GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλλει "χάκερς" η Λ. Κατσέλη για τη δήθεν δήλωση περί προεκλογικών συλλήψεων...

Mε δήλωσή της η Λούκα Κατσέλη διαψεύδει τα όσα αναρτήθηκαν στην προσωπική της ιστοσελίδα (δείτε εδώ), σχετικά με υποτιθέμενη δήλωσή της γ...

Mε δήλωσή της η Λούκα Κατσέλη διαψεύδει τα όσα αναρτήθηκαν στην προσωπική της ιστοσελίδα (δείτε εδώ), σχετικά με υποτιθέμενη δήλωσή της για τις συλλήψεις των τεσσάρων νέων που εμπλέκονται στην τρομοκρατία και καταγγέλει ότι η συγκεκριμένη δήλωση οφείλεται σε «χάκερς», οι οποίοι «επιτέθηκαν στο ηλεκτρονικό αρχείο" του πολιτικού της γραφείου».
Το κείμενο που εμφανίστηκε...

στην ιστοσελίδα της -και προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου - ήταν το εξής: «Θα ήθελα να τονίσω ότι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές ότι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!».
Η κ. Κατσέλη αναφέρει ότι «βεβαίως, ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Έχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και κατήγγειλα αμέσως το γεγονός στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο και διερευνά την υπόθεση» ενώ απαντώντας στο σχόλιο του εκπροσώπου της ΝΔ που την επέκρινε, είπε: «Λυπάμαι, που ο κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να αξιοποιήσει την υποτιθέμενη δήλωση, η οποία, προδήλως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εκφράζει ούτε εμένα, ούτε άλλο πολιτικό».

30 σχόλια

  1. Ψηφίστε μας είμαστε άχρηστοι. Ποιός το λέει; Οι νεοδημοκράτες βεβαίως. Δηλαδή δεν το λένε ακριβώς έτσι αλλά όποιον νεοδημοκράτη ρωτήσεις γιατί τα σκάτωσε ο Kαραμανλής θα σου απαντήσει, ότι ο ίδιος είναι καλός, αλλά δεν είχε πάγκο.

    Δεν έχω πάγκο σημαίνει δεν βρίσκω άξιους να ρίξω στο παιγνίδι. Είναι δηλαδή όλοι άχρηστοι στον πάγκο. Και αυτό το δηλώνουν υπερήφανα οι ψηφοφόροι του κουρασμένου.

    Ο κουρασμένος λοιπόν είναι επικεφαλής ενός κόμματος που αποτελείται απο άχρηστους σύμφωνα με τους ίδιους τους νεοδημοκράτες αλλά παρόλα αυτά πρέπει να τους ξαναεκλέξουμε.

    Μπορεί βέβαια αυτή η εξήγηση να είναι λάθος και η Νέα Δημοκρατία να μην διαθέτει μόνο άχρηστους αλλά και εκλεκτά στελέχη έτοιμα και τη ζωή τους να διαθέσουν υπερ του λαού και του έθνους.

    Τότε οδηγούμεθα στο αβίαστο συμπέρασμα ότι ο Καραμανλής είχε μεν άξια στελέχη αλλά κατάφερε να διαλέξει τους άχρηστους. Δηλαδή ο Καραμανλής στερείται του βασικού προσόντος ενός ηγέτη να εντοπίζει τους άξιους και να τους αναθέτει ρόλους. Ο συλλογισμός τώρα οδηγείται στο δυσάρεστο συμπέρασμα ότι ο Καραμανλής είναι ο ίδιος άχρηστος αφού δεν μπορεί να εντοπίσει ποιός είναι κατάλληλος και ποιός όχι.
    Δηλαδή με δύο λόγια η έχουμε άχρηστα στελέχη με ικανό αρχηγό η έχουμε ικανά στελέχη με άχρηστο αρχηγό. Εάν όμως ο αρχηγός είναι άχρηστος και τα στελέχη ικανά τότε πως την πάτησαν και τον έκαναν αρχηγό;
    Εάν πάλι ο αρχηγός είναι ικανός και τα στελέχη άχρηστα που στο διάολο βρέθηκε ο ικανός μέσα σε ένα τσούρμο άχρηστων;
    Υπάρχει και μία τρίτη εξήγηση που παρότι προσωπικά δεν θέλω να υιοθετήσω εξηγεί τα πάντα: Πρόκειται για ένα τσούρμο άχρηστων του αρχηγού συμπεριλαμβανομένου.
    Σε αυτή την περίπτωση τα πάντα ξεκαθαρίζουν. Αχρηστος αρχηγός επέλεξε άχρηστα στελέχη και κατα πως λέει ο λαός στραβός στραβό κουβάλαγε πέσαν κι οι δυό στο λάκο.
    Το κακό είναι ότι παρέσυραν μαζί τους και τη χώρα. Περαστικά τους και περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι είναι να απορρεί κανείς με τό ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ!! Αλλά και με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που δέρνει τον ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ανεξαρτήτου χρώματος!!!
    Τον κάθεναν από εμάς που βουτηγμένος μέσα στην κομματική ΤΥΦΛΑ δεν μπορεί να δει στα 5 εκατοστά!!!
    Που πήγαν τα λεφτά κύριε μου!! Εαν παρέλαβες ένα ΧΡΕΟΣ πέσμας ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!
    Το μείωσες?
    Το άφησες ίδιο?
    Το αύξησες ή ΔΕΝ κατά 50% -60% -70% ΠΟΣΟ ?
    Φάγανε τα ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΓΟΡΙΑ σου ή ΟΧΙ??
    Τι τσαμπουκαλεύσε με το ΝΤΙ ΜΠΕΪΤ??
    Βγες και πέστα μόνο σου, αν δεν θέλει ο Γιώργος όπως δεν γούσταρες ΕΣΥ το 2007!!
    Απάντησε με το ΕΡΓΟ σου!!
    Αλλά αφού δεν είσαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ο ίδιος, τα ανώτερα στελέχη σου και το 80% της κομματικής σου βάσης, θα είμαστε εμείς?? Γιατί να είμαστε εμείς κύριε μου που επί 6 έτη δεν κάναμε τίποτα άλλο παρα να παρακολουθούμε από τις τηλεοράσεις τις ΛΑΛΑΚΙΕΣ των στελεχών σου, τις αποδράσεις των εγληματιών, τις τρομοκρατικές των αναρχικών, τον πλουτισμών ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ στελεχών!! Φύγε με όση αξιοπρέπεια σου έμεινε και άσε το ψήσιμο των ΗΛΙΘΙΩΝ-ΤΥΦΛΩΜΕΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΚΕΡΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΕΚΑ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΗ !
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ !
    ΑΥΤΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ
    ΟΤΙ GIORKO καπουτ.
    πολύ πλάκα μιλάμε...πολύ πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάλμα πασόκια..θα χάσετε που χάσετε.
    Θα μασ πάθαιτε και τόποτα.
    Οχι πως μας έπιασε ζόρι.
    Αλλά με ποιούς θα ΓΕΛΑΜΕ !
    μονο με τον Γιωργο ?
    ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ .....!!!!!
    Δεν παίζεται ο οικονομικός εγκέφαλος που θα μας βγάλει από την παγκόσμια κρίση.
    Με 2,5 δις θα φτιάξει την Ελληνική οικονομία και μάλιστα μέχρι τα Χριστούγεννα!
    Όπως λέει και ξαναλέει, χρήματα υπάρχουν.
    Είδες πόσο εύκολες είναι οι λύσεις όταν έχεις «τέτοιο» εγκέφαλο;
    Είναι ο ίδιος εγκέφαλος που αδυνατεί ακόμη και να διαβάσει.
    Να τους γράψει δεν το συζητάμε, πρέπει να ξέρει κανείς πρώτα την αλφαβήτα.
    Στην ιστορία θα μείνει η προεκλογική του ομιλία στις Ευρωεκλογές στο πεδίο του Άρεως, που διάβαζε "δίνουμε όλοι το παρών την Κυριακή, όλοι στις κάλτσες"!!;;;!!!;;;
    Αυτό πια ξεπερνά τα όρια του γλωσσικού λάθους!
    Εάν αυτό δεν είναι διανοητική υστέρηση, τότε τι είναι;
    Ούτε να διαβάσει;
    Πόσοι «πραγματικοί» Έλληνες δεν ξέρουν να διαβάζουν;
    Είναι να μην τραβάει τα μαλλιά του ο Βαγγέλης που έχασε από τέτοιο στόκο;
    Άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαίνει, κι άλλα λέει το άτομο!
    Μάλλον στο κείμενο που διάβαζε έγραφε kalpes και το μπέρδεψε με τις kaltses του.
    Απίθανε Γιωργάκη, ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ.
    Η χαρά του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα!
    Ή έχεις καθαρό μυαλό ή δεν έχεις, γιγαντοτεράστιε.
    Όσο για την παγκόσμια κρίση, εκεί να δείς «σχέδιο».
    Μπερδεύει τα δισεκατομμύρια με τα εκατομμύρια και το έλλειμμα με το χρέος.
    Όλα ίδια του φαίνονται!
    Με το Γιωργάκη, «αισθάνομαι» πιο σίγουρος για τη δουλειά μου, ανεργία τέλος (άσε που θα μου πληρώσει και το στεγαστικό δάνειο και τις κάρτες).
    Ή είσαι με το λαό ή δεν είσαι.
    Το εάν «αισθάνομαι» επίσης και το δούλεμα είναι μία άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ.ΣΤΙΣ 9Π.Μ. ΕΓΡΑΦΕ - 8.1%.ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα ρε πράσινα παιδάκια που μιλάτε και σεις για διαφθορά και μίζες.
    Γελάνε και οι μάντρες με αυτά που λέτε.
    Για τη συμμορία του Αντρέα και του Σημίτη, τί να να πρωτοθυμηθούμε;
    Είναι ατέλειωτη η λίστα.
    Χρηματιστήριο, Ζίμενς, Κτηματολόγιο, TOR-M1, Φρεγάτες, Κοσκωτάς, Αγορά του αιώνα, Αγορά Μιράζ, άρματα Λέοπαρντ, ΔΕΚΑ ΑΕ, προβληματικά υποβρύχια, Μεταλεία χαλκιδικής Tvx, Άρτιον, ΕΑΒ, Ελληνοποιήσεις, Πάχτας, ΕΒΟ, Κουτσονόμος, Εταιρία δολοφόνων, ΚΥΔΕΠ, Πυρκάλ, Τόμπρας, Γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι, Προμέτ, ΕΤΒΑ, ......
    Είναι τόσο ατέλειωτη η λίστα που δεν έχει νόημα από ένα σημείο και πέρα.
    Είναι δυνατόν να μιλάτε και εσείς για διαφθορά;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνελήφθη τελικά και πάει εισαγγελέα το απόγευμα ο Παπαγιάννης

    Συνελήφθη τελικά ο Γιάννης Παπαγιάννης μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Μάκης και θα πάει σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα. Προφανώς και ο ίδιος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί αλλά είναι γεγονός.
    Ε, δεν είναι και ντροπή να πάει κάποιος αυτόφωρο για...


    μήνυση συκοφαντικής δυσφήμησης. Δεν σημαίνει ότι είναι και ένοχος. Αλλά το γεγονός είναι αυτό. Ρε συ Παπαγιάννη για μια φορά πες την αλήθεια και δεν χάλασε ο κόσμος. Τι φοβάσαι μην σε πούνε ...τρομοκράτη;
    Και την προηγούμενη φορά τα ίδια έκανες στο Α.Τ Περιστερίου με τον Χ.Ράπτη.
    Share on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κριμα που της χρεωσαν την δήλωσή αυτή και με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω και εύχομαι να μην ήταν στημένο από την κυβέρνηση. Γιατί σαν πολύ γρήγορα το ανακάλυψε η ¨ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ¨. Ελπίζω να ήταν απλά κάποια παιδάκια που παίζανε. Γιατί διαφορετικά ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ. ΡΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΚ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντηση στο φιλο που αναφερθηκε σε γκλοπ που παρελαβε η ΡΗΓΙΛΗΣ

    Παρελαβε στις 12το μεσημερι μετρηση η διαφορα πασοκ ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 2,5 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΦΙΛΑΑΡΑΚΙ

    ΜΑ ΘΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ.

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ .

    ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H Λούκα η μπουμπούκα προπονείται από τώρα για πρωταγωνίστρια στον κωμικό θίασο. Δεν θα γελάμε μόνο με τον καθυστερημένο. Λούκα, Παναρίτη, Λαμπρινίδης και σία θα κερδίσουν άξια το χειροκρότημά μας. Ζήτω η πράσινη ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ από τα ευρήματα των τελευταίων μετρήσεων που δείχνουν διαρκώς τη διαφορά να μικραίνει και τον Καραμανλή να έχει καλύψει απόσταση αρκετών μονάδων. Ήδη στην Ιπποκράτους προετοιμάζονται για επαναληπτικές εκλογές στις 22 ή στις 29 Νοεμβρίου θεωρώντας ότι η αυτοδυναμία δεν είναι πλέον δεδομένη. Ο πανικός φάνηκε από τις δηλώσεις Παπανδρέου στη Λάρισα όπου πήρε πίσω τα όσα υποστήριξε για τη φορολόγηση όλων των εισοδημάτων με ενιαία κλίμακα , λέγοντας ότι δεν θα θιγεί το φορολογικό καθεστώς των αγροτών. Η στάση του προκαλεί εύλογες απορίες στο εκλογικό σώμα, καθώς από τη μια μεριά υπόσχεται παροχές σε όλους και από την άλλη δεν λέει κουβέντα πλέον α) για τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, β) για το ύψος των ανείσπρακτων φόρων που υποσχόταν ότι θα εισπράξει και γ) για τις επανακρατικοποιήσεις του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής και του ΟΛΠ, για τις οποίες επίσης θεωρεί πλέον ότι «δεν είναι ώριμες οι συζητήσεις για κάτι τέτοιο».
    Στην ουσία το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ έχει αποκαθηλωθεί στο σύνολο του με αποτέλεσμα οι κορυφαίοι του Κινήματος, όπως ο Βενιζέλος, η Διαμαντοπούλου, ο Παπουτσής και άλλοι, να μην κάνουν πλέον καμία αναφορά σε αυτό. Μάλιστα ο πανέξυπνος Βενιζέλος προχωρά ένα ακόμη βήμα πιο πέρα θεωρώντας «δεδομένη την αυτοδυναμία στις κάλπες της Κυριακής» ώστε να μπορεί από Δευτέρα να ασκήσει δριμύτατη κριτική και να βγει για τα καλά απέναντι στον Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ
    ΝΑ ΤΗΝ ΨΥΦΙΣΟΥΜΕ
    ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ κκ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνο ένας ηγέτης του κώλου μιλάει έτσι όπως ο Καραμανλής!
    Ο άχρηστος δεν ενδιαφέρεται για τίποτα!
    Και τώρα, πόσο έξυπνος χρειάζεται να είναι κανείς πια για να το δει, να καταλάβει ότι μιλάει σαν καλοκουρδισμένο μηχανάκι; Πάντα αυτό ήταν.
    Είναι επικίνδυνος λέμε και ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρός τον Κ Κωστα Καραμαλή

    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Κύριε πρωθυπουργέ

    ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ...
    ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ Ν.Δ.

    ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ-ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΡΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ 1-1-09.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ !!!
    Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ....
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ???

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4-10-09.

    ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ???

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...
    ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απίστευτη γκάφα – αυτογκόλ του κ. Κουμουτσάκου της ΝΔ για την κ. Κατσέλη του ΠΑΣΟΚ. Η πλάκα είναι ότι μίλησε και για «πανικό»… Κάτι τέτοια κάνουν και σκέφτονται στο ΠΑΣΟΚ να σταματήσουν να κάνουν αντιπολίτευση… στην υπευθυνότητα του κ. Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπα!
    Ειχε ιστοσελιδα η Κανελλη-κατσελη η οπως τελος παντων τη λενε και δεν το ηξερα;!
    Και το ηξεραν οι... χακερς;!

    Ειμαι χαζο
    αλλα οχι και τοσο
    να το πιστεψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α, ρε καραγκιόζηδες Νεοδημοκράτες, πολύ θα θέλατε να έχετε μια Λούκα Κατσέλη στους κόλπους σας... Όσα δε φτάνει η αλεπού.... Αρκεστείτε τώρα στον Παπαθανασίου της κιγκαλερίας, που δε μπορεί ούτε να μιλήσει και στη Φάνη και αφήστε το ΠΑΣΟΚ και τη Λούκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Νεοδημοκράτες ισχυρίζονται ότι το δυνατό τους χαρτί είναι ο Καραμανλής.
    Τώρα που στις τηλεμαχίες ο Γιωργάκης του πήρε το...scalp τι θα λένε?
    Φανταστείτε δηλαδή τι σκαρταδούρα υπάρχει εκεί μέσα στη Νέα Δημοκρατία!
    Εδώ ταιριάζει γάντι το τραγούδι του Τζίμη Πανούση που λέει,ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ, ΑΧ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΛΑΝΑ!
    Μιλάμε γιά τελείως άχρηστους κυβερνώντες που το μόνο που κατάφεραν είναι μέσα σε έξ μόλις χρόνια να κάνουν πιό πολλά σκάνδαλα απ όσα έκανε το ΠΑΣΟΚ σε είκοσι σχεδόν χρόνια!
    Εγώ αν ήμουν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα ντρεπόμουν να έλεγα ότι το ισχυρό μας χαρτί είναι ο Καραμανλής.
    Γιατί ρε συ ΝΔάτη βουλευτή γιά τόσο άχρηστο περνάς τον εαυτό σου?
    Άντε να δούμε ρε σείς Νεοδημοκράτες θα κρατηθείτε στην κατηγορία ή θα το πάτε φούντο το καράβι σας?
    Άχρηστοι εεεέ άχρηστοι.
    Έχετε το θράσος να ρωτάτε τον Γιωργάκη που θα τα βρεί τα λεφτά γιά να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.Εσείς να τού πείτε που τα έχετε κρυμμένα τα λεφτά.Είστε καπιταληστές και φαίνεστε.Αλλά αφήστε και ένα κοκκαλάκι γιά τον φτωχό λαό.
    Άκου εκεί που θα βρείτε τα λεφτά!Τι θα παίξουμε δηλαδή, το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού? Λίγη τσίπα χρειάζεται αλλά που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εδώ ηξεραν οι τρομοκρατες το γραφειο της λετε να μην ηξεραν οι χακερς την ηλεκτρονική της δ/νση. Άντε πια με τις αηδίες. Σε τελευτεα αναλυση ο τελευταίος ανθρωπος που δεν θα ηθελε διαλεύκανση και εξαθρωση της τρομοκρατίας ειναι αυτός που ένιωσε τι σημαίνει να σου βάζουν βόμβα έξω από την πόρτα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΡΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΑΚΕΡ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ...ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ; ΜΑΜΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Κατσέλη είναι για γέλια. Ίδια πάστα με τον αρχηγό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Κατσέλη έχει πατώσει στη Β Αθηνών και με διαφημιστικά κολπάκια προσπαθεί η φουκαριάρα μπας και εκελεγεί. Δείξτε την αναγακία λύπηση και σταυρώστε την να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑ ΠΟΣΟ Μ@@@@@Σ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ . ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΧΑΚΕΡΣ ΜΕΤΑ 15 ΩΡΕΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ . ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...
    ΠΟΛΥ
    ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aπο nooz.gr,

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ κ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.

    Επιβεβαιώνεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η εισβολή χάκερς στον υπολογιστή της υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Λούκας Κατσέλη, οι οποίοι ανήρτησαν στην ιστοσελίδα της υποτιθέμενη δήλωσή της για τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών στη γιάφκα του Χαλανδρίου, που έγινε αφορμή για έντονη πολιτική διαμάχη.

    Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ασφάλεια Αττικής, η κ. Κατσέλη υπέβαλε χθες μήνυση για εξαπάτηση εκλογέων, συκοφαντική δυσφήμιση και παράνομη πρόσβαση σε δεδομένα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Κατόπιν τούτου, κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ερεύνησε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που χρησιμοποιούνται στο γραφείο της κ. Κατσέλη.

    Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι από τις απογευματινές ώρες της 26 Σεπτεμβρίου 2009 άρχισαν προσπάθειες αγνώστων για την απόκτηση πρόσβασης στης διαχείριση της ιστοσελίδας, που διατηρεί η υποψήφια βουλευτής με διεύθυνση www.loukakatseli.gr .

    Την επόμενη μέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2009, και από τις 22:28 έως 22:50, οι δράστες κατάφεραν να αποκτήσουν, μέσω κάποιου λογισμικού, πρόσβαση στους κωδικούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός από τους διαχειριστές της παραπάνω ιστοσελίδας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς αυτούς, εισέβαλαν στην ιστοσελίδα και ανήρτησαν το επίμαχο κείμενο, το οποίο δημοσιεύθηκε την ίδια μέρα στις 22:49 στην ιστοσελίδα Athens.indymedia.org.

    Από τις αναλύσεις των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι χάκερς χρησιμοποίησαν διακομιστές, που έχουν έδρα στις ΗΠΑ, μέσω των οποίων εισέβαλαν στην ιστοσελίδα. Για το λόγο αυτό η ελληνική αστυνομία έχει έρθει σε επαφή με τις αμερικανικές αρχές και την Ιντερπόλ σε συνεργασία με τις οποίες συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *