GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακήρυξη μνημείου βλακείας και διαφθοράς...

ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ (;) Εκτός από τη διαφθορά στην κεντρική διοίκηση υπάρχει και αυτή της περιφερειακής (εκτός αν πρόκειται για βλακεία). ...

ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ (;) Εκτός από τη διαφθορά στην κεντρική διοίκηση υπάρχει και αυτή της περιφερειακής (εκτός αν πρόκειται για βλακεία). Το παρακάτω link θα σας οδηγήσει να δείτε το πολιτιστικό επίτευγμα του δήμου της Λαμίας, το οποίο δεν λειτούργησε φυσικά ποτέ(πώς θα μπορούσε άλλωστε). Τώρα μάλιστα ακούστηκε ότι θα ξηλωθεί μετά από μία πενταετία(;) και το ξήλωμα φημολογείται ότι θα κοστίσει 95.000 ευρώ.
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι πρόκειται για την ίδια δημοτική αρχή που πλήρωσε για την κατασκευή του... μνημειου. http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=49986135845&ref=mf
Υ.Γ. Προτείνω τη συλλογή υπογραφών για την διατήρηση του έργου, την ανακήρυξη του ως μνημείου (βλακείας; διαφθοράς; διαλέξτε), αλλά και ως δείγματος του σύγχρονου πολιτισμού και της απάθειας των πολιτών σε όποιον του κλέβει και τους χλευάζει τόσο καταφανώς.
Ν.Π.

13 σχόλια

  1. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες όλες νύχτα και δεν μπορούμε να δούμε καλά το "έργο". Χάθηκε ο κόσμος να τις τραβούσατε ημέρα. Αλλά φαίνεται το έχει το νερό της Λαμίας να επιδρά στον εγκέφαλο και στους άρχοντες και στους αρχομένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι ενα μνημειο βλακειας για τους ψηφοφορους της νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ THE MALL ATHENS...

    ....Έχουμε στην άναρχη ανάπτυξη των mall, των πολυκαταστημάτων, που χτυπούν την μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία κλείνει", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας την κατάσταση που βιώνουν οι μαγαζάτορες.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΤΟΥ THE MALL ATHENS...

    Και τωρα ας δουμε τα κερδη της Lamda Development,ετσι οπως δημοσιευονται σημερα στην Ελευθεροτυπια...

    Οσοι είχαν αμφιβολίες για την πορεία των μεγάλων εμπορικών κέντρων θα έπρεπε να ρίξουν μια ματιά στα αποτελέσματα της Lamda Development. Τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν 83%, στα 12,8 εκατ. ευρώ, το 1ο τρίμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, χάρη στη συνεισφορά του Mall και του Mediterranean Cosmos κατά κύριο λόγο και του Golden Hall και της μαρίνας Φλοίσβου κατά δεύτερο.

    Τα δύο πρώτα είδαν την επισκεψιμότητα να αυξάνεται και τον συνολικό τζίρο να είναι ελαφρώς κάτω την ίδια περίοδο που οι πωλήσεις λιανικής στη χώρα μας μειώθηκαν περισσότερο από 10% σε σχέση με πέρυσι. Ο τζίρος των καταστηματαρχών στο Golden Hall, για το οποίο αρκετοί είναι σκεπτικοί λόγω της οικονομικής συγκυρίας, ήταν περίπου 60 εκατ. ευρώ το διάστημα Δεκεμβρίου - Απριλίου, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, όταν ο πήχης για τον 12μηνο στόχο έχει τεθεί στα 140 εκατ. ευρώ. Φυσικά, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Lamda μειώθηκαν 57% λόγω των έκτακτων περσινών κερδών από τη μεταβολή της εύλογης αξίας των επενδυτικών ακινήτων. Ομως, το ερώτημα είναι αν η μετοχή της ίδιας εταιρείας που διαπραγματευόταν 40% πάνω (premium) από την καθαρή αξία ενεργητικού ανά μετοχή είναι δίκαια αποτιμημένη 50% περίπου χαμηλότερα (discount). Η παρουσία σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία πιθανόν εξηγεί εν μέρει αυτή την εξέλιξη. Ομως, εκεί έχει αγοράσει βασικά οικόπεδα που συνολικά της κόστισαν 30 με 70 εκατ. ευρώ λιγότερα απ' ό,τι αξίζουν σήμερα, σύμφωνα με τη διοίκησή της.

    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΣΟΥ...
    ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΗΛΙΘΙΟ......ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε βλαμένο πρασινοσκουπίδι
    ο Ανδρέ έπαιρνε την μίζα
    με κουτια pampers.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χριστοφοράκος έφυγε με το δικό του διαβατήριο για Μόναχο.

    ΕΓΩ,

    θα την κοπανήσω νύχτα της 7ης προς 8η Ιουνίου με το όνομα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ για Παρισίους.

    Δοκιμασμένη κρυψώνα ΣΙΛΩΑΜ. Αναβαπτίζεσαι κα γίνεσαι Εθνάρχης.

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "'Εξεστι Λαμιώταις ασχημονείν", με ελάχιστες βέβαια εξαιρέσεις. Να θυμόμαστε πάντα την αποτροπή του έργου της ζεύξης του Μαλιακού, όπου ακόμη και σήμερα το "πέταλο", έστω και κουτσουρεμένο, ταλαιπωρεί και σκοτώνει τους διερχόμενους, ενώ αναρίθμητα θύματα της ασφάλτου έγιναν θυσία για να μην χαθεί το "copyright" του ονόματος της οδού Ε1 "Αθηνών-Λαμίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει και φωτο με φως τηε ημερας μαλλον απο οταν χτιστηκε αυτο το καταπληκτικο εργο υποδομης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΣΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ,ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ
    ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΔΟΡΙΣΕΙ
    ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΛΙΟΥΜ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΙΚΟΥ ΔΕΞΙΟΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φασιστόμουτρα του Καραμανλή υπομονή μιά βδομάδα έμεινε, εσείς θέλετε να ερεθίστε το κλίμα με αυτή την τραμπουκοφασιστική συμπεριφορά, εσείς θα το μετανιώσετε.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δέν μιλάνε για σκοινί, η συντριβή των λησταρχών του Βατοπεδίου, της Ζήμενς, των ομολόγων θα είναι τόσο μεγάλη που ο τραμπουκοφασίστας αρχηγός σας θα σας παρατήσει απλήρωτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ
    30 Μαϊ 2009 4:45:00 μμ

    Σε μια βδομάδα θα νικήσει ο Ελληνικός λαός ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που με όργανά της τα πουλημένα ΜΜΕ, τα μαιμού γκάλοπ και τα παπαγαλάκια νομίζει ότι μπορεί να κατευθύνει τους Έλληνες όπου αυτή γουστάρει. Μετά τις εκλογές και τον καταποντισμό των ανθελλήνων Γιωργάκη Τρεμόπουλου Αλαβάνου οι παγκοσμιοποιητές θα περάσουν άσχημες μέρες. Τα πουλημένα ΜΜΕ, τα παπαγαλάκια και οι αλλοδαποί που ξεσηκώνονται από πράκτορες σιωνιστές με σκοπό να αποφύγουν τις επιχειρήσεις σκούπα, όλοι αυτοί θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό λαό. Γιατί ο Έλληνας είναι Έ λληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *