GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψησταριά η Ελλάς...

13 σχόλια

  1. Τελειωσε!

    Βγαλαν οι πασοκοσκυλαιοι και τα πασοκοσκυλαιικα μπουρδελοκαναλα εκλογες τον ..Οκτωβρη??


    Τελειωσε !!

    Επι 30-35 μερες τα ιδια θα ακουμε ΣΕ ΟΛΑ τα μπουρδελοκαναλα!!

    Και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    Και ΦΥΣΙΚΑ μετα θα τις .."αναβαλλουν" για την Ανοιξη!!

    Και ΦΥΣΙΚΑ μετα θα τις αναβαλλουν για το Φθινοπωρο του 2010..

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ κανενας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να παθει τιποτα..

    Αφου "η διασπορα ψευδων ειδησεων" αφορα τους .."ανωνυμους" και αδυναμους..
    ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ~~

    Και φυσικα "οι ανωνυμοι και αδυναμοι" αντιπροσωπευουν την "σιωπηλη πλειοψηφια" που
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ,ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ,αλλα ανημπορη καθεται στην ακρη και μονολογει πικρογελωντας!
    Χα!τους πουστηδες μας δουλεψαν!!!

    (αντε πουστηδες και να μην "σαλταρει"αυτη η πλειοψηφια μπασταρδοι)..

    ΘΑ "ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ" ,
    ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ...

    Κρεμαλες αναποδα σας περιμενουν κνωδαλα,ε! παλιοτομαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οπως λενε και τα πουστρακια μπλουπερς η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νταβατζήδες, τον προσέχουν για να τον κάνουν Πρωθυπουργό, με την ελπίδα οτι θα πετύχει το σχέδιό τους, να μην πάρει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ! Μιλάμε για τον αρχιμπετατζή Σουφλιά που παρότι είναι υπουργός Περιβάλλοντος, δεν βγήκε να πει μια λέξη, να ζητήσει μια συγνώμη, για τις τεράστιες ευθύνες του-όπως και των διεφθαρμένων Πολεοδομιών που διευθύνει και οι οποίες μαζί με τους ξεπουλημένους δασάρχες, επιτρέπουν να ξεφυτρώνουν βίλες μέσα στο πράσινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΘΕΛΕΙ ΟΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΩΠΟΔΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια και τα ίδια στον ολυμπιακό...η θέση του αριστερού χαφ θα καλυφθεί εκ των έσω. Με τον Ζαϊρί, που αποκτήθηκε ως μπακ απ του Γκαλέτι, τον Λεονάρντο, η φυσική θέση του οποίου είναι αριστερός οπισθοφύλακας και...

    τον νεαρό Σοϊλέδη(ο οποίος είναι απο τις ακαδημίες του ολυμπιακού).Κρίμα για όλους εμάς τους οπαδούς που ελπίζαμε μάταια μέχρι τελευταία στιγμή!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νωρίς το απόγευμα ο τηλεπαρουσιαστής του ΑΛΤΕΡ Βασίλης Δρυμούσης, ανέβηκε τα σκαλοπάτια του Μαξίμου. Το ραντεβού κλείστηκε μετά απο αίτημα του ίδιου του πρωθυπουργού.
    Ο Καραμανλής, ευχαρίστησε τον Βασίλη, γιατί δίνει την ευκαιρία σε νέα κορίτσια, σαν τη Σοφία τη ξαπλώστρα, να γίνουν γνωστές και χρήσιμες στο κονωνικό σύνολο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, υποσχέθηκε στον Δρυμούση, να διορίσει τη Σοφία τη Ξαπλώστρα στο Δημόσιο, για να μην ταλαιπωρηθεί το κακόμοιρο οσο η Εύη Τσέκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Πολύ δούλεμα, ρε παιδιά, δεν καταπίνεται με τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ....ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ,ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ...

    Ένας αγρότης, κάτοικος Γραμματικού, που επιχείρησε σύμφωνα με την Πυροσβεστική να κάψει με οινόπνευμα μια σφηκοφωλιά στο κτήμα του, ευθύνεται για την πυρκαγιά που κατέκαψε τη Βορειοανατολική Αττική. Ο εν λόγω αγρότης, πάντως, υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε το οινόπνευμα για να κάνει... εντριβή στα πόδια του γαϊδάρου του!

    ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΜΠΟΝ...

    Το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς καταλήγει στο συμπέρασμα πως όλα άρχισαν όταν ο 58χρονος αγρότης επεχείρησε να κάψει με τέσσερα μπουκάλια οινόπνευμα μια σφηκοφωλιά και πως η πυρκαγιά ήταν συνέπεια εμπρησμού από αμέλεια. Μάλιστα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται και μαρτυρίες ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία φύλαξης στον χώρο του υπό κατασκευή ΧΥΤΑ, οι οποίοι κατέθεσαν ότι είδαν τον 58χρονο στην περιοχή την κρίσιμη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά.

    Αρμόδιοι του ειδικού ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής οι οποίοι διερεύνησαν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι η φωτιά άρχισε από το κτήμα του αγρότη και, όπως δείχνει η πορεία της, από το καμένο βαρέλι με τη σφηκοφωλιά. Το κτήμα του 58χρονου βρίσκεται στη θέση Πυργάφι στο Σέσι Γραμματικού, περιοχή στην οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες εκδηλώθηκε η πρώτη εστία της καταστροφικής πυρκαγιάς.

    Ο εν λόγω αγρότης ωστόσο αρνείται την παρουσία του στο κτήμα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίσθηκε ότι πήγε στην περιοχή πολύ αργότερα μαζί με έναν φίλο του για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Μαρτυρίες όμως τον διαψεύδουν και ειδικά αστυνομικοί των ΜΑΤ καταθέτουν ότι τον είδαν να περνά από την περιοχή γύρω στις 19.00 ενώ η ειδοποίηση στην Πυροσβεστική για την έναρξη της φωτιάς έγινε στις 19.46. Όσον αφορά το πότε εκδηλώθηκε η φωτιά έχουν ληφθεί αρκετές καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες έχουν περιληφθεί, μαζί με άλλα στοιχεία, στο υλικό του πορίσματος που εστάλη στον εισαγγελέα.

    Ο ένας και μοναδικός ύποπτος για εμπρησμό από αμέλεια, από το χωράφι του οποίου εκτιμάται ότι άρχισε η φωτιά στο Γραμματικό, καλείται εντός των ημερών ενώπιον του εισαγγελέα κ. Δ. Γκύζη που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση. Παράλληλα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στρέφεται και στην αναζήτηση ποινικών ευθυνών των πυροσβεστών, αλλά και των υπευθύνων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως προς τη λήψη μέτρων για την πρόληψη και την κατάσβεση των πυρκαγιών.

    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΑΜΕΛΙΑ...Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ,ΩΣΤΕ Η ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ;;;ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;;;Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ-ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-Ή ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΩΣΤΕ Η ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε ΖΩΑ πασοκ. άργησε λίγο η δόση σας, αλλά ήρθε, φρέσκια-φρέσκια αλογίσια σαν την μούρη σας.

    Όπως στους ναρκωμανείς δείνουν μεθαδόνη.
    Ετσι τους ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΟΥΣ Πασόκους τους ταίζει το κόμμα τους με οτι μαλακίες βρεί.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    Που.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.
    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *