GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή στους bloggers...

. Aπό τον Σταύρο Βιτάλη Παλαίμαχο δημοσιογράφο, νυν bloggerά, εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑ.Μ.ΜΕ. . Φίλοι bloggers του υπερκομματικού αγώνα του Πα...

.
Aπό τον Σταύρο Βιτάλη
Παλαίμαχο δημοσιογράφο, νυν bloggerά,
εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑ.Μ.ΜΕ.
.
Φίλοι bloggers του υπερκομματικού αγώνα του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, για να κλειδώσει το όνομα της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο, μας έστειλαν την αφίσα που βλέπετε, «αφιερωμένη» στα μεγαλοκάναλα, που έθαψαν και συνεχίζουν να θάβουν τον αγώνα και την αγωνία μας.
Διανέμουμε με τη σειρά μας την αφίσα αυτή στο διαδίκτυο «αφιερωμένη» στα «μεγάλα» ΜΜΕ και καλούμε-παρακαλούμε τους Έλληνες bloggers να σπάσουν τη συνομωσία σιωπής που μας έχουν επιβάλλει, όλοι αυτοί που ανακάλυψαν πρόσφατα «πράσινη ανάπτυξη», «πράσινη οικολογία» και γενικώς «πράσινα άλογα». Που δυστυχώς πηγαίνουν παρέα με βομβαρδισμούς απεμπλουτισμένου ουρανίου στη Σερβία, με τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, το Ουράνιο Τόξο, τους γάμους των ομοφυλοφίλων, την νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών και λοιπά «θαύματα» του πολιτισμού τους που προσπαθούν να μας πασάρουν.
Φίλοι bloggers, είστε το μέλλον στην ενημέρωση. Την έντιμη, την πολύπλευρη, την άμεση. Βρέστε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους που λέει και ο μεγάλος Γκάτσος.

25 σχόλια

  1. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδέρφισα μας Αλβανοί ,
    Βοηθήστε μας να διώξουμε
    τους Μουσουλμάνους ,
    από τον τόπο μας , που μας ενώνει .
    μιας που μας παίρνουν τις δουλειές
    και τις περιουσίες μας .
    Σ . Φ . Ε . Β . Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε άντε στο διάολο εσύ και η Μακεδόνια σου, Τουρκοσπορε.
    Εδώ δεν έχουμε να φάμε χέστηκαμε για το ονόμα, στα παπάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δεξιοί πώς ανάχεστε έναν πρωθυπουργό που έχει κάνει την χώρα σας παράδεισο των λαθρομεταναστών, δέν είστε καθόλου πατριώτες να του τα ψάλετε λίγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ότι ο Παπαθεμελής παραχάραξε το νόημα διαστρεβλώνοντας την φράση περί ελευθερίας και ασφάλειας του Β. Φραγκλίνου.

    Η αυθεντική είναι η εξής: "He who sacrifices freedom for security deserves neither."
    Εμείς σεβόμενοι αυτές τις δημοκρατικές πεποιθήσεις, συμφωνούμε στο ότι καθώς ο Παπαθεμελάκος-Παπαθεμελίτσος προτίθεται να θυσιάσει την δική μας ελευθερία για την δική του ασφάλεια σε αυθαιρεσίες, του αξίζει τόσο η στέρηση της ελευθερίας, όσο και η αίσθηση της ανασφάλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο/Η the Bloopers Team
    ΕΙΠΕ.
    ΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΕΜΑ ΜΟΥΛΑΡΙ
    ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ 70cm
    ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ.
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΟΥ.
    ΒΟΗΘΗΣΤΕΙ ΜΕ ! Bloopers Team .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ BLOOPERS

    ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΒΡΩΜΑΝΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2.04 ΜΛΚ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ, ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΕΣΥ ΣΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύχομαι καλή επιτυχία στο ΠΑ.Μ.ΜΕ με όλη μου την καρδιά. Θέλει τόλμη και θάρρος για να τα βάζετε με τα θηρία του ψευτοπροοδευτισμού! Ξέρω ο αγώνας είναι άνισος! Εκείνοι έχουν τη τηλεόραση, τα ραδιόφωνα , τις εφημερίδες, τις δημοσκοπικές, τις διαφημιστικές. Εσείς τίποτα δεν έχετε! Μόνο αν ο κόσμος πάψει να φροντίζει για το ίδιον όφελος και απαρνηθεί τον καταναλωτικό του προσανατολισμό θα καρποφορήσει ο αγώνας σας. Μέχρι τότε σας εύχομαι κουράγιο και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ = ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΤΑΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ "ΡΕΥΜΑ" ΥΠΕΡ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ!!

    ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΒΕΡΓΗ = ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

    27 Μαϊ 2009 12:37:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Καραμανλή αν κόψετε από τις εκλογικές λίστες κάποιους με το αιτιολογικό ότι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, αυτό σημαίνει ότι και καπνός υπάρχει αλλά και προπαντός φωτιά, δηλαδή καραμπινάτη εμπλοκή τους σε σκάνδαλα με τις ευλογίες σας.
    Και γιατί με τις ευλογίες σας;
    Γιατί κύριε Καραμανλή δεν γίνετε να μην γνωρίζατε τι συμβαίνει εδώ και εκεί, στο κάτω κάτω πως δικαιολογούν τόσοι ρουφιάνοι την θέση τους γύρω σας, κοντινά σας, λίγο πιο πέρα, αλλά πάντως στην υπηρεσία του Πρωθυπουργού;
    Θα τους εκθέσετε όλους σαν ανίκανους; Θα πέσουν κεφάλια; Ή θα πιείτε ένα κρασί στου Μπαϊραχτάρη να πάνε οι πίκρες κάτω και φτου κι από την αρχή;
    Αλλά φοβάμαι ότι πρέπει να σας ρωτήσω τα εξής, αφού διαπιστώνετε και από εσάς ότι αυτοί που θα κόψετε, αν τους κόψετε, κόβονται λόγω συμμετοχής σε κάποιο σκάνδαλο, γιατί δεν επιτρέψατε να διερευνηθούν τα σκάνδαλα από την Βουλή;
    Αυτή η υψηλή προστασία που απόλαυσαν μέχρι σήμερα δεν είναι προϊόν δικής σας θέλησης και απόφασης;
    Τι θα πει ο κύριος Σανιδάς που τους αθώωνε και γρήγορα γρήγορα;
    Θα τον εκθέσετε;
    Και το συμπέρασμα ότι είναι ένοχοι και άξιοι διαπόμπευσης με το κόψιμο τους από τις εκλογικές λίστες, το βγάλατε μόνος σας ( ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ) ή συμβουλευτήκατε- διερευνήσατε με κάποιους δικαστικούς, δηλαδή ανθρώπους της δουλειάς;
    Και πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με την συνέντευξη αυτή του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, μάθαμε δυο πράγματα.
    Πρώτον τι εστί πληρωμένος κοντυλοφόρος.
    Δεύτερον, τι εστί χεσμένος από τον φόβο του πρωθυπουργός, που αναγκάστηκε να πληρώσει τον κοντυλοφόρο για να είναι καλός μαζί του, και να μην του κάνει ερωτήσεις που πονούν, αλλά να περάσουν αυτοί, αμφότεροι καλά, και εμείς να γηράσκομε αεί διδασκόμενοι. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν εχετε βαρεθει την Ελλαδα να την κυβερνανε ανθελληνες μασονοι? Δεν θελετε ενα πολιτικο με κοτσια να αντιταχθει στη Νεα Ταξη Πραγματων και στη δηθεν παγκοσμιοποιηση, που μονο στοχο εχει τη Παγκοσμια Διακυβερνηση συνειδησεων? Μερικοι θα πουν οτι αυτα ειναι μπουρδες και οποιοι τα λενε γραφικοι, αλλα αυτη η ωρα εχει ηδη φτασει και η Ελλαδα χρειαζεται πανω απ'ολα Ελληνες πολιτικους με πυγμη να εφαρμοσουν σταθερη και στιβαρη εσωτερικη και εξωτερικη πολιτικη και οχι χαιδευοντας τα αυτια των αντιπαλων αλλα και των ιθαγενων για εσωτερικη καταναλωση.
    Η Ελλαδα αποτελει αντικειμενο πειραματων που σα στοχο εχει την αποκοπη του λαου απο την ταυτοτητα του και πιθανον τη διασπαση της χωρας σε κρατιδια, ουτως ωστε να αποτελεσει πιο ευκολα βορα στα σχεδια που εχουν οι Μεγαλοι για τα Βαλκανια και τη Μεση Ανατολη. Ο Ελληνας ειναι λαος ατιθασος και αυτο δεν αρεσει στους Κισσινγκερ αυτου του κοσμου, ευκαιρια να τους δειξουμε οτι δε χαμπαριαζουμε στα σχεδια τους. Για αυτο λοιπον ουτε Γιωργακη, ουτε Κωστακη, ουτε Τσιπρακη, ουτε φυσικα Οικολογους χρηματοδοτουμενους απο Ανθελληνικα ΜΚΟ τυπου Σορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. the Bloopers Team είπε...

    @1.25
    הביצים שלנו להפליץ = κλάσε μας τα αρχίδια
    ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ
    τι ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?

    οι bloopers team εκδηλώθηκαν Τους ξέφυγε και δήλωσαν εθνικότητα κατά λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 04/04/2001:

    «Λαλιώτης σε εγκαίνια τμήματος του έργου, μήκους 26 χλμ.

    «Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι (δηλ. το 2002), έτοιμα 300 χλμ. της Εγνατίας»

    ΚΑΒΑΛΑ

    «Μέχρι το καλοκαίρι του 2002 θα έχουμε δώσει σε οδική χρήση 300 χιλιόμετρα της Εγνατίας Οδού».

    Τη δήλωση αυτή έκανε χθες, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της οδικής παράκαμψης της Καβάλας που αποτελεί τμήμα της Εγνατίας Οδού, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

    Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου, η παράκαμψη, που έχει μήκος 26 χλμ., κόστισε 40 δισεκατομμύρια δραχμές, (ΣΣ. 26 χλμ. = 40 δις => 1 χλμ = 1,5 δις => 1 μέτρο = 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ...) ενώ με την παράδοσή της στην κυκλοφορία παρακάμπτεται εξ ολοκλήρου η πόλη, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος διέλευσης των οχημάτων κατά 45 λεπτά.

    Η παράκαμψη εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στην Καβάλα με τη λειτουργία των ανισόπεδων κόμβων Αγίου Ανδρέου, Αγίου Σύλλα και Ασπρων Χωμάτων.

    «Πρόκειται για έργο ζωής για την πόλη, αφού θα την ανακουφίσει κυκλοφοριακά αλλάζοντας άρδην την εικόνα της», δήλωσε ο Κ. Λαλιώτης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν δύο Ελλάδες αλλά μόνο μία, αυτή της ισόρροπης ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

    «Είμαστε εδώ», συνέχισε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, «για να διαβεβαιώσουμε ότι από τα 10 τρισεκατομμύρια του Β' ΚΠΣ στην περίοδο 1994-2000 δεν χάθηκε ούτε μία δραχμή. Η Εγνατία Οδός προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς και απορροφά πόρους 400 δισ. δραχμών...»

    Από το 2000, η ολοκλήρωση της Εγνατίας, πήγε στο 2002...
    και έχει και συνέχεια...

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΚΡΙΘΗΚΕ»...

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΗΤΑΝ
    ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ



    ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο/Η the Bloopers Team
    ΕΙΠΕ.
    ΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΕΜΑ ΜΟΥΛΑΡΙ
    ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ 70cm
    ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ.
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΟΥ.
    ΒΟΗΘΗΣΤΕΙ ΜΕ ! Bloopers Team .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αυτο που ζουμε σημερα με ΠΑΣΟΚ ΝΔ και Αριστερά ειναι χειροτερο από τη χουντα

    αρα δυστυχως η χουντα ηταν καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΧΘΕΣΙΝΗ Η 80cm ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 28 Μαϊ 2009 5:30:00 μμ


    Η ΧΘΕΣΙΝΗ Η 80cm ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *