GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τραμ το τελευταίο...

Aπό το http://i-diadromi.blogspot.com/ To ATMosfera είναι το μοναδικό τραμ-εστιατόριο της Ιταλίας, μία από τις πιο πρωτότυπες εμπειρίες που ...

Aπό το http://i-diadromi.blogspot.com/

To ATMosfera είναι το μοναδικό τραμ-εστιατόριο της Ιταλίας, μία από τις πιο πρωτότυπες εμπειρίες που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε ! Η διακόσμηση ρετρό, η διαδρομή ατμοσφαιρική (εξ ου και το όνομα) και η εξυπηρέτηση υψηλών στάνταρ. Και η τιμή του δείπνου είναι φιλική 65 ευρώ για μια διάρκεια 2,5 ωρών. Η κράτηση είναι υποχρεωτική και η επιβίβαση γίνεται δέκα λεπτά πριν από το προκαθορισμένο ωράριο της αναχώρησης. Το τραμ με το νούμερο 1855 είναι ένα από τα 500 που κατασκευάστηκαν στη δεκαετία των΄20 και είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα κομμάτια στην ιδιοκτησία της πόλης του Μιλάνου, μιας και τα τελευταία 20 χρόνια τα περισσότερα έχουν πουληθεί, κυρίως σε ιδιώτες αλλά και στη πόλη του Σαν Φρανσίσκο.

6 σχόλια

  1. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δημόσιο δεν ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ
    ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
    ΣΟΥΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ
    ΔΕΝ ΜΑΚΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕ 7 ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ
    ΜΕ 15 ΜΟΝΑΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων στο Υπουργείο Πολιτισμού (ΟΠΕΠ – Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού). Από τη μια η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων όμηροι της διοίκησης με συμβάσεις ενός μήνα. Κάθε τελευταία μέρα του μήνα τους λένε αν θα τους κρατήσουν και τον επόμενο μήνα.

    Δεν είναι... αλήτες ή τεμπέληδες. Οικογενειάρχες είναι με παιδιά και μισθούς των 800-1000 ευρώ το μήνα για να ζήσουν την οικογένειά τους. Από την άλλη οι κολλητοί του υπουργού που τους έκαναν προχθές συμβάσεις τριών ναι 3 χρόνων. Και με μισθούς απίστευτους. Μόνο οι γραμματείς του Πρόεδρου και του Διευθύνων παίρνουν από δυόμιση χιλιάρικα.

    Γιατί οι οικογενειάρχες και τα μεταπτυχιακά είναι όμηροι των 800 ευρώ και συμβάσεις ενός μήνα και οι κολλητές γραμματείς 3 χρόνια και δυόμισι χιλιάρικα;

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *