GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές...

Του Παντελή Οικονόμου Μέλου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Υποψήφιου βουλευτή Α΄ Αθήνας info@poikonomou.gr http://www.poikonomou.gr/ . ...

Του Παντελή Οικονόμου
Μέλου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Υποψήφιου βουλευτή Α΄ Αθήνας
info@poikonomou.gr
http://www.poikonomou.gr/
.
Η κίνηση προς τις κάλπες της 4ης Οκτωβρίου έχει μπει στην τελική της ευθεία. Και όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν: επέρχεται μια καθαρή επικράτηση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ωστόσο, ορισμένοι κύκλοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την εξέλιξη αυτήν με αμηχανία. Αδυνατούν, ακόμη και τώρα, να αντιληφθούν πως ήρθαν τα πάνω κάτω, μέσα σε ένα μόλις χρόνο. Ίσως επειδή παραγνωρίζουν τα ανακλαστικά του λαού. Την παγιωμένη αίσθησή του ότι η πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση, εκ των ουκ άνευ, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που αγγίζει τα όρια της διάλυσης.
Σε τί όμως οφείλεται η προτίμηση του εκλογικού σώματος προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Γιατί να είναι αυτό το οποίο θα κάνει την πολιτική αλλαγή πραγματικότητα; Πως ερμηνεύεται η αξιοσημείωτη διεύρυνση της απήχησής του; Είναι, κατά την άποψή μου, απλό: όσοι υποστήριζαν ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν διαθέτει δική του θετική απήχηση και απλώς επωφελείται από την αρνητική εικόνα της κυβέρνησης Καραμανλή έκαναν λάθος.
Αντιθέτως, το εκλογικό ρεύμα των ημερών έρχεται να αναδείξει με αδρό τρόπο τις πηγές του : την προγραμματική πληρότητα, την ηγετική επάρκεια και την στελεχιακή υπεροχή του Κινήματος. Αυτά τα τρία στοιχεία ανάτρεψαν τους, μέχρι πριν λίγους μήνες, θεωρούμενους...

ακλόνητους συσχετισμούς δύναμης. Και, σε συνδυασμό με το στρατηγικό πλεονέκτημα που κατέχει από το 1977 το ΠΑ.ΣΟ.Κ., κατέχοντας κεντρική θέση στα πολιτικά μας πράγματα, το αναδεικνύουν για μια ακόμα φορά ως φορέα της αλλαγής.
Έτσι έχει προκύψει το, καθαρό και μη αναστρέψιμο, πλεονέκτημα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μπροστά στις κάλπες της 4ης Οκτωβρίου. Και απομένει να κινητοποιεί διαρκώς, όσο το δυνατόν ευρύτερες, κοινωνικές δυνάμεις γύρω από την προσπάθεια ανασυγκρότησης που καλείται να φέρει σε πέρας, πείθοντας ότι μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Πείθοντας ότι... γίνεται!

34 σχόλια

  1. Εμπεριστατωμένα όσα γράφηκαν πιο πάνω. Εγώ, που εργάζομαι και ζώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχα την ευκαιρία να κάνω την δοκιμή ελέγχου της πληθυσμιακής πυκνότητος του ακροατηρίου του ΓΑΠ κατα την εδώ χθεσινοβραδυνή του ομιλία. Και μετά απο την σχετικά άνετη διέλευσή μου με ποδήλατο απο την οδό Ερμού μέχρι και την Λεωφ. Νίκης μέσα απο την κατανομή και τοποθετηση των ακροατών σε θέσεις που με τον συνδυασμό των πανώ κρύβονται τα τεράστια κενά, δεν μπορώ να πώ ότι το συγκεντρωμένο πλήθος ξεπερνούσε τους 25-30.000 ανθρώπους. Στο δε λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκονταν περρισσότερα απο 100 πούλμαν μα αριθμούς απο όλην υην Ελλάδα.

    Οι αισιόδοξοι λένε ότι, ο κόσμος βαρέθηκε την προεκλογική ενημέρωση, γιατί απο μόνος του βλέπει, τι γίνεται και ξέρει, τί θα πρέπει να κάνει χωρίς καθοδήγηση, ενώ οι απαισιόδοξοι λένε ότι ο ξενόφερτος ΓΑΠ, το αμερικανάκι, ξόφλησε οριστικά.

    Διαλέγετε και παίρνετε ...

    PELIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον

    Σαν έξαφνα ώρα μεσάνυχτ' ακουσθεί
    αόρατος θίασος να περνά
    με μουσικές εξαίσιες, με φωνές
    -την τύχη σου που ενδίδει πια,
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ,
    τα σχέδια της ζωής σου, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΠΛΑΝΕΣ
    μη ανοφέλετα θρηνήσεις.

    ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΑ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ
    ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ

    Κ. Καβάφης
    100 χρόνια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Από την Paliokostas Airlines Ltd.

    Φίλοι Νεοδημοκράτες.

    Δυστυχώς The Game is Over...
    Και ακόμα πιο δυστυχώς τα μέσα που διαθέτουμε είναι πλήρη, έτσι δεν θα μπορέσετε να αποδράσετε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα..

    Σας δίνουμε όμως χρήσιμες συμβουλές για το πως θα περάσετε τις πρώτες μέρες της απωλείας και πως θα ξεπεράσετε το σοκ δίχως θύματα και παρατράγουδα.

    1. Πηγαίνετε σε πάρτυ και γενικά όπου σας καλούν, να το ρίξετε έξω. Μια καλή ιδέα είναι να πάτε στο πάρτυ της νεολαίας ΠΑΣΟΚ που σας καλεί..

    2. Απομακρύνετε και κρύψτε ή πετάξτε όλα τα πιθανά μέσα που μπορούν να σας βάλουν σε πειρασμό να αυτοκτονήσετε (μαχαίρια, πηρούνια, κουτάλια, τσεκούρια, σκοινιά, κορδόνια παπουτσιών, σαπούνια, σκάλες, κ.λπ.).

    3. Μετακομίστε έως αν παρέλθει η θλίψις σας σε ισόγεια σπίτια (π.χ. θυμηθείτε τι έπαθε ο κ. Χρήστος).

    4. Μη οδηγείστε για 3 χρόνια κανένα μέσον.

    5. Πετάξτε όλα τα φάρμακα και τα γεωργικά φάρμακα που έχετε σπίτι σας (ποντικοφάρμακα, Lexotanil, κ.λπ.).

    6. Αποφεύγεται τα αλκοολούχα ποτά. Δεν απάγουν την θλίψη, δεν βοηθούν.

    7. Διαβάστε τον σχετικό ψαλμό του Δαυίδ, (Μη επιλάθου Ρηγίλης).


    Η Palikostas Airlines φροντίζει για το καλό σας και σας υπόσχεται ότι με την πρώτη ευκαιρία θα οργανώσει την απόδρασή σας, έστω και αν έχετε μπεί στη φυλακή..

    Σας ευχόμαστε καλή τύχη και σας υπενθυμίζουμε: Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΗΦΗΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ
    ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΤΑ (7) ΛΟΓΟΥΣ
    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ
    ΜΑ ΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΙ 6 ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ.

    Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ.
    ΧΕΣΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Καλούνται οι φίλοι Νεοδημοκράτες στο πάρτυ που θα διοργανώσει η νεολαία ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το βράδυ στις 4 Οκτώβρη.

    Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 9 ώρα στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο και θα κρατήσει 3 μέρες και 3 νύχτες.

    Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προστατευμένο από την αδιάκριτη χλεύη των περαστικών θα υποδεχθούμε τους φίλους μας της Ν.Δ. κάθε ηλικίας και κάθε φύλλου.

    Θα προσφέρονται: Τσάι παρηγοριάς, Lexotanil, Ψυχιατρική φροντίδα, μουσική του Ρόμπερτ Ουϊλιαμς, της Εφης Θώδη, της Μπεζεντάκου, της Βίσση, του Λουδοβίκου των κατωγείων.

    Θα διατίθενται μαύροι νεανίες για τις ανάγκες και τις παρορμήσεις της στιγμής.

    Στο τέλος της γιορτής θα μοιραστούν κόλυβα, αναμνηστικά αλεξίπτωτα και εισιτήρια για την εισαγωγή στο ψυχιατρείο της αρεσκείας σας.

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Ξεπεράστε το σοκ με ένα πρωτότυπο και αξέχαστο ξεφάντωμα.

    Ελάτε όλοι, μην λείψει κανείς. Η απουσία σας θα μας λυπήσει βαθύτατα. Διότι η αυτοκτονία δεν είναι λύση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γυμνός ο Βασιληάς λοιπόν !

    Τσίτσιδο. Ολα του τα "χαρίσματα" ήταν μαϊμού. Μα ανεδείχθη σαν ο καταλληλότερος. Και ας μην είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, όπως και κάθε Καραμανλής. Και ας έγιναν μέχρι και εθνάρχες.

    Με 19 χρόνια πρωθυπουργία το Καραμανλέϊκο "δημιούργησε" μια τεράστια περιουσία, συναγωνίσιμη της βασιλικής περιουσίας της πάλαι ποτέ Φρειδερίκως.

    Καράβια, κότερα, χιλιάδες στρέμματα γής, οικόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων σε όλα τα καλά προάστεια (Εκάλη, Πολιτεία, Φιλοθέη, κ.λπ.). Επιχειρήσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα, Βίλες, μετοχές εκατομμυρίων, καταθέσεις.

    Μιλάμε για το σόϊ συνολικά: Ανηψιός, Θείος, θείτσες, ξαδέλφες, εγγόνια, κουνιάδοι, γαμπροί, πεθεροί και όλο το σκυλολόϊ).

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    Και βγαίνουν τώρα με θράσσος και βγάζουν γλώσσα στον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι ξανά λιτότητα. Και απαιτούν με αυτοκρατορικό ύφος να τους ξαναψηφίσουμε για να τριπλασιάσουν την περιουσία τους.

    Βγαίνουν επίσης τα τσιράκια τους και μιλούν για σκάνδαλα των Παπανδρέου, αυτών που όλη τους η περιουσία είναι ένα διώροφο στην πάλαι ποτέ συνοικία του Μπογιατίου.

    Γυμνός, Ξετσίπωτος, Θρασύς ο Αυτοκράτωρ.

    Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε αυτή τη διακυβέρνηση με τον καταλληλότερο ο λαός υπέφερε τα πάνδεινα. Ενα βλακόμουτρο, αχαϊρευτο και κουρασμένο "παληκάρι" έκανε όσο άντεχε πλάτες στα κοράκια του να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ την Ελλάδα.

    Οπως τη δεκαετία του 50, όπως τη δεκαετία του 30. Στην πρώτη ξεκοκάλισαν όλο το σχέδιο Μάρσαλ, στη δεύτερη κατασφάζοντας με τη βοήθεια των Βουλγάρων τσετών τους πρόσφυγες της Β. Ελλάδος, άρπαξαν την περιουσία τους, τη γή που τους έδοσε η νέα τους πατρίδα.

    Και στα στερνά χρόνια, μέσω του χρηματιστηρίου και με τις πλάτες των εκσυγχρονιστών η Αγία Οικογένεια έπαιξε και κέρδισε χοντρά (θείος Αχιλέας, Λίζα, κ.α.)


    ΓΥΜΝΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σαν την λαίλαπα των Ούνων, των Μογγόλων, των πειρατών της Αβαρίας.

    Ας πάει στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον

    Σαν έξαφνα ώρα μεσάνυχτ' ακουσθεί
    αόρατος θίασος να περνά
    με μουσικές εξαίσιες, με φωνές
    -την τύχη σου που ενδίδει πια,
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ,
    τα σχέδια της ζωής σου, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΠΛΑΝΕΣ
    μη ανοφέλετα θρηνήσεις.

    ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΑ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ
    ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ

    Κ. Καβάφης
    100 χρόνια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    Παμμέγιστε Αϊνστάϊν Γιωργάκη, εσύ με το μαγικό ραβδί και τα οράματα ακόμη περιμένoυμε συγκεκριμένες απαντήσεις:

    1.Πώς θα πληρωθεί το χρέος των 260 δισ ευρώ (κόστος τοκοχρεωλύσιων 12 δισ το χρόνο), εάν ΠΡΩΤΑ δεν μειωθεί το έλλειμμα του δημοσίου; Με τα παιδικά ευχολόγια που πιπιλίζεις καθημερινά ή μήπως βρέθηκαν κοιτάσματα χρυσού στη Μακεδονία και πετρέλαιο στην πελοπόννησο αλλά το ξέρεις μόνο εσύ;

    2.Τίς θέσεις εργασίας και τις προοπτικές για τους νέους ποιός θα τις δημιουργήσει, ο δημόσιος ή ο ιδιωτικός τομέας; Θα μεγαλώσεις και άλλο τον αδηφάγο δημόσιο τομέα; Θα μπούμε ακόμη πιο μέσα στα σκατά;

    3.Έκανε καλά ο Καραμανλής που αποκρατικοποίησε τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, την Εμπορική, τα λιμάνια και άλλους super ζημιογόνους κλάδους του δημοσίου ή όχι; Θα τις επανα-κρατικοποιήσεις για να πάς την Ελλάδα «μπροστά», όπως λές;

    4.Πως θα φέρουμε στην Ελλάδα ξένους να επενδύσουν (για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας) με αυτό το μεσαιωνικό εργασιακό καθεστώς και την υψηλή φορολογία των επιχειρήσεων, που υποσχέθηκες; Επικοινωνείς με τον αφαλό σου ή δεν έχεις καθόλου επειδή είσαι Αρειανός;

    5.Εάν η Ελληνική δημόσια παιδεία είναι τόσο καλή που δεν θέλουμε να τη χαλάσει ο παλιο-ιδιωτικός τομέας, έχω μιά ερώτηση για σένα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο Ελληνικό ΑΕΙ πήρε νόμπελ ή κάποια διάκριση παγκόσμιου επιπέδου; Στην πατρίδα σου την Αμερική έχουν το μονοπώλιο τα κρατικά πανεπιστήμια;

    Εάν μπορείς να μου γράψεις κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θα με ενδιέφερε πολύ.

    Εάν πρόκειται να συζητάμε ευχολόγια, ουτοπίες και σαχλαμάρες σαν αυτές που καθημερινά μουρμουράς στα Γιωργοκάναλα έχω (από τώρα) μία τελευταία μικρή ερώτηση για σένα.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ;

    *(Κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρω απάντηση).

    Είναι «ανώτερος» άνθρωπος και δεν ασχολείται με ποταπά πράγματα όπως τα παραπάνω (πάει το δούλεμα σύννεφο).

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

    Ψηφίστε με ρέεε κοροϊδάρες, ψηφίστε με ρέεε!!!

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αμερικάνος μας συνεχίζει να μας δουλεύει χοντρά - ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    ΔΕΚΑ «ΘΑ» του Γιωργάκη για να μας κλέψει την ψήφο:

    1. «ΘΑ προχωρήσουμε σε πλήρη καταγραφή των δημοσιονομικών για να ξέρουμε τι παραλάβαμε».
    Είναι η κορωνίδα της κοροϊδίας για την επόμενη μέρα. Το πασόκ ήδη προετοιμάζει το σχέδιο της «καμένης γης», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβαν «άδεια ταμεία». Στόχος, να αθετήσει ακόμα και τις πενιχρές εξαγγελίες του και να βάλει τις βάσεις για τη νέα επιδρομή σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων.

    2. «ΘΑ βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα».
    Προκλητική κοροϊδία σε βάρος, γιατί ο ΓΑΠ, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των αντεργατικών νόμων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    -- Ν. 1892/90 (ΝΔ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.
    -- Ν. 2639/98 (ΠΑΣΟΚ): καθιέρωση της εκ περιτροπής απασχόλησης ως μορφής της μερικής απασχόλησης. «Βελτίωσε» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.
    -- Ν. 3174/03 (ΠΑΣΟΚ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στο δημόσιο.
    -- Ν. 3250/04 (ΝΔ): επέκταση της μερικής απασχόλησης και σε άλλους τομείς του δημοσίου.
    -- Ν. 3385/05 (ΝΔ): επαναφορά της υπερεργασίας, παραπέρα μείωση της υπερωριακής αμοιβής. Νέα «βελτίωση» της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

    3. «ΘΑ καταργηθούν οι κομματικοί εκβιασμοί των stage και των άλλων τοποθετήσεων στο δημόσιο. Τα stage θα επεκταθούν στον ιδιωτικό τομέα».
    Προκλητικός εμπαιγμός. Πρώτον, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι τα stage τα θέσπισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Ν. 2636/1998) και σήμερα με το συγκεκριμένο απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς απασχολούνται περίπου 200.000 άνθρωποι
    Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 3174/2003 έχει φροντίσει να εισαχθεί η μερική απασχόληση σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

    4. «ΘΑ προωθήσουμε προγράμματα "κοινωνικής εργασίας" ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ηλικιωμένους ανέργους».
    Με τη συγκεκριμένη πρόταση το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επαναφέρει τα stage από το ...παράθυρο, με τη μορφή κυρίως της μαθητείας, όπου στο όνομα της πρακτικής εξάσκησης σπουδαστές σχολών ΟΑΕΔ θα δουλεύουν τζάμπα για τους επιχειρηματίες.

    5. «Θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης των εργαζομένων».
    Μας δουλεύουν άγρια. Ως κυβέρνηση το πασόκ νομιμοποίησε τα «δουλεμπορικά» γραφεία «ενοικίασης» εργαζομένων με το νόμο 2956/01. Εξάλλου, ο ίδιος ο ΓΑΠ ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί αποτελεί «κοινοτική οδηγία»!!!

    6. «ΘΑ καθιερώσουμε μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα».
    Η απάτη είναι εξόφθαλμη. Δεν προσδιορίζει το πρώτο κλιμάκιο των εισοδημάτων που δε θα φορολογούνται (σήμερα 12.000 ευρώ). Δε δημοσιοποιεί τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης (σήμερα είναι 40%). Δεν καθορίζει ποια θεωρεί «μεσαία εισοδήματα» και αποφεύγει να ξεδιαλύνει ποια θα είναι τα ενδιάμεσα κλιμάκια του φορολογικού του συστήματος (σήμερα είναι 2).

    7. «ΘΑ στηρίξουμε το πραγματικό εισόδημα, αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του πληθωρισμού».
    Σήμερα ο πληθωρισμός κινείται στο 0,8%. Με δεδομένο αυτό, ο κατώτερος βασικός μεικτός μισθός στο δημόσιο, που είναι 710 ευρώ, με την αύξηση θα γίνει ...715,6 ευρώ! Δηλαδή, 19 λεπτά τη μέρα!, Μας δουλεύει κι’ άλλο.

    8. «ΘΑ χορηγήσουμε έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
    “Θα» χωρίς καμμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Έπεα πτερόεντα

    9. «ΘΑ καλύψουμε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία».
    Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του το 2004 25.000 κενές θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού! Τα λόγια είναι περιττά, η υποκρισία στο απόγειό της.,

    10. «ΘΑ επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής».
    Εμπαίζει το λαό με τα περί «δίκαιης φορολογίας», καθώς οι συγκεκριμένοι φόροι πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους να αποφεύγουν τη φορολόγηση κληρονομιάς (μέσω εταιριών, μέσω οφσόρ, κλπ).

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ «ΘΑ».

    ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΜΠΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι θυμόμαστε τι παρέλαβε το 2004 η Ν.Δ. από το Γιωργάκη:
    1.Παρέλαβε μιά οικονομία που είχε έλλειμμα 8% και το 2007 το πήγε στο 3% του ΑΕΠ (διαφορά 12 δισ ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο, δηλαδή μία ολυμπιάδα το χρόνο).
    2.Παρέλαβε μιά οικονομία που ήταν κρυμμένα τα περισσότερα χρέη των ΔΕΚΟ, των νοσοκομείων και των δήμων και τώρα είναι όλα πεντακάθαρα (πάνω από 5 δις ήταν τα νοσοκομεία και άλλα τόσα τα χρωστούμενα στους ΟΤΑ.
    3.Παρέλαβε μιά οικονομία των ολιγοπωλίων των σουπερμάρκετ, των τραπεζών και των μεγαλοεπιχειρηματιών και τώρα τους πηδάει, γι’ αυτό και ταίζουν τους καναλάρχες.
    4.Παρέλαβε μία ολιγαρχική οικονομία αλλά κατάφερε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ, την Εμπορική, τα λιμάνια, την ολυμπιακή και πολλές άλλες μικρότερες εταιρίες που έμπαιναν μέσα.
    Θαύματα δεν γίνονται στα οικονομικά και όσοι λένε ότι γίνονται το λένε είτε εκ βλακείας είτε εκ του πονηρού.
    Θέλει τουλάχιστον μια δεκαετία αδιάλειπτης προσπάθειας, χωρίς παλινωδίες, για να γίνουμε παραγωγική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα πράσινα καλικαντζαράκια είναι αδιόρθωτα.
    Καμία αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος και επιμονή σε μια οικονομική στρατηγική που είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ.
    Η πλάκα είναι ότι μερικοί όπως ο Οικονόμου, ο Ανδρουλάκης ή ο Παπουτσής νομίζουν ότι είναι σοβαροί και μετριοπαθείς, φαντάσου οι λαικιστές πρασινοφρουροί σαν το Χρυσοχοίδη, τη Βασούλα, τη Δαμανάκη, τον Παπακωνσταντίνου, το Ρέππα και το Βερελή τί είναι.
    Αντί να μας τα πρήζετε με τις τουρμποκίνητες σαχλαμάρες σας, καθίστε ρε βλαμμένα στα σπίτια σας να γράψετε κάνα βιβλίο για τα όνειρα του Ελληνικού λαού που διαψεύσατε για δυό γενιές, τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρίζουν τον Καραμανλή οι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε (με τη σημαντικότατη συμβολή του παρεξηγημένου Αλογοσκούφη) να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% το 2007 (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡXΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου κοκορόμυαλε Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "..την προγραμματική πληρότητα, την ηγετική επάρκεια και την στελεχιακή υπεροχή του Κινήματος.."

    Bραβειο ΜΠΟΥΡΔΑς της εβδομαδας.

    Ελεοςςς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξ΄ιδίων τα αλλότρια κρίνει ο Γιωργάκης!
    Νομίζει ότι όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες σαν και αυτόν!
    Ψάχνει για μαύρες τρύπες στο δημόσιο χρέος, ο Γιωργάκης λένε τα Γιωργοκάναλα και οι νταβατζο-εφημερίδες.
    Δεν ψάχνουν για μαύρες τρύπες, φίλε μου.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, αν τυχόν κάνουμε την κουτουράδα και τους ψηφίσουμε.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, φιλαράκι, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ.
    Προσπαθεί επίμονα ΣΉΜΕΡΑ να σε πείσει για το πόσο θα ανέβει μια μετοχή στο χρηματιστήριο και ΑΥΡΙΟ θα προσπαθήσει, εξίσου επίμονα, να σε πείσει ότι δεν φταίει αυτός που η μετοχή που αγόρασες πήγε κατά διαόλου.
    Εσύ, βέβαια, έχασες τα λεφτά σου, αλλά, what the heck, άς πρόσεχες που μας έλεγε ένας άλλος σωτήρας πριν από 10 χρόνια.
    Ονομάζεται ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    Είναι κλασσικό κόλπο του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ που στις περισσότερες χώρες της δύσης έχει πια καταργηθεί.
    Τέλειωσαν τα κορόϊδα, παιδιά.
    Τέλειωσαν.
    Οι αναποφάσιστοι αποφάσισαν.
    Έκλεισε το μαγαζί, κατεβήκαν τα ρολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλλοίμονο σ΄όλους αν έρθει στην εξουσία αυτό το ΠΑΣΟΚ.Με Βάσω ,Σκανδαλιδη,Καρχιμακη κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΚΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κερδίζει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ, γιατί έχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -PRESS.

    ΠΟΛΥ......ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mαζευονται τα αφεντικα της πασοκοσκυλιας,οι ΝΤΟΝ ,και αποφασιζουν.
    Αυτος της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο)
    ειναι εξαιρετικα ικανος και δεν μας κανει.
    Πρεπει να το εξαφανισουμε.

    Αμολανε τους πληρωμενους δημοσιοκαφρους ,ταζουν λεφτα πολλα λεφτα ,και ξαφνικα αυτος ο ικανος εμπλεκεται σε ..σκανδαλο!

    Ο κουμπαρος της εξαδελφης του κατηγορειται για καποια παρανομια!
    Οχι βεβαια τωρα! δεν ειναι απαραιτητο αυτο!
    Μπορει και 10 χρονια πριν .

    Ο ..Κουμπαρος γαυγιζουν μερα νυχτα!

    Απο την στιγμη που οι ΝΤΟΝ αποφασιζουν για την τυχη καποιου οι πιθανονοτητες να γλυτωσει ειναι μηδαμινες.
    Δεν τοχουν σε τιποτα να "τον κατηγορησουν" οτι επι δικτατοριας ο τριτος του ξαδελφος ηταν "δοκιμος αξιωματικος"!!!

    Ο .."λαος" στην πλειοψηφια του θα τα πιστεψει!

    Και ετσι ενας ακομα ...διεφθαρμενος της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) ειναι τελειωμενος..

    Δεν υπαινισσομαι οτι η πασοκοσκυλια ,σχεδιαζει τετοια ..σκανδαλα.
    Απλουστατα γιατι η πασοκοσκυλια ειναι απο μονη της ..σκανδαλο.

    Το βλακογιοργο,.."παει μπροστα" ακριβως γιατι οι ΝΤΟΝ (αρχηγοι συμμοριων λαμπρακισταν,μπομπολισταν,και λοιπα)
    βαλαν ενα στοιχημα:
    Να βγαλουν το βλακογιοργο πρωθυπουργο.

    Και να συνετισουν τους υπολοιπους.

    Υ.Γ
    Μου θυμιζει τη περιπτωση καποιας ταινιας:
    Δυο χρηματιστες βαζουν στοιχημα να αναδειξουν ενα μαυρο ρεμπεσκε ,σε .."πολιτη του καλου κοσμου" καταστρεφοντας εναν ικανωτατο νεαρο ,διεθυντη των επιχειρησεων τους ,για ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ στοιχημα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμπεριστατωμένη ποδηλατική δεξιόφατσα,ετοίμασε τα μωβ στριγκάκια σου για τη νύχτα της 4ης Οκτώβρη.Ανίκανοι δεξιοπούστηδες στον αγύριστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κατσε να κερδισετε πρωτα φιλαρακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παντελή καλή επιτυχία, με πολύ αγάπη Σπύρος Κρανιώτης.
    ΕΡΓΟΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. την προγραμματική πληρότητα, την ηγετική επάρκεια και την στελεχιακή υπεροχή του Κινήματος.
    ==

    Τα "τρια" ταυτα αρχιδια χαρακτηριζουν την πασοκοσκυλια .

    Α! βρε κωλοπαιδα κασσαρι που σας χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ: ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ «ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;»
    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 10 ΔΙΣ. ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (!) ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ;;
    **********************************************************

    1. Χθες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο υπουργός Οικονομίας ρωτήθηκε «πόσο είναι η υστέρηση των εσόδων;». Απάντησε «πολύ μεγάλη». Αυτή είναι η απάντηση του υπουργού Οικονομίας.

    2. Ρωτήθηκε «τι τάξης υστέρηση εσόδων έχουμε;». Και απαντά: «δεν είναι δουλειά του υπουργού Οικονομίας να ξέρει όλες τις λεπτομέρειες».

    - Ρωτούν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν έχει πλήρη εικόνα, τη στιγμή που ο ίδιος ο υπουργός Οικονομίας λέει ότι δεν είναι δουλειά του να ξέρει όλες τις λεπτομέρειες!

    3. Και βέβαια, ρωτήθηκε για τις ανείσπρακτες οφειλές. Ρωτήθηκε «από τα 31 δις, πόσα είναι αυτά που μπορεί κανείς να εισπράξει;» Και αφού απάντησε από εδώ και από εκεί, κατέληξε λέγοντας «από αυτά λοιπόν τα 31, τα εισπράξιμα είναι 10 δις». Και πού είναι αυτά τα 10 δις; Γιατί δεν τα έχει εισπράξει η κυβέρνηση; Γιατί έχουν τριπλασιαστεί οι ανείσπρακτοι φόροι και γιατί έρχονται και μας κατηγορούν, όταν λέμε ότι αυτή είναι μία σημαντική πηγή για να χρηματοδοτηθούν τα ελλείμματα;

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. PELIAS# ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΩ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ. ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ,,,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ....ΜΑΥΡΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ....ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε ορισμένα δείγματα γραφής -όπως είπε- για το πώς θα λειτουργεί η δική του κυβέρνηση, εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές:

    * η κυβέρνηση θα έχει μικρότερο αριθμό μελών από τη σημερινή με τη δημιουργία τριών νέων υπουργείων

    ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΟΟ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ?
    ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!
    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Prasinofrouroi poustrakia pou exete th stiriksh olwn twn gamwkanaliwn k twn efhmeridwn gamieste petokorfa gamidia pou sas trexoune ta salia gia thesoules sta ypourgeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΑΠΟ ΙΝΤΣΕΣ ΣΕ ΕΚΑΣΤΟΣΤΑ

    ΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΟ PRESS-GR

    1" INTΣΑ = 3,54 ΕΚ
    2" =΄= = 7,08 ΕΚ

    8,5" ΙΝΤΣΕΣ= 30,09

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ !!!

    ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Ο υποψήφιος πρωθυπουργός κρύβεται για να μην κάνει κάποια γκάφα. "

    "Όπως ενδεχομένως θα κρύβεται όταν θα ... χαθούν μερικά στρέμματα γης για να κοιμάται ασφαλής και ήσυχος.

    Τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν έχουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό. Βλέπουν και γνωρίζουν ότι ο - κατά Γιανναρα - Ανελλήνιστος δεν μπορεί, δεν τοχει ρε αδερφε το πρωθυπουργιλίκι!
    Φόβαμαι την επόμενη μέρα.
    Για αυτό φωνάζω.
    Είναι κρίμα αυτός ο Υπερήφανος...
    Ελληνικός λαός που είναι γνωστός παγκοσμίως για την γλώσσα και τον πολιτισμό του να έχει πρωθυπουργο έναν που η γλώσσα που μιλά είναι τα παγκοσμιοποιημένα αγγλικά.

    Τέλος τα υπερήφανα βέτο. Τέλος οι αγωγοί. Όλα made in USA. Ποιός το περίμενε, ο γιος εκείνου που έλεγε «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» να μας κάνει πιο αμερικάνους και από τους αμερικάνους.
    Κριμα Ελλαδα μου , κριμα.

    Όπως γράφει και ο Μεγάλος Έλληνας Χρηστος Γιανναρας στην Κυριακάτικη Καθημερινή όλα θυμίζουν 1920...

    Έλληνες κλείστε τις τηλεοράσεις και ψηφίστε βάζοντας την Ελλάδα στην καρδιά σας. Προσέξτε να μην το μετανοιώσετε!"

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ - ΦΑΙ ΣΑΣ.

    ".. Δεν μπορεί όμως να περάσει απαρατήρητο ότι στα ονόματα της μαρκίζας είναι και αυτό της Άννας Νταλάρα (υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές) ως καλλιτεχνικής συμβούλου της χλιδάτης παραγωγής που -λένε- θα θυμίζει Χόλιγουντ...
    Ως γνωστόν η Άννα είναι σύζυγος και οικονομική σύμβουλος του Γιώργου Νταλάρα.
    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 7:31 μμ την 30 Σεπ 2009

    ΓΙΑ ΤΟΝ " ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ...! "
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ
    ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ.. ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει γιατί οι πολίτες βαρέθηκαν την ΝΔ.Τα δύσκολα έρχονται και το ΠΑΣΟΚ δν θα μας δώσει αυτά που ελπίζουμε .Στα επόμενα 20-30 χρόνια τα 2 κόμματα θα ερχονται και θα φέυγουν. Τοιποτα δεν θα αλλάξει,ούτε καν εμεις και οι ελπίδες απλά θα σβήσουνε.Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι τώρα? Τί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *