GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σιωπή για το περιβάλλον και η ομερτά...

Πώς πνίγηκαν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για ένα μέτρο του ΥΠΕΧΩΔΕ . Από τον Χρήστο Λουτράδη . Αν κάποιος προσπάθησε εχθές να ξεφύγει ...

Πώς πνίγηκαν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για ένα μέτρο του ΥΠΕΧΩΔΕ
.
Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Αν κάποιος προσπάθησε εχθές να ξεφύγει απο την επικοινωνιακή καταιγίδατης κενολογίας του πρωθυπουργού θα αντιλήφθηκε με ευκολία την πλήρη απουσία αναφοράς και απο τον ίδιο αλλά και απο τους δημοσιογράφους γιατα ζητήματα του περιβάλλοντος . Και αν στους δημοσιογράφους η απουσία ευαισθησίας ή απλής αναφορά δικαιολογείται απο την έφεση που δείχνουνστο εύκολο και στον λαικισμό , η απουσία αναφοράς απο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ειναι ενδεικτική όχι μόνο του μηδενικού έργου που έχει ναεπιδείξει αυτή η Κυβέρνηση σε ζητήματα που άπτονται το περιβάλλον καιτην ποιότητα ζωής αλλά και μιας μικρονοικής νοοτροπίας που υποστηρίζεται κατά κόρον απο τον Υπουργό δημοσίων έργων κ. Σουφλία και...

υποβιβάζει το περιβάλλον ως φοκλορική ρητορεία πολιτικάντήδων τηςαριστεράς, αδυνατώντας να αντιληφθεί ότι η προστασία του περιβάλλοντοςαποτελεί απαίτηση των καιρών και δεν έχει ιδεολογικό ή πολιτικόπρόσημο.
Αδυνατώντας να αντιληφθεί οτι στην πολιτική το μεγαλύτεροκακό το κάνουν τα ''κωφά'' μυαλά.Και αν αυτός αδυνατεί για τους δικούς του λόγους να το αντιληφθεί τασυμβατικά ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνονται την απαξία τουκόσμου απέναντι στις ξεπουλήμενες φωνές και πέννες.
Παράδειγμα η απουσία αναφοράς για τις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης στην απόφαση της Κυβέρνησης για την επέκταση της Αττικής Οδού. Αποτέλεσμα; Να πνιγούν οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ . Σύμφωνα δε μεπληροφορίες τα δελτία τύπου για το συγκεκριμένο θέμα στάλθηκαν σετηλεοπτικούς σταθμούς και δεν αναγνώσθηκαν απο κανέναν.Το στοίχημα δεν ειναι αν θα αναγνωσθούν αλλά αν το ΠΑΣΟΚ θα αποβάλεικαι αυτό τον καθεστωτισμό όταν εκλεγεί. Γιατί και αυτό ειναι θέμα περιβάλλοντος και αισθητικής . Πολιτικού περιβάλλοντος και πολιτικής αισθητικής.

21 σχόλια

  1. Ρουσφετολογικές μετατάξεις στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και διορισμοί με διετείς συμβάσεις στο Δημόσιο επιχειρούνται από την περασμένη Πέμπτη, καθώς πρέπει να προλάβουν (σήμερα) τη θυροκόλληση στη Βουλή του διατάγματος για την προκήρυξη των εκλογών.

    Την περασμένη Παρασκευή, οι Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου έλαβαν εντολή να μείνουν οι υπάλληλοι μέχρι τις 7 το βράδυ, προκειμένου να πιστώσουν τα σχετικά κονδύλια των περίπου 100 διορισμών και των μετατάξεων στον προϋπολογισμό.

    Μια ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, κι ενώ ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας την προκήρυξη εκλογών, ορίστηκε έκτακτο υπηρεσιακό συμβούλιο στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, της υπηρεσίας που ουσιαστικά έχει τον ρόλο του θεματοφύλακα της νομιμότητας και της διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος... Αντικείμενο της έκτακτης σύναξης ήταν η εξέταση 28 μετατάξεων από διάφορες υπηρεσίες. Οι πιο τραντάχτες περιπτώσεις από τους γαλάζιους συγγενείς (η «Ε» έχει στη διάθεσή της τα πλήρη στοιχεία, τα οποία δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους) που φιγουράρουν στη λίστα των υπό μετάταξη είναι:

    Είχε γνωμοδοτήσει υπέρ Εφραίμ

    ** Ηλ. Μ. υπάλληλος στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Είναι ανιψιά του προέδρου του ΝΣΚ Αλέξανδρου Τζεφεράκου, γνωστούς από την υπόθεση Βατοπεδίου, καθώς γνωμοδότησε θετικά υπέρ της Μονής. Ο ίδιος είχε διατελέσει πάρεδρος διοίκησης στο ΝΣΚ την προηγούμενη περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ., 1990-1993, με τον Κ. Μητσοτάκη.

    * Κ. Γκ., με ειδικότητα κινηματογραφικών σπουδών, εργαζόμενη στο υπουργείο Πολιτισμού.

    * Ο Χρ. Ν. διανομέας ΕΛΤΑ είναι ανιψιός υπαλλήλου του ΝΣΚ.

    * Ο Ανδρ. Ζ. εργαζόμενος στο «Ερρίκος Ντυνάν» είναι αδελφός υπαλλήλου του ΝΣΚ.

    * Αθ. Ζ. από τη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή είναι κόρη υπαλλήλου του ΝΣΚ.

    * Ο Απ. Γ. από το «Ιδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση» (εδρεύει στο Χαλάνδρι), με υπηρεσία 4 μηνών και ειδικότητα γραμματέα, μουσικού, χορευτή, είναι γιος γραμματέως του ΝΣΚ.

    Μεταξύ των 28 που πέρασαν από το Υπηρεσιακό για να μεταταχθούν στο ΝΣΚ βρίσκονται ο Γ.Π. οδηγός της ΕΘΕΛ, οι εργάτες καθαριότητας Δήμων Π.Π. και Αντ. Α. και άλλοι.

    Στο 5μελές Υπηρεσιακό συμμετείχαν τρεις νομικοί, ένας διευθυντής και ένας εκπρόσωπος εργαζομένων. Η τελευταία κατήγγειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, το όργιο προεκλογικών ρουσφετολογικών μετατάξεων και καταψήφισε το σύνολο της εισήγησης, αφού διαπίστωσε τις άσχετες ειδικότητες και τις συγγενικές σχέσεις με υπαλλήλους του ΝΣΚ των υπό μετάταξη υπαλλήλων. *



    TI EXETE NA ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ??

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ, ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Πρόβλημα του Καραμανλή είναι, άς είχε προνοήσει να τους κάνει τα χατήρια για να μην τον κυνηγάνε. Ο Γιωργάκης, που είναι και υπάκουο παιδί, έχει καταλάβει πιο καλά τη μεγάλη σημασία του πάρε-δώσε με τους καναλάρχες και τους μεγαλο-επιχειρηματίες.
    Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι που μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    ΑΛΛΑ όμως ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    ΤΟΣΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ;
    Το τελευταίο εξάμηνο, πχ, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος
    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης
    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον πονηρούλη Αδόλφο.
    Μόνο τα δελτία καιρού δεν λένε οι νεοφασίστες του Καρατζαφέρη στα ιδιωτικά κανάλια.
    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, τον Αγγελιοφόρο και τις δεκάδες κατασκευαστικές και άλλες επιχειρήσεις σου),
    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),
    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)
    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80;
    Είμαστε πιο μορφωμένοι, πιο πονηρεμένοι, πιο ψαγμένοι και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ από όσο νομίζετε. Εσείς μπορεί να είστε πάμπλουτοι αλλά εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε αυτόν που έχει αναλάβει υποχρεώσεις απέναντί σας, με το αζημίωτο βέβαια. Δυστυχώς για σας, ξέρουμε ότι αυτές τις υποχρεώσεις θα τις πληρώσουμε εμείς και όχι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Επιλέγουν πριν από εμάς για μας, αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση του Μινιόν.
    Είναι η δημοκρατία των 4 ιδιοκτητών του Μega, του Αντέννα, του Σκάϊ, του Άλτερ, του Βήματος, των Νέων, του Πρώτου Θέματος, του Έθνους, της Ημερησίας και της Καθημερινής.
    (Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε τον Οκτώβρη, τόσα έξοδα κάνουμε ρε αχάριστοι και εσείς πήγατε για μπάνιο στις Ευρωεκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
    ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    Με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις εποχές και όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά, περισσότερη ή λιγότερη.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Όσο πάτε χεράκι-χεράκι με τους μιζωμένους υπουργούς και άλλους παρατρεχάμενους του σημίτη ο λαός ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι πάει να πεί το πασόκ τιμωρήθηκε το 2004 για τις ατασθαλίες επί Σημίτη;
    Ποινική παραγραφή μπορεί να κάνατε αλλά οι άνθρωποι άλλαξαν;
    Είναι δυνατόν να λέτε ότι άλλαξε το μαγαζί επειδή άλλαξε η ταμπέλα;
    Το εμπόρευμα άλλαξε;
    Η εξυπηρέτηση άλλαξε;
    Τι άλλαξε;
    Τα λόγια και τα ταξίματα δεν μετράνε, οι πράξεις μετράνε.
    Εάν έχεις γραμμάτια που πρέπει να πληρώσεις αυτό είναι άλλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    Μας δουλεύουν χοντρά και δεν καταπίνεται με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι και να κάνουν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος και ο Κυριακού δεν τραβάει το ψοφίμι τους.
    Δίπλα στο Σερραίο ο "φιλέλληνας" Γιωργάκης είναι πολιτικό μυρμύγκι!
    Άντε πίσω στην πατρίδα της μάνας σου άνθρωπέ μου, δεν είμαστε πιά προτεκτοράτο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρουμε γιατί θέλουν το Γιωργάκη οι Αμερικανοί και οι 6 καναλάρχες.
    Ο Ελληνικός λαός όμως συνειδητοποιεί τι παιγνίδι παίζει στην πλάτη του ο γιός της αμερικανοεβραίας Μάργκαρετ Τσάντ;
    1.Φαντάσου το Γιωργάκη πρωθυπουργό να διαπραγματεύεται το Σκοπιανό με τους Αμερικανούς. [Ο Πάγκαλος είχε παραδεχθεί ότι το 2001 παρακαλούσαν τους σκοπιανούς να δεχθούν το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΑ και οι σκοπιανοί τους έφτυσαν – τόσο καλός στη διαπραγμάτευση ο φιλέλληνας George!]
    2.Φαντάσου το Γιωργάκη να διαπραγματεύεται το Κυπριακό με τους Τούρκους και τους Αμερικανούς. [Το σχέδιο Ανάν που είχει αποδεχθεί ΠΛΗΡΩΣ ο George θα ξαναέλθει άμεσα, πάει η ανεξάρτητη Κύπρος για πάντα].
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΛΙΘΙΕ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί κρίμα που τελικά δεν θα είναι υποψήφιοι με το πασόκ ο Παύλος Τσίμας και ο Σταύρος Θεοδωράκης!
    Πραγματικό κρίμα.
    Τόσο κόπο κάνουν τα παιδιά τόσα χρόνια αλλά φαίνεται ότι το πασόκ αποφάσισε να συμμετέχουν στην "πράσινη επανάσταση του Γιωργάκη" από άλλο μετερίζι.
    Below the line, you know!
    Το μουλωχτό, ντέ.
    Φαίνεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον να πηγαίνει η "ενημέρωση" σύννεφο από τους "ανεξάρτητους δημοκράτες" Παύλο και Σταύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
    ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΡΟΦΛΩΡΙΑ....

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
    "ΣΕΞΟΥΛΙΚΟΤΕΡΟΣ"

    ΛΙΤΣΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ
    ------------------------------------
    Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    --------------
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!

    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........

    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρακολουθώντας χθες τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών σταθμών , θα παρατηρήσατε ότι όλα τα γαλάζια στελέχη συντεταγμένα στηλίτευσαν τη στάση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση της πώλησης της Ολυμπιακής.

    Θύμισαν μάλιστα ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν υποπέσει σε αντιφάσεις σχετικά με τις κινήσεις που θα έκανε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε περίπτωση που θα αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Σήμερα , η Απογευματινή δημοσιεύει το σχόλιο που βλέπετε ενώ η Αυριανή αφιερώνει ένα ολόκληρο πρωτοσέλιδο στην απόσυρση του Αλέκου Παπαδόπουλου από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

    Είναι γνωστό εξάλλου ότι στην Πολιτική όλα επιτρέπονται , ειδικά μερικές εβδομάδες πριν τις εκλογές.

    Ανέκαθεν εξάλλου τα δυο μεγάλα κόμματα επένδυαν στα εσωτερικά προβλήματα του αντιπάλου...

    Τέλος , κυκλοφορεί και μια ακόμα πληροφορία για την τηλεοπτική καμπάνια της Ν.Δ . Λένε ότι θα κυκλοφορήσουν κάποια τηλεοπτικά spots με αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τα θέμα της Οικονομίας , της Ολυμπιακής και του ΟΤΕ.

    Οι επιπόλαιες δηλώσεις πληρώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΊΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΟΠΤΟΥΣ...

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ,ΝΕΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Δ.

    Με μήνυση κατά αγνώστων δραστών (αστυνομικών) απαντά ο 27χρονος κρατούμενος από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται με τρύπα στον πνεύμονα, στην επίσημη ανοχή και αδιαφορία των Αρχών! Τους καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν άγρια αφού τον συνέλαβαν αναίτια. Είναι σίγουρα το σοβαρότερο περιστατικό αστυνομικής βίας κατά πολιτών που καταγράφεται εδώ και καιρό.

    Ο νεαρός συνελήφθη στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της Πέμπτης προς Παρασκευή και χτυπήθηκε ανηλεώς, με κλωτσιές σε όλο του σχεδόν το σώμα, με αποτέλεσμα να σπάσουν πλευρά του και να προκληθεί το ανοιχτό τραύμα στον πνεύμονα, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή της η Ελευθεροτυπια.

    Ο πατέρας του 27χρονου κατήγγειλε ότι στο δωμάτιο του νοσοκομείου μπαινοβγαίνει ένας αστυνομικός που, κάνοντας τον ανήξερο, προσπαθεί δήθεν να μάθει τι έγινε. «Τι έπαθες; Σε χτυπήσανε;» τον ρωτάει με μειλίχιο τρόπο. «Ναι, με κλωτσήσανε», του απαντά ο τραυματίας. «Τι; Ανθρωπος σε χτύπησε;» επιμένει να ρωτά, με αφοπλιστική έκπληξη, εκείνος!

    Κάθε απάντηση και περαιτέρω συζήτηση εδώ περιττεύουν. Οι ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανείς. Οι αστυνομικοί πιάστηκαν στα πράσα». Επρεπε να ερευνήσουν αμέσως το περιστατικό και να κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου (εξέταση από ιατροδικαστή, πειθαρχική έρευνα, παραπομπή της υπόθεσης αυτεπαγγέλτως στη Δικαιοσύνη). Το γεγονός ότι τον μετέφεραν οι ίδιοι στο νοσοκομείο ενισχύει την ευθύνη τους.

    Ομως η ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησε εξ αρχής να υποβαθμίσει το θέμα. Ακολουθώντας την τακτική της «ζαρντινιέρας», δεν αποκλείεται να ισχυριστεί και πάλι ότι ο κρατούμενος έπεσε και χτύπησε μόνος του!

    «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι ζαρντινιέρες μένουν», επισημαίνει ο συνήγορός του Κων. Παπαδάκης, πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ, με την Εναλλακτική Παρέμβαση. «Το μήνυμα ασυδοσίας και ατιμωρησίας που εκπέμπεται τον τελευταίο χρόνο προς την ΕΛ.ΑΣ. παράγει όχι μόνο αστυνομικές σκευωρίες αλλά και απροκάλυπτη καθημερινή αστυνομική βία. Καμία πολιτική ανοχή στην αστυνομική αυθαιρεσία. Στοιχειώδης απαίτηση είναι η αποκάλυψη και τιμωρία των ενόχων», συμπληρώνει.

    Σήμερα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε στον εισαγγελέα, θα εξεταστεί τελικά από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί το εύρος των χτυπημάτων που φέρει.

    Αλλοι αυτόπτες μάρτυρες είναι επίσης έτοιμοι να καταθέσουν ότι την ώρα των συλλήψεων δεν έπεφταν μολότοφ στην περιοχή. Υπάρχουν μάλιστα και βίντεο που δείχνουν την αναίτια αγριότητα
    της συμπεριφοράς των αστυνομικών.
    Σε βάρος του τραυματία και των άλλων 4 συλληφθέντων (απολογούνται σήμερα), απαγγέλθηκαν σοβαρότατες κατηγορίες για κατοχή εκρηκτικών (μολότοφ), πρόκληση έκρηξης που έθεσε σε κίνδυνο ζωές (τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών!) και απρόκλητες βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες.

    Πρόκειται για βαριά κακουργήματα, η απόδειξη των οποίων δεν στηρίζεται σε άλλα στοιχεία πέραν της μαρτυρίας αστυνομικών! Ομως πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια τέτοια μαρτυρία, όταν έχει μεσολαβήσει ο σοβαρός τραυματισμός ενός κατηγορούμενου από τα ίδια τα αστυνομικά όργανα;

    ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ,ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΗ...

    ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΡΜΠΟΝ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ...ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...
    Τι προβλέπετε για τις εκλογές, ρωτήθηκε ο γραμματέας της ΝΔ, ο κ. Ζαγορίτης, κατά την προσέλευσή του στη ΔΕΘ.

    Κι εκείνος απάντησε: "Καραμανλής - Καραμανλής - Καραμανλής"!

    Το μήνυμα είναι σαφές.

    Ας του θυμίσει, πάντως, κάποιος, ότι το προηγούμενο εις τριπλούν "δοξαστικό" ήταν εκείνο το εύηχο "Καρδίτσα - Καρδίτσα - Καρδίτσα!'', του Μιλτιάδη Εβερτ.

    Με τα γνωστά αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μηλιωνη

    Οι λιστες Πασοκ οφειλουν να εχουν νεα αγωνιστικα και εντιμα προσωπα που εμπεουν σιγουρια και αισιοδοξια...

    Θα νικησουμε.... αυτο τονισε σημερα το πρωι στην Μηλιωνη σε εκτακτη συνδριαση των πρασινοφρουρων ο Δρ Κουτσουκος!

    Δεν ζηταμε τιποτα αλλα η αγωνιστικοτητα η πιστη στην νικη πρεπει να επιβραβευεται!!

    11% η διαφορα!!

    Θα σαρωσουμε στην Β Αθηνας!!

    Διονυσης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ
    ---------------------------------
    ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.
    -----------------------------------
    ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΤΩΝ ΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΧΑΜΙΝΙΩΝ ΤΩΝ
    ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.
    -----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιο περιβαλλον,μονο χαρατσια διαφορων αποχρωσεων ξαιρει να επιβαλει ο Σουφλιας.Με αποκορυφομα το τελευταιο πρασινο χαρατσι στα ΙΧ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενώ αν δεν επεκταθεί η Αττική Οδός και παραμείνουν τα πάντα ως έχουν,προστατεύτηκε το Περιβάλλον!
    Και τη μεγαλύτερη εγγύηση προστασίας του την παρέχουν σήμερα οι διάφοροι Λουτράδηδες,που ξόδεψαν 35 χρόνων ιδρώτα γιά να τα "ακουμπήσουν" στους εργολάβους- τσιμεντοποιούς της Αθήνας,εξοικονομώντας έτσι το δυαράκι τους!
    Αυτούς τους προηγμένους σχολιασμούς στέλνετε και στους γείτονες,ρε λεβέντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 'Ισως , έχετε αμνησίαν , αν όχι,
    τότε,είσθε χυδαίος λασπολόγος,
    γιατί ,μέσα σε πέντε χρόνια, ο Καραμανλής, πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση.Όπως..
    -Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    -Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    -Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη.
    -Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    - Ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία)...
    .Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    -Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ.
    -Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    - Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι. Τζάκ πότ αυτή η κίνηση γιατί όχι μόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός με την Aegean αλλά η διαδικασία προχώρησε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που κανείς δεν επενδύει.
    -Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση