GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο παππούς...

Από το http://i-diadromi.blogspot.com/ . Ένας παππούς είχε σοβαρό πρόβλημα ακοής, οπότε πάει στο γιατρό ο οποίος του δίνει κάτι ακουστικά, μ...

Από το http://i-diadromi.blogspot.com/
.
Ένας παππούς είχε σοβαρό πρόβλημα ακοής, οπότε πάει στο γιατρό ο οποίος του δίνει κάτι ακουστικά, με τα οποία μπορεί και ακούει τέλεια. Μετά από ένα μήνα, πάει ξανά ο παππούς στο γιατρό για την προγραμματισμένη εξέταση.!
Ξέρετε," λέει ο γιατρός, "η ακοή σας είναι πλέον περίφημη! Η οικογένεια σας πρέπει να είναι κατενθουσιασμένη που μπορείτε πλέον και επικοινωνείται βιολογικά μέσα στο σπίτι με όλους τους άλλους!
"Μπα, δεν τους το έχω πει ακόμα για τα ακουστικά.... Απλώς κάθομαι και ακούω τις συζητήσεις. Έχω αλλάξει τη διαθήκη μου ήδη τρεις φορές."

13 σχόλια

  1. ΘΑΣΟΚ: ΞΕΧΑΣΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ.

    35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ;

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    8.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    9.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    10.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    11.Τον εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΘΑΣΟΚ: ΞΕΧΑΣΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 7-9-2009

    Δεν παίζονται από «κόλπο γκρόσσο» οι άνθρωποι .

    Πηδάνε από τα μπαλκόνια και φεύγουν όπως-όπως αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή, εκεί να κάνουν τα δικά τους. Από την μια λοιπόν πήγανε το μαγαζί φούντο , αλλά τελευταία ώρα φορτώνουν το Δημόσιο με μερικές χιλιάδες προσλήψεις ακόμη .

    Στρώσανε το χαλί για να δώσουν ΔΕΗ και αέριο σε κάποια «τζάκια». Με το που φεύγουν όμως, δίνουν και μια τελευταία κατραπακιά στον δημόσιο χαρακτήρα της κοινής ωφέλειας , με τον νέο τρόπο τιμολόγησης της ενέργειας .

    Εκεί όμως που είναι ασυναγώνιστοι είναι με την τελευταία ρύθμιση και απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τον ανταγωνισμό.Η σύνθεση της Επιτροπής ορίσθηκε χθες με αυστηρά αξιο...κομματικά κριτήρια, για κάποια πρόσωπα, με ευαισθησία στο περιβάλλον φίλων του τέως Πρωθυπουργού και σφραγίδα καρτέλ .

    Έτσι η πρόκληση είναι τουλάχιστον τρία πρόσωπα της Επιτροπής που αποφάσισε σαν επίλογο σεμνά και ταπεινά το Υπουργικό Συμβούλιο.

    Ο ένας ξέρει καλά από μονοπώλια, για να κάνει κουμάντο κάμποσο καιρό στα πετρέλαια, ο άλλος μέσα στα πράγματα του ΣΕΒ, ως Πρόεδρος των μεταλλευτικών επιχειρήσεων, και ο τρίτος με .... προϊστορία στις εξαγωγές για την οποία παύθηκε ως δημόσιος υπάλληλος, με απόφαση του Πρωθυπουργού Ι. Γρίβα της Οικουμενικής Κυβέρνησης και πρόταση του τότε Υπουργού Εμπορίου Θ. Γκαμαλέτσου.

    Αναπληρωματικό μέλος στην σύνθεση είναι και νομικός από ΔΕΚΟ στην οποία η προηγούμενη «επιτροπή» έκρινε ότι έπρεπε να πέσει καμπάνα.

    Και έτσι τα καρτέλ «ελέγχουν» τα καρτέλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα αισθαντικό κορίτσι, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με απαγωγές και συμμορίες δολοφόνων, την Λίνα Χατζή, επέλεξαν να κατεβάσουν οι γαλάζιοι υποψήφια στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
    Ομιλούμε για πραγματική πρόοδο, μια και οι Γαλάζιοι μας έχουν συνηθίσει στις διαχύσεις τους με τον υπόκοσμο της περιοχής.
    Η Λίνα είναι επιλογή του Πάκη και μόνο γι αυτό το λόγο μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
    Η Λίνα μπορεί να επανιδρύσει-μαζί με τον Τραγάκη, τον Ζαγορίτη, τον Σιούφα και τον Απόστολο Σταύρου-τη πατρίδα μας.
    Να καούν τα πεντοχίλιαρα για τη Λίνα μας. Φέρτε θαλαμηγούς και κρουαζιέρες -το χάνεις το κορίτσι Πάκη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ευρύτερη αναντιστοιχία μεταξύ υπεσχημένων και πεπραγμένων, από αυτή των κυβερνήσεων Καραμανλή.

    Μία από τις πιο κεντρικές διακηρύξεις του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ το 2004 έθετε έναν διπλό φιλόδοξο στόχο: «Στόχος μας είναι το φορολογικό σύστημα να καταστεί μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης» [ref: site ΝΔ].

    Όπως ακριβώς διπλός ήταν ο στόχος, έτσι διπλός είναι και ο λόγος αποτυχίας επίτευξής του. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος της διακήρυξης, η ΝΔ παρέλαβε τη χώρα στις πρώτες θέσεις της Ε.Ε. όσον αφορά το δείκτη της ανάπτυξης (+4,85%) και την παραδίδει με αρνητικό πρόσημο. Αυτό που έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το δεύτερο σκέλος, το περί κοινωνικής δικαιοσύνης. Διότι μόνο η αποτυχία ως προς το πρώτο σκέλος μπορεί να αποδοθεί απλώς σε ανικανότητα.

    Με την ανάληψη της εξουσίας, ο εκλεκτός του Καραμανλή και αποκαλούμενος από τα ΜΜΕ "τσάρος της οικονομίας", Γ. Αλογοσκούφης, έλαβε μία σειρά από φορολογικά μέτρα που κάνουν την αναφορά του προγράμματος της ΝΔ στην "κοινωνική δικαιοσύνη", να παραπέμπει σε ανοιχτή κοροϊδία. Η οικονομική ηγεσία συνειδητά και συστηματικά ευνόησε τους οικονομικά ισχυρούς σε βάρος των "μικρομεσαίων". Το τετριμμένο της διαπίστωσης ότι μία κυβέρνηση επιφύλαξε ευνοϊκή μεταχείριση στους ισχυρούς, παραπλανά. Απλές συγκρίσεις μεγεθών δείχνουν ότι η επίθεση της κυβέρνησης Καραμανλή στους πολλούς προς όφελος των λίγων και ισχυρών δεν έχει προηγούμενο. H NΔ διαμόρφωσε μια καθαρά ταξική πολιτική αντιδιαμετρικά αντίθετη με κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης:

    * Κατάργηση Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας [ref: Καθημερινή].

    * Μετατόπιση των φορολογικών βαρών στους μισθωτούς και συνταξιούχους: Ενώ το 2004 μισθωτοί και συνταξιούχοι συνεισέφεραν σε ποσοστό 43% και οι επιχειρήσεις 44% στο σύνολο των φορολογικών εσόδων, η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις μετατρέπει τα ποσοστά αυτά σε 50% και 36% αντίστοιχα το 2007 (βλ. γράφημα) [ref: Ελευθεροτυπία].

    * Μείωση της φορολογίας υψηλών εισοδημάτων: Απο 39% το 2006 σε 35% το 2009 για τα εισοδήματα από 50 ως 100 χιλιάδες ευρώ (από εκεί και πάνω σταθερά 40%) [ref: Το Βήμα]. Και αυτό τη στιγμή που η αντίδραση στη διεθνή κρίση σε χώρες όπως η Αγγλία του θατσερικού "there is no such thing as society", είναι ακριβώς η αντίθετη, δηλαδή αύξηση της φορολογίας υψηλών εισοδημάτων στο 45% [ref: Τimes Business].

    * Αύξηση του ΦΠΑ στο 19%: Η αύξηση ενός "flat" φόρου, φυσικά επιβαρύνει τους φορολογούμενους αντιστρόφως ανάλογα με το μέγεθος του πορτοφολιού τους.

    Οι επιλογές αυτές (και άλλες) δικαιολογούνται θεωρητικά από το νεοφιλελεύθερο σόφισμα και πιο συγκεκριμένα μία απόπειρα εφαρμογής του, το λεγόμενο "ιρλανδικό μοντέλο" του οποίου θιασώτες ήταν ο Αλογοσκούφης και ο Καραμανλής. Σε αυτά τα χνάρια δόθηκαν και τα 28 δισεκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη των τραπεζιτών τη στιγμή που για τους οικονομικά ασθενείς ο προϋπολογισμός προέβλεψε "μαξιλαράκι" 300 εκατομμυρίων.

    Δεν προκαλεί επομένως καμία έκπληξη η χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας, δεδομένου ότι ο Καραμανλής και το επιτελείο του δοκίμασαν σαν μαθητευόμενοι μάγοι (αρκετά ενθουσιώδεις μάλιστα ώστε να το διατυμπανίζουν και δημόσια: θα θυμάστε τη δημόσια αντιδικία ΝΔ-ΠαΣοΚ υπέρ ιρλανδικού και σουηδικού μοντέλου αντίστοιχα πριν μερικά χρόνια [ref: Έθνος]) διάφορα τεχνάσματα που το ιρλανδικό μοντέλο υπαγόρευε. Και πως να προκαλεί έκπληξη η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας στα χέρια Καραμανλή, τη στιγμή που το ίδιο το μοντέλο το οποίο επεδίωξε να αντιγράψει, δηλαδή το ιρλανδικό, είχε σημαίνουσα θέση στη διεθνή κρίση και κατέρρευσε το ίδιο πλήρως [ref: Huffington Post].

    Εκείνο που προκαλεί έκπληξη όμως είναι ότι αυτή η κυβέρνηση των αποτυχημένων μαθητευόμενων μάγων, θαυμαστών των μετέπειτα χρεοκοπημένων συστημάτων και εφαρμοστών της στυγνής ταξικής πολιτικής που καταρράκωσε κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, ζητά και πάλι την ψήφο του ελληνικού λαού. Έχει μας είπε στη ΔΕΘ ο απερχόμενος πρωθυπουργός, καινούρια "μαγικά" να δοκιμάσει στην καμπούρα του μισθωτού και του συνταξιούχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπόρεσα να σβήσω τις φωτιές γιατί ο άνεμος φυσάει και τα πεύκα είναι εύφλεκτα. Νόμιζα ότι τα καναντέρ τα έχουμε για να σβήνουμε τα μπάρμπεκιου και τις φουφούδες μας στη Ραφήνα.

    Διέλυσα την Οικονομία γιατί γούσταρα τη φούσκα το "ιρλανδικό μοντέλο". Νόμιζα ότι θα μπορούσα να κρυφτώ πίσω από τη διεθνή κρίση αλλά με ξεσκέπασε ο πανάκριβος δανεισμός της χώρας.

    Δεν πειράζει που οι πιο κολλητοί μου υπουργοί ξέπλεναν δημόσια γη μέσω της μονής Βατοπεδίου, ούτε ότι έβγαζαν δομημένα ομόλογα από την αριστερή τσέπη του δημοσίου για να τα επιστρέψουν στη δεξιά μέσω πολλών γαλάζιων μεσαζόντων. Γιατί η έννοια "πολιτική ευθύνη" δεν υπάρχει.

    Δεν μπορώ να κυβερνήσω γιατί η αντιπολίτευση θέλει εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καραμανλής το σκεφτόταν, αλλά δεν το πρόλαβε στις Ευρωεκλογές, ως αμελέτητος το διάβασε, το εξάγνισε και το βάζει στη προσεχή συγκίνηση.
    Θα ξαναπαίξει οικογενειάρχης, θα κρύψει σαν τη γάτα το σκατό του και θα σπρώξει τη ακόμα παντοδύναμη πολιτικά Αναστασία Παζαϊτη για μόστρα ενίσχυσης του προφίλ του. Που και που, αδίστακτα, θα εμφανίζει και τα παιδιά, για να τα χρησιμοποιήσει αισχρά ακόμα μια φορά, για φερετζέ του κράτους της διεφθαρμένης κυβέρνησής του, που πνίγηκε στο βόθρο των σκανδάλων της.
    Θα μας μιλήσουν ποτέ για τη συγγραφή νέας επιστημονικής διατριβής??? Κάτι για βιοτεχνολογικά ή ανοσιολογικά κόλπα ακούγεται.....
    Το ΠΕΧΩΔΕ του Σουφλιά, το Υπουργείο Υγείας του Αβραμόπουλου και το Υπουργείο Οικονομικών του "μηχανολόγου" Παπαθανασίου, είναι κατά σειρά, οι κορυφές της διάσημης Ελληνικής διαφθοράς.
    Με αυτές τις σάπιες κορυφές, ο Καραμανλής βαδίζει για να .....καταπολεμήσει τη διαφθορά του και τη φοροδιαφυγή με υπεράκτιες των ...Υπουργών του. Όσοι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, μας φουμάρουν, ότι μένουν εκτός.......
    Ε, και????? Τα διεφθαρμένα υπουργεία, από την αγιοσύνη των Υπουργών τους έπαθαν διαφθορά???
    Δεν θα ξεγελάσεις κανέναν Καραμανλή. Όποιον φερεντζέ κι αν φορέσεις, θα εισπράξεις το τιμωρία που σου αξίζει.
    Αυτός απτόητος!!! Βγάζει μπροστά τον άντρακλα. Την Αναστασία.
    Λες και δεν βλέπουμε, δεν ακούμε τίποτα.
    Ο Βουλγαράκης, ο Δούκας κι ο Μαγγίνας σε μάραναν..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ : άμα βγω…. φορέστε τσίγκινα σώβρακα.

    Πάγωμα προσλήψεων, μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, μείωση των επαγγελμάτων που θα χαρακτηρίζονται ως βαρέα και ανθυγιεινά αλλά και αυστηρούς ελέγχους στο σύστημα καταβολής των συντάξεων αναπηρίας. Περιορισμό των διαδηλώσεων και αλλαγές στο καθεστώς του πανεπιστημιακού ασύλου, Ο Κώστας Καραμανλής επανέλαβε πολλές φορές ότι τα παραπάνω επιβάλει ο «δρόμος της (ανεύθυνης),υπευθυνότητας» και κάλεσε τους Έλληνες «να προτάξουν το εθνικό συμφέρον» και να τον επιλέξουν για πρωθυπουργό. Στα άμεσης εφαρμογής μέτρα ενέταξε…….

    • Πάγωμα των προσλήψεων το 2010 εκτός από αυτές που απαιτούνται στα υπουργεία Παιδείας και Υγείας
    • Στη συνέχεια, περιορισμό των προσλήψεων στο δημόσιο με τέτοιο τρόπο ώστε σε κάθε μία πρόσληψη να αντιστοιχούν δύο απομακρύνσεις
    • Πάγωμα των μισθών στον δημόσιο τομέα και για το 2010. Το ίδιο να ισχύσει και για τις συντάξεις, με εξαίρεση αυτούς που έχουν χαμηλά εισοδήματα • Στη συνέχεια, χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων σε συνάρτηση όχι μόνο με τον πληθωρισμό της Ελλάδας αλλά και αυτόν της Ευρωζώνης
    • Πάγωμα όλων των επιδομάτων για τα επόμενα δύο χρόνια
    • Περιορισμό των υπερωριών κατά 30%
    • Περιορισμό των μετακινήσεων στο εσωτερικό και εξωτερικό
    • Εφαρμογή από 1/1/2010 ενιαίας αρχής για την καταβολή των αποδοχών
    • Εφαρμογή νέου μισθολογίου για τους νεοεισερχόμενους στο δημόσιο.
    • Περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης, αλλά και των αποδοχών των νομαρχών και των δημάρχων για μια διετία.
    Ο πρωθυπουργός, προχώρησε στην εξαγγελία και μέτρων μεσοπρόθεσμης εφαρμογής.
    • Δημιουργία βάσης δεδομένων για όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις
    • Ενοποίηση εισπρακτικών μηχανισμών για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές
    • Δημιουργία ενός «Τειρεσία» και για το δημόσιο. Θα καταγράφονται όλοι όσοι έχουν εκκρεμότητες με το δημόσιο και αν δεν είναι συνεπείς δεν θα μπορούν να κάνουν συναλλαγές με τους δημόσιους φορείς.
    • On line σύνδεση των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων με το υπουργείο Οικονομικών.
    • Υποχρεωτική ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων από τις επιχειρήσεις
    • Καθιέρωση των τεκμηρίων διαβίωσης
    • Αναμόρφωση του συστήματος αυτοτελούς φορολόγησης
    • Κατάργηση κώδικα βιβλίων και στοιχείων
    Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο στην ομιλία του για «δυνατότητα επιμέρους συμφωνιών περιορισμένου χρόνου» ανάμεσα στους εργαζόμενους και στους εργοδότες, επιχειρήσεων οι οποίες έχουν πληγεί από την κρίση.
    Επίσης, μίλησε για θέσπιση μηχανισμού υποχρεωτικής κατάρτισης των ανέργων ως προϋπόθεση για την είσπραξη του επιδόματος ανεργίας. Όσον αφορά στο ασφαλιστικό, προανήγγειλε τη μείωση στον αριθμό των επαγγελμάτων που θα χαρακτηρίζονται ως βαρέα-ανθυγιεινά αλλά και για αυστηρού ελέγχους κατά τη διαδικασία χορήγησης των συντάξεων αναπηρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνεις δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12.32 π.μ
    Τώρα αυτά τα γράφεις σαν υπέρ ή κατά του Καραμανλή? Με μπερδεύεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ μυστικό.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ.

    Ο ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ
    5 + 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.
    ( ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ..ΣΥΛΒΑΝΑ)
    ΦΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ .
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ...
    ΦΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ !

    ΒΛΗΜΑ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οικογενειοκρατία και στον ΛΑ.Ο.Σ


    Η κυρία ΒΟΡΙΔΗ στο κόλπο της εξουσίας;

    Στην Λακωνία θα είναι υποψήφια με τον ΛΑ.Ο.Σ. η σύζυγος του βουλευτή Μάκη Βορίδη. Ο λόγος για την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου, η οποία έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Η κυρία Μιχελάκου προέρχεται από μια έντονα πολιτικοποιημένη οικογένεια της Μάνης,

    Ο Μακούλης «εξαργύρωσε την σιωπή» του για τον ΧΑΡΙΤΟ

    Και η κυρία Μανωλίδου στο «πολιτικό παιχνίδι ;»

    Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι αντιδράσεις από την πρόταση που έκανε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης στον μάνατζερ, Ηλία Ψινάκη για να κατεβεί υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ στη Β’ Αθήνας και μια νέα υποψηφιότητα έχει ξεσηκώσει τα στελέχη του. Από το μεσημέρι διαρρέεται από στελέχη που είναι κοντά στον Πρόεδρο ότι υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ στη Θεσσαλονίκη θα είναι η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη κ. Ευγενία Μανωλίδου. Ναι, καλά ακούσατε, μετά το «κόψιμό» της από την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ η κυρία Μανωλίδου είναι έτοιμη να ριχθεί στην «μάχη» των εκλογών και ήδη οι αντιδράσεις στελεχών του κόμματος είναι έντονες. «Δεν είναι δυνατόν να μαζεύει ότι κάτσει» σχολίαζαν στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ, και…….
    Δάσκαλε που δίδασκες . Τι θα πεις τώρα για την οικογενειοκρατία; Εσείς καλά-καλά δεν μπήκατε στην πολιτική και θα βάλετε όχι μόνο τις γυναίκες σας αλλά και τις γκόμενες σας ( εάν δεν τις έχετε βάλει? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση