GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tην "εξορίζει" στην Ευρωβουλή...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Πιστεύω ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος ευρωεκλογών, δεν θα βάλει ο Καραμανλής τη Γιαννάκου στα ψηφοδέλτια των επόμ...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Πιστεύω ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος ευρωεκλογών, δεν θα βάλει ο Καραμανλής τη Γιαννάκου στα ψηφοδέλτια των επόμενων εθνικών εκλογών, ότι απλά την εκτονώνει στέλνοντάς την ("εξορίζοντάς την") στην Ευρωβουλή, προς αποτελεσματικότερο πολιτικό παραμερισμό της, αλλά και των συγγενικών της μητσοτακικών.
Άλλωστε και στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ και στο βιβλίο της Ιστορίας την έχει ουσιαστικά εγκαταλείψει, ακυρώσει. H δε Μπακογιάννη είναι στο ΥΠ.ΕΞ. διακοσμητικά.
Η Γιαννάκου και οι μητσοτακικοί είναι πιο ακραίοι συντηρητικοί από τον Καραμανλή.

17 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Καραμανλή αν κόψετε από τις εκλογικές λίστες κάποιους με το αιτιολογικό ότι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, αυτό σημαίνει ότι και καπνός υπάρχει αλλά και προπαντός φωτιά, δηλαδή καραμπινάτη εμπλοκή τους σε σκάνδαλα με τις ευλογίες σας.
    Και γιατί με τις ευλογίες σας;
    Γιατί κύριε Καραμανλή δεν γίνετε να μην γνωρίζατε τι συμβαίνει εδώ και εκεί, στο κάτω κάτω πως δικαιολογούν τόσοι ρουφιάνοι την θέση τους γύρω σας, κοντινά σας, λίγο πιο πέρα, αλλά πάντως στην υπηρεσία του Πρωθυπουργού;
    Θα τους εκθέσετε όλους σαν ανίκανους; Θα πέσουν κεφάλια; Ή θα πιείτε ένα κρασί στου Μπαϊραχτάρη να πάνε οι πίκρες κάτω και φτου κι από την αρχή;
    Αλλά φοβάμαι ότι πρέπει να σας ρωτήσω τα εξής, αφού διαπιστώνετε και από εσάς ότι αυτοί που θα κόψετε, αν τους κόψετε, κόβονται λόγω συμμετοχής σε κάποιο σκάνδαλο, γιατί δεν επιτρέψατε να διερευνηθούν τα σκάνδαλα από την Βουλή;
    Αυτή η υψηλή προστασία που απόλαυσαν μέχρι σήμερα δεν είναι προϊόν δικής σας θέλησης και απόφασης;
    Τι θα πει ο κύριος Σανιδάς που τους αθώωνε και γρήγορα γρήγορα;
    Θα τον εκθέσετε;
    Και το συμπέρασμα ότι είναι ένοχοι και άξιοι διαπόμπευσης με το κόψιμο τους από τις εκλογικές λίστες, το βγάλατε μόνος σας ( ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ) ή συμβουλευτήκατε- διερευνήσατε με κάποιους δικαστικούς, δηλαδή ανθρώπους της δουλειάς;
    Και πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε φάνη πασόκ.

    Θυμήθηκα σήμερα που μας έλεγες ότι φοβάται ο Καραμανλής να κάνει debate με το Γωγάκη.

    Κάνε μου τη χάρη και ξαναπές το πάλι φίλε μου, θέλω να το ακούω.

    Έλα αγόρι μου, μην ντρέπεσαι, μεγάλα παιδιά είμαστε.

    ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ;

    Να σου πώ κάτι;

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην στενοχωριέσαι.

    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ.

    Φίλε φάνη πασόκ, γράψε ότι μαλακία θέλεις, γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε όσο θέλεις, συκοφάντησε τον Καραμανλή, λοιδώρησε την ΝΔ, στη δημοκρατία μας ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.

    Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και το σέβομαι, σε κάθε περίπτωση.

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΩΓΑΚΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ.

    Περιττό να σου πώ βέβαια ότι λέγοντας τέτοια κουλά κάνεις τεράστιο κακό στο κόμμα σου διότι δείχνεις ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    Πάρτο σαν απλή συμβουλή, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕ
    ΣΕ ΕΞΟΡΙΣΕ Η ΖΩΗ
    ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ..............

    ΒΛΑΚΑ. ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΣΤΗΝ ΣΥΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ...
    ΘΕΟΠΑΙΧΤΗ...ΒΛΑΜΕΝΕ..ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕ ΠΑΣΟΚΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάθε αποχή από τις εκλογές είναι και ένας ψήφος ανοχής στον ανίκανο Καραμανλή και τη συμμορία του.
    Όχι στην προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας που από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων Βαρδινογιάννη που στηρίζει με νύχια και με δόντια τον προδότη Καραμανλή και τη συμμορία του για να μας κλέβει καθημερινά με τη βενζίνα και χίλιους άλλους τρόπους.
    Βουλιάζουμε κάθε μέρα και πιο πολύ από τη διακυβέρνηση αυτών των δυο συμμοριών και μόνο αν αλλάξουμε κυβέρνηση μπορούμε τουλάχιστον να σταματήσουμε την κατηφόρα και την πτώχευση οικονομίας , θεσμών και άξιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΚΟ.
    Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα;

    Δεν είναι ανέκδοτο το είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ειναι οικολογικό κόμμα γιατί... "έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο". Μετά απο τέτοιες ατάκες επόμενη σκέψη είναι: "Βουνό ή θάλασσα;"

    ΤΙ να κάνουμε.........και τι να πούμε ! Ο άνθρωπος
    είναι ΧΑΖΟΣ.. απο γεννησημιού του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EXEI PROBLHMATA ME THN DIKAIOSYNH KAI AYTH KAI H KOLLHTH THS EYH MPOTSARH POY TA FAGANE OLA TA EYROPAIKA PROGRAMMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι ακόμα παραπέρα να την πάει, ακόμα καλύτερα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον φίλο 2.33 που ανησυχεί για την εθνολογική αλλοίωση της χώρας.
    Μην ανησυχείς, το DNA μας είναι πιο βρώμικο απο ποτέ αλλοτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έξορίζει τη Γιαννάκου στην Ευρωπη και την ΝΔ απο την Κυβέρνηση!

    μ΄ ένα σμπάρο 2 ...παπαγάλοι!!!

    Για να ερθει ο αλλος ο καλλιτερος...Ο ΜΠοΥΦΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δε μορει να πει κανεις στην Γιαννακου να διωξει κατι...φιλες της αμφιβολης προελευσης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στο διαολο να παει κι οχι στις βρυξ. να την πληρωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *