GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηρεμία...

Νέο συλλαλητήριο από μουσουλμάνους . Aπό το http://pressonice.blogspot.com/ . Σήμερα προγραμματίζεται συλλαλητήριο στην Ομόνοια απο μέλη μο...

Νέο συλλαλητήριο από μουσουλμάνους
.
Aπό το http://pressonice.blogspot.com/
.
Σήμερα προγραμματίζεται συλλαλητήριο στην Ομόνοια απο μέλη μουσουλμανικών ομάδων που ζητούν την τιμωρία του αστυνομικού που έσκισε το κοράνι. Επίσης όμως η σημερινή μέρα είναι και ημέρα μνήμης (κακής) για τον Ελληνισμό διότι στις 29-5-1453 έγινε η Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Ας έχουν λίγο το νού τους οι αρχές.Πάντως η βία και οι εντάσεις δεν οδήγουν πουθενά οπότε ας ηρεμήσουν τα πνεύματα...

27 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Ο BLOOPER
    ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ?

    Ο ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΣ
    ΔΙΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ
    ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ?
    ΤΟΝ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΙΠΕΣ
    ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Καραμανλή αν κόψετε από τις εκλογικές λίστες κάποιους με το αιτιολογικό ότι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, αυτό σημαίνει ότι και καπνός υπάρχει αλλά και προπαντός φωτιά, δηλαδή καραμπινάτη εμπλοκή τους σε σκάνδαλα με τις ευλογίες σας.
    Και γιατί με τις ευλογίες σας;
    Γιατί κύριε Καραμανλή δεν γίνετε να μην γνωρίζατε τι συμβαίνει εδώ και εκεί, στο κάτω κάτω πως δικαιολογούν τόσοι ρουφιάνοι την θέση τους γύρω σας, κοντινά σας, λίγο πιο πέρα, αλλά πάντως στην υπηρεσία του Πρωθυπουργού;
    Θα τους εκθέσετε όλους σαν ανίκανους; Θα πέσουν κεφάλια; Ή θα πιείτε ένα κρασί στου Μπαϊραχτάρη να πάνε οι πίκρες κάτω και φτου κι από την αρχή;
    Αλλά φοβάμαι ότι πρέπει να σας ρωτήσω τα εξής, αφού διαπιστώνετε και από εσάς ότι αυτοί που θα κόψετε, αν τους κόψετε, κόβονται λόγω συμμετοχής σε κάποιο σκάνδαλο, γιατί δεν επιτρέψατε να διερευνηθούν τα σκάνδαλα από την Βουλή;
    Αυτή η υψηλή προστασία που απόλαυσαν μέχρι σήμερα δεν είναι προϊόν δικής σας θέλησης και απόφασης;
    Τι θα πει ο κύριος Σανιδάς που τους αθώωνε και γρήγορα γρήγορα;
    Θα τον εκθέσετε;
    Και το συμπέρασμα ότι είναι ένοχοι και άξιοι διαπόμπευσης με το κόψιμο τους από τις εκλογικές λίστες, το βγάλατε μόνος σας ( ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ) ή συμβουλευτήκατε- διερευνήσατε με κάποιους δικαστικούς, δηλαδή ανθρώπους της δουλειάς;
    Και πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα , τα δύο πρώην στελέχη της Siemens, Ηλίας Γεωργίου και Χρήστος Καραβέλας, καθώς και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Γιώργος Σκαρπέλης (του «γνωστού» Ματζουράνη).

    Μετά το Μαυρίδη και τον Σταυριανού, άλλα δύο πράσινα πουλάκια μπαίνουν στα κλουβάκια.

    Εκείνος ο άλλος ο Χριστοφοράκος, προς το παρόν, κάνει το κουνέλι στο Μόναχο, αλλά, ότι και να λένε οι ντόπιοι δημοσιοκάφροι να είναι σίγουροι ότι θα έλθει και η ώρα του.

    Και να είναι σίγουρος ότι λέγοντας ότι είναι στη Γερμανία για λόγους υγείας το μόνο που κάνει είναι να εξαγριώνει ακόμη περισσότερο τον εισαγγελέα.

    Κάτι μου λέει ότι ο Χριστοφοράκος δεν θα χρειαστεί να καταθέσει τα ένσημά του για συνταξιοδότηση.

    Δεν θα χρειάζεται χρήματα εκεί που θα παραθερίζει την επόμενη 25-ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    (HELLENIC COPYRIGHT ORGANISATION)
    Μεσογείων 138
    Αθήνα

    Αγαπητέ κύριε Γεώργιε,

    Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτή την αίτησή σας για ένταξη στον οργανισμό μας, διότι δεν πληρείτε ούτε κάν τα τυπικά προσόντα.

    Παρόλο που στον Οργανισμό μας γίνονται δεκτοί όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες (ακόμη και οι ομογενείς, όπως εσείς), παραμένει βασική προϋπόθεση του Καταστατικού μας να διαθέτει ο υποψήφιος έστω και ένα κόκκο προσωπικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Προς το παρόν σας προτείνουμε να ενοικιάσετε λίγη από τους συνεργάτες σας, για να καλύψετε το κενό.

    Εφόσον προσκομίσετε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (από κρατικό φορέα) που να επιβεβαιώνει ότι έχετε φαιά ουσία περισσότερη από ένα κουνουπίδι, δεσμευόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε άμεσα την περίπτωσή σας.

    Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να σταματήσετε να ενοχλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μετά τις 3 μ.μ., διότι αυτός με τον οποίο συζητάτε είναι αυτόματος τηλεφωνητής και μας τελειώνετε την κασέτα.

    Μετά τιμής,


    H Προϊστάμενη Διοικητικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟ...ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;;;ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ;;;;

    , posted by ΠΡΕΖΑ TV at 9:34 μμ
    Δεν την παλευουν με τιποτε στο Debate...
    Το ενα μαργαριταρι διαδεχεται το αλλο...
    Σαφως και τα παιδια του Παπανδρεου εχουν παει και σε δημοσιο σχολειο...
    Αντε ρε μαλακα...μας εκαναν τετοια τιμη;;;
    Τι μας λες τωρα;;;
    Αντε και εις ανωτερα...
    Εμεις βεβαια πηγαμε μονο σε δημοσια...
    (Της Αλεκας εχουν παει και σε Κολέγιο!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΑΝ ΑΛΒΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΑΝ!
    ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ Η ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΔΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πάνε στην χώρα τους να διαδηλώσουν.
    Η Ελλάς δεν είναι η χώρα τους και αν δεν τους αρέσει να πάνε από εκεί που ήρθαν.
    Δεν φτάνει που τους ανεχόμαστε παράνομα στην χώρα μας αλλά έχουν και το θράσος να καταστρέφουν τις περιουσίες των συμπατριωτών μας.
    Ας πάνε να κάνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια στην Γερμανία ή στην Αγγλία και θα δείς ξύλο και παπούτσι που φάνε.... αρκετά με αυτή την ανοχή.
    Γαμό το Κοράνι τους μέσα και την οπισθοδρομική θρησκεία τους.
    Όλοι τους είναι τρομοκράτες και αμόρφωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ουστ στα ζώα του islam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια κεραία στον κώλο σου μαλάκα.
    Μας τα έκανες τσουρέκια.
    Και αυτά τα κωλόπαιδα που γράφουν πιό
    πάνω για τον βλακογιώργο και τον μπουχέσα δεν μπαίνουν στον κόπο να μας πούν, για τους βρωμιάρηδες που κουβάλησαν στη χώρα των Ελλήνων, οι αρχηγοί τους, τι θα γίνει.
    Χαθείτε ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ δεν λέω ότι ήταν σωστο αυτο που εκανε ο αστυφυλακας(αν εγινε ετσι που πολυ αμφιβαλω) αλλα τωρα ανθρωποι που ηλθαν λαθραια στην χωρα μας απο δουλεμπορους ομοθρησκους τους, να θέλουν να εξευτιλισουν την χωρα μου απαιτοντας να τιμωριθει ο αστυνομικος με ενα τροπο απαισια αλαζονικο, αυτο για μενα κατανταει πολυ προσβλητικο. Το πιο σωστο και τιμιο θα ήταν ο παθων να κάνει μηνυση μεσω δικηγορου στον αστυφυλακα , και όχι να κανουν ολες αυτές τις ζημειες που εκθετουν τους ιδιους και τους κανουν αντιπαθητικους στην Ελληνικη κοινωνια
    ΦΕΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ , ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [AΡΘΡΟ 11] ΟΡΙΖΕΙ ...΄΄ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ΄΄...κτλ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο κ[ΑΝΕΠΡΟΚΟ]ΠΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελπίζω κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε γιατί δεχόμαστε εισβολή στο ίδιο μας το σπίτι.
    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ και ΛΙΓΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γιατί τα παιδία μας στο τέλος θα μιλούν οποιαδήποτε άλλη γλώσσα από τα Ελληνικά …

    ΑΙΣΧΟΣ


    Ανώνυμη αγανακτισμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμη αγανακτισμένη

    29 Μαϊ 2009 2:51:00 μμ

    ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΛΜΕΝΟΣ,ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το Συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι το έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, δηλαδή οι νόμιμοι πολίτες της χώρας μας. Δεν τα λέω αυτά εγώ ο "ρατσιστής" τα λέει το Σύνταγμα της Ελλάδος. Θα σεβαστείτε κάποτε το Σύνταγμα της Ελλάδος, κύριοι πολιτικάντηδες; Από που και ως που κύριε Πάκη και Μαρκογιαννάκη θα επιτρέψετε την συγκέντρωση και πορεία παράνομων και λαθραίων μουσουλμάνων το απόγευμα στις 6 στην Ομόνοια; Το ξέρετε ότι παραβιάζετε το Σύνταγμα και θα είστε υπόλογοι όταν έλθει η ώρα;

    ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    Και για να καταλάβουμε δηλαδή, οι αλλοδαποί ήλθαν στην χώρα για να δουλέψουν ή για να κάνουν πορείες, να ληστεύουν και να σκοτώνουν;

    Δεδομένου μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος ο Ναίμ Ελγαντούρ ο οποίος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα επί 19 χρόνια και ο οποίος έχει και Ελληνική υπηκοότητα, δήλωσε ότι δε θα συμμετέχουν σε καμία συγκέντρωση οι νόμιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες, ένας λόγος παραπάνω ο Πάκης και ο Μαρκογιαννάκης να είχαν ήδη απαγορεύσει τη συγκέντρωση αυτή διότι αυτοί που θα συμμετέχουν είναι παράνομοι και μάλιστα υποκινούμενοι και παρακινούμενοι από ανθελληνικά κέντρα της Τουρκίας, της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Σαουδικής Αραβίας κλπ και φυσικά από το ΣΥΡΙΖΑ, τις συνιστώσες του και άλλους ανθελληνικούς εγχώριους κύκλους. Και για να προλάβω κάποιους θολοπροοδευτικούς, το ΣΥΡΙΖΑ δεν το αναφέρω εγώ ο ρατσιστής , το αναφέρει ο ίδιος ο πρόεδρος των μουσουλμάνων Ελλάδος Ναίμ Ελγαντούρ...

    Με τους νόμιμους μουσουλμάνους δεν έχουμε τίποτα, ειδικά με τους Αιγύπτιους που τους θεωρούμε αδέρφια μας και έχουμε ζήσει αιώνες ολόκληρους μαζί χωρίς προβλήματα.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΠΟΤΕ. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, που λέει και ο Γιωργάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ (ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ) ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΤΙΜΟΥΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΔΩ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα αριστερα κινηματα ειχαν αντιλυφθει και πολυ σωστα, οτι ο θρησκοληπτος φανατισμος εχει κανει πολυ κακο στη ανθρωποτητα γι' αυτο σε πολλες αριστερες χωρες τον αποεπισημοποιησαν. Γι' αυτο θα περιμενα στην περιπτωση των επισοδιων με τους συμπαθεις κατα τα αλλα Μουσουλμανους στην χωρα μας, η επεμβαση των αριστερων στο πλευρο τους, να εχει την ενοια της συναιτισης, και οχι του λαικισμου.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To καινούριο website www.whereismygold.org και η ομώνυμη καμπάνια δημιουργήθηκε για να βοηθήσει να τεθεί σε εφαρμογή η Οδηγία για τον Εξορυκτικό Τομέα που υιοθέτησαν ομόφωνα στις 26 Μαΐου 2009 οι 15 χώρες της “Οικονομικής Κοινότητας των Χωρών της Δυτικής Αφρικής” (CEDEAO).

    Οι περισσότερες χώρες της Δυτικής Αφρικής (Σενεγάλη, Μάλι, Γκάνα, Μπουρκίνα Φάσο, Νιγηρία) είναι εξαρτημένες από τα έσοδα από τις εξορυκτικές βιομηχανίες. Όμως η εκμετάλλευση των ορυκτών πόρων έχει καταστροφικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην κοινωνικό-οικονομική και πολιτική σταθερότητα. Οι εξορυκτικές βιομηχανίες είναι πηγή αυξημένης διαφθοράς, καθώς και πηγή ένοπλων συγκρούσεων και βίας στις περισσότερες από τις περιοχές που είναι πλούσιες σε ορυκτά και μέταλλα.

    Για τους κατοίκους αυτών των περιοχών, οι φυσικοί πόροι είναι περισσότερο κατάρα παρά ευλογία. Οι μεταλλευτικές εταιρείες συχνά επιβάλλουν την εκμετάλλευση των ορυκτών πόρων σαν μια εθνική προτεραιότητα. Δημιουργούν ανταγωνισμό μεταξύ των χωρών, οι οποίες καθιστούν ανίσχυρες τις ίδιες τους τις νομοθεσίες με σκοπό να προσελκύσουν περισσότερες ξένες επενδύσεις. Έτσι οι εταιρείες μεγιστοποιούν τα κέρδη τους.

    Αυτός ο Περιφερειακός Μεταλλευτικός Κώδικας έχει στόχο να εναρμονισθούν οι εθνικές νομοθεσίες των χωρών του CEDEAO έτσι ώστε να εξασφαλισθούν τα αυτονόητα:

    * Ότι οι Κυβερνήσεις θα προστατεύουν τα δικαιώματα των πολιτών τους.
    * Ότι οι μεταλλευτικές εταιρείες θα σέβονται τα δικαιώματα των πολιτών και το περιβάλλον.
    * Ότι θα διασφαλιστεί το δικαίωμα των κοινοτήτων να γνωρίζουν και να αποφασίζουν.

    Από το whereismygold.org αντιγράφουμε μερικές σημαντικές πληροφορίες:
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

    * Η Αφρικανική ήπειρος διαθέτει, εκτός από αποθέματα πετρελαίου (που εκτιμώνται σε 100 δις. βαρέλια), περίπου το 30% των παγκόσμιων αποθεμάτων ορυκτών πόρων.
    * Τα ορυκτά προϊόντα αποτελούν το 57% των συνολικών εξαγωγών της υποσαχάριας Αφρικής. Σαν μέτρο σύγκρισης, αυτά τα προϊόντα δεν αποτελούν παρά το 13,2% της παγκόσμιας εμπορικής δραστηριότητας.
    * Έρευνες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι εξορυκτικές βιομηχανίες “είναι μια σημαντική πηγή διαφθοράς” και ότι έχουν πολύ υψηλότερη πιθανότητα να προκαλέσουν διαφθορά από άλλους τομείς της οικονομίας, όπως η γεωργία.
    * Οι εξαγωγές πετρελαίου και ορυκτών έχουν σημαντικές επιπτώσεις στον εκδημοκρατισμό. Οι επιπτώσεις του ορυκτού και πετρελαϊκού πλούτου στη δημοκρατία είναι πιο έντονες στις φτωχές χώρες απ’ότι στις πλούσιες.
    * Η Γκάνα για παράδειγμα είναι η δεύτερη παραγωγός χώρα χρυσού στην Αφρική με 2,5 εκατ. ουγγιές το 2007. Όμως περίπου το 80% των κατοίκων ζουν με λιγότερα από $2 την ημέρα. Ο εξορυκτικός τομέας συνεισφέρει περίπου το 60% των εσόδων σε συνάλλαγμα, όμως ο τομέας δεν απασχολεί παρά το 5% του εργατικού δυναμικού της χώρας.
    * Η Νιγηρία είναι η πρώτη πετρελαιοπαραγωγός χώρα της υποσαχάριας Αφρικής, η 5η παραγωγός χώρα του ΟΠΕΚ και έχει το 2,5% των διαπιστωμένων παγκόσμιων αποθεμάτων φυσικού αερίου. Το πετρέλαιο παράγει το 85% των εσόδων σε συνάλλαγμα της Νιγηρίας. Όμως πάνω από 70% των Νιγηριανών ζουν με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα. Δείγματα νερού από το δέλτα του Νίγηρα είχαν επίπεδα υδρογονανθράκων 680 φορές υψηλότερα από τα επιτρεπόμενα στο πόσιμο νερό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    * Η παραγωγή πετρελαίου τοποθετεί το Τσαντ στην 8η θέση των Αφρικανικών πετρελαιοπαραγωγών χωρών, ωστόσο το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στο Τσαντ είναι το υψηλότερο του κόσμου.
    * Η πτώση του υδροφόρου ορίζοντα στις χρυσοφόρες ζώνες του Μάλι είναι τέτοια που τα πηγάδια των χωριών σε μια ακτίνα 10 χλμ έχουν στεγνώσει. Άλλα πηγάδια έχουν εγκαταλειφθεί λόγω της ρύπανσης με χημικές ουσίες. Άλλοτε αυτοί οι υδατικοί πόροι χρησίμευαν για κατανάλωση και για τις αγροτικές πρακτικές των κατοίκων.
    * Οι εξορυκτικές βιομηχανίες είναι “τεχνολογικά και οργανωτικά αρχιπελάγη, αποσυνδεδεμένα από το περιβάλλον που τα φιλοξενεί”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πριν λίγες μέρες κάποιος μαλάκας αμφισβήτησε το γεγονός ότι οι πλούσιες χώρες απομυζούν τον πλούτο του τρίτου κόσμου. στο ακόλουθο ποστ η απάντηση μου:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *