GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν τους αντέξει η σκηνή!...»

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ . «…Θα φανεί στο χειροκρότημα…» λέει ο στίχος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, εφαλτήριο για τη σημερινή μου...

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
.
«…Θα φανεί στο χειροκρότημα…» λέει ο στίχος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, εφαλτήριο για τη σημερινή μου «blogger-άποψη»…
Δυνατά χειροκροτήματα εισπράττει ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς στέλνει για πολλοστή φορά το ίδιο μήνυμα σε μη προσδιοριζόμενους αποδέκτες «μη ράβετε κοστούμια εξουσίας, θα σας μείνουν στην ντουλάπα…». Κάποια, μάλλον χλιαρά χειροκροτήματα εισέπραξε όταν, ουσιαστικά, διέγραψε τον Κώστα Σημίτη από το ΠΑΣΟΚ. Επιλεκτικά τον χειροκροτούν τα ΜΜΕ που διαπιστώνουν από δημοσκοπήσεις ότι στην «καταλληλότητα» ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός εκτοπίζει εδώ και μερικές ημέρες τον Κώστα Καραμανλή σε προσωπικό επίπεδο προτίμησης. Παιανίζουν διθυράμβους τα ελληνικά ΜΜΕ για...

αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ ((είναι μήπως αμετροεπής η σύμπνοια σε επίπεδο 90%;)….
Δεν συμβαίνει το ίδιο με τα χειροκροτήματα που εισπράττει ο Κώστας Καραμανλής (ή, τουλάχιστον, δεν μας το δείχνουν με τον ίδιο τρόπο τα ΜΜΕ) για τους «αποκλεισμούς» από τα ψηφοδέλτια και τις, ομολογουμένως, πολύ δυναμικές παρουσίες του από το Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ και μετά…
Πριν μερικά χρόνια είχα αναρωτηθεί στο βιβλίο μου «Ένας Ψυχολόγος στο Γήπεδο» ακριβώς επειδή εκφράζει ως ψευτοδίλημμα την ελληνική πραγματικότητα: τελικά τι είναι συναρπαστικότερο για εμάς τους Νέο-Έλληνες, η πολιτική του ποδοσφαίρου ή το ποδόσφαιρο της πολιτικής; Τολμώ έστω και εάν ακόμη κατηγορηθώ για αντικειμενικά επιδερμική προσέγγιση, να επιμένω, να πιστεύω ακράδαντα ότι ΑΥΤΟΣ που όχι μόνο σήμερα αλλά εδώ και πολλά χρόνια λείπει από την ελληνική πολιτική σκηνή – και θα χαρώ πολύ εάν το πραγματώσει οποιοσδήποτε εκλεγεί Πρωθυπουργός στις 4 Οκτωβρίου (αρκεί στην πράξη να είναι Πρωθυπουργός ΟΛΩΝ των Ελλήνων από την 5η Οκτωβρίου και μετά ), είναι ένας …. Όττο Ρεχάγγελ!
Ο Ρεχάγγελ ήταν εκείνος που μας οδήγησε στην ιστορική εκείνη Κυριακή 4η Ιουλίου 2004 (ημέρα ανεξαρτησίας της Αμερικής), γράφοντας στην ποδοσφαιρική ιστορία την «Ημέρα Ανεξαρτησίας του ελληνικού ποδοσφαίρου» από αρρωστημένα μυαλά και συνειδήσεις που το κρατούσαν για χρόνια σε επίπεδο καρκινοπαθή τελικού σταδίου!!!
Αλλαγές που μορφοποιούν σε νέα σχήματα δομές και θεσμούς μιας κοινωνίας ταυτίζονται, συνήθως, με το «πέρασμα» από τις οδυνηρές συμπληγάδες ενός δράματος ή μίας τραγωδίας. Ο λαός μας το θέτει επιτυχημένα στο γνωμικό «αν δεν πάθεις δεν θα…μάθεις». Αν πιστέψουμε τα ΜΜΕ και τους «γκαλοπίστες» από τον Μάρτη του 2004 μέχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ και «έπαθε και έμαθε» ενώ η Ν.Δ. τώρα οδηγείται (ξανά;) στη θέση που θέλει το γνωμικό…
Υπάρχει, όμως, και η περίπτωση όπου η «αναστροφή» δεν προκαλείται από το αρνητικό αλλά το θετικό, όπου δεν είναι «το πάθημα» που μορφοποιεί νέα σχήματα αλλά ο…θρίαμβος όπως είχε συμβεί στην Πορτογαλία το 2004 μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ, αλλά αυτό ΔΕΝ φαίνεται να το διαχειρίστηκε παραγωγικά και δημιουργικά τα τελευταία πεντέμισι χρόνια η Κυβέρνηση της ΝΔ όπως το αντανακλούν, εν μέρει, και τα οικονομικά-πολιτικά μας δρώμενα και ας μην τα φορτώνουμε ΟΛΑ Πασοκτζήδες και Νεοδημοκράτες στις απαιτήσεις των Βρυξελλών!
Ο 21ος αιώνας έφερε στο προσκήνιο προβλήματα που εντάθηκαν με την ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ παγκόσμια οικονομική ύφεση των τελευταίων δύο ετών τα οποία αφορούν και στην Ελλάδα. Σήμερα προβλήματα όπως το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, η διογκούμενη ΑΝΕΡΓΙΑ, η έλλειψη ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ από τη φύση τους απαιτούν διορατικούς, ευφυείς και δημιουργικούς πολιτικούς σε Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση και έγκυρα και έγκαιρα ενημερωμένους πολίτες ικανούς να βλέπουν πέρα από τη μύτη τους.
Μόνο καταφέρνοντας να ξεπεράσουμε την νοοτροπία της Κρατικοδίαιτης ύπαρξής μας στον τομέα της εθνικής οικονομίας και μαζί του εγκλωβισμού των λαϊκών μαζών στην Κομματική σκοπιμότητα των πολιτικών δρώμενων θα επέλθει και η, όχι μόνο ελπιδοφόρα αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την παραπέρα πορεία μας στην Ε.Ε. του 21ου αιώνα «φυγή προς τα μπροστά…»
Επιμύθιον;
Οι εποχές μας απαιτούν πολιτικούς ικανούς να ξεπεράσουν κομματικές σκοπιμότητες και περιορισμούς που εξαντλούνται στο ξεπερασμένο πλέον «πολιτικό κόστος ή κέρδος» και να επιστρατεύσουν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ όλες τις θετικές δυνάμεις του Έθνους στον αγώνα για ένα ελπιδοφόρο ΑΥΡΙΟ.

* Ο καθηγητής ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2010

22 σχόλια

  1. ΕΛΑ...... ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ....ΦΑΙ ΣΑΣ !

    Ξέρει αυτή την άποψή σου ο Γιώργος Παπανδρέου............
    Η Άννα Νταλάρα, είναι από τα πρόσωπα που δεν θεωρούν την
    ................
    Μπράβο που έχεις το θάρρος τςη γνώμης, έστω και αν με αυτό δεν συμφωνεί ούτε ο αρχηγός σου.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:08 πμ.

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΑΤΕ ΗΣΥΧΑ. ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ.
    ΖΩΑ...ΕΕΕΕ ΖΩΑ !

    ***** ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΠ ΤΙ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΘΑΡΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ !!!!!

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΛΕ.

    ****************************

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΕΛΟΣ.

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΜΑΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Η ΤΡΕΜΗ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΚΑΨΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ, ΚΛΑIΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.

    ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΛΑΜΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. Η 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ.

    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.

    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΣΕΣ

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΣΕΣ!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ – ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    10 πράσινες εξαγγελίες του Γιωργάκη για να μας κλέψει την ψήφο:

    1. «Θα προχωρήσουμε σε πλήρη καταγραφή των δημοσιονομικών για να ξέρουμε τι παραλάβαμε».
    Είναι η κορωνίδα της κοροϊδίας για την επόμενη μέρα. Το πασόκ ήδη προετοιμάζει το σχέδιο της «καμένης γης», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβαν «άδεια ταμεία». Στόχος, να αθετήσει ακόμα και τις πενιχρές εξαγγελίες του και να βάλει τις βάσεις για τη νέα επιδρομή σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων.

    2. «Θα βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα».
    Προκλητική κοροϊδία σε βάρος, γιατί ο ΓΑΠ, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των αντεργατικών νόμων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    -- Ν. 1892/90 (ΝΔ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.
    -- Ν. 2639/98 (ΠΑΣΟΚ): καθιέρωση της εκ περιτροπής απασχόλησης ως μορφής της μερικής απασχόλησης. «Βελτίωσε» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.
    -- Ν. 3174/03 (ΠΑΣΟΚ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στο δημόσιο.
    -- Ν. 3250/04 (ΝΔ): επέκταση της μερικής απασχόλησης και σε άλλους τομείς του δημοσίου.
    -- Ν. 3385/05 (ΝΔ): επαναφορά της υπερεργασίας, παραπέρα μείωση της υπερωριακής αμοιβής. Νέα «βελτίωση» της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

    3. «Καταργούνται οι κομματικοί εκβιασμοί των stage και των άλλων τοποθετήσεων στο δημόσιο. Τα stage θα επεκταθούν στον ιδιωτικό τομέα».
    Προκλητικός εμπαιγμός. Πρώτον, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι τα stage τα θέσπισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Ν. 2636/1998) και σήμερα με το συγκεκριμένο απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς απασχολούνται περίπου 200.000 άνθρωποι
    Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 3174/2003 έχει φροντίσει να εισαχθεί η μερική απασχόληση σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

    4. «Θα προωθήσουμε προγράμματα "κοινωνικής εργασίας" ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ηλικιωμένους ανέργους».
    Με τη συγκεκριμένη πρόταση το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επαναφέρει τα stage από το ...παράθυρο, με τη μορφή κυρίως της μαθητείας, όπου στο όνομα της πρακτικής εξάσκησης σπουδαστές σχολών ΟΑΕΔ θα δουλεύουν τζάμπα για τους επιχειρηματίες.

    5. «Θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης των εργαζομένων».
    Μας δουλεύουν άγρια. Ως κυβέρνηση το πασόκ νομιμοποίησε τα «δουλεμπορικά» γραφεία «ενοικίασης» εργαζομένων με το νόμο 2956/01. Εξάλλου, ο ίδιος ο ΓΑΠ ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί αποτελεί «κοινοτική οδηγία»!!!

    6. «Θα καθιερώσουμε μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα».
    Η απάτη είναι εξόφθαλμη. Δεν προσδιορίζει το πρώτο κλιμάκιο των εισοδημάτων που δε θα φορολογούνται (σήμερα 12.000 ευρώ). Δε δημοσιοποιεί τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης (σήμερα είναι 40%). Δεν καθορίζει ποια θεωρεί «μεσαία εισοδήματα» και αποφεύγει να ξεδιαλύνει ποια θα είναι τα ενδιάμεσα κλιμάκια του φορολογικού του συστήματος (σήμερα είναι 2).

    7. «Στήριξη του πραγματικού εισοδήματος. Αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του πληθωρισμού».
    Σήμερα ο πληθωρισμός κινείται στο 0,8%. Με δεδομένο αυτό, ο κατώτερος βασικός μεικτός μισθός στο δημόσιο, που είναι 710 ευρώ, με την αύξηση θα γίνει ...715,6 ευρώ! Δηλαδή, 19 λεπτά τη μέρα!, Μας δουλεύει κι’ άλλο.

    8. «Θα χορηγήσουμε έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
    “Θα» χωρίς καμμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Έπεα πτερόεντα

    9. «Θα καλύψουμε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία».
    Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του το 2004 25.000 κενές θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού! Τα λόγια είναι περιττά, η υποκρισία στο απόγειό της.,

    10. «Θα επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής».
    Εμπαίζει το λαό με τα περί «δίκαιης φορολογίας», καθώς οι συγκεκριμένοι φόροι πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους να αποφεύγουν τη φορολόγηση κληρονομιάς (μέσω εταιριών, μέσω οφσόρ, κλπ).

    ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ – ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΠΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι είναι να απορρεί κανείς με τό ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ!! Αλλά και με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που δέρνει τον ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ανεξαρτήτου χρώματος!!!
    Τον κάθεναν από εμάς που βουτηγμένος μέσα στην κομματική ΤΥΦΛΑ δεν μπορεί να δει στα 5 εκατοστά!!!
    Που πήγαν τα λεφτά κύριε μου!! Εαν παρέλαβες ένα ΧΡΕΟΣ πέσμας ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!
    Το μείωσες?
    Το άφησες ίδιο?
    Το αύξησες ή ΔΕΝ κατά 50% -60% -70% ΠΟΣΟ ?
    Φάγανε τα ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΓΟΡΙΑ σου ή ΟΧΙ??
    Τι τσαμπουκαλεύσε με το ΝΤΙ ΜΠΕΪΤ??
    Βγες και πέστα μόνο σου, αν δεν θέλει ο Γιώργος όπως δεν γούσταρες ΕΣΥ το 2007!!
    Απάντησε με το ΕΡΓΟ σου!!
    Αλλά αφού δεν είσαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ο ίδιος, τα ανώτερα στελέχη σου και το 80% της κομματικής σου βάσης, θα είμαστε εμείς?? Γιατί να είμαστε εμείς κύριε μου που επί 6 έτη δεν κάναμε τίποτα άλλο παρα να παρακολουθούμε από τις τηλεοράσεις τις ΛΑΛΑΚΙΕΣ των στελεχών σου, τις αποδράσεις των εγληματιών, τις τρομοκρατικές των αναρχικών, τον πλουτισμών ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ στελεχών!! Φύγε με όση αξιοπρέπεια σου έμεινε και άσε το ψήσιμο των ΗΛΙΘΙΩΝ-ΤΥΦΛΩΜΕΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ .....!!!!!
    Δεν παίζεται ο οικονομικός εγκέφαλος που θα μας βγάλει από την παγκόσμια κρίση.
    Με 2,5 δις θα φτιάξει την Ελληνική οικονομία και μάλιστα μέχρι τα Χριστούγεννα!
    Όπως λέει και ξαναλέει, χρήματα υπάρχουν.
    Είδες πόσο εύκολες είναι οι λύσεις όταν έχεις «τέτοιο» εγκέφαλο;
    Είναι ο ίδιος εγκέφαλος που αδυνατεί ακόμη και να διαβάσει.
    Να τους γράψει δεν το συζητάμε, πρέπει να ξέρει κανείς πρώτα την αλφαβήτα.
    Στην ιστορία θα μείνει η προεκλογική του ομιλία στις Ευρωεκλογές στο πεδίο του Άρεως, που διάβαζε "δίνουμε όλοι το παρών την Κυριακή, όλοι στις κάλτσες"!!;;;!!!;;;
    Αυτό πια ξεπερνά τα όρια του γλωσσικού λάθους!
    Εάν αυτό δεν είναι διανοητική υστέρηση, τότε τι είναι;
    Ούτε να διαβάσει;
    Πόσοι «πραγματικοί» Έλληνες δεν ξέρουν να διαβάζουν;
    Είναι να μην τραβάει τα μαλλιά του ο Βαγγέλης που έχασε από τέτοιο στόκο;
    Άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαίνει, κι άλλα λέει το άτομο!
    Μάλλον στο κείμενο που διάβαζε έγραφε kalpes και το μπέρδεψε με τις kaltses του.
    Απίθανε Γιωργάκη, ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ.
    Η χαρά του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα!
    Ή έχεις καθαρό μυαλό ή δεν έχεις, γιγαντοτεράστιε.
    Όσο για την παγκόσμια κρίση, εκεί να δείς «σχέδιο».
    Μπερδεύει τα δισεκατομμύρια με τα εκατομμύρια και το έλλειμμα με το χρέος.
    Όλα ίδια του φαίνονται!
    Με το Γιωργάκη, «αισθάνομαι» πιο σίγουρος για τη δουλειά μου, ανεργία τέλος (άσε που θα μου πληρώσει και το στεγαστικό δάνειο και τις κάρτες).
    Ή είσαι με το λαό ή δεν είσαι.
    Το εάν «αισθάνομαι» επίσης και το δούλεμα είναι μία άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 2004, όταν ο κ. Κ. Καραμανλής είχε εκλεγεί πρωθυπουργός της Ελλάδος, είχαμε πεί ότι ο χρόνος θα αποδείκνυε πως αυτός ο άνθρωπος ήταν μια πολιτική φούσκα. Αυτό νομίζω, πως το έχει αποδείξει. Εκείνο, που δεν είχε διαφανεί, μέχρι τώρα, ήταν η πολιτική ανηθικότητά του. Αυτή μας την έδειξε την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής "μονομαχίας" του με τον κ. Παπανδρέου.
    Η, πολιτικά, ανέντιμη επίθεση κατά του πολιτικού αντιπάλου του, για το θέμα του δημοψηφίσματος, (στην Κύπρο), κατά την οποία δεν δίστασε να πει και ψέματα, αποκάλυψε και αυτή την αδυναμία του. Άκουσε ότι το "όχι", πουλά ακόμη στην Κύπρο και σκέφτηκε να το πουλήσει κι αυτός και στην Αθήνα.

    Η κυβέρνηση του, είπε ο κ. Καραμανλής, "επέδειξε δυναμική στάση στο να εξασφαλίσει το δικαίωμα στους Κυπρίους να ψηφίσουν όπως ήθελαν και στην ουσία να καταψηφίσουν το σχέδιο Ανάν, που δεν τους ταίριαζε και δεν τους πήγαινε". Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση Σημίτη ότι "πίεζε" τους Κυπρίους να δεχθούν το σχέδιο. Μας είπε ακόμη πως είναι περήφανος, γιατί τάχα η στάση του "συνέβαλε ώστε να μπορέσουν οι Κύπριοι να αποφασίσουν αυτό που ήθελαν και να μην τους επιβληθεί κάτι, που δεν τους ταίριαζε". Δηλαδή, ο κ. Καραμανλής, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέγει, τώρα, ότι περίπου καθοδήγησε τους Κυπρίους να ψηφίσουν "όχι" το 2004. Και αν ακόμη ήταν αλήθεια, αυτό δεν θα ήταν κάτι για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται. Μάλλον θα έπρεπε να ντρέπεται, αφού το αποτέλεσμα του "όχι" ήταν η μονιμοποίηση της διχοτόμησης.

    Το θέμα όμως είναι ότι ο κ. Καραμανλής ψεύδεται. Είναι μεν γεγονός ότι το 2004 μασούσε τα λόγια του και μέχρι την τελευταία βδομάδα δεν είχε πάρει δημοσίως θέση, παρόλο που στη σύσκεψη των αρχηγών κομμάτων είχε ταχθεί υπέρ, όπως αποκάλυψε ο κ. Παπανδρέου, αναγκάζοντάς τον να σιωπήσει. Όμως, είναι επίσης γεγονός ότι τελικά πήρε θέση. Στη δήλωσή του, λίγες μέρες πριν από το δημοψήφισμα, έλεγε, πως είχε μελετήσει προσεκτικά το σχέδιο Ανάν και πως "τα θετικά του στοιχεία ήταν περισσότερα από τα αρνητικά".
    Πώς, λοιπόν, έρχεται τώρα να μας πει, πως μας καθοδήγησε να ψηφίσουμε "όχι"; Όταν έλεγε ότι τα θετικά στοιχεία ήταν περισσότερα από τα αρνητικά, εννοούσε ότι έπρεπε να ψηφίσουμε εναντίον του σχεδίου; Δηλαδή αν ήθελε να ψηφίσουμε "ναι", τι θα μας έλεγε; Πως τα αρνητικά είναι περισσότερα από τα θετικά;
    Και πού είδε την πίεση από μέρους των Παπανδρέου και Σημίτη πάνω στους Κυπρίους; Ο κ. Σημίτης, όπως είχε και δικαίωμα και υποχρέωση ως υπεύθυνος πολιτικός, παρόλο, που δεν ήταν πια πρωθυπουργός, δεν φοβήθηκε το "πολιτικό κόστος" και πήρε με θάρρος θέση ότι η λύση εκείνη ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε. Το ίδιο έκαμε και ο κ. Παπανδρέου. Και όπως αποδείχθηκε, είχαν δίκαιο. Άδικο είχαν όσοι τάχθηκαν κατά του σχεδίου, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι σήμερα, πέντε χρόνια μετά, όχι μόνο δεν έχουμε καλύτερη λύση αλλά μας έμεινε η διχοτόμηση.

    Αν υπάρχει, λοιπόν, κάποιος που πρέπει να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του τότε και σήμερα, δεν είναι ο Σημίτης, ο πιο σοβαρός πρωθυπουργός που γνώρισε η Ελλάδα στην ιστορία της. Είναι ο κ. Καραμανλής, ο οποίος, στη δύση της πολιτικής καριέρας του, φρόντισε να μας κάμει και μια εντυπωσιακή επίδειξη της πολιτικής του ανηθικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΦΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατάλαβε κανεις ρε παιδιά τι θέλει να πει πάλι ο "καθηγητής" Πιπερόπουλος;Aυτός που διόρισε στη θέση του τον γυιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ:
    Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους διάφορους λαϊκιστές μεσσίες, η αλήθεια για την ανεργία είναι (άπειρα sites στο ιντερνετ για επιβεβαίωση):
    ΕΛΛΑΔΑ: ανεργία 2004: 11,2%, 2007: 7,7%, 2008: 7,1%,Β΄τρίμηνο 2009: 8,4%
    ΙΣΠΑΝΙΑ: ανεργία 2007 9,5%, 2008 12,8%, Β’ τρίμηνο 2009:18,6% (σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο)
    ΗΠΑ: ανεργία 2007 5,3%, 2008 8,2%, Β’ τρίμηνο 2009: 9,6% (δημοκρατική κυβέρνηση Ομπάμα)
    Τα ίδια (περίπου) είναι τα στοιχεία για ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ και ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
    Εξαιρετικά απότομη είναι η αύξηση της ανεργίας στην Ιαπωνία που από 4,1% το 2007 έφθασε το 9,7% το Β’ εξάμηνο 2009 (είναι το υψηλότερο ποσοστό από το 1974).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    Σύμφωνα με το Γιωργάκη, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ η μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση, εάν κυβερνούσε αυτός και οι απίθανοι οικονομολόγοι του (με το περίφημο αόρατο σχέδιό τους).
    Σοβαρές κουβέντες δηλαδή, όχι παίξε – γέλασε.
    Πολύ ισορροπημένο άτομο μπαγάσας ο Γιωργάκης και ξέρει τι λέει.
    Μη συζητάς!
    Γειά και χαρά σας σύντροφοι και περαστικά!
    Με τα μυαλά και τον αρχηγό που κουβαλάτε, θα σας εμπιστευθεί ο λαός όταν παγώσει η κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι θέλει να πει ο.....καθηγητής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1999 (πριν δέκα χρόνια)

    ή ΠΩΣ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ και των Γιωργοκάναλων.
    Να τους χαιρόμαστε και να τους ψηφίζουμε.
    Μας αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνταξιούχος28 Σεπ 2009, 1:34:00 μ.μ.

    Ο κάθε Ελληνας έχει τον δικό του πόνο .
    Η ανώτατη φορολογική κλίμακα για συνταξιούχους πριν το 2004 ήταν το 30% των πράσινων διαβόλων .Ήλθαν οι γαλάζιοι άγγελοι και το ανέβασαν στο ....40% !!!
    Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες.
    Ποιούς φοροαπάλλαξε με νόμο που ψήφισε ο Κ.Καραμανλής τέλος Νοέμβρη 2004;;;;;;;
    Διάβασε τον νόμο από το site της Βουλής και μετά μου γράφεις ένα γράμμα .Εκτός αν είσαι και συ ένας από τους φοροαπαλλαχθέντας και τρέμεις που θα καταργήσει τον απαίσιο αυτό νόμο ο Γιώργος Παπανδρέου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΛΟΔΕΞΙΕ....ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ "ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ" ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ; Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΙΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΙΜΝΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΤΟΥ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά το σχέδιο του Γιωργάκη για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης είναι το κάτι άλλο.
    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Κύριοι, μην τρέφετε ψευδαισθήσεις.
    Αυτά τα παραμύθια κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να τα πιστέψει, εκτός από νεαρά ονειροπόλα φοιτητάκια ή γέροι με βαρύ αλτσχάϊμερ.
    Μέσα σας, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε, αλλά τι να κάνετε;
    Εμείς σας φταίμε;
    Με αυτόν τον κουφιοκεφαλάκη που επιλέξατε για αρχηγό περιμένατε να σας παίρνει κανείς στα σοβαρά;
    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    (HELLENIC COPYRIGHT ORGANISATION)
    Μεσογείων 138
    Αθήνα

    Αγαπητέ κύριε Γεώργιε,

    Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτή την αίτησή σας για ένταξη στον οργανισμό μας, διότι δεν πληρείτε ούτε κάν τα τυπικά προσόντα.

    Παρόλο που στον Οργανισμό μας γίνονται δεκτοί όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες (ακόμη και οι ομογενείς, όπως εσείς), παραμένει βασική προϋπόθεση του Καταστατικού μας να διαθέτει ο υποψήφιος έστω και ένα κόκκο προσωπικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Προς το παρόν σας προτείνουμε να ενοικιάσετε λίγη από τους συνεργάτες σας, για να καλύψετε το κενό.

    Εφόσον προσκομίσετε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (από κρατικό φορέα) που να επιβεβαιώνει ότι έχετε φαιά ουσία περισσότερη από ένα κουνουπίδι, δεσμευόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε άμεσα την περίπτωσή σας.

    Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να σταματήσετε να ενοχλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μετά τις 3 μ.μ., διότι αυτός με τον οποίο συζητάτε είναι αυτόματος τηλεφωνητής και μας τελειώνετε την κασέτα.

    Μετά τιμής,


    H Προϊστάμενη Διοικητικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συνελήφθη τελικά και πάει εισαγγελέα το απόγευμα ο Παπαγιάννης

    Συνελήφθη τελικά ο Γιάννης Παπαγιάννης μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Μάκης και θα πάει σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα. Προφανώς και ο ίδιος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί αλλά είναι γεγονός.
    Ε, δεν είναι και ντροπή να πάει κάποιος αυτόφωρο για...


    μήνυση συκοφαντικής δυσφήμησης. Δεν σημαίνει ότι είναι και ένοχος. Αλλά το γεγονός είναι αυτό. Ρε συ Παπαγιάννη για μια φορά πες την αλήθεια και δεν χάλασε ο κόσμος. Τι φοβάσαι μην σε πούνε ...τρομοκράτη;
    Και την προηγούμενη φορά τα ίδια έκανες στο Α.Τ Περιστερίου με τον Χ.Ράπτη.
    Share on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Πιπερόπουλε δεν είσαι τόσο ανεξάρτητος όσο θέλεις να μας παρουσιάζεσαι εσύ και ο Φίλος μας ο Αυτιάς που πολεμάτε με ύπουλο τρόπο το Πασοκ φτάνει πια δεν απευθύνεστε στην Ουγκάντα ξυπνήσανε οι σκλάβοι έλεος με την Ν.Δ το είδαμε το σεμνά και ταπεινά οσο για το Αλτερ μόνο τον Γιώργο δεν λιβανίζει εξάλλου εχει πολλά να χάσει το κανάλι εάν χάσει η δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άντε ρε παιδια, υπομονή, δεν σας πέρασε και πάλι..κουράγιο και υπομονή...σας καταλαβαίνω...δεν είναι και μικρό πράγμα να υπακούς σε συμφέροντα ποιος ξέρει από που κινούμενα και να υποστηρίζεις ότι ο Γιώργος είναι κατάλληλος πρωθυπουργός, να προσπαθείς τόσο να υπακούσεις αλλά τελικά να φαίνεται πως θα πέσουν όλα στο κενο.. ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΖΟΥΜΕ!!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!! Γιατί εχουν λουφάξει; Γιατί ψιθυρίζουν μεταξύ τους στις γωνίες ενώ μόλις λίγα 24ωρα πριν ετοιμαζαν λίστες μεταθέσεων, περπατούσαν με ύφος ΄81 στους διαδρόμους και είχαν αυτό το απαίσιο σαρκαστικο χαμόγελο ικανοποίησης ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ 20 χρόνια; Σας καταλαβαίνω...μα λυπάμαι δεν μπορώ να σας βοηθήσω..Κάντε υπομονή..Α, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΜΩΡΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ, Σ Α Σ Ε Μ Α Θ Α Ν.. Μόνο εσεις δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας ποτέ.. Υπομονή καλά μου, θα ρθει κάποτε η στιγμ΄γ να δικαιωθείτε αλλα δυστυχώς για σας αυτή η στιγμή δεν είναι η επόμενη Κυριακή. Κάποια άλλη θα είναι, κάποτε... ΥΠΟΜΟΝΗ , τι άλλο να σας πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *