GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως πρέπει να γιορτάζουμε την 29 Αυγούστου; Μια σημαδιακή ημέρα...

Καζαντζίδης, Παπαμιχαήλ, Μπέλλου και Σακελλάριος Από τον Δρ. Νίκο Κρεμμύδα Εκτός του Καζαντζίδη πού γεννήθηκε σαν σήμερα,- το 1931, επίσης ...

Καζαντζίδης, Παπαμιχαήλ, Μπέλλου και Σακελλάριος

Από τον Δρ. Νίκο Κρεμμύδα

Εκτός του Καζαντζίδη πού γεννήθηκε σαν σήμερα,- το 1931, επίσης 29 Αυγούστου γεννήθηκε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ,- το 1935, η Σωτηρία Μπέλλου το 1921, αλλά επίσης σαν σήμερα πέθανε το 1991 ο Αλέκος Σακελλάριος.
Πραγματικά μία παράξενη σύνθεση, η ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου μάλλον δεν συναντήθηκε ποτέ, - τουλάχιστον δεν συνεργάστηκε, με τον Παπαμιχαήλ και τον Αλέκο Σακελάριο, σίγουρα όμως, από τα πολλά ,- ...απαγορευμένα ή μη, τραγούδια πού είπε, η Συννεφιασμένη Κυριακή είναι το πιο γνωστό και από τα πιά αγαπημένα μας... Η αιτία όμως πού έγραψε τους στίχους ο Τσιτσάνης [αν τις έγραψε πραγματικά αυτός...,- αυτό είναι μία άλλη ιστορία..], είναι πολύ πεζή: αφορούσαν την στενοχώρια του γιατί μια βροχερή Κυριακή ... έχασε η Λάρισα σε ποδοσφαιρικό αγώνα...

Συννεφιασμένη Κυριακή,
μοιάζεις με την καρδιά μου
που έχει πάντα συννεφιά,
Χριστέ και Παναγιά μου.

Όταν σε βλέπω βροχερή,
στιγμή δεν ησυχάζω.
μαύρη μου κάνεις τη ζωή,
και βαριαναστενάζω
.

Είσαι μια μέρα σαν κι αυτή,
που ‘χασα την χαρά μου.
συννεφιασμένη Κυριακή,
ματώνεις την καρδιά μου


Αν το προσέξετε ...ταιριάζει, αλλά , ο καθένας το κάθε ποίημα, ιδιαίτερα όταν γίνεται τραγούδι , το προσαρμόζει στούς ...καυμούς του!
Ο Αλέκος Σακελλάριος, πάλι, με τα θεατρικά του έργα και τους στίχους των τραγουδιών του ...γαλούχησε μια όλοκληρη γενιά, γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1913 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε μια γειτονιά στο παλιό τέρμα Αχαρνών. Πολυγραφότατος, έγραψε περίπου 180 θεατρικά έργα, και πάνω από 1500 τραγούδια, 47 σενάρια που έγιναν ταινίες με ιδιαίτερη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία-αρκετά σε συνεργασία με τον Χρήστο Γιαννακόπουλο, και πλήθος ευθυμογραφημάτων και χρονογραφημάτων.

Το πρώτο θεατρικό του έργο ήταν η μουσική ηθογραφία «Ο βασιλιάς του χαλβά» (σε συνεργασία με τον Μήτσο Βασιλειάδη), που ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου Κοτοπούλη, από το θίασο του Πέτρου Κυριακού. Ακολούθησαν τα έργα:
«Παύσατε πυρ»,«Η πολεμική Αθήνα»,«Μπράβο Κολονέλλο», «Φινίτα λα μούζικα», «Η ζωή συνεχίζεται», «Γαλάζιος ουρανός», «Φτερό στον άνεμο», «Χάι Χίτλερ», «Το χωνί, Καλώς ήρθατε», «Ο Ακίνητος που κουνήθηκε», «Οι άνθρωποι του 49», «Ανώμαλη προσγείωση», «Οι δικοί μας άνθρωποι», «Κάθε πράγμα στον καιρό του», «Τα φώτα…του Φώτη»
και άλλα τα οποία έγιναν ιδιαίτερα γνωστά από τη μεταφορά τους στο κινηματογράφο, όπως είναι τα:
«Αλίμονο στους νέους», «Χτυποκάρδια στο θρανίο», «Υπάρχει και φιλότιμο», «Μια κυρία ατυχήσασα», «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά», «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» κ.ά.
Εκτός όμως από ένας έξοχος χειριστής του λόγου, ο Αλέκος Σακελλάριος υπήρξε και ένας σπουδαίος σκηνοθέτης. Για πρώτη φορά ανέλαβε το ρόλο του σκηνοθέτη, κατόπιν επιμονής του Φιλοποίμονα Φίνου, σκηνοθετώντας την ταινία «Παπούτσι από τον τόπο σου», της οποίας το σενάριο είχε γράψει ο «κυρ-Αλέκος».
Ιδιαίτερα επιτυχημένος ήταν ο Αλέκος Σακελλάριος και ως στιχουργός. Με συνεργάτες συνθέτες όπως ήταν ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Κώστας Γιαννίδης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Γιώργος Ζαμπέτας κ.ά, έγραψε τους στίχους τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες της εποχής:
«Σαν κι απόψε», «Άστα τα μαλλάκια σου», «Υπομονή», «Ο γλάρος», «Θέλω τα ώπα μου», «Τράβα μπρος», «Υπομονή»
Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, πέρα από τις κινηματογραφικές ταινίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη , πολλές σε συνεργασία με τον Αλέκο Σακελλάριο, διέπρεψε και σε σοβαρούς με απαιτήσεις ρόλους καίς το Θέτρο, από έργα σαν την Μανταλέν, τα «χτυποκάρδια στο θρανίο», η Αλίκη στο ναυτικό», «Υπολοχαγός Νατάσα», έπαιξε και «Του φτωχού τ’αρνί» του Τσβάιχ, αλλά ερμήνευσε και τον Οιδίποδα στο έργο «Οιδίπους επί Κολωνώ», του Σοφοκλή…
Διαχρονικές αξίες, πέρα από κουλτούρες καί ιδεολογίες , πού σφράγισαν μιά όλοκληρη γενιά, ίσως πιό ευτυχισμένη* καί πιό αγνή από τώρα ...
* Πιό ..ανυποψίαστη;

13 σχόλια

  1. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά στοιχία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!! Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα . Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές . Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους στίχους για την ήττα της ΑΕΛ υποστηρίζει ότι τους έγραψε ο Γκούβερης. Και πιθανώς να είναι και έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Γιατί βγάζει σήμερα ο Μπόμπολας στις δυό βρωμο-φυλλάδες του, το Έθνος και το Πρώτο Ψέμα πάλι τις μαϊμού δημοσκοπήσεις;

    Γιατί προσπαθεί να σώσει το Γιωργάκη από τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για το Χριστοφοράκο;

    Μήπως γιατί η υπόθεση C4I και οι μίζες του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, έχει δέσει;

    Οι κινήσεις των λογαριασμών που έχει στα χέρια του ο ανακριτής Ζαγοριανός ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

    Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    Έρχονται τα πάνω - κάτω.

    Ανατρέπονται τα σχέδια των καναλαρχών και των αμερικάνων χρηματοδοτών τους να φέρουν ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα, που θα μας γδύσουν οικονομικά και θα χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

    Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Ευτυχώς ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιγνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι τέσσερις γνωστοί μαφιόζοι των καναλιών και των εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η Χ Ο Υ Ν Τ Α ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣΣ

    ΚΑΙ Η ΕΦ. ΠΡΕΕΣ ΤΙΜΕ
    ΣΕΛ 31

    www.press-time.com

    ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ!!

    23 ΣΕΠΤ.

    Η ΔΙΚΗ ΠΛΑΙΤΑΚΗ - ΣΜΑΡΑΓΔΗ

    Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΛΑΙΤΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ-ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ!!

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο "ΓΥΦΤΟΣ"

    ΠΟΣΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δόκτορα, από τότε που τόρηξες στην κουλτουρα έπαψες να μας ενημερώνεις για την ειδικότητα στο εκκλησιαστικό ρεπορταζ

    Ορθόδοξο συναξάρι (σήμερα)
    σήμερα 2/9 : Αειθαλάς, Αμμων ή Αμμούν, Διομήδης, Ελεάζαρ, Ευτυχιανός, Ευτύχιος, Ησύχιος, Ιουλιανός, Ιωάννης, Λεωνίδης, Μάμας, Μελάνιππος, Παρθαγάπη, Φιλάδελφος, Φίλιππος, Φινεές (πηγή : www.synaxari.gr)
    Θα σε αποδοκιμάσει ο "δικός σου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δόκτορα, από τότε που τόρηξες στην κουλτουρα έπαψες να μας ενημερώνεις για την ειδικότητά σου στο εκκλησιαστικό ρεπορταζ
    Ορθόδοξο συναξάρι (σήμερα)

    σήμερα 3/9 : Ανθιμος, Αριστίων, Αρχοντίων, Βασίλισσα, Ζήνων, Θεόκτιστος, Ιωάννης, Κωνσταντίνος, Πέτρος, Πολύδωρος, Φοίβη, Χαρίτων (πηγή : www.synaxari.gr)
    Θα σε αποδοκιμάσει ο "δικός σου"
    ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ, συναγωνίζονται οι δοκτορες οικογενειακά του δρ Κουτσούκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δόκτορα, από τότε που τόρηξες στην κουλτουρα έπαψες να μας ενημερώνεις για την ειδικότητά σου στο εκκλησιαστικό ρεπορταζ
    Ορθόδοξο συναξάρι (σήμερα)
    σήμερα 4/9 : Μωϋσέως και Ααρών του πρώτου αρχιερέως, Ιερομάρτυρος Βαβύλα επισκόπου Αντιοχείας και των συν αυτώ παίδων, Δονάτου και των δύο αδελφών αυτού, Μαρτύρων Αμιανού, Βαβύλα του εν Αντιοχεία διδασκάλου, Ιερουσαλήμ καί των τέκνων αυτής Κεγούρου, Σεκενδίνου και Σεκένδου των εν Βερροία Μακεδονίας, Ιουλιανού, Κεντυρίωνος, Πετρωνίου, Σαρβήλου, Φαύστου, Χαριτίνης και Ερμιόνης, Οσίων Θεοδούλου και Θεοτίμου, Οσίου Ανθίμου του εκ Κεφαλληνίας (+1782) προστάτου Αστυπάλαιας (πηγή : www.synaxari.gr)
    Θα σε αποδοκιμάσει ο "δικός σου"
    ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ, συναγωνίζονται οι δοκτορες οικογενειακά τον δρ Κουτσούκο στις απείρου κάλους και υψηλού ενδιαφέροντος παρεμβάσεις τους!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δόκτορα, από τότε που τόρηξες στην κουλτουρα έπαψες να μας ενημερώνεις για την ειδικότητά σου στο εκκλησιαστικό ρεπορταζ
    Ορθόδοξο συναξάρι (σήμερα)
    σήμερα 4/9 : Μωϋσέως και Ααρών του πρώτου αρχιερέως, Ιερομάρτυρος Βαβύλα επισκόπου Αντιοχείας και των συν αυτώ παίδων, Δονάτου και των δύο αδελφών αυτού, Μαρτύρων Αμιανού, Βαβύλα του εν Αντιοχεία διδασκάλου, Ιερουσαλήμ καί των τέκνων αυτής Κεγούρου, Σεκενδίνου και Σεκένδου των εν Βερροία Μακεδονίας, Ιουλιανού, Κεντυρίωνος, Πετρωνίου, Σαρβήλου, Φαύστου, Χαριτίνης και Ερμιόνης, Οσίων Θεοδούλου και Θεοτίμου, Οσίου Ανθίμου του εκ Κεφαλληνίας (+1782) προστάτου Αστυπάλαιας (πηγή : www.synaxari.gr)
    Θα σε αποδοκιμάσει ο "δικός σου"
    ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ, συναγωνίζονται οι δοκτορες οικογενειακά τον δρ Κουτσούκο στις απείρου κάλους και υψηλού ενδιαφέροντος παρεμβάσεις τους!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΔΟΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΣΤΑΝ,ΑΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δόκτορα, από τότε που τόρηξες στην κουλτουρα έπαψες να μας ενημερώνεις για την ειδικότητά σου στο εκκλησιαστικό ρεπορταζ
    Ορθόδοξο συναξάρι (σήμερα)
    σήμερα 5/9 : Προφήτου Ζαχαρίου και Ελισάβετ, Ιερομαρτύρων Αβδαίου επισκόπου Περσίδας καί Θεοδώρου, Μαρτύρων Θεοδώρου, Μεδίμνου και Ουρβανού (πηγή : www.synaxari.gr)
    Θα σε αποδοκιμάσει ο "δικός σου"
    ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ, συναγωνίζονται οι δοκτορες οικογενειακά τον δρ Κουτσούκο στις απείρου κάλους και υψηλού ενδιαφέροντος παρεμβάσεις τους!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΔΟΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΣΤΑΝ,ΑΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΑ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ [ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥς ΔΡΕΣ- ΔΡΕΣΕΣ] ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΠΑΣΨΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΥΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΑΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ[Σ] ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΝΑΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΛΑΙΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ , ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ.Δόκτορα, από τότε που τόρηξες στην κουλτουρα έπαψες να μας ενημερώνεις για την ειδικότητά σου στο εκκλησιαστικό ρεπορταζ
    Ορθόδοξο συναξάρι (σήμερα)
    6/9 : Μαρτύρων Ανδρέου, Ανδρόνικου του στρατιώτου, Πελαγίας και Θέκλης, Βίβου, Διονυσίου, Ευδοξίου, Ζήνωνος, Θεοκτίστου, Καλλοδότης, Κυριακού, Μακαρίου, Ρωμύλου, Φαύστου πρεσβυτέρου και Σαραπάμβωνος (πηγή : www.synaxari.gr)

    Θα σε αποδοκιμάσει ο "δικός σου"
    ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ, συναγωνίζονται οι δοκτορες οικογενειακά τον δρ Κουτσούκο [ΕΣΥΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ] στις απείρου κάλους και υψηλού ενδιαφέροντος παρεμβάσεις τους!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΔΟΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥKΙΣΤΑΝ,ΑΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δόκτορα, από τότε που τόρηξες στην κουλτουρα έπαψες να μας ενημερώνεις για την ειδικότητά σου στο εκκλησιαστικό ρεπορταζ
    ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΑ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ [ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΕΣ- ΔΡΕΣΕΣ] ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΠΑΨΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΑΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΙΣΤΑΝΩΝ.Ορθόδοξο συναξάρι (σήμερα)
    σήμερα 7/9 : Οσίων Λουκά και Πέτρου του ευλαβούς και Ιωάννου επισκόπου του Ρώσου, Οσίας Κασσιανήςτης μοναχής και ποιήτριας πολιούχου και προστάτιδας της νήσου Κάσου, Αποστόλων (Ο') Ευόδου και Ονησιφόρου, Ιερομάρτυρος Στεφάνου πάπα Ρώμης, Μαρτύρων Ευψυχίου και Σώζοντος (+304) (πηγή : www.synaxari.gr)

    Θα σε αποδοκιμάσει ο "δικός σου"
    ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ, συναγωνίζονται οι δοκτορες οικογενειακά τον δρ Κουτσούκο
    ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΔΟΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥKΙΣΤΑΝ,ΑΞΙΟΙ!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *