GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δείχνει δημοσκόπηση στην Αιτωλοακαρνανία...

Aπό το http://agrinio-news.blogspot.com/ . - Σαφώς και το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, το οποίο υπερβαίνει τη μέση παν...

Aπό το http://agrinio-news.blogspot.com/
.
- Σαφώς και το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, το οποίο υπερβαίνει τη μέση πανελλαδική διαφορά. Απ την άλλη στη ΝΔ η αύξηση των χαμηλών ποσοστών της συσπείρωσης είναι αυτή που όπως υποστηρίζουν τα στελέχη του κόμματος θα μειώσει αρκετά την υπάρχουσα διαφορά. Το θέμα όμως είναι εάν και κατά πόσο το χρονικό διάστημα που απομένει είναι ικανό να επιτρέψει τέτοιες ανατροπές…
- Απ ότι φαίνεται οι δύο πρώτες θέσεις στην πρόθεση ψήφου σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν "κλειδώσει". Πρόκειται για νεαρά ηλιακιακά πρόσωπα, τα οποία έχουν να υπερηφανεύονται ότι στο χώρο της πολιτικής είναι αυτοδημιούργητα. Ο λόγος γίνεται για τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θάνο Μωραΐτη. Ο μεν πρώτος με τη δραστηριότητά του και τη συνέπειά του ως μέλους της κυβέρνησης φαίνεται ότι έπεισε τους πολίτες, ο δε δεύτερος με την εργατικότητά του αλλά και με τις άριστες σχέσεις του με την Ιπποκράτους αποτελεί για τους Αιτωλοακαρνάνες μια αξιόπιστη επιλογή.
- Όσον αφορά την υπόθεση του Χρίστου Βερελή οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ...

τάσσονται συντριπτικά υπερ της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο. Αναμφισβήτητα ο πρώην υπουργός είναι ένα πρόσωπο με ξεχωριστή πολιτική προσωπικότητα, το οποίο έχει φανατικούς φίλους στο νομό. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρότι απουσιάζει 4 μήνες από την επίσημη πολιτική σκηνή του τόπου, εντούτοις στην πρόθεση ψήφου έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία. Με αυτά και με αυτά περιμένουμε την τελική απόφαση απ την πλευρά του επιτελείου της Ιπποκράτους…
- Στο κυβερνών κόμμα, όπως φαίνεται, ο Σπήλιος Λιβανός καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων. Η αλήθεια είναι ότι ο Σπήλιος από την επομένη των εκλογών δούλεψε ακόμη περισσότερο, πυκνώνοντας τις εμφανίσεις του στο νομό, ενώ παράλληλα έχει να επιδείξει ένα πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο. Μένει να δούμε λοιπόν πως οι Αιτωλοακαρνάνες θα τον κρίνουν την 4η Οκτωβρίου.
- Στα αξιοσημείωτα, όπως τουλάχιστον εμείς είδαμε τη δημοσκόπηση, είναι η παρουσία δύο νέων προσώπων στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους. Πρόκειται για το δικηγόρο Κώστα Καραγκούνη (γιο του πρωην βουλευτή) και το δήμαρχο Ινάχου Θανάση (Σάκη για τους φίλους) Τουρουνίδη. Και οι δυο τους όπως όλα δείχνουν θα πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις των επιλαχόντων, θέτοντας πλέον ισχυρή υποψηφιότητα για την είσοδό τους στη βουλή στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
- Τέλος, αναμφισβήτητα η δημοσκόπηση είχε μια "έλλειψη". Πρόκειται για τη Λίνα Χατζή, η υποψηφιότητα της οποίας με το που "κλείδωσε" προκάλεσε ποικίλα θετικά σχόλια(απ το ανδρικό κοινό κυρίως). Μάλιστα, η ομολογουμένως εντυπωσιακή της εμφάνιση αποτέλεσε θέμα στα πανελλαδικής εμβέλειας blogs και sites, κάτι το οποίο για την ίδια αποτελεί μιας πρώτης τάξης διαφήμιση. Στο χέρι της όμως είναι να αποδείξει ότι τα κάλη μπορούν να συνδιαστούν άρρηκτα και με μια καθ όλα δυναμική και αξιοπρόσεκτη παρουσία στα πολιτικά δρώμενα…

31 σχόλια

  1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνεις δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΛΤΕΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ.ΕΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΗ.ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ!!!!
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΙΝΤΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @12:02

    Αμα είσαι στρουρνάρι και δεν ξέρεις τι σημαίνει πράσινη ανάπτυξη κάτσε να διαβάσεις λίγο για να ξεστραβωθείς. Αν δεν μπορείς περίμενε να στα πούνε με απλά λογάκια όταν θα απευθυνθούν στους αμόρφωτους.

    Σε κάθε περίπτωση άσε τον σχολιασμό και κοίτα να σε βολέψουν πουθενά. Έχω ακούσει ότι εχουν τρελλαθεί να διορίζουν στρουμφάκια τις τελευταίες μέρες, μπάς και περάσουν το ψυχολογικό όριο του 30%. Καημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπύρος Γιατράς8 Σεπ 2009, 12:15:00 μ.μ.

    Το Πασόκ θα χάσει πολύ από τον Βερελή. Το όνομα του αναμίχθηκε με περίεργες υποθέσεις και η παραίτηση του για μένα δεν ήταν χωρίς λόγο. Αν δεν τον αφήσουν να κατέβει θα καθαρίσει το ψηφοδέλτιο, αλλά θα χαθούν πολλές προσωπικές του ψήφοι από τα ρουσφάετια που έχει κάνει. Αν τώρα κατέβει θα ψηφίσουν οι υποχρεωμένοι σε αυτόν, αλλά οι υπόλοιποι μάλλον δεν θα θέλουν να ρίξουν στην κάλπη ένα λερωμένο ψηφοδέλτιο.
    Μεγάλο το δίλημα για το τοπικό πασόκ.
    Επίσης η μικρή συσπύρωση της Ν.Δ είναι δεδομένο ότι θα μεγαλώσει. Πάντα έτσι γίνεται με τους Νεοδημοκράτες φωνάζουν όλη την ώρα γκρινιάζουν, αλά στο τέλος ψηφίζουν.
    Τέλος θεωρώ μεγάλο λάθος του Πασόκ να στείλει τον κ. Παπανδρέου σε ντιμπέϊτ με τον Καραμανλή. Ρε σεις 5,5 μονάδες μπροστά άστα 'ήσυχα τα νερά και βγαίνεις. Τι τη θέλεις την συνομιλία των δύο. Δεν καταλαβαίνεις ότι ο ένας διαβάζει από μέσα ένω ο άλλος είναι ρήτορας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία με Βερελή είναι άξιο της τύχης του.
    Ένα μόνο να ξέρετε το 2003 με ένα νόμο έμπνευσης τον 3185/2003 στέρησε το δικαίωμα εργασίας σε 260 άτομα στην Ολυμπιακή με απαράδεκτο και φασιστικό τρόπο τους απέλυσε σε μία νύχτα,με την παγκόσμια πρωτοτυπία της υποχρεωτικής συνταξιοδότησης χωρίς καν να ερωτηθούν στερώντας τους το δικαίωμα της εργασίας.
    Αν αυτό δεν είναι φασίζουσα συμπεριφορά τότε τι είναι είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ δημοκρατικό κόμμα να έχει στις τάξεις του τέτοια φασιστοειδή;
    Εσείς εκεί κάτω δεν έχετε ακούσει για τα πεπραγμένα του στο ΥΜΕ,δεν είναι μόνο να κοιτάτε τα πράγματα σε στενό τοπικό επίπεδο.
    Δείτε συνολικά την πορεία του;
    Είναι δυνατόν να ανέχεστε και να εκλέγεται ένα φασιστοειδές που έγινε αιτία να χάσουν την δουλειά τους κάποιοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 12.02 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚ@@ΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΣΜΥΡΛΗ,
    ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
    Γ.Καρατζαφερης
    ==
    Παρακαλω παρακαλω οχι ανακριβειες!

    Δεν ειναι ΛΑΟΣ αλλα ..Λαός.

    Ακουσα τον ιδιο τον καμπουρη τυχοδιωκτη "να εξαπολυει δριμυτατο κατηγορω"!(μπλιαχ!) εναντιον του καραμανλη που ακομα ,οπως ειπε, δεν εμαθε να προφερει σωστα το ονομα του κομματος του!!(μπλιαχ!)

    Τελικα αυτος ο τυχοδιωκτης δεν ειναι ..ακραιος, οπως λεει και ξαναλεει.
    Δεν ηταν αυτος που ειπε :
    "ο κορμος της Ν.Δ ειναι βασιλικοι",
    δεν ηταν αυτος που ειπε:
    "ο Λεπεν στην Γαλλια και το Λαός στην Ελλαδα",
    δεν ηταν αυτος που στο καναλι του εβγαζε καθε τρεις και λιγο τον αξιοτιμο κ.Παττακο,και στρατηγε μου απο δω και στρατηγε μου απο κει..
    Και λοιπα και λοιπα..

    Μαλλον θελει να μας πει οτι αυτο το κομμα δεν εχει "ρατσισμο",παιρνει οτι λαχει!
    Το ψηφαλακι θελουμε εμεις ,και τι μας νοιαζει για τα αλλα.
    Εκεινο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως δεν καταφερε ακομα να προσελκυσει .."μεταναστες" ψηφοφορους.
    Περιεργο!
    Τωρα με την διασπαση του ΣΥΝ ,ορμα τι καθεσαι γλυκε μου τυραννε??
    Πεδιον δοξης λαμπρον.

    Τι κι αν ειναι .."μεταναστης"??
    Ψηφαλακια δεν εχουν κι αυτοι??

    Τι διαολο! .."ρατσιστης" εισαι??
    Ακου εκει να αποκλεισει ,λεει ,την πουστρα το ψινακη!!

    Α! σιχαμενε .."ρατσιστη"!!

    Ευχαριστω "Λαός-τζηδες"!
    Ουστ ρε λεμε

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί κρίμα που τελικά δεν θα είναι υποψήφιοι με το πασόκ ο Παύλος Τσίμας και ο Σταύρος Θεοδωράκης!
    Πραγματικό κρίμα.
    Τόσο κόπο κάνουν τα παιδιά τόσα χρόνια αλλά φαίνεται ότι το πασόκ αποφάσισε να συμμετέχουν στην "πράσινη επανάσταση του Γιωργάκη" από άλλο μετερίζι.
    Below the line, you know!
    Το μουλωχτό, ντέ.
    Φαίνεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον να πηγαίνει η "ενημέρωση" σύννεφο από τους "ανεξάρτητους δημοκράτες" Παύλο και Σταύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Θ. Μωραΐτης είναι "παιδί" του Τσοχατζόπουλου. Ρωτήστε τον που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παραπολιτικο


    Σημερα στο Συνταγμα συναντησε ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων Δρ Κουτσουκος τον Αλαβανο που ηταν ετοιμος να κλαψει....

    "πεταξε εξω το μαθητουδι τον Αλεξη" του ειπε ο δρ Κουτσουκος ή ελα στο Πασοκ....

    Ο Αλαβαανος κυταξε με συμπαθεια τον δρ Κουτσουκο και ξανασκεφτεται τις προτασεις του!!

    τωρα που φευγει η Δαμανακη μετα τις 8 μηνυσεις αδειαζει μια θεση....

    Δημος Πασοκ

    7 Σεπ 2009 6:57:00 μm


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μηλιωνη εδω και τωρα!!

    Μολις μπηκε στην Μηλιωνη και καθησε να φαει στο Πρυτανειο ο αυριανος Πρωθυπουργος ή καλυτερα ο "εν αναμονή" Πρωθυπουργος..

    Γιωργος Παπανδρεου!!

    Ολοι οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκο χαιρετησαν τον μεγαλο ηγετη της δημοκτρατικης παραταξης

    και γεμισε ενθουσιασμο τους εντιμους πρασινοφρουρους...που κοθονταν στο πρυτανειο και στο τζακσον και στο φλοκαφε και σε ολα τα καφε...

    Ετσι δοθηκε τελος στην φημολογια ότι ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος δεν θα ειναι υποψηφιος στην β Αθηνας!

    Λετε να παει Επικρατειας???????

    Μανος Μηλιωνη Πασοκ

    7 Σεπ 2009 7:00:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριοι πασοκοσκυλαιοι,παρακαλω ακουστε ουαν μινιτ,πληζ!

    Εβλεπα σημερα ενα "πραμμα" ,ουτε ακριβως "γυναικα" ουτε ακριβως "ανδρα"..
    Απο κατω γραφει :
    Τονια Αντωνιου βουλευτης πασοκ.

    Παρακαλω ,και συγχωρειστε με αγαπητοι μου πασοκοσκυλαιοι,θα ηθελα να σας ρωτησω κατι:
    "θεωρειτε αυτο το διποδο (γυναικα η ανδρας,ετερον εκατερον),ικανο να σας κυβερνησει?

    Η να το θεσω αλλιως:
    "θεωρειτε αυτο το διποδο (γυναικα η ανδρας νο προβλεμ ας γουι σαιντ),
    οτι ειναι εκπροσωπος σας??
    Οτι θελετε να σας αντιπροσωπευει,αυτη η ανθρωπομορφη μεγαιρα??

    Αν ναι ,νο προμπλεμ.Βοηθεια σας.

    Εμεις ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ευχαριστω.

    Και συγγνωμη αν σας προσβαλλα.
    Η ευγενεια μου ειναι παροιμοιωδης,ως θα ελεγον.
    Αλλα ομιλω την αληθειαν!
    οπως ασφαλως και το προεδρο σας ο διασημος βλακογιοργο.

    Ευχαριστω.

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΒΕΡΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.. ΓΙΑ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δημοσκόπηση εδώ http://apps.facebook.com/ekloges/results.php με μόνο μια ψήφο για τον καθένα και πανω απ όλα μυστική γεγονός που την καθιστά έγκυρη και αυθόρμητη...http://kontari.blogspot.com/2009/09/blog-post_07.html Εως τώρα έχουν συμμετάσχει περίπου 11000 άτομα. Η δημοσκόπηση συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ
    ------------------------------------
    Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    --------------
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!

    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........

    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ, ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ, ΠΙΠΙΛΗ... ΜΟΡΦΩΣΗ, ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΕΥΦΡΑΔΙΑ ΛΟΓΟΥ...
    ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ?
    ΚΑΙ ΟΙ 151 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ Η 4Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ίδιος ο πατέρας του είναι ο Πατρινός μεσσίας, μόνο στο μυαλό είναι λιγουλάκι λειψός.
    Θυμάμαι τι έλεγε πριν εκλεγεί ο Αντρέας και σκέπτομαι τι έκανε μετά και μου σηκώνεται η τρίχα από το δούλεμα.
    "EOK και νάτο το ίδιο συνδικάτο", αλλά μας κράτησε στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ο.Κ. όσα χρόνια κυβερνούσε
    "Έξω οι βάσεις του θανάτου", αλλά 3 μήνες μετά την ορκωμοσία του το 1981 υπέγραψε για παραμονή τους για άλλα οκτώ χρόνια.
    Τα τιμημένα γηρατεία, και μετά έβαζε τα Μάτ να τους στέλνουν στο νοσοκομείο.
    "Ο κοινωνικός μισθός", που κράτησε 4 χρόνια και υπερχρέωσε τη χώρα μέχρι σήμερα.
    και χιλιάδες άλλα, τι να πρωτοθυμηθείς από τα πιασάρικα σλόγκαν.
    Ρε μπάς και καταλάβανε ότι είμαστε μαλάκες και μας δουλεύουν χοντρά;
    Και καλά, ο Αντρέας ήταν γλυκόλογος και μάγκας, πάει στο διάολο.
    Είναι δυνατό να μας κοροϊδεύει και ο λειψός γιός της κυρίας τσάντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;;;
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ....ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠ΄ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ.
    http://apps.facebook.com/ekloges/results.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 8 Σεπ 2009 12:15:00 μμ

    Αν εσύ εντυπωσιάζεσαι με την ρητορική δεινότητα του κάθε ΤΙΠΟΤΑ και τα καραγκιοζιλίκια του στην εκφορά του λόγου και όχι με το περιεχόμενο των λόγων του, είσαι άξιος της μοίρας σου, δηλαδή δεξιός. Οπότε καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΣΤΟ 30% ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.Α! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΡΕ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ; ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ :
    ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ Ή ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ;
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ME THN NEA DHMOKΡΑΤΙΑ
    Ή ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.,
    ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;


    Στις εκλογές συγκρούονται δύο αντιλήψεις για την Ελλάδα. Η μία,της Ν.Δ.,θέλει τη χώρα υποταγμένη σε μικρά και μεγάλα συμφέροντα. Η άλλη ,του ΠΑ.ΣΟ.Κ.,θέλει την Ελλάδα απελευθερωμένη να αξιοποιεί τις δυνάμεις της προς όφελος των πολιτών και κανενός άλλου.

    Στις εκλογές αυτές κρίνεται το μέλλον της χώρας. Κρίνεται το μέλλον του Έλληνα πολίτη. Η ευημερία και η ασφάλειά του. Κρίνεται το αν θα συνεχίσουμε την πορεία προς την παρακμή, την οικονομική και ηθική κρίση, την έκπτωση αξιών, ή αν θα βγούμε από το τέλμα με μια συλλογική προσπάθεια που θα συνενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας.

    Στην κρίσιμη αυτή επιλογή που έχουμε μπροστά μας, συγκρούονται δύο αντιλήψεις για τη χώρα και την κοινωνία μας. Η μία είναι η αντίληψη της ιδιοτέλειας, του σφετερισμού του δημόσιου πλούτου, της υποταγής του συλλογικού συμφέροντος της χώρας σε κάθε λογής πελατειακά, μικροκομματικά και αδιαφανή συμφέροντα, της παράδοσης της χώρας σε προσωποκεντρικές βλέψεις. Η άλλη είναι η πίστη στην Ελλάδα των αξιών, της αλληλεγγύης, της συνοχής, του κράτους δικαίου. Τις αντιλήψεις αυτές ενσαρκώνουν δύο διαφορετικά κόμματα και δύο πολιτικοί ηγέτες.

    Ο κ. Καραμανλής συμβιβάστηκε και συγκάλυψε τα χειρότερα φαινόμενα αδιαφάνειας και διαφθοράς στην κυβέρνηση, στο στενό του περιβάλλον.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΛΑΚΑ poisine.... ΡΟΥΦΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙΣ.............

    ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ
    ------------------------------------
    Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    --------------
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!

    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08
    -----------------
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........

    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε ζώα ανάπηρα που αντί για μυαλό στο κεφάλι σας έχετε σκατά. Όταν οι δημοσκοπήσεις έβγαζαν τον μπουχέσα καταλληλότερο ήταν αξιόπιστες τώρα όμως που σας μπήκε το παλούκι είναι κατασκευασμένες. Συνεχίστε να ρίχνεται λάσπη... ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΧΕΔΙΑ.
    ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Οποιαδήποτε σχόλια για τα διάφορα σχέδια του Γιωργάκη (αντιμετώπιση παγκόσμιας κρίσης, πανδημίας, τρομοκρατίας, τουρκίας, πγδμ, κλπ) είναι πραγματικά ΠΕΡΙΤΤΑ.
    Μοιράζει αόριστες υποσχέσεις δεξιά και αριστερά χωρίς κανένα περιεχόμενο, συγκεκριμένη δέσμευση, θεσμική συνοχή ή οικονομική κοστολόγηση.
    Όποιος τον πιστεύει είναι είτε παντελώς ηλίθιος ή έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.
    Προσωπικά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το άτομο αυτό είναι από άλλο πλανήτη.
    Αν γίνει πρωθυπουργός ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.
    (στα σπίτια μας βέβαια γιατί οι περισσότεροι Έλληνες θα είμαστε άνεργοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μην ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ και μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΕΞΑΛΛΟ ..ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!

    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ
    ---------------------------------
    ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.
    -----------------------------------
    ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΤΩΝ ΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΧΑΜΙΝΙΩΝ ΤΩΝ
    ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.
    -----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν χρειάζετε να ειναι υποψηφιος ο Βερελής. Υπήρξε βουλευτής και υπουργός αρκετά χρόνια.Εαν θέλει να προσφέρει για το 'καλό του τόπου' όπως συνηθίζετε να μα λένε ας τον αξιοποιήσει ο Παπανδρέου σε κάποιο οργανισμό να δούμε και το έργο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ^ Ποιος πρότεινε την τετ-α-τετ τηλεοπτική αναμέτρηση Καραμανλή- Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος;

    Εδώ λέμε σύντροφοι να μιλήσει καναδυό φορές και ει δυνατόν από video και σεις τον οδηγείτε στην αυτοχειρία;

    Πείτε κι ότι θα πάει στο στούντιο με ποδήλατο, να το σιγουρέψω ότι τον έχετε για καθάρισμα.


    ^ Πλέον ελπίζω μόνο στο Γιώργο. Να μου κάνει τη χάρη και να επαναφέρει Κίμωνα Κουλούρη.

    ^ Οι σύντροφοι που πανηγυρίζουν για την αποχώρηση Αλαβάνου είναι βέβαιοι ότι πρέπει να χαρούν;
    Και δεν μιλάω για τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανέστατα επίσης δεν μιλάω και για τους συντρόφους του ΛΑΟΣ.

    ^ Η αλαζονεία απαγορεύεται στο νέο ΠΑΣΟΚ γράφει σε βαρυσήμαντη ανάλυσή του στο Πρώτο Θέμα ο διευθυντής του STAR Σταμάτης Μαλέλης
    Οι Πετρούλες επιτρέπονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση