GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα το βράδυ…

Μην ...δείτε με τίποτε το ντιμπέιτ! . Aπό το http://swell-swell.blogspot.com/ . Σήμερα το βράδυ μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό...

Μην ...δείτε με τίποτε το ντιμπέιτ!
.
Aπό το http://swell-swell.blogspot.com/
.
Σήμερα το βράδυ μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που κάνετε συνήθως. Μπορείτε, ας πούμε, να πάτε κινηματογράφο. Ή να πάτε με το ή τη φίλη σας έξω για ένα ποτό ή για φαγητό. Μια άλλη πρόταση είναι να προσπαθήσετε να δείτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που δεν τον βλέπετε συχνά.
Θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι; Ανοίξτε ένα βιβλίο. Έτσι, για να σπάσει η ρουτίνα. Αν τίποτα από αυτά δεν σας αρέσει, πάρτε μια πετονιά και πηγαίνετε για ψάρεμα στις νότιες ή ανατολικές ακτές της Αττικής.
Αν δεν μένετε μόνος σας ή μόνη σας, τότε σκεφτείτε ένα,ν διαφορετικό από το συνηθισμένο, τρόπο να προκαλέσετε το ερωτικό ενδιαφέρον του άλλου.
Ε, μην περιμένετε από μένα να...
σας προτείνω τέτοιους τρόπους. Φαντασία έχετε, χρησιμοποιείστε τη!
Αν ακόμη δεν σας έχω πείσει, ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ. Κρατήστε ένα επίπεδο και μην επιτρέψετε να σας υποτιμήσουν τη νοημοσύνη.

7 σχόλια

  1. Λογοκρισία στο Press-gr?
    ------------------------
    Δημοσίευσα ένα σχόλιο πριν ώρες στο θέμα:

    http://press-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_8816.html

    και σε απάντηση στην πρόσκληση "Όποιος έχει το μυαλό και τα κότσια ας απαντήσει."

    Μέχρι στιγμής δεν βλέπω να το έχετε αναρτήσει, γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    ΞΕΧΝΑΤΕ τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    ΞΕΧΝΑΤΕ τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    ΞΕΧΝΑΤΕ την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν οι πρασινοφασιστες τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα. Έτσι η ΝΔ να κυβερνά με έλαχιστους βουλευτές παρά το μεγαλύτερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έβαλε γιουσουφάκι του και έκανε ερώτηση στον Παπανδρέου για να τον θυμηθεί ο πρόεδρος!
    Πόσο ξεφτίλα μπορεί να είναι ο πολιτικός που τον έχει φτύσει η κοινωνία και δεν τον βγάζει πλέον βουλευτή αλλά και ο αρχηγός του κόμματός του!
    Το είδαμε χθες στην διακαναλική του Παπανδρέου… Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό γιουσουφάκι του…Αυτός τραπεζοϋπάλληλος πρώην βουλευτής και υπουργός του Σημίτη που τον προώθησε η αυλή του Τσουκάτου και της Πόπης Αλαζόνας , εκδικητικός, όπως άλλωστε όλοι οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ με μικρές εξαιρέσεις …στις εκλογές του 2007 έφαγε φούμο ,που στο τσακ είχε γλυτώσει το 2004, λόγω υπερβολικής προβολής από τα ΜΜΕ
    Τώρα ακροβατεί …και ψάχνει βρει κάπου να χωθεί στο ΠΑΣΟΚ αφού το σύστημα Γιώργου τον έχει απορρίψει … Μάλιστα όταν έχασε και το βουλευτικλίκι μπροστά στο κίνδυνο να βρεθεί σε κανένα γκισέ τράπεζας έγλυψε τον Αράπογλου και τον Αλογοσκούφη και τον έβαλαν σε θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας να κάνει τον διευθύνων σύμβουλο για να έχει ελεύθερο χρόνο γιατί θα χτυπούσε κανονική κάρτα στη Τράπεζα!
    Και πάμε στο χθες …Από την εποχή που είχε τα μιντια του Σημίτη εξέθρεψε και μερικά γιουσουφάκια δημοσιογραφάκια. Ένα από αυτά έκανε ερώτηση χθες τον Γιώργο...ως εξής:
    «Μιλώντας με ένα πρώην υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ μου είπε ότι προσπαθεί να πείσει την γυναίκα του που είναι τραπεζοϋπάλληλος να μην πάρει πρόωρη σύνταξη, είναι γύρω στα 46 χρόνια…» Τι ήθελε να πει ο ποιητής… Ο νοών…
    Αλλά ρε παιδί μου και αυτή θέλει να πάρει σύνταξη αφού δεν έχει δουλέψει ποτέ και την είδαμε πριν κανένα χρόνο στην ΟΤΟΕ την έχουν αποσπασμένη εκεί …θα κάνει την συνδικαλίστρια πάλι Και για την γραμματέα του μάθετε περισσότερα στο blog του απολυμένου της ΓΣΕΕ
    Γιώργο πάρε το φραγγέλιο γιατί αυτοί οι τύποι δεν θα σε αφήσουν να γευτείς την πρωθυπουργία ή θα σε ρίξουν πριν το συνειδητοποιήσεις ότι έχεις γίνει πρωθυπουργός!
    ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ (bollywood)
    Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Πέμπτη, Μάϊος 28, 2009 0 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα μιλάνε και δεν το βλέπω... κοιτάω PRESS-GR και άλλα! Σιγά που θα χάσω το χρόνο μου με τους επαγγελματίες ψεύτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Μπούλη, Ρε Παιδοβούβαλο, ποιος σου είπε ότι επειδή είπες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για όσα έκαναν οι υπουργοί και υφυπουργοί σου τελείωσε το πράγμα;
    Ρε Μπούλη και μόνο που λες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για πράξεις τους, προφανώς σημαίνει ότι διέπραξαν αδικήματα για τα οποία εσύ ο προϊστάμενος πρωθυπουργός με αυτήν σου την δήλωση τα καλύπτεις, και τους καλύπτεις!
    Γιατί ποιος θα σε πιάσει εσένα από το αυτί να σε σύρει στο δικαστήριο; Κανείς! Μια πολιτική ευθύνη ανέλαβες, δηλαδή εδώ που τα λέμε αέρα κοπανιστό και τίποτα άλλο….
    Ρε νεοδημοκράτες αυτός ο Μπούλης σας εκφράζει; Έχετε τρελαθεί τελείως για τελείως;
    Όπως τον έβλεπα στην τηλεμονομαχία ήταν έτοιμος να παραγγείλει δέκα μερίδες γύρο και αν τον φτάνανε, είδατε στο πρόσωπο του να δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο;
    Φανταστείτε, υπόθεση κάνω, αν προσφέρανε εκείνη την ώρα σε όλους τους αρχηγούς από μια μερίδα γύρο το πρόσωπο του κάθε ενός από αυτούς αλλά ιδιαίτερα του Μπούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε φάνη πασόκ.

    Θυμήθηκα σήμερα που μας έλεγες ότι φοβάται ο Καραμανλής να κάνει debate με το Γωγάκη.

    Κάνε μου τη χάρη και ξαναπές το πάλι φίλε μου, θέλω να το ακούω.

    Έλα αγόρι μου, μην ντρέπεσαι, μεγάλα παιδιά είμαστε.

    ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ;

    Να σου πώ κάτι;

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην στενοχωριέσαι.

    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ.

    Φίλε φάνη πασόκ, γράψε ότι μαλακία θέλεις, γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε όσο θέλεις, συκοφάντησε τον Καραμανλή, λοιδώρησε την ΝΔ, στη δημοκρατία μας ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.

    Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και το σέβομαι, σε κάθε περίπτωση.

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΩΓΑΚΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ.

    Περιττό να σου πώ βέβαια ότι λέγοντας τέτοια κουλά κάνεις τεράστιο κακό στο κόμμα σου διότι δείχνεις ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    Πάρτο σαν απλή συμβουλή, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο δικό μας σπίτι το τελευταίο μήνα η τηλεόραση κλείνει 7-9 το βράδυ. Τις ώρες δηλαδή των δελτίων ειδήσεων. Το ίδιο και χθες αλλά λόγω τηλεμαχίας δεν είδαμε καθόλου τηλεόραση.
    Κάθε βράδυ λοιπόν με τον άντρα μου απολαμβάνουμε τη μουσική στον ΟΑΣΙΣ 88.00. Χθες μάλιστα βάλαμε τα ουισκάκια μας τους ξηρούς καρπούς μας και αράξαμε στο μπαλκόνι.
    Μήνυμα σε όλους: Δεν φτάνει μόνο να καταγγέλεις τους πολιτικούς και τους δημοσιοκάφρους πρέπει να τους τελειώνεις κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *