ένα αποκλειστικό. Όλοι στο ΥΠΕΞ απορούσαν γιατί ο Θόδωρος Π. Κασσίμης δεν έκανε κανένα ρουσφέτι ως υφυπουργός. Όλοι αναρωτιόταν γιατί δεν κινούνταν πολιτικά στην εκλογική και αχανή περιφέρειά του. Η απάντηση δόθηκε πρόσφατα. Δώρο πάει να του δοθεί μια θέση στο Επικρατείας, με το δάχτυλο της φίλης Ντόρας.

20 σχόλια

  1. συμπέρασμα: Τέλος στην σταυροδοσία και στα ρουσφέτια και σπατάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας τρελάνουν με τον καταλληλότερο τους τον Καραμανλή οι δημοσκόποι και τα φερέφωνα της Δεξιάς.
    Και εξηγούμαι, γίνεται μια δημοσκόπηση ας πούμε με ένα τυχαίο αριθμό ερωτηθέντων, 1000 ατόμων.
    Με τις σημερινές προτιμήσεις των ερωτηθέντων, αλλά και παλαιότερα γιατί το ίδιο έργο παιζότανε πάντα από τότε που έγινε ο Καραμανλής πρωθυπουργός, αν και νομίζω αν θυμάμαι καλά και παλιότερα, με τις σημερινές λοιπόν προτιμήσεις στην πρόθεση ψήφου το Πασόκ στους χίλιους ερωτηθέντες παίρνει περίπου 310, η Δεξιά 260, το ΛΑΟΣ 75, το ΚΚΕ 80, ο Σύριζα 30, και πάει λέγοντας.
    Όμως αυτές οι απαντήσεις, προτιμήσεις αφορούν ποιο κόμμα θα ψηφήσεις, και οι ερωτηθέντες εδώ σε αυτό το ζήτημα είναι ειλικρινείς!
    Ας πάμε όμως και στο ερώτημα ποιον θεωρούν αυτοί οι κύριοι και κυρίες, καταλληλότερο πρωθυπουργό,……
    Από τους 310 του Πασόκ θα ψηφίσουν οι 305 τον Παπαννδρέου.
    Από τους 250Δεξιούς, οι 240 θα ψηφίσουν Καραμανλή
    Από τους 75 του ΛΑΟΣ, και οι 75 από μίσος στον Παπανδρέου, θυμόμαστε την δήλωση του Καρατζαφέρη ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ να ξανακυβερνήσει το Πασόκ, και οι 75 θα ψηφίσουν Καραμανλή.
    Από τους 80 του ΚΚΕ και οι 80 θα ψηφίσουν Καραμανλή, και αυτοί από μίσος κατά του Πασόκ, γιατί προς το παρών το Πασόκ είναι μπροστά τους στο δρόμο για την εξουσία και όχι η Δεξιά.
    Από τους 40 του Σύριζα οι 25 θα ψηφίσουν Καραμανλή και οι 15 Παπανδρέου, γιατί και αυτοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με τους κουκουέδες.
    Έχουμε λοιπόν και λέμε 305+15=320 ψήφοι υπέρ Παπανδρέου., και 240+75+80+25=420 υπέρ Καραμανλή.
    Έτσι λοιπόν μας προκύπτει ο καταλληλότερος Καραμανλής, και όποιος αμφιβάλει ας το κουνήσει δεξιά και αριστερά να συνέλθει.
    Βέβαια όλοι που ψήφιζαν Καραμανλή για καταλληλότερο, το έκαναν την εποχή της παντοδυναμίας του, και όταν ήταν το πουλέν τους, αυτός που θα τους βολέψει, αυτός που θα είναι ο βράχος που θα θρυμματίζεται ο Παπανδρέου, ο άνθρωπος που εμποδίζοντας τον Παπανδρέου να δει εξουσία, ο κόσμος του Πασόκ θα τον βαρεθεί και θα σκορπιστεί επ’ ωφελεία τους, αλλά από ότι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις , αυτός ο βράχος έχει σπάσει, δεν πάει άλλο, βρώμισε, και μόνο οι φανατικοί, αυτοί που δεν βλέπουν που πάνε τα τέσσερα τον θεωρούν ακόμη και τώρα ως καταλληλότερο, αλλοίμονο τους…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνεις δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ..."ΟΧΙ" ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ!



    Οι τριγμοί και οι τσακωμοί στο ΛΑΟΣ για την επιλογή Ψινάκη από Καρατζαφέρη δεν έχουν τελειωμό...
    Οι βουλευτές της Β΄ Αθηνών φοβούνται οτι κάποιος από αυτούς με την υποψηφιότητα Ψινάκη δεν θα επανεκλεγούν, γιαυτό και αντιδρούν σφόδρα στην υποψηφιότητά του.
    Ο Καρατζαφέρης όμως επιμένει φανατικά υπέρ της υποψηφιότητας Ψινάκη, για δύο λόγους:
    1. Πιστεύει οτι ο Ψινάκης έχει διείσδυση στη νεολαία και σε μία ανώτερη κοινωνική τάξη στην οποία δεν έχει πέραση ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του.
    2. Ο Καρατζαφέρης, προκειμένου να επουλώσει τα τραυματικά βιώματά του από την κοινωνική απαξία που τον συνόδευε σε όλη του τη ζωή, πιστεύει οτι ο ...μάνατζερ Ψινάκης είναι ο κατάλληλος, να τον ανεβάσει κοινωνικά και έτσι να εισπράξει και καμία "καλημέρα", πέραν και μακράν απο το "λούμπεν" κομματικό του ακροατήριο.
    Τώρα όταν ο ίδιος κατηγορούσε τον Ψινάκη, λέγοντας οτι δεν μπορεί "Ψινάκηδες να αποτελούν πρότυπο για τη νεολαία", ε καλά ... ο Καρατζαφέρης τα έλεγε...
    Τώρα πως συμβαδίζει ένα λεγόμενο "πατριωτικό" κόμμα, να έχει στις λίστες του την νούμερο ένα "μεγαλοκοπέλα" της Ελλάδας, ε ...καλά τώρα ο Καρατζαφέρης το έκανε...
    Από τους φερόμενους ως "Πατριώτες" βουλευτές του ΛΑΟΣ, έχουν εξεγερθεί μόνο οι βουλευτές της Β΄. Αθηνών, που φοβούνται μη χάσουν την έδρα τους - οι άλλοι, των άλλων περιφερειών αρκούνται στο μισθό τους- και φυσικά έχουν εξεγερθεί στελέχη και η βάση του κόμματος...
    Χαστούκι και εξευτελισμός για Καρατζαφέρη θα είναι η άρνηση του Ψινάκη να αποδεχθεί την παρακλητική πρόταση του Καρατζαφέρη μεθαύριο Τρίτη που έχει οριστεί ως ημερομηνία απάντησης.
    Μιά και ο Ψινάκης είναι "κομιστής μυαλού" (νέος σολοϊκισμός και αγραμματοσύνη από τον "Προέδρο" Γιώργο) και δεν αντιστοιχεί στο κοινωνικό επίπεδο της ΄Εφης Σαρρή, μπορεί να του απαντήσει με ένα ηχηρό ΟΧΙ.
    Πάντως ούτως ή άλλως γέλια θα έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι να απορείς με το θράσος των δεξιών και των παρατρεχάμενων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, θέλουν η προεκλογική αναμέτρηση να γίνει επί της οικονομίας, διότι εκεί κρίνουν ότι είναι το δυνατό τους σημείο.
    Ερώτημα θα περιλαμβάνεται στην συζήτηση και η προδοσία που διέπραξαν προδίδοντας ψευδώς την Ελλάδα μας στην ΕΟΚ, ότι έχει μαγειρέψει τα στοιχεία του προϋπολογισμού επί κυβερνήσεων Πασόκ, σαν πουτάνα τραβεστί της ΣΥΓΓΡΟΥ, που δεν τα λέει όλα στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της, και που εξ αιτίας αυτής της προδοσίας η χώρα μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης, και ενώ είχε ρυθμό ανάπτυξης 5/100, και που το μόνο που έκανε το Πασόκ, ήταν να μεταφέρει τις πληρωμές- εγγραφές, των εξοπλιστικών προγραμμάτων στον προϋπολογισμό που θα συντασσόταν στον χρόνο παράδοσης και πληρωμής, δηλαδή θα παίρναμε πχ, ένα αεροπλάνο το 2011, και αφού θα το πληρώναμε τότε, τότε να εγγραφόταν και στον προϋπολογισμό, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
    Ερώτημα, θα συζητηθεί και το γεγονός ότι η κατάργηση του ΣΔΟΕ που έκαναν οι κάφροι και που έγινε αιτία να βουλιάξουν , να πάνε στον πάτο τα δημόσια έσοδα, γιατί πλέον οι πονηράτζες της αγοράς εισέπρατταν και με μεγαλύτερο!!! ζήλο τον ΦΠΑ, αλλά δεν τον απέδιδαν στο κράτος!
    Γιατί; Γιατί δεν είχαν τον μπαμπούλα τον ΣΔΟΕ πάνω στο κεφάλι τους, θα μου πείτε λειτουργούσε τέλεια ο ΣΔΟΕ; Όχι αλλά το 80/100 του εισπραχθέντος ΦΠΑ πήγαινε στα ταμεία του κράτους!
    Άλλο όμως εκ του αποτελέσματος να μην λειτουργεί τέλεια και να τον βελτιώσεις και άλλο να τον καταργήσεις και να μείνεις στον άσο.
    Ερώτημα, θα συζητηθεί το γεγονός ότι με τα τοξικά ομόλογα που αγόρασαν έχουν βουλιάξει τα ασφαλιστικά ταμεία και δυσκολεύονται να πληρώσουν τις συντάξεις;
    Αυτά τα ολίγα και έπεται συνέχεια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνεις δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ:
    Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους διάφορους λαϊκιστές μεσσίες, η αλήθεια για την ανεργία είναι (άπειρα sites στο ιντερνετ για επιβεβαίωση):
    ΕΛΛΑΔΑ: ανεργία 2004: 11,2%, 2007: 7,7%, 2008: 7,1%,Β΄τρίμηνο 2009: 9,4%
    ΙΣΠΑΝΙΑ: ανεργία 2007 9,5%, 2008 12,8%, Β’ τρίμηνο 2009:18,6% (σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο)
    ΗΠΑ: ανεργία 2007 5,3%, 2008 8,2%, Β’ τρίμηνο 2009: 9,6% (δημοκρατική κυβέρνηση Ομπάμα)
    Τα ίδια (περίπου) είναι τα στοιχεία για ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ και ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
    Εξαιρετικά απότομη είναι η αύξηση της ανεργίας στην Ιαπωνία που από 4,1% το 2007 έφθασε το 9,7% το Β’ εξάμηνο 2009 (είναι το υψηλότερο ποσοστό από το 1974).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    Σύμφωνα με το Γιωργάκη, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ η μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση, εάν κυβερνούσε αυτός και οι απίθανοι οικονομολόγοι του (με το περίφημο αόρατο σχέδιό τους).
    Σοβαρές κουβέντες δηλαδή, όχι παίξε – γέλασε.
    Πολύ ισορροπημένο άτομο μπαγάσας ο Γιωργάκης και ξέρει τι λέει.
    Μη συζητάς!
    Γειά και χαρά σας σύντροφοι και περαστικά!
    Με τα μυαλά και τον αρχηγό που κουβαλάτε, θα σας εμπιστευθεί ο λαός όταν παγώσει η κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
    Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε το πασόκ αλλά θα είχε ήδη σπάσει στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επι τη ευκαιρια θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα ,προς φιλους πασοκοσκυλαιους και οχι μονον.

    Αυτο το χιτλερικο κακεκτυπο το παπακωνσταντινου της πασοκοσκυλιας ,εκλεχτηκε ευρωβουλευτης,οχι??
    Δεν εχει δουλεια στην Ευρωβουλη?
    Ειναι σε διακοπες ?
    Η μηπως ακομα δεν ανελαβε καθηκοντα?

    Ρωταω γιατι καθε μερα ,μα καθε μερα βλεπω την σκατοφατσα του στην τηλεοραση ,σε βαθμο αναγουλας.
    Εκπροσωπος τυπου του πασοκ γραφει απο κατω.

    Περιεργο.
    Και δηλαδη γιατι εξακολουθει να κραταει αυτη τη θεση?
    Δεν ειναι "διπλοθεσιτης"??

    Εκτος αν πια στη πασοκοσκυλία ειναι και ο πιο ικανος!
    Αν οντως αυτο εχουν διαπιστωσει στην πασοκοσκυλία,και δεν εχουν κανενα αλλον καλυτερο,γιατι δεν το διοριζουν και προεδρο του κομματος,να τελειωνουμε??

    Νομιζω οτι αυτο το βλαχαδερο θα ηταν καλυτερος προεδρος απο το βλακογιοργο.

    Ευχαριστω,και συγγνωμη αν προσβαλλα τους πασοκοσκυλαιους.
    Αλλα οπως αυτοι διατεινονται οτι λενε την αληθεια,την αληθεια λεω κι εγω.
    Η μηπως λεω ψεμματα??

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά το σχέδιο του Γιωργάκη για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης είναι το κάτι άλλο.
    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Κύριοι, μην τρέφετε ψευδαισθήσεις.
    Αυτά τα παραμύθια κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να τα πιστέψει, εκτός από νεαρά ονειροπόλα φοιτητάκια ή γέροι με βαρύ αλτσχάϊμερ.
    Μέσα σας, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε, αλλά τι να κάνετε;
    Εμείς σας φταίμε;
    Με αυτόν τον κουφιοκεφαλάκη που επιλέξατε για αρχηγό περιμένατε να σας παίρνει κανείς στα σοβαρά;
    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρουσφετολογικές μετατάξεις στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και διορισμοί με διετείς συμβάσεις στο Δημόσιο επιχειρούνται από την περασμένη Πέμπτη, καθώς πρέπει να προλάβουν (σήμερα) τη θυροκόλληση στη Βουλή του διατάγματος για την προκήρυξη των εκλογών.

    Την περασμένη Παρασκευή, οι Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου έλαβαν εντολή να μείνουν οι υπάλληλοι μέχρι τις 7 το βράδυ, προκειμένου να πιστώσουν τα σχετικά κονδύλια των περίπου 100 διορισμών και των μετατάξεων στον προϋπολογισμό.

    Μια ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, κι ενώ ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας την προκήρυξη εκλογών, ορίστηκε έκτακτο υπηρεσιακό συμβούλιο στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, της υπηρεσίας που ουσιαστικά έχει τον ρόλο του θεματοφύλακα της νομιμότητας και της διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος... Αντικείμενο της έκτακτης σύναξης ήταν η εξέταση 28 μετατάξεων από διάφορες υπηρεσίες. Οι πιο τραντάχτες περιπτώσεις από τους γαλάζιους συγγενείς (η «Ε» έχει στη διάθεσή της τα πλήρη στοιχεία, τα οποία δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους) που φιγουράρουν στη λίστα των υπό μετάταξη είναι:

    Είχε γνωμοδοτήσει υπέρ Εφραίμ

    ** Ηλ. Μ. υπάλληλος στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Είναι ανιψιά του προέδρου του ΝΣΚ Αλέξανδρου Τζεφεράκου, γνωστούς από την υπόθεση Βατοπεδίου, καθώς γνωμοδότησε θετικά υπέρ της Μονής. Ο ίδιος είχε διατελέσει πάρεδρος διοίκησης στο ΝΣΚ την προηγούμενη περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ., 1990-1993, με τον Κ. Μητσοτάκη.

    * Κ. Γκ., με ειδικότητα κινηματογραφικών σπουδών, εργαζόμενη στο υπουργείο Πολιτισμού.

    * Ο Χρ. Ν. διανομέας ΕΛΤΑ είναι ανιψιός υπαλλήλου του ΝΣΚ.

    * Ο Ανδρ. Ζ. εργαζόμενος στο «Ερρίκος Ντυνάν» είναι αδελφός υπαλλήλου του ΝΣΚ.

    * Αθ. Ζ. από τη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή είναι κόρη υπαλλήλου του ΝΣΚ.

    * Ο Απ. Γ. από το «Ιδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση» (εδρεύει στο Χαλάνδρι), με υπηρεσία 4 μηνών και ειδικότητα γραμματέα, μουσικού, χορευτή, είναι γιος γραμματέως του ΝΣΚ.

    Μεταξύ των 28 που πέρασαν από το Υπηρεσιακό για να μεταταχθούν στο ΝΣΚ βρίσκονται ο Γ.Π. οδηγός της ΕΘΕΛ, οι εργάτες καθαριότητας Δήμων Π.Π. και Αντ. Α. και άλλοι.

    Στο 5μελές Υπηρεσιακό συμμετείχαν τρεις νομικοί, ένας διευθυντής και ένας εκπρόσωπος εργαζομένων. Η τελευταία κατήγγειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, το όργιο προεκλογικών ρουσφετολογικών μετατάξεων και καταψήφισε το σύνολο της εισήγησης, αφού διαπίστωσε τις άσχετες ειδικότητες και τις συγγενικές σχέσεις με υπαλλήλους του ΝΣΚ των υπό μετάταξη υπαλλήλων. *



    TI EXETE NA ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ??

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ, ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ
    ---------------------------------
    ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τί κρίμα που τελικά δεν θα είναι υποψήφιοι με το πασόκ ο Παύλος Τσίμας και ο Σταύρος Θεοδωράκης!
    Πραγματικό κρίμα.
    Τόσο κόπο κάνουν τα παιδιά τόσα χρόνια αλλά φαίνεται ότι το πασόκ αποφάσισε να συμμετέχουν στην "πράσινη επανάσταση του Γιωργάκη" από άλλο μετερίζι.
    Below the line, you know!
    Το μουλωχτό, ντέ.
    Φαίνεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον να πηγαίνει η "ενημέρωση" σύννεφο από τους "ανεξάρτητους δημοκράτες" Παύλο και Σταύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Κασσίμης είναι πολύ αξιόλογος και σοβαρός άνθρωπος. Το όνομα του είναι καθαρό και δεν έχει ακουστεί τίποτα κακό για αυτόν τόσα χρόνια που είναι στην πολιτική.
    Γιατί λοιπόν να μην κατέβει στο επικρατείας;
    Τον θεωρώ πολύ καλή επιλογή που θα βοηθήσει αρκετά την Νέα Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ
    ------------------------------------
    Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    --------------
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!

    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08
    -----------------
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........

    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
    ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΡΟΦΛΩΡΙΑ....

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
    "ΣΕΞΟΥΛΙΚΟΤΕΡΟΣ"

    ΛΙΤΣΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ....ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...ΚΑΨΤΟΝ...ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ...
    ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ευρύτερη αναντιστοιχία μεταξύ υπεσχημένων και πεπραγμένων, από αυτή των κυβερνήσεων Καραμανλή.

    Μία από τις πιο κεντρικές διακηρύξεις του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ το 2004 έθετε έναν διπλό φιλόδοξο στόχο: «Στόχος μας είναι το φορολογικό σύστημα να καταστεί μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης» [ref: site ΝΔ].

    Όπως ακριβώς διπλός ήταν ο στόχος, έτσι διπλός είναι και ο λόγος αποτυχίας επίτευξής του. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος της διακήρυξης, η ΝΔ παρέλαβε τη χώρα στις πρώτες θέσεις της Ε.Ε. όσον αφορά το δείκτη της ανάπτυξης (+4,85%) και την παραδίδει με αρνητικό πρόσημο. Αυτό που έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το δεύτερο σκέλος, το περί κοινωνικής δικαιοσύνης. Διότι μόνο η αποτυχία ως προς το πρώτο σκέλος μπορεί να αποδοθεί απλώς σε ανικανότητα.

    Με την ανάληψη της εξουσίας, ο εκλεκτός του Καραμανλή και αποκαλούμενος από τα ΜΜΕ "τσάρος της οικονομίας", Γ. Αλογοσκούφης, έλαβε μία σειρά από φορολογικά μέτρα που κάνουν την αναφορά του προγράμματος της ΝΔ στην "κοινωνική δικαιοσύνη", να παραπέμπει σε ανοιχτή κοροϊδία. Η οικονομική ηγεσία συνειδητά και συστηματικά ευνόησε τους οικονομικά ισχυρούς σε βάρος των "μικρομεσαίων". Το τετριμμένο της διαπίστωσης ότι μία κυβέρνηση επιφύλαξε ευνοϊκή μεταχείριση στους ισχυρούς, παραπλανά. Απλές συγκρίσεις μεγεθών δείχνουν ότι η επίθεση της κυβέρνησης Καραμανλή στους πολλούς προς όφελος των λίγων και ισχυρών δεν έχει προηγούμενο. H NΔ διαμόρφωσε μια καθαρά ταξική πολιτική αντιδιαμετρικά αντίθετη με κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης:

    * Κατάργηση Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας [ref: Καθημερινή].

    * Μετατόπιση των φορολογικών βαρών στους μισθωτούς και συνταξιούχους: Ενώ το 2004 μισθωτοί και συνταξιούχοι συνεισέφεραν σε ποσοστό 43% και οι επιχειρήσεις 44% στο σύνολο των φορολογικών εσόδων, η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις μετατρέπει τα ποσοστά αυτά σε 50% και 36% αντίστοιχα το 2007 (βλ. γράφημα) [ref: Ελευθεροτυπία].

    * Μείωση της φορολογίας υψηλών εισοδημάτων: Απο 39% το 2006 σε 35% το 2009 για τα εισοδήματα από 50 ως 100 χιλιάδες ευρώ (από εκεί και πάνω σταθερά 40%) [ref: Το Βήμα]. Και αυτό τη στιγμή που η αντίδραση στη διεθνή κρίση σε χώρες όπως η Αγγλία του θατσερικού "there is no such thing as society", είναι ακριβώς η αντίθετη, δηλαδή αύξηση της φορολογίας υψηλών εισοδημάτων στο 45% [ref: Τimes Business].

    * Αύξηση του ΦΠΑ στο 19%: Η αύξηση ενός "flat" φόρου, φυσικά επιβαρύνει τους φορολογούμενους αντιστρόφως ανάλογα με το μέγεθος του πορτοφολιού τους.

    Οι επιλογές αυτές (και άλλες) δικαιολογούνται θεωρητικά από το νεοφιλελεύθερο σόφισμα και πιο συγκεκριμένα μία απόπειρα εφαρμογής του, το λεγόμενο "ιρλανδικό μοντέλο" του οποίου θιασώτες ήταν ο Αλογοσκούφης και ο Καραμανλής. Σε αυτά τα χνάρια δόθηκαν και τα 28 δισεκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη των τραπεζιτών τη στιγμή που για τους οικονομικά ασθενείς ο προϋπολογισμός προέβλεψε "μαξιλαράκι" 300 εκατομμυρίων.

    Δεν προκαλεί επομένως καμία έκπληξη η χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας, δεδομένου ότι ο Καραμανλής και το επιτελείο του δοκίμασαν σαν μαθητευόμενοι μάγοι (αρκετά ενθουσιώδεις μάλιστα ώστε να το διατυμπανίζουν και δημόσια: θα θυμάστε τη δημόσια αντιδικία ΝΔ-ΠαΣοΚ υπέρ ιρλανδικού και σουηδικού μοντέλου αντίστοιχα πριν μερικά χρόνια [ref: Έθνος]) διάφορα τεχνάσματα που το ιρλανδικό μοντέλο υπαγόρευε. Και πως να προκαλεί έκπληξη η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας στα χέρια Καραμανλή, τη στιγμή που το ίδιο το μοντέλο το οποίο επεδίωξε να αντιγράψει, δηλαδή το ιρλανδικό, είχε σημαίνουσα θέση στη διεθνή κρίση και κατέρρευσε το ίδιο πλήρως [ref: Huffington Post].

    Εκείνο που προκαλεί έκπληξη όμως είναι ότι αυτή η κυβέρνηση των αποτυχημένων μαθητευόμενων μάγων, θαυμαστών των μετέπειτα χρεοκοπημένων συστημάτων και εφαρμοστών της στυγνής ταξικής πολιτικής που καταρράκωσε κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, ζητά και πάλι την ψήφο του ελληνικού λαού. Έχει μας είπε στη ΔΕΘ ο απερχόμενος πρωθυπουργός, καινούρια "μαγικά" να δοκιμάσει στην καμπούρα του μισθωτού και του συνταξιούχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ
    ---------------------------------
    ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.
    -----------------------------------
    ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΤΩΝ ΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΧΑΜΙΝΙΩΝ ΤΩΝ
    ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.
    -----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση