GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να ...μαυρίσει λιγάκι!

37 σχόλια

  1. Όλοι οι συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι, και κάθε είδους λαμόγιο, έχουν συνασπιστεί για να κτυπήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ότι και να κάνετε προδότες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι,παπαγαλάκια του ρουσόπουλου και βοθρολύματα της ρηγίλλης, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι κάθε μέρα και όσο περνάει ο καιρός, αν έχετε λίγο φιλότιμο, δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε.

    H κυβέρνηση της κομματικοκρατίας, της διαφθοράς, της λαμογιάς,κλεψιάς,των σκανδάλων και της πλήρους ανυπαρξίας κάθε είδους προγραμματισμού για την εξυπηρέτηση του πολίτη και του εθνικού συμφέροντος, προσπαθεί να σκαρφιστεί πάλι κάτι για να αποσείσει τις ευθύνες της και την εγκληματική ανικανότητα της.

    Μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ;!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου.
    Πρέπει να καταλάβουμε ότι πίσω από τις λέξεις βρίσκονται πραγματικότητες.
    Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη που να μην έχει επηρεαστεί αρνητικά από την μεγαλύτερη κρίση που έχει ζήσει ποτέ ο κόσμος.
    Για τί είδους προγραμματισμό στην εκτέλεση του προϋπολογισμό να μιλάμε;
    Ποιάς χώρας ο προϋπολογισμός δεν έπεσε έξω το 2008;
    Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε.
    Φίλοι νεοδημοκράτες και πασόκοι, σε ότι αφορά την οικογένειά μας και το μέλλον μας, έχει πολύ μικρή σχέση με όσα κάνει, δέν κάνει ή θα μπορούσε να κάνει η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση.
    Το μέλλον μας, μαζί με το μέλλον όλου του πλανήτη, παίζεται αλλού.
    Αυτά βέβαια που λέει ο κύριος Παπαντρέου (περί σχεδίου κλπ) άς τα αποτιμήσει ο καθένας όπως και όσο καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ
    Βρίζουν τον Καραμανλή οι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε (με τη σημαντικότατη συμβολή του παρεξηγημένου Αλογοσκούφη) να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡXΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου κοκορόμυαλε Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
    ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ;
    Εκτός από ανέξοδη κριτική, τί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα προτείνετε εσείς οι εξαιρετικοί μάγοι των οικονομικών;
    Εάν αυτά που προτείνετε συμβάλλουν στην αύξηση των ελλειμμάτων και του χρέους να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας, προφανώς πρόκειται για τις γνωστές όμορφες σοσιαλιστικές αρλούμπες που μας υπερχρέωσαν και μας έφτασαν ως εδώ.
    Μούγκα έτσι;
    Ξέχασα, όμως έχετε φρέσκα οράματα και νέες ιδέες.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.
    Δεν φτάνει που πληρώνουμε 12 δισ. το χρόνο (το 25% του συνολικού προυπολογισμού) για τόκους χρεών που δημιούργησε το πασόκ, έχετε το θράσος να μιλάτε και από πάνω παλιάνθρωποι.
    Έτσι ξεχρεώνονται αμαρτίες εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ;
    Τώρα έχετε το θράσος να τάζετε καινούργιες παροχές και ψεύτικες ουτοπίες.
    Λύνονται έτσι τα προβλήματα, βρε αδιόρθωτοι χασομέρηδες;
    Αλλά δεν φταίτε εσείς, φταίει ο Καραμανλής που σας πήρε λάου-λάου και δεν έχωσε φυλακή το μισό πασόκ, με τις ατέλειωτες λαμογιές και τις απατεωνιές σας.
    Ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Πρωθυπουργός είναι και ίσιος και νοικοκύρης και μάγκας και ξεκούραστος και σπάει πλάκα με τον πρωταγωνιστή του μακαρίτη του Ευγένιου Σπαθάρη, το Γιωργάκη.

    Κάτσε τώρα να ανοίξουν το στόμα τους, τα πιτσουνάκια της Siemens Hellas και του ΟΤΕ και τότε να δείς τί πλάκες έχουμε να κάνουμε.

    Θέμα χρόνου είναι.

    Όσο για τον πράσινο μιζαδόρο το Χριστοφοράκo, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, είναι πολύ παλιά η συνταγή σου, μπουμπούκο..
    Όλη μέρα παίζει την ίδια κασέτα για το πώς αισθάνεται ο Ελληνικός λαός, μας ζάλισε τα ούμπαλα.
    Όλη μέρα ευχές, νέα οράματα και καινούργιες ιδέες, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    Όταν ερωτάται πως θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά, απαντά τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς.
    Κανονικό δούλεμα δηλαδή.
    Μας λέει επίσης ότι θα φορολογήσει περισσότερο και τις επιχειρήσεις. Ο τύπος είναι ή σχιζοφρενής ή απόλυτα άσχετος. Συγχρόνως με τη υψηλότερη φορολόγηση των επιχειρήσεων μας λέει ότι θα φέρει επενδύσεις από το εξωτερικό για να μειώσει την ανεργία. Ποιο γιγαντιαίος Αινστάιν από το κόμμα σου, βρε κουφιοκεφαλάκη, σου έμαθε τέτοια οικονομικά;
    Πώς παντρεύεται η αυξημένη φορολόγηση επιχειρήσεων με τις επενδύσεις από το εξωτερικό; Σε ποιο μέρος του κόσμου είδατε να πέφτει η ανεργία όταν αυξάνεται η φορολόγηση ;
    Εκτός Γιωργάκη μου εάν εννοείς ότι θα ρίξεις την ανεργία, όσο την έριξε και ο Σημίτης στο 12%, οπότε καταλάβαμε.
    Νομίζουν οι πασόκοι ότι είναι ακόμη η δεκαετία του 80.
    Νομίζουν ότι μπορούν να απαγγέλλουν όμορφα ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι προσπαθούν να τον κοροιδέψουν.
    Δεν είναι όλος ο λαός ερωτευμένα κοριτσάκια των 15 χρονών που τσιμπάνε στα γλυκόλογα και τις μπούρδες του Παπακωνσταντίνου και του Ραγκούση, κύριε Παπαντρέου.
    Δεν είναι 1981 πιά.
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εμπεδώσαμε από τα 20 χρόνια που κυβερνήσατε.
    Κάνετε σαν την πουτάνα που επειδή έκανε παρθενοραφή νομίζει ότι οι γείτονες ξέχασαν τι δουλειά έκανε πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι μεγάλος ο Γιωργάκης, είναι γιγαντοτεράστιος που λέει και ο Αλέφαντος!
    Έχει πάντα στο μυαλό του το φτωχό υπάλληλο, το συνταξιούχο, τον άνεργο, τον αγρότη, το φοιτητή, άστα να πάνε.
    Ο λόγος που κάνει παρέα μόνο με εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και καναλάρχες είναι επειδή τους ψήνει από τώρα να χαμηλώσουν τις τιμές όταν θα γίνει πρωθυπουργός. Είναι το σχέδιο του Γιωργάκη για να μειωθεί η ακρίβεια, είδες μεγάλο βάθος που έχει η σκέψη του;
    Είναι αλήθεια, τι, δεν τον πιστεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θέλω να γίνω πρωθυπουργός όχι για μένα βρε παιδιά, ούτε για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου.
    Για το φτωχό λαό τα κάνω όλα.
    Γι’ αυτό κάνω συσκέψεις με μεγαλοκαρχαρίες επιχειρηματίες, προσπαθώ να τους πείσω να ρίξουν την ακρίβεια. Φαντάσου πόσο αγαπάω το φτωχό λαό, που μάχομαι για τα συμφέροντά του ακόμη και όταν πρωθυπουργός είναι ο αντίπαλός μου.
    ‘Ετσι είμαι εγώ, αλτρουιστής φούλ.
    Σοβαρά, δεν με πιστεύετε;
    Τι εννοείτε δηλαδή, γιατί ήταν ΜΥΣΤΙΚΗ η συνάντηση;
    Τι θέλατε, να το μάθει εκείνος ο παλιοχαρακτήρας ο Βενιζέλος και να με κατηγορήσει ότι κάνω μυστικές συμφωνίες;
    Εγώ είμαι σπαθί, δουλεύω μόνο για το λαό.
    Δύο τέτοιους έφτιαξε ο Θεός, εμένα και ένα άλλο, τον Τσε Γκεβάρα αλλά πέθανε.
    Τώρα έχω μείνει μόνο εγώ.
    Βίβα λα ρεβολουθιόν, αμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Τα υπόλοιπα ειναι εκ του πονηρού.Το δημοψήφισμα ειναι το εργαλείο που θα δωσει την σωστή λυση.Οποιος αρνειται την φωνή του κόσμου αρνείται την δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα όλοι έχουν κολλήσει το αλτσχάιμερ του αρχηγού.
    Τι συμβαίνει παιδάκια, σας βάζουν τίποτε εκεί στα συνέδρια και έχετε παραφρονήσει;
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνετε και με τα απλά μπερδεύεστε.
    Τόσο καιρό τώρα σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ ο απόφοιτος του πίκπα δεν δέχθηκε να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα και μας λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    10 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχετε εντελώς μπερδευτεί. Θα έπρεπε μόνοι σας έχετε καταλάβει ότι με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος και ο Κυριακού.).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και εσείς δεν θέλετε τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, άρα ξέρετε ότι είναι μαιμού και κάνετε την πάπια.
    Τι να πεί κανείς, περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε σε κανένα γιατρό και, εάν ούτε αυτός δεν μπορέσει να βοηθήσει, ρίξτε το στη θρησκεία, που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΟΣΤΑ 14,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ με τα τελευτάια γκάλοπ να της δίνουν ποσοστό 53%.
    Δεύτερο κώμα είναι ΤΟ ΛΑΟΣ και ΤΡΙΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ που μένει πίσω από τη Ν.Δ 34 μονάδες.


    ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 195 ΕΔΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

    ΑΝΤΕ, ΕΚΛΟΓΕΣ το 2023 ΤΩΡΑ και άν.

    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑΞΙΣ.









    ΜΠΡΟΣΤΑ 14,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ με τα τελευτάια γκάλοπ να της δίνουν ποσοστό 53%.
    Δεύτερο κώμα είναι ΤΟ ΛΑΟΣ και ΤΡΙΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ που μένει πίσω από τη Ν.Δ 34 μονάδες.


    ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 195 ΕΔΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

    ΑΝΤΕ, ΕΚΛΟΓΕΣ το 2023 ΤΩΡΑ και άν.

    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑΞΙΣ.








    ΜΠΡΟΣΤΑ 14,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ με τα τελευτάια γκάλοπ να της δίνουν ποσοστό 53%.
    Δεύτερο κώμα είναι ΤΟ ΛΑΟΣ και ΤΡΙΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ που μένει πίσω από τη Ν.Δ 34 μονάδες.


    ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 195 ΕΔΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

    ΑΝΤΕ, ΕΚΛΟΓΕΣ το 2023 ΤΩΡΑ και άν.

    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑΞΙΣ.









    ΜΠΡΟΣΤΑ 14,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ με τα τελευτάια γκάλοπ να της δίνουν ποσοστό 53%.
    Δεύτερο κώμα είναι ΤΟ ΛΑΟΣ και ΤΡΙΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ που μένει πίσω από τη Ν.Δ 34 μονάδες.


    ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 195 ΕΔΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

    ΑΝΤΕ, ΕΚΛΟΓΕΣ το 2023 ΤΩΡΑ και άν.

    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑΞΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ
    ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ...
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.............

    Οι διάφοροι ΑΛΗΤΕΣ που
    βρίζουν την ΝΔ απο τα blogs..
    μόνο τυχαίοι δεν είναι.
    Είναι πληρωμενα τσιράκια του πασοκ
    ΕΠΙΣΗΜΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Οικονομικός Απολογισμος 2008.
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ.

    Και είναι χωρισμένοι σε 4 κατηγορίες.
    1)Επίσημη.. Με διαφημίσεις πασοκ.
    στύλ. ΚΡΟΓΙΑ..PIACCADELPOPOLO.
    AYTOI ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.
    2) "Ανεξάρτητοι" που ΟΛΩΝ Η ΣΕΛΙΔΑ
    ΤΥΧΑΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ..STOXASMOS POLITIKI κ.λ.π
    3) Καραγκιοζάκια που κοροιδεύουν
    με φωτομαντάζ..hakis-hakis- GREKI.
    κ.λ.π.
    4) bloger...ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΛΙΔΑ.. ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    ΠΗΡΑΝ ΤΟ 2008-2009.. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ....

    ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!!! ΚΑΙ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ !!!!!
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ
    ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ
    ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΣΟΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΔΑΜΕ. ΠΑΡΤΕ ΝΑΧΕΤΕ..

    «Γραικύλο» αποκαλούσε τον Γ. Παπανδρέου ο Πάγκαλος το 1999.

    Τα «Νέα» της 30 Αυγούστου 1999 και το «Βήμα του Λαμπράκη» στις 31 Αυγούστου 1999 φιλοξενούσαν πύρινα άρθρα κατά του Υπέξ Γ. Παπανδρέου και της υποχωρητικής πολιτικής του, αποκαλώντας τον «γραικύλο». Αφορμή ένα κείμενο του Πάγκαλου που επεσήμαινε τα εξής :
    «Η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν είναι play ground κανενός. Οι προχειρότητες και οι αυτοσχεδιασμοί είναι δυνατόν να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτη ζημιά. Η Ελλάδα έχει συστηματικά επιδείξει τα τελευταία χρόνια πνεύμα αυταπάρνησης και ενθουσιώδους στράτευσης στην υπόθεση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Κανείς δεν μπορεί να μας δώσει μαθήματα ευρωπαϊκού φεντεραλισμού και πολύ λίγοι εξάλλου έχουν την πρόθεση να το πράξουν. Οι μόνοι που κατατρύχονται με απόλαυση από το ψυχολογικό πλέγμα της «αντιευρωπαϊκής» συμπεριφοράς των ελληνικών κυβερνήσεων είναι οι μοντέρνοι Γραικύλοι των Αθηνών…….η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα για υπέρτατα ζητήματα εθνικής επιβίωσης που συνδέονται άρρηκτα με το σύγχρονο σύστημα διεθνούς δικαίου και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να επιβάλλει τον σεβασμό αποφάσεων Διεθνών Οργανισμών και της ίδιας της Κοινότητας, αλλά πρέπει να συνταχθεί με τα εμπορικά και οικονομικά συμφέροντα του ενός και του άλλου, είναι κάτι που μόνο οι Γραικύλοι των Αθηνών μπορούν να το εξηγήσουν. Για να μην «κουράζουμε» τους εταίρους λένε, μας έχουν «βαρεθεί» επαναλαμβάνουν ακατάπαυστα, «γινόμαστε αντιπαθείς» κλαυθμηρίζουν. Περίεργη σχολή σκέψης, ιδιαίτερα όταν εκφράζεται από τον κατ' εξοχήν προμαχώνα των εθνικών μας συμφερόντων που είναι το υπουργείο Εξωτερικών…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ THE MALL ATHENS...

    ....Έχουμε στην άναρχη ανάπτυξη των mall, των πολυκαταστημάτων, που χτυπούν την μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία κλείνει", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας την κατάσταση που βιώνουν οι μαγαζάτορες.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΤΟΥ THE MALL ATHENS...

    Και τωρα ας δουμε τα κερδη της Lamda Development,ετσι οπως δημοσιευονται σημερα στην Ελευθεροτυπια...

    Οσοι είχαν αμφιβολίες για την πορεία των μεγάλων εμπορικών κέντρων θα έπρεπε να ρίξουν μια ματιά στα αποτελέσματα της Lamda Development. Τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν 83%, στα 12,8 εκατ. ευρώ, το 1ο τρίμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, χάρη στη συνεισφορά του Mall και του Mediterranean Cosmos κατά κύριο λόγο και του Golden Hall και της μαρίνας Φλοίσβου κατά δεύτερο.

    Τα δύο πρώτα είδαν την επισκεψιμότητα να αυξάνεται και τον συνολικό τζίρο να είναι ελαφρώς κάτω την ίδια περίοδο που οι πωλήσεις λιανικής στη χώρα μας μειώθηκαν περισσότερο από 10% σε σχέση με πέρυσι. Ο τζίρος των καταστηματαρχών στο Golden Hall, για το οποίο αρκετοί είναι σκεπτικοί λόγω της οικονομικής συγκυρίας, ήταν περίπου 60 εκατ. ευρώ το διάστημα Δεκεμβρίου - Απριλίου, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, όταν ο πήχης για τον 12μηνο στόχο έχει τεθεί στα 140 εκατ. ευρώ. Φυσικά, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Lamda μειώθηκαν 57% λόγω των έκτακτων περσινών κερδών από τη μεταβολή της εύλογης αξίας των επενδυτικών ακινήτων. Ομως, το ερώτημα είναι αν η μετοχή της ίδιας εταιρείας που διαπραγματευόταν 40% πάνω (premium) από την καθαρή αξία ενεργητικού ανά μετοχή είναι δίκαια αποτιμημένη 50% περίπου χαμηλότερα (discount). Η παρουσία σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία πιθανόν εξηγεί εν μέρει αυτή την εξέλιξη. Ομως, εκεί έχει αγοράσει βασικά οικόπεδα που συνολικά της κόστισαν 30 με 70 εκατ. ευρώ λιγότερα απ' ό,τι αξίζουν σήμερα, σύμφωνα με τη διοίκησή της.

    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΣΟΥ...
    ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΗΛΙΘΙΟ......ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι μαλάκας;;;
    NAIIIIII
    Είναι μαλάκας;;;
    NAIIIIII
    Είναι μαλάκας;;;
    NAIIIIII
    Είναι μαλάκας;;;
    NAIIIIII

    Είναι μαλάκας, ο Καραμανλής είναι μαλάκας, είναι μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει

    Πολιτικό Βατερλό του τραμπούκου που με προεπιλεγμένες ερωτήσεις ο Καραμανλικότερος του Καραμανλή γίγαντας της δημοσιογραφίας Πρετεντέρης προσπάθησε να κάνει ένα ψοφίμι να δείχνει ζωντανό.
    Μνημόνιο γαλάζιου παπαγαλισμού συνέντευξη ιστορικής σημασίας θα διδάσκεται ως απόφθεγμα στις σχολές δημοσιογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?
    ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ. Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Aυτός ό Γιωργάκης αποκλείεται νά είναι γνήσιος γιός τού Ανδρέα.
    Μάλλον γιός τού θείου του Γιώργου,(τού ετεροθαλούς αδελφού τού Ανδρέα) είναι,δι΄αυτό άλλωστε πάσχει κι από πνευματική υστέρηση,'οπως ό θειος/μπαμπάς του,Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 12. Κυριάκος Μητσοτάκης, βουλευτής ΝΔ. Είναι αδερφός της Ντόρας και ξέρει κι από τηλεφωνικά κέντρα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; είπε αποστομωτικά στους παρευρισκόμενους.
    13. Μοναχός Εφραίμ, σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης στο χώρο του real estate εκείνος έδειξε το δρόμο και ο πρωθυπουργός δείχνει το σεβασμό του.
    14. Φεβρωνία Πατριανάκου, Βουλευτής Επικρατείας-υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού. Θα δόσει τη λύση στις δύσκολες ψηφοφορίες στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, έχει τον τρόπο της σκέφτηκε ο πρόεδρος
    15. Γιώργος Αλογοσκούφης, πρώην υπουργός Οικονομίας. Η γνώση του σε ζητήματα αποτυχημένης οικονομικής διαχείρισης τον καθιστά απαραίτητο για το μέλλον της Ευρώπης. Ήρθε η ώρα όλη η Ευρώπη να μας έχει ως παράδειγμα είπε ο καταλληλότερος χαρούμενος που ο Καραγκούνης σκόραρε.
    16. Ανδρέας Βγενόπουλος, μεγαλοεπιχειρηματίας με τα λεφτά άλλων. Τώρα που φεύγει από τον πολυ-μετοχικό με κάτι πρέπει να ασχολείται. Ξηγήθηκε με ΟΤΕ, Ολυμπιακή (με το αζημίωτο βέβαια) καιρός να του ξηγηθούμε κι εμείς, δικό μας παιδί είναι.
    17. Γιάννης Κεφαλογιάννης, πρώην ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και καταδικασμένος για "κάλυψη" εμπόρων ναρκωτικών. Η στωικότητα με την οποία αντιμετώπισε την καταδίκη του, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για το δικαστή, συγκίνησαν τον πρωθυπουργό
    18. Γιώργος Καραγκούνης, ποδοσφαιριστής ΠΑΟ. Τον πρότεινε ο Πρέντυ, και ό,τι μου προτείνει φαίνεται σωστό, είναι και ψυχάρα βάζελος μέχρι το κόκαλο, έβαλε και γκολάρα με τον ΠΑΟΚ μη σοιυ πω ότι έπρεπε να τον έχω επικεφαλή
    19. Λάκης Λαζόπουλος, ηθοποιός. Τον πάω, με πάει, γιατί να το κρύψουμε λοιπόν. Θα τον στείλω να στήσει το τσαντήρι του στην Grand Place να μου φτιάξει το προφίλ μονολογούσε ο πρόεδρος.
    20. Γιάννης Πρετεντέρης, δημοσιογράφος. Ο μοναδικός που με έχει στηρίξει με τέτοια συνέπεια, πρέπει να βγάλω την υποχρέωση εξομολογήθηκε στον ίδιο ο πρωθυπουργός και το μάθαμε κι εμείς από το αντίστοιχο ρεπορτάζ του Mega.
    21.
    22.

    Τις 2 τελευταίες θέσεις τις άφησε κενές, που να τρέχεις τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?
    ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ. Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Περί Οικολόγων

    Ο καθένας από μας έχει λίγο –πολύ οικολογική συνείδηση, δεν χρειάζεται και δεν είναι απαραίτητο να την εκφράσει μέσω συγκεκριμένου κόμματος.

    Το συγκεκριμένο κόμμα είναι κατά τη γνώμη μου περισσότερο μια οικολογική οργάνωση παρά πολιτικός φορέας . Για να γίνει αυτό που λέει πως είναι θέλει πολύ δρόμο ακόμη.

    Αξιόλογο πρόσωπο κατά την γνώμη μου είναι ο Καφετζόπουλος, όσο για τον επικεφαλή του ψηφοδελτίου τον Τρεμόπουλο, τρομάρα μας , απορώ πως οι Θεσσαλονικείς τον ψήφησαν για δημοτικό σύμβουλο. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν;
    Και επειδή η ψήφος δεν είναι φέτα να την γυρίσεις πίσω προσοχή.
    Πάντως μόδα είναι θα περάσει.,
    Αλήθεια τι λέει ο Ψωμιάδης ( ο μακεδονομάχος) για τον Τρεμόπουλο; , δεν τον έχω ακούσει, θάχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πώς να ανακάμψει η ΝΔ ;
    Ανακάμπτουν οι πεθαμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. <>
    Ρε παιδια συγκινηθηκα καποια στιγμη

    Ειλικρινα νόμιζα πως ακουγα τον προπαπου μου (97ρη τοτε)
    που ελεγε της γιαγιας μου
    τι να γραψει στη διαθηκη του.
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. «Είναι πραγματικό το δίλημμα ότι «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε». Και μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία μας, με την ψήφο μας στις 7 Ιουνίου. Μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα, με τους πέντε στόχους που έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ.

    - Ένα ευνομούμενο κράτος, ένα κράτος Δικαίου, που προστατεύει τον πολίτη και τα δικαιώματά του.

    - Ανάπτυξη διαφορετική, «πράσινη».

    - Παιδεία ποιοτική για όλους,

    - Κοινωνική αλληλεγγύη για κάθε Έλληνα πολίτη,

    - Ισχυρή φωνή στο εξωτερικό, να μην καταθέτουμε τα όπλα, να διεκδικούμε.

    Μπορούμε να συνδιαμορφώνουμε και να πετυχαίνουμε. Μπορούμε να εμπιστευθούμε τις δυνάμεις μας, του κάθε Έλληνα, της κάθε Ελληνίδας. Μπορούμε να αλλάξουμε πορεία. Σε αυτό, δεσμεύομαι να δώσω τη μάχη. Δεσμεύομαι να δώσω τη μάχη μαζί σας, με κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα».

    «Είναι σημαντική η ψήφος στις 7 Ιουνίου, για να κάνουμε την αρχή, μια νέα αρχή. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 7 Ιουνίου, είναι νίκη της ελπίδας και μιας νέας προοπτικής».

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο 5:34 της 29 Μάη έχει πάθει.Να πάει σε ένα γιατρό να του διορθώσει τους φακούς των γιαλιών του γιατί έχουν γίνει παραμορφωτικοί και βλέπει τα πράγματα τελείως αντίθετα από αυτά που είναι πραγματικά. Ας του συστήσεικάποιος γνωστός του έναν οφθαμίατρο που να έχει και γνώσεις ψυχιατρικής γιατί σ' αυτές τις περιπτώσεις εμπλέκεται και η ψυχική νόσος που αν δε θεραπευτεί οδηγεί στην ιδιωτία!

    Περαστικά ,μικρέ μου!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. NAI
    TO PASOK EINAI
    OIKOLOGIKO-SOSIALISTIKO
    DHMOKRATIKO KINHMA!!

    O GIORGOS KALA TA EIPE

    AFOU SAS TO ELEGE O DR KOUTSOUKOS MHNES PRIN!!

    11% H DIAFORA!!

    ALEXIS PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ενω ο κωστακης με την μαφια του που εχει κατακλεψει ε ρε ενα πουλο που θα φατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι πιο κατάλληλοι… για το σύστημα!

    Φυσικά, οι (δήθεν) Οικολόγοι Πράσινοι αποτελούν το προσφορότερο εργαλείο, καθώς διαθέτουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά: είναι αριστεριστές και εθνομηδενιστές (εδώ κρύβεται η ουσία…), πρεσβεύουν την απόλυτη ελευθεριότητα, ζητώντας μάλιστα την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (θέλουν τους νεολαίους μαστουρωμένους, για να είναι πιο «διαχειρίσιμοι» από τη Νέα Τάξη) και γενικώς πρεσβεύουν όλα αυτά που ένας Έλληνας και δη πατριώτης, δεν θα ήθελε να συμβούν στην πατρίδα του. Αλλά ας δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά.
    Η πρόταση του επικεφαλής των Οικολόγων Μιχάλη Τρεμόπουλου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης «να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ γιατί είναι παιδί της πόλης», δηλαδή να μετονομαστεί η οδός Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ, προκάλεσε προ διετίας σφοδρότατες αντιδράσεις. Η αντεθνική αυτή πρόταση κατατέθηκε ως φτηνός και χυδαίος αντιπερισπασμός στην πρόταση του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, να σταλεί ψήφισμα στην υπουργό Εθνικής Παιδείας για το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού. Υπόθεση που τότε ταλάνιζε την επικαιρότητα.
    Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, τότε είχε τοποθετηθεί με σαφήνεια, έναντι της χυδαίας και αντεθνικής δήλωσης του Μιχάλη Τρεμόπουλου, που πρόσβαλλε όλο τον ποντιακό & μικρασιατικό κόσμο: «Εάν οι ανιστόρητες αυτές απόψεις δεν είναι προϊόν ασύγγνωστης άγνοιας και επιπόλαιης επίδειξης δήθεν προοδευτικού πνεύματος, τότε αποτελούν ενσυνείδητη εκδήλωση ασέβειας στη μνήμη των 353 χιλιάδων θυμάτων των Ελλήνων του Πόντου». Τέτοιες ευαισθησίες όμως, οι αριστεριστές δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=1416&Itemid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 12.28 τρομαρα σου τωρα την πεφτετε και στους οικολογους μετα την λυσα με τον τσιπρα με πατριδοκαπηλες αναφορες ρε ουστ ευνουχισμο θελετε να καθαρισει η ελλαδα απο τετοια μυαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *