GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαφνικό μπουρίνι "σαρώνει" τα Γιάννενα...

Από το http://epirusgate.blogspot.com . Σοβαρές ζημιές καταγράφονται στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, μετά το ξαφνικό μπουρίνι (καταρρακτ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com
.
Σοβαρές ζημιές καταγράφονται στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, μετά το ξαφνικό μπουρίνι (καταρρακτώδης βροχή, έντονη χαλαζόπτωση και άνεμοι μεγάλης έντασης) που «σάρωνει» αυτή την ώρα την περιοχή! Χαρακτηριστικό της έντασης των ανέμων είναι ότι αρκετές καλαμιές της Λίμνης Παμβώτιδας,βρέθηκαν 60 μέτρα(!) μακριά! Η πυροσβερτική υπηρεσία έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ έχουν γίνει αρκετά σημαντικές ζημιές σε καλιέργειες.

16 σχόλια

  1. H σφαίρα που άλλαξε τη Γερμανία...
    Κατάσκοπος της Στάζι ήταν ο Δυτικογερμανός αστυνομικός που σκότωσε άοπλο διαδηλωτή το 1967
    Ηταν «ο πυροβολισμός που άλλαξε τη χώρα». Η δολοφονία του άοπλου διαδηλωτή Μπένο Ονεζοργκ από τη δυτικογερμανική αστυνομία το 1967 πυροδότησε κίνημα αριστερής διαμαρτυρίας και άρχισε τη μετάλλαξη της συντηρητικής δυτικογερμανικής κοινωνίας προς το προοδευτικό πρόσωπο που σήμερα γνωρίζουμε.
    Τώρα, μία ανακάλυψη στα αρχεία της Στάζι, της μυστικής υπηρεσίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, αλλάζει όσα πίστευαν οι Γερμανοί για τη μεταπολεμική ιστορία τους. Ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη, ο Δυτικογερμανός αστυνομικός Καρλ-Χάιντς Κούρας, ήταν κατάσκοπος της Στάζι.
    «Ποτέ, μα ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο», λέει ο Στέφαν Αουστ, πρώην διευθυντής του εβδομαδιαίου περιοδικού «Σπίγκελ». Η αποκάλυψη γεννά πολλά άβολα ερωτήματα. Για την Αριστερά, κλονίζεται η ιστορία της εξέγερσης του 1968. Οι Δυτικογερμανοί είχαν εξεγερθεί εναντίον ενός κράτους το οποίο θεωρούσαν βίαιο και άδικο, αλλά ο κακός της ιστορίας ήταν και ο ίδιος πεπεισμένος σοσιαλιστής...
    Επίσης, έρχεται στο προσκήνιο η διείσδυση της Στάζι στη δυτική Γερμανία και γεννιούνται ερωτήματα κατά πόσον αυτή πήγε πολύ μακρύτερα από αυτό που έχει αποκαλυφθεί.
    Προφανώς, η πιο ύπουλη ερώτηση είναι η εξής: μήπως ο Κούρας δεν δρούσε μόνον ως κατάσκοπος αλλά και ως προβοκάτορας, προσπαθώντας να αποσταθεροποιήσει τη Δυτική Γερμανία; Οπως συνόψισε η εφημερίδα «Μπιλντ»: «Εδωσε ο Μίλκε εντολή για τη σφαίρα;». Ο Εριχ Μίλκε ήταν ο τρομερός τότε αρχηγός της Στάζι. Ομως, στους 17 τόμους αρχείων στους οποίους καταγράφεται η διπλή ζωή του Κούρας, οι ιστορικοί δεν βρήκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν τη θεωρία πως η Στάζι βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία.
    Οι γερμανικές αρχές έχουν αρνηθεί τις εκκλήσεις των συγγενών του Ονεζοργκ να δικαστεί εκ νέου ο δολοφόνος, ο οποίος αθωώθηκε την ίδια χρονιά. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν η υπόθεσή του τελεσιδίκησε, ο Κούρας επέστρεψε στην ενεργό υπηρεσία.
    Ο Κούρας δεν αρνείται ότι πυροβόλησε τον διαδηλωτή στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αλλά λέει ότι ο πυροβολισμός ήταν ατύχημα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μπιλντ», ο 81χρονος Κούρας επιβεβαίωσε ότι ήταν μέλος του ανατολικογερμανικού κομμουνιστικού κόμματος. «Μήπως πρέπει και να ντραπώ;» είπε ο Κούρας. Σχετικά με τη Στάζι, τόνισε στην «Μπιλντ»: «Τι κι αν δούλευα γι' αυτούς; Τι σημασία έχει; Δεν αλλάζει τίποτα». Αρνήθηκε πάντως ότι ήταν έμμισθος.
    Ο Κούρας, γνωστός ως ενθουσιώδης συλλογέας όπλων και εξαίρετος σκοπευτής, άρχισε να ζει διπλή ζωή το 1955. Τότε πήγε στις Αρχές του ανατολικού Βερολίνου και ζήτησε άδεια να μετακομίσει εκεί και να ενταχθεί στην ανατολικογερμανική αστυνομία. Του είπαν να παραμείνει στη Δύση και να γίνει κατάσκοπος της Στάζι, με κωδικό όνομα Οτο Μπολ.
    Η δολοφονία του αθώου διαδηλωτή Ονεζοργκ ώθησε φοιτητές στο κίνημα διαμαρτυρίας του 1968, ενώ έγινε η κύρια δικαιολόγηση τρομοκρατικών ομάδων όπως η Φράξια Κόκκινος Στρατός και το Κίνημα της Δευτέρας Ιουνίου, που πήρε το όνομά του από την ημερομηνία της δολοφονίας του Ονεζοργκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΑΦΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ. ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ!

    ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ: κομματάρχες, εργατοπατέρες, αρχισυνδικαλιστές, βολεμένοι, δημαγωγία, λαϊκισμός, αδιαλλαξία,. Φυσικά δεν αναφέρομαι και ούτε με ενδιαφέρουν καθόλου, συγκεκριμένα πρόσωπα. Και γιατί να με απασχολούν όταν οι “μηχανισμοί Πασόκ” συναντώνται πολύ γρήγορα στα πεζοδρόμια ή στα τηλεοπτικά πολυπαράθυρα με τα «νέα πρόσωπα». Και «ανοίξαμε παράθυρο» έτσι, στην προς τα πάνω σαπίλα του συστήματος. Στα ΜΜΕ. Τα media οπωσδήποτε δεν ελέγχονται από το Πασόκ. Λειτουργούν παρακρατικά και υπέρ Πασόκ. Είναι αλήθεια ότι τα ΜΜΕ δεν «ενέκριναν» την «παράδοση» του κινήματος στον Παπανδρέου, κυρίως έπειτα από την ήττα του 2007. Μάλλον αναθεώρησαν τη στάση τους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τους κουραμπιέδες και τα έκτακτα όταν παρέδωσε ο Σημίτης το δαχτυλίδι. Θα τα έβρισκαν όμως γρήγορα, κυρίως λόγω των «εγκάθετων» του μιντιακού παρακράτους μέσα στο μηχανισμό Πασόκ αλλά και κυρίως λόγω της ανάγκης του συστήματος για εξουσία και αναδιανομή του κρατικού και ευρωπαϊκού πλούτου προς τα πάνω! Ένα διαρκές «δημοκρατικό» και «συμμετοχικό» χρηματιστήριο πανίσχυρων παραγόντων! Τα πάντα ρευστοποιημένα από καλοπληρωμένα και αδηφάγα αρπακτικά για προσφορά στο βωμό του άβατου ιερού των τρομακτικών αφεντικών της τηλεόρασης και της παραπληροφόρησης! Μοιάζει με τους εφτά παγωμένους εφιάλτες του τραγουδιού που είναι έτοιμοι να ξαναπάρουν τη θέση που αυταρχικά θεωρούν ότι πάντα τους ανήκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΧΩΜΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ copy - paste ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ.
    Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να δω την φάτσα των δημοσκόπων το βράδυ των εκλογών.
    Ήδη άρχισαν να τα γυρίζουν και να αλλάζουν τις στημένες δημοσκοπήσεις ότι ο Γιωργάκης Γκούφη Παπανδρέου είναι πρώτος. Το ΠΑΣΟΚ με τον Γιωργάκη τον πουλημένο στην παγκοσμιοποίηση από κόμμα θα γίνει απόκομμα. Σιγά μην πιστέψουμε τον Γιωργάκη Γκούφη Παπανδρέου ότι είναι κατά των super market. Ρε βλακογιώργο μας δούλεψε ο πατέρας σου που ήταν αρχιαπατεώνας, όχι να μας δουλέψεις και εσύ που έχεις εγκέφαλο αμοιβάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ασε το μάθαμε...
    ο Καραμανλής φταίει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
    ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.......
    Οι διάφοροι ΑΛΗΤΕΣ που
    βρίζουν την ΝΔ απο τα blogs..
    μόνο τυχαίοι δεν είναι.
    Είναι πληρωμενα τσιράκια του πασοκ
    ΕΠΙΣΗΜΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Οικονομικός Απολογισμος 2008.
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ.

    Και είναι χωρισμένοι σε 4 κατηγορίες.
    1)Επίσημη.. Με διαφημίσεις πασοκ.
    στύλ. ΚΡΟΓΙΑ..PIACCADELPOPOLO.
    AYTOI ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.
    2) "Ανεξάρτητοι" που ΟΛΩΝ Η ΣΕΛΙΔΑ
    ΤΥΧΑΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ..STOXASMOS POLITIKI κ.λ.π
    3) Καραγκιοζάκια που κοροιδεύουν
    με φωτομαντάζ..hakis-hakis- GREKI.
    κ.λ.π.
    4) bloger...ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΛΙΔΑ.. ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    ΠΗΡΑΝ ΤΟ 2008-2009.. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ....

    ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!!! ΚΑΙ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ !!!!!
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ
    ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ
    ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Γραικύλο» αποκαλούσε τον Γ. Παπανδρέου ο Πάγκαλος το 1999.

    Τα «Νέα» της 30 Αυγούστου 1999 και το «Βήμα του Λαμπράκη» στις 31 Αυγούστου 1999 φιλοξενούσαν πύρινα άρθρα κατά του Υπέξ Γ. Παπανδρέου και της υποχωρητικής πολιτικής του, αποκαλώντας τον «γραικύλο». Αφορμή ένα κείμενο του Πάγκαλου που επεσήμαινε τα εξής :
    «Η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν είναι play ground κανενός. Οι προχειρότητες και οι αυτοσχεδιασμοί είναι δυνατόν να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτη ζημιά. Η Ελλάδα έχει συστηματικά επιδείξει τα τελευταία χρόνια πνεύμα αυταπάρνησης και ενθουσιώδους στράτευσης στην υπόθεση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Κανείς δεν μπορεί να μας δώσει μαθήματα ευρωπαϊκού φεντεραλισμού και πολύ λίγοι εξάλλου έχουν την πρόθεση να το πράξουν. Οι μόνοι που κατατρύχονται με απόλαυση από το ψυχολογικό πλέγμα της «αντιευρωπαϊκής» συμπεριφοράς των ελληνικών κυβερνήσεων είναι οι μοντέρνοι Γραικύλοι των Αθηνών…….η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα για υπέρτατα ζητήματα εθνικής επιβίωσης που συνδέονται άρρηκτα με το σύγχρονο σύστημα διεθνούς δικαίου και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να επιβάλλει τον σεβασμό αποφάσεων Διεθνών Οργανισμών και της ίδιας της Κοινότητας, αλλά πρέπει να συνταχθεί με τα εμπορικά και οικονομικά συμφέροντα του ενός και του άλλου, είναι κάτι που μόνο οι Γραικύλοι των Αθηνών μπορούν να το εξηγήσουν. Για να μην «κουράζουμε» τους εταίρους λένε, μας έχουν «βαρεθεί» επαναλαμβάνουν ακατάπαυστα, «γινόμαστε αντιπαθείς» κλαυθμηρίζουν. Περίεργη σχολή σκέψης, ιδιαίτερα όταν εκφράζεται από τον κατ' εξοχήν προμαχώνα των εθνικών μας συμφερόντων που είναι το υπουργείο Εξωτερικών…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ THE MALL ATHENS...

    ....Έχουμε στην άναρχη ανάπτυξη των mall, των πολυκαταστημάτων, που χτυπούν την μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία κλείνει", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας την κατάσταση που βιώνουν οι μαγαζάτορες.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΤΟΥ THE MALL ATHENS...

    Και τωρα ας δουμε τα κερδη της Lamda Development,ετσι οπως δημοσιευονται σημερα στην Ελευθεροτυπια...

    Οσοι είχαν αμφιβολίες για την πορεία των μεγάλων εμπορικών κέντρων θα έπρεπε να ρίξουν μια ματιά στα αποτελέσματα της Lamda Development. Τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν 83%, στα 12,8 εκατ. ευρώ, το 1ο τρίμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, χάρη στη συνεισφορά του Mall και του Mediterranean Cosmos κατά κύριο λόγο και του Golden Hall και της μαρίνας Φλοίσβου κατά δεύτερο.

    Τα δύο πρώτα είδαν την επισκεψιμότητα να αυξάνεται και τον συνολικό τζίρο να είναι ελαφρώς κάτω την ίδια περίοδο που οι πωλήσεις λιανικής στη χώρα μας μειώθηκαν περισσότερο από 10% σε σχέση με πέρυσι. Ο τζίρος των καταστηματαρχών στο Golden Hall, για το οποίο αρκετοί είναι σκεπτικοί λόγω της οικονομικής συγκυρίας, ήταν περίπου 60 εκατ. ευρώ το διάστημα Δεκεμβρίου - Απριλίου, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, όταν ο πήχης για τον 12μηνο στόχο έχει τεθεί στα 140 εκατ. ευρώ. Φυσικά, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Lamda μειώθηκαν 57% λόγω των έκτακτων περσινών κερδών από τη μεταβολή της εύλογης αξίας των επενδυτικών ακινήτων. Ομως, το ερώτημα είναι αν η μετοχή της ίδιας εταιρείας που διαπραγματευόταν 40% πάνω (premium) από την καθαρή αξία ενεργητικού ανά μετοχή είναι δίκαια αποτιμημένη 50% περίπου χαμηλότερα (discount). Η παρουσία σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία πιθανόν εξηγεί εν μέρει αυτή την εξέλιξη. Ομως, εκεί έχει αγοράσει βασικά οικόπεδα που συνολικά της κόστισαν 30 με 70 εκατ. ευρώ λιγότερα απ' ό,τι αξίζουν σήμερα, σύμφωνα με τη διοίκησή της.

    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΣΟΥ...
    ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΗΛΙΘΙΟ......ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΔΗΘΗΤΕ ΠΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NAI
    TO PASOK EINAI
    OIKOLOGIKO-SOSIALISTIKO
    DHMOKRATIKO KINHMA!!

    O GIORGOS KALA TA EIPE

    AFOU SAS TO ELEGE O DR KOUTSOUKOS MHNES PRIN!!

    11% H DIAFORA!!

    ALEXIS PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *