GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρρωτική ήττα της ΝΔ στην Ξάνθη‏...

Από το http://farmpress.blogspot.com/ . ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 24.722 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 46,05%!ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ Η Ν.Δ. ΜΕ 16.177 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ...

Από το http://farmpress.blogspot.com/
.
ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 24.722 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 46,05%!ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ Η Ν.Δ. ΜΕ 16.177 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 30,13%!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΚΟΝΤΟ ΑΛΕΚΟ.
ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ 3.099 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 5,77%ΚΚΕ 2.393 ΨΗΦΟΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 3,44%ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1.397 ΠΟΣΟΣΤΟ 2,60%
Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ: "O ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ.ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΟΡΑΜΑ"

9 σχόλια

  1. Από έναν άλλον Νεοδημοκράτη

    Δεν ψήφισα και ούτε καν το σκέφτηκα να πάω μέχρι την κάλπη…γιατί?
    …γιατί είστε όλοι λαμόγια. Ένα σαθρό συναπάντημα από κλέφτες, λωποδύτες, πειναλέους καραγκιόζηδες με το μυαλό στην κλεψιά και την ρεμούλα. Είχαμε τα άλλα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ που κατάκλεψαν το Ελληνικό κράτος για 20 χρόνια, φάγανε με χρυσά κουτάλια και ξεπούλησαν τον τόπο, κατάστρεψαν το Δημόσια, διέλυσαν κάθε έννοια κοινωνικής συνοχής, μπαστάρδεψαν τα σώματα ασφαλείας και την δικαιοσύνη, έφεραν στον τόπο κάθε τι πιο σαθρό και σιχαμερό της Μοντέρνας Υποκουλτούρας. Και εκεί που είπαμε…άντε μπας και αλλάξει το κόμμα/κυβέρνηση με τον Καραμανλή , τι έγινε…….ΤΙΠΟΤΑ! Μία από τα ίδια. Πάλι κλοπή του κράτους, ανικανότητα να λειτουργήσει, ένα δημόσιο μπουρδέλο, πολιτικοί της βλακείας και σαχλαμάρας και γενικά εκείνοι, μας έκλεβαν τότε, εσείς μας κλέψατε τώρα. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Απλό..

    1. Καταργείς τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
    2. Καταργείς τις προμήθειες για τους διαγωνισμούς Δημοσίου
    3. Καταργείς τον νόμο που παραγράφει τα αδικήματα των πολιτικών.
    4. Αρχίζεις το ‘ξεσκόνισμα’ των πολιτικών ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πολιτικού χώρου.
    5. Όσοι έκλεψαν κατευθείαν στην ‘φυλακή’ χωρίς αναστολή
    6. Δήμευση της περιουσίας των καθώς και αυτή συγγενικών προσώπων (εφ’ όσων αποδεικνύετε ότι περιουσιακά στοιχεία έχουν μεταβιβασθεί σε συγγενικά πρόσωπα),

    …γενικά ξεβρομίζεις το τοπίο της Ελληνικής πολιτικής σκηνής καθώς όλοι σας έχει αποδείξει ότι δεν είσαστε διαφορετικοί από τα κοινά ‘κλεφτρόνια’. Κάθε κλέφτης κλέβει ότι βρει εύκολα μπροστά του….το απλό κλεφτρόνι ….αμάξια, σπίτια, τσάντες,….εσείς τα ταμεία του κράτους αφού και αυτά είναι στην διάθεση σας. Οπότε αποδείξτε μας ότι έχετε ‘τσαγανό’ και γενικά ‘τα αρχ…α’ για ουσιαστική κυβέρνηση και βέβαια πολιτική ηθική και τότε θα δείτε πως όχι 37% αλλά 60% θα πάρετε.

    ……εκτός και εάν είστε και εσείς Κκ. Πρωθυπουργέ κλεφτρόνι και έχετε φιλήσει ‘κατουρημένες ποδιές’ για να είστε εδώ που φτάσατε. Τότε δεν σας αξίζει ούτε η ‘ροχάλα’ μας και ….μάλλον όλοι εμείς θα οδεύσουμε για πιο δεξιά κόμματα…μπας και στο τέλος ξεβρομίσουμε αυτή την χώρα με καμιά χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΑΡΔΑΜ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.... ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ Η ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΓΓΙΖΟΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΒΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρώην γυναίκα του πανηλίθιου Κυριάκου έχει αγοράσει μεγάλη έκταση μαζι με τον Χριστοφοράκο και το Δενδρινό (προφυλακισμένος της Siemens). Μάλλον το ΠΑΣΟΚ θα φταίει!

    κλικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Ευρωεκλογες της 7ης Ιουνιου 2009 μπορουν καλλιστα να καταχωρηθουν στην Ιστορια σαν "νικη του τηλεγραφηματος"!!
    Και τετοια ειναι.
    ΔΕΝ νικησε καμμια πασοκοσκυλια με το ανυπαρκτο προγραμμα της ουτε κανενα βλακογιοργο με την μηδενικη πολιτικη οντοτητα του..

    Κατι αντιστοιχο με την νικη των σοσιαληστων στην Ισπανια στις εθνικες εκλογες ,που ως γνωστο κερδισαν με την ανιερη εκμεταλευση της τραγωδιας στο μετρο της Μαδριτης,του τρομοκρατικου χτυπηματος της αλ καιντα.
    Ο Αθναρ ειπε οτι πιθανωτατα αυτο ειναι εργο της ΕΤΑ και εκει ..τελειωσε!!

    Εδω εχουμε κατι πιο "ηπιο" ασφαλως γεγονος,αλλα τοπαμε οι εκλογες ειναι μαχη εντυπωσεων και επικοινωνιας..

    Το λοιπον εχουμε και λεμε:
    Ο καραβελας και 5-6 ακομα καλειται απο τον ανακριτη για καταθεση.
    Ζηταει και παιρνει προθεσμια .
    Δεν του επιβαλλεται ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εξοδου.

    Ξαφνικα παιρνει την .."αποφαση" να το σκασει..
    Νομιμα βγαζει ενα εισιτηριο και ..μην τον ειδατε!
    Τα πληρωμενα τσιρακια "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" παιρνουν εντολη απο τους εργοδοτες τους να ριχνουν υπονοουμενα οτι η κυβερνηση τον φυγαδευσε!!

    Βγαινει η Θεοδωρα Κουβελα Μητσοτακη και απορριπτει αυτες τις κατηγοριες δηλωνοντας οτι "η Νεα Δημοκρατια δεν ειχε κανενα λογο να κανει τετοιο" ,πραγμα απολυτως αληθες αφου το σκανδαλο Ζημενς αφορα την πασοκοσκυλια ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ την πασοκοσκυλια..

    Ξαφνικα ομως το σκηνικο αλλαζει ..
    Καποιο πασοκοσκυλο απο το Υπ.Εξωτερικων "καρφωνει" στην πασοκοσκυλια οτι υπαρχει ενα "απορρητο" ..τηλεγραφημα στο Υπ.Εξωτερικων που αναφερεται στον καραβελα..

    Και εκει αρχιζει το πανηγυρι!
    Η Θεοδωρα Κουβελα Μητσοτακη πανικοβλητη,φοβουμενη προφανως μην της χαλασει η μοστρα το "προφιλ" ..και οτι δεν κανει καλα την δουλεια της κλπ ,βγαινει στα καναλια και λεει οτι το γνωριζε το τηλεγραφημα αλλα λογω του Σαβατοκυριακου κλπ κλπ.

    Καπακι ερχεται και η συλληψη των παιδιων του καραβελα και το "πραμμα" δενει!!

    Σε ενα τετοιο τεχνητο κλιμα δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να κερδισει η Νεα Δημοκρατια..

    Υ.Γ
    Πιθανωτατα η Υπ.Εξωτερικων δεν γνωριζε τιποτα για το .."απορρητο" τηλεγραφημα. Και ουτε και ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζει την εκθεση του προξενου στην Ουρουγουαη που αναφερει οτι καποιος καραβελας συνεστησε δυο "οφ-σορ" εταιρειες και αγορασε καποιο σπιτι στο Μοντεβιδεο.
    Υποθετω οι διπλωματικοι υπαλληλοι το κατεταξαν στα 'συνηθη" και τετοιο ειναι.

    Τελος παντων το μηνυμα για την Νεα Δημοκρατια ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ:
    Ο αντιπαλος της πασοκοσκυλια ειναι βρωμικη ,πολυ βρωμικη.
    Και ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ.

    Δεν θα με εξεπλησσε αν ειχαν και .."εναλλακτικο" σχεδιο σε περιπτωση αποτυχιας του .."τηλεγραφηματος"..
    Να φερ ειπειν να αφηναν κανενα δυστυχη να πεθανει στο ασθενοφορο του ΕΚΑΒ καποια αφιονισμενα πασοκοσκυλα και να κατηγορησουν την κυβερνηση ως υπευθυνη και οτι προσπαθει να καταργησει το ΕΣΥ ..

    Νομιζω?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών η δική μου γνώμη είναι η εξής:
    1.Υπό τον ανηλεή βομβαρδισμό της παραπληροφόρησης των καναλαρχών 1,000.000 απογοητευμένοι νεοδημοκράτες πήγαν για μπάνιο ή έκατσαν σπιτάκι τους εν μέσω καύσωνα. Κάποιοι λίγοι (γύρω στους 70.000) τσίμπησαν στην υπερ του Καρατζαφύρερ προπαγάνδα των καναλιών το τελευταίο τρίμηνο. Να μην ξεχνάμε ότι η άνοδος του Λαός είναι σχεδόν ισοδύναμη με τη διαφορά Ν.Δ.-Πασόκ.
    2.Το πασόκ απέτυχε οικτρά να πείσει σαν βιώσιμη εναλλακτική. Το πασόκ είχε επίσης αποχή τουλάχιστον 300.000 ψηφοφόρων του και προφανώς είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε σκέψη αυτοδυναμίας. Τελευταία του ελπίδα είναι η προσάρτηση του Σύριζα μέχρι το Μάρτη. Οι καναλάρχες τραβάνε τα μαλλιά τους, είναι σαν τον πατέρα που κάνει εντατικό φροντιστήριο στο γιό του επί 8 μήνες για να μπορέσει να πάρει 12.
    3.Δυναμική η γενικότερη πορεία του ΚΚΕ, παρά τον ξύλινο λόγο και την απαρχαιωμένη πολιτική φιλοσοφία, ένα κλάμπ φανατικών που γίνονται όλο και πιό γραφικοί, προϊόντος του χρόνου.
    4.Ο Λαός του Καρατζαφέρη, παρά τις ασυναρτησίες και τις εμμονές του κατάφερε να είναι ο μοναδικός κερδισμένος των Ευρωεκλογών. Η βοήθεια των καναλαρχών ήταν καταλυτική, διότι τα νεαρά στελέχη του δεν τα είδε το σπίτι τους το τελευταίο τρίμηνο. Είχαν φέρει ράντζα και κοιμόντουσαν μέσα στα κανάλια.
    5.Οι τυχοδιωκτικές θέσεις τόσο του Αλαβάνου αλλά περισσότερο του Τσίπρα προοιωνίζουν ότι δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη, όσους δεν καταβροχθίσει το πασόκ θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Η χαριστική βολή ήταν η απίστευτη θέση του "παιντιού" ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί άλλο το Σύμφωνο Σταθερότητας. Έχει καβαλήσει καλάμι και προφανώς αγνοεί ότι η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μόνο το 1,5% του ΑΕΠ της ΕΕ.
    6.Οι Οικολόγοι είναι μία ψήφος διαμαρτυρίας κάποιων αγαθών συμπολιτών μας που αγνοούν πολλά (και όχι μόνο τις θέσεις του Τρεμόπουλου στα εθνικά θέματα).
    Περαστικά σε όλους (με εξαίρεση τον Καρατζαφέρη).
    Κάτι μου λέει ότι σε ένα χρόνο το πολιτικό τοπίο θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το σημερινό, σε κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ' αυτόν, όσοι δεν είμαστε ή δεν ανήκουμε στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει να είμαστε ...εγκεφαλικά βλαμμένοι.

    Δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο μέρες από τις εκλογές, και πάνω που είπαμε "επιτέλους ηρεμήσαμε",με τις κάλτσες, μας ρίχνει τα ...μαργαριτάρια του, και τα πειθήνια και άβουλα όργανά του, τον ...χειροκροτούν.
    Ρε δεν είμαστε καθόλου καλά.!
    Ως νικητής υποτίθεται των εκλογών, και ενώ θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, επιτέθηκε ξαφνικά στον πρωθυπουργό.
    Αυτή τη φορά δεν του αρέσει η ...φύση του.
    Ναι, μην απορείτε, τον ενοχλεί η ...φύση του πρωθυπουργού.!
    Τώρα αν εγώ πω ότι, της κοντής ....της φταίνε οι τρίχες, θα με χαρακτηρίσετε χυδαίο;
    Κι' όμως.!!!Αυτός, ο εν ...δυνάμει πρωθυπουργός, χαρακτήρισε αλαζόνα τον πρωθυπουργό και είπε ότι: "...παρά την ήττα του, δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτε, δεν μπορεί να κάνει σοβαρές ανατροπές, μιας και για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ανατρέψει την ίδια του τη ...φύση..."Χριστέ μου.!!!Τι θέλει να πει αυτό το άτομο;Πρέπει να αλλάξει τη ...φύση του ο πρωθυπουργός για να πάει καλά η χώρα;Ρε φίλοι του ΠΑΣΟΚ, αν τον συμπονάτε, ...μαζέψτε τον.!
    Είπε και κάτι άλλο ρε παιδιά, που αν σας το πω θα με πείτε συκοφάντη.Λοιπόν είπε επί λέξει ότι: "...η νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και του σοσιαλιστικού κόμματος στην Μάλτα "επιφορτίζει" τα δύο κόμματα με το βάρος να "περάσουν" ένα διαφορετικό κλίμα στην Ευρώπη, καθόσον οι σοσιαλδημοκράτες, δεν πρέπει να "βράζουν" στην μιζέρια της ξενοφοβίας, που θέλουν να περάσουν οι συντηρητικοί..."Δεν είμαι ...καλά.!
    Η Ελλάδα και η ...Μάλτα θα περάσουν τη γραμμή τους στην ...Ευρώπη.!Δεν θα τα γλυτώσω τελικά τα ψυχοτρόπα. Μήπως και τα ...πειθήνια όργανά του, είναι σε καλύτερη κατάσταση νομίζετε;
    Στα καλά καθούμενα, και επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούνε, άρχισαν μια ακατανόητη και άνευ προηγουμένου γκρίνια μεταξύ τους, για δήθεν σκόπιμη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών, ξεχνώντας ότι εκεί βρισκόταν δυο εκπρόσωποί τους. Ο Μιλτιάδης Παπϊωάννου και ο Ντίνος Ρόβλιας. Παρ' όλα αυτά, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να λέει ότι υπάρχουν ερωτήματα γιατί η διαφορά αυξήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αργά το βράδυ.
    "...Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, μ’ αυτό τον τρόπο..." ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πως να το θυμηθεί; Αφού το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως δεν έχει ...παρελθόν.
    Διαφορετικά θα θυμόταν τι είχε συμβεί στις εθνικές εκλογές του 2000, όταν το ΠΑΣΟΚ άρχισε να παίρνει προβάδισμα, μετά τις δέκα και μισή το βράδυ.
    Κύριε φύλαττε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. - Άκουσες τα νέα φουκαριάρα μητέρα ;
    Δύσκολα την έχουμε με αυτό το 36%.

    - 'Ακουσες τα νέα σοσιαληστή πατέρα ;
    Όλη η Ευρώπη ψήφισε Κεντροδεξιά,
    πλην Ελλάδας..
    Οποία ευρωπαική βαρβαρότητα....

    ο 60άρης υιός σας, που τον φωνάζεται και Γεωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τ' άκουσες 60άρη υιέ Δεξιέ???
    Αλλού την κόβουν στα 18 εδώ δεν την κόβετε με τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση