GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη Μακεδονία μας...

ΔΙΑΒΗΜΑ 221 ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ . Από το http://mkka.blogspot.com . Στο εσωτερικό της πολύπαθης Χώρας μας δεν γ...

ΔΙΑΒΗΜΑ 221 ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
.
Από το http://mkka.blogspot.com
.
Στο εσωτερικό της πολύπαθης Χώρας μας δεν γίνεται επαρκής και υπεύθυνην ενημέρωση της Κοινής Γνώμης για τα καυτά εθνικά μας ζητήματα. Ούτε για το Μακεδονικό γνωρίζουμε πολλά, ούτε για το Αιγαίο.
Εκ των υστέρων διαπιστώνουμε ότι κάποιο κομμάτι του ελληνικού εδφάφους έχει αποκοπή από την εθνική μας κυριαρχία καί μάλιστα με την έκφραση και των ευχαριστιών μας πρός τήν Αμερικανική Κυβέρνηση, όπως συνέβη μέ τά Ίμια παλαιότερα!
Αντίθετα, εκτός Ελλάδος σημειώνεται μεγάλη κινητικότης και λαμβάνονται πρωτοβουλίες, οι οιποίες είναι αξιοθαύμαστες. Μακάρι πίσω από τις κινήσεις αυτές να υπήρξε ο δάκτυλος του Υπουργείου των Εξωτερικών!
Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσιάζουμε σήμερα τήν επιστολή, την οποίαν στίς 18 Μαΐου 2009 απηύθυναν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα 221 έγκριτοι Καθηγητές Πανεπιστημίων, από διάφορες χώρες, με την οποία επισημαίνουν και...
αντικρούουν τις συστηματικές και επίμονες διαστρεβλώσεις της Ιστορίας, τις οποίες κάνει η Κυβέρνηση των Σκοπίων και τις αβάσιμες διεκδικήσεις της σε βάρος της Ελλάδος. Θα ανέμενε ο Έλλην πολίτης από τά ΜΜΕ νά δώσουν μεγάλη δημοσιότητα σε ένα τέτοιο κείμενο. Αλλά που τέτοια τύχη! Τα ερωτικά παραστρατήματα του Ιταλού Πρωθυπουργού σήμερα έχουν πολύ μεγαλύτερη δημοσιογραφική αξία! Τα εθνικά μας ζητήματα διαχειρίζονται σκοτεινά κέντρα αποφάσεων. Αυτά αποφασίζουν πρίν από μας δι ημάς! Οι πολιτικοί μας, ήσαν ανέκαθεν και παραμένουν είτε Αμερικανόφιλοι, είτε Φαλλόφιλοι, είτε Γερμανόφιλοι, είτε Αγγλόφιλοι από τη μια πλευρά, καί είτε Ρωσόφιλοι, είτε Βουλγαρόφιλοι κλπ. από τήν αριστερόστροφη πλευρά. Μόνον φίλοι της Ελλάδος δεν φαίνεται να είναι! Τι κρίμα! Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν και τά διαδικτυακά μέσα (ιντερνετ) δια των οποπίων κυκλοφορούν οι ειδησεις. Ελάβαμε, λοιπόν, και αναδημοσιεύουμε σε μετάφραση το κείμενο της επιστολής των 221 Καθηγητών. Απολαύστε το, αγαπητοί μου φίλοι.
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
28 Μαϊου 2009

17 σχόλια

  1. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδέρφισα μας Αλβανοί ,
    Βοηθήστε μας να διώξουμε
    τους Μουσουλμάνους ,
    από τον τόπο μας , που μας ενώνει .
    μιας που μας παίρνουν τις δουλειές
    και τις περιουσίες μας .
    Σ . Φ . Ε . Β . Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδέρφια μας Αλβανοί ,
    Βοηθήστε μας να διώξουμε
    τους Μουσουλμάνους ,
    από τον τόπο μας , που μας ενώνει .
    μιας που μας παίρνουν τις δουλειές
    και τις περιουσίες μας .
    Σ . Φ . Ε . Β . Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ????


    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ , ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ?

    ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥΣ .

    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ .

    Ε ΠΑΙΔΙΑ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΩΜΙΚΟΙ, ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ,ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΙΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ , ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ .

    ΠΡΩΤΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ , Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΜΑΣ .

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασφαλώς και τα διαβήματα είναι κάτι πολύ θετικό ειδικά όταν πρόκειται να τα κάνουν οι πνευματικοί άνθρωποι αλλά πιστεύω ότι καλύτερα είναι να απογειωθούν 30 jets μαχητικά που τα χρυσοπληρώνουμε τόσο αυτά όσο και την εκπαίδευση των ιπταμένων μας και όλων όσων κυρίως με πατριωτισμό υπερασπίζονται τα Ιερά και Όσια της Ελλάδας μας έτσι ώστε να δώσουν ένα μάθημα σε όσους επιβουλεύονται τα σύνορα μας και να ισοπεδώσουν την μισή FYROM για να μάθουν ότι η Μακεδονία ήταν , είναι και θα είναι εις τους αιώνες των αιώνων, Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ!

    Το Συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι το έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, δηλαδή οι νόμιμοι πολίτες της χώρας μας. Δεν τα λέω αυτά εγώ ο "ρατσιστής" τα λέει το Σύνταγμα της Ελλάδος. Θα σεβαστείτε κάποτε το Σύνταγμα της Ελλάδος, κύριοι πολιτικάντηδες; Από που και ως που κύριε Πάκη και Μαρκογιαννάκη θα επιτρέψετε την συγκέντρωση και πορεία παράνομων και λαθραίων μουσουλμάνων το απόγευμα στις 6 στην Ομόνοια; Το ξέρετε ότι παραβιάζετε το Σύνταγμα και θα είστε υπόλογοι όταν έλθει η ώρα;

    ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    Και για να καταλάβουμε δηλαδή, οι αλλοδαποί ήλθαν στην χώρα για να δουλέψουν ή για να κάνουν πορείες, να ληστεύουν και να σκοτώνουν; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!

    Δεδομένου μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος ο Ναιμ Εργαντούρ ο οποίος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα επί 19 χρόνια και ο οποίος έχει και Ελληνική υπηκοότητα, δήλωσε ότι δε θα συμμετέχουν σε καμία συγκέντρωση οι νόμιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες, ένας λόγος παραπάνω ο Πάκης και ο Μαρκογιαννάκης να είχαν ήδη απαγορεύσει τη συγκέντρωση αυτή διότι αυτοί που θα συμμετέχουν είναι παράνομοι και μάλιστα υποκινούμενοι και παρακινούμενοι από ανθελληνικά κέντρα της Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας κλπ και φυσικά από το ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΠΟΤΕ. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ..."Οι πολιτικοί μας, ήσαν ανέκαθεν και παραμένουν είτε Αμερικανόφιλοι, είτε Φαλλόφιλοι, είτε Γερμανόφιλοι, είτε Αγγλόφιλοι από τη μια πλευρά, καί είτε Ρωσόφιλοι, είτε Βουλγαρόφιλοι κλπ. από τήν αριστερόστροφη πλευρά. Μόνον φίλοι της Ελλάδος δεν φαίνεται να είναι!..."

    Σε αντίθεση με τα ρασοφόρα καθίκια που ακόμη και σήμερα βρίζουν την αρχαία ελλάδα και ήταν σταθερά τουρκόφιλοι, ακόμα και πριν από την άλωση της Πόλης. Ουστ κοπρόσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέχρι χθές λέγατε ότι ο Καραμανλής είναι κουρασμένος.
    Είπε και αυτός τώρα να σας δείξει ότι ξεκουράστηκε.
    Θα καεί το πελεκούδι.
    Δεν το ξέρατε ότι το θράσος του Γιωργάκη θα έπρεπε να έχει και ένα όριο;
    Δεν το ξέρατε ότι εάν βάλεις τον άλλο με την πλάτη στο τοίχο θα αντιδράσει οπωσδήποτε;
    Όσο μετριοπαθής και να είναι ένας πολιτικός έρχεται η στιγμή που θα πεί «μπάστα, δεν πάει άλλο».
    Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα, φίλοι του Γιωργάκη, να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
    Να δικαιολογήσετε τον Τρεπεκλή, τον Τσουκάτο, το Μαντέλη, τα TOR-M1, το Κτηματολόγιο, τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών, ατέλειωτη είναι η λίστα της ντροπής σας.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΊΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.







    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.








    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.











    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.








    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.








    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.









    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.









    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.









    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.








    ΜΠΡΟΣΤΑ 4,9% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [AΡΘΡΟ 11] ΟΡΙΖΕΙ ...΄΄ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ΄΄...κτλ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ......
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΚΟΜΗ 4% ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!

    ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5% !!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤOΥΣ ΟΡΓΑΝΟ?
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *