GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη‏...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ . Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου . Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης δεν είναι πιά μαζί μας. Η...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ,
ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
.
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
.
Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης δεν είναι πιά μαζί μας. Η απουσία του θα πλήξει την χώρα και τον λαό μας. Σε μιά περίοδο καταβύθισης του τόπου στην απαξίωση, την διαφθορά και την γελοιότητα, προσωπικότητες όπως αυτή του Μιχάλη θα απουσιάζουν από το πολιτικό στερέωμα.
Δεν ξέρω σε τι βαθμό η κοινωνία καταλαβαίνει το μέγεθος της απώλειάς του. Αν κρίνω από τους γελωτοποιούς που επελέγησαν να μετέχουν στην 100άδα των "μεγάλων ελλήνων" και την απουσία προσωπικοτήτων με περιεχόμενο, ουσιαστική δράση και παιδεία ίσως η έλλειψη του Μιχάλη να μην δυσαρεστήσει τους πολλούς αδιάφορους στις ημέρες μας συμπατριώτες μας. Για τον τόπο όμως και στην ουσία η απώλεια θα είναι μεγάλη. Ηπιων τόνων πολιτικός, με απόψεις, με ιδέες και προτάσεις. Ενας πολιτικός αντίπαλος που συχνά χαιρόσουν να διαφωνείς μαζί του. Διότι οι αντιρρήσεις του ήσαν γεμάτες αντι-προτάσεις και ζωντανό εποικοδομητικό πολιτικό λόγο. Εβγαινες πάντα πολιτικά πλουσιότερος από μιά συζήτηση με τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη.
Αν και ιδεολογικά στην αντίπερα όχθη από τον Μιχάλη, αισθάνομαι σαν κάποιος να μου έκλεψε ένα κομμάτι της ψυχής μου. Ο Μιχάλης συζητούσε, δεν κραύγαζε. Πρότεινε, δεν ούρλιαζε. Αποδείκνυε τον πολιτισμό της πολιτικής. Δεν κατρακύλαγε στην υστερία του φανατισμού και στην χυδαιότητα του πολιτικού Κατινισμού. Μιχάλη, θα μας λείψεις...

12 σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΞΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Μπούλη, Ρε Παιδοβούβαλο, ποιος σου είπε ότι επειδή είπες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για όσα έκαναν οι υπουργοί και υφυπουργοί σου τελείωσε το πράγμα;
    Ρε Μπούλη και μόνο που λες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για πράξεις τους, προφανώς σημαίνει ότι διέπραξαν αδικήματα για τα οποία εσύ ο προϊστάμενος πρωθυπουργός με αυτήν σου την δήλωση τα καλύπτεις, και τους καλύπτεις!
    Γιατί ποιος θα σε πιάσει εσένα από το αυτί να σε σύρει στο δικαστήριο; Κανείς! Μια πολιτική ευθύνη ανέλαβες, δηλαδή εδώ που τα λέμε αέρα κοπανιστό και τίποτα άλλο….
    Ρε νεοδημοκράτες αυτός ο Μπούλης σας εκφράζει; Έχετε τρελαθεί τελείως για τελείως;
    Όπως τον έβλεπα στην τηλεμονομαχία ήταν έτοιμος να παραγγείλει δέκα μερίδες γύρο και αν τον φτάνανε, είδατε στο πρόσωπο του να δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο;
    Φανταστείτε, υπόθεση κάνω, αν προσφέρανε εκείνη την ώρα σε όλους τους αρχηγούς από μια μερίδα γύρο το πρόσωπο του κάθε ενός από αυτούς αλλά ιδιαίτερα του Μπούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ανδριανοπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ??

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΘΝΕΩΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να πάρει η οργή, ένας άνθρωπος υπήρχε εκεί μέσα που θα τον ψήφιζα και με τα δέκα μου δάχτυλα και πήγε και πέθανε ενώ ένα σωρό ρεμάλια ζουν και βασιλεύουν. η στεναχώρια μου από προχτές είναι ανείπωτε. Μιχάλη, θα λείψεις ακόμα και σ' εκείνους που δε σε γνώρισαν ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘ΄ ΟΛΑ!!!
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!

    ΝεοΔημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ
    ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?
    ΓΙΝΕΤΑΙ ?
    ΟΧΙ.
    Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ).
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν φεύγει ένας πολιτικός με ήθος, συνέπεια, ευρύτητα σκέψης, ουσιαστικό πολιτικό λόγο και δράση, είναι απώλεια για όλους μας. Καλό ταξίδι στον ωραίο αυτό Έλληνα και κουράγιο στους αγαπημένους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Mιχάλης έφυγε, ο ΣηΜίτης ξένος στο ίδιο του το κόμμα, εσύ Ανδρέα διωγμένος από την ενεργό πολιτική.
    Μήπως ν' αλλάξουμε χώρα και διεύθυνση κατοικίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΞΙΟΣ .
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΥΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και σιχαίνομαι το ΣΥΝ Συριζα και το κακό συναπάντημα, ο Παπαγιαννάκης ήταν ο μόνος που θαύμαζα από δαύτους.
    Όπου και να ρωτήσεις καλά λόγια θ'ακούσεις, μέχρι και από ακροδεξιούς.
    Και τελικά νομίζω πως αυτό είναι που έχει σημασία, να φεύγεις με το κούτελο καθαρό και να σε αναγνωρίζουν όλοι και όχι μόνο το "συνάφι".

    Εχω ακούσει κι'εγώ περίπτωση που ο Παπαγιαννάκης ξηγήθηκε σαν Κύριος και σαν Ανθρωπος χωρίς να έχει να κερδίσει τίποτα και κυρίως χωρίς να το διαφημίσει ποτέ.

    Καλό Ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tetoious politikous theloume. Pou einai omws. Kyverna i parea toy Lampraki, toy Psixari ke tou Bobola. Ntropi mas!! O Papajiannakis pethane, o Andrianopoulos exwpetaxthike, o Stefanopoulos teleiwse - den exei meinei tipote. Mexri ton Samara - anthrwpo tou Kokkali ki anatropea tis ND - syzitane gia arxigo! Tetoia xalia exoume!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *