GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Ταΰγετο απόψε‏...

11 χρόνια απο τον θάνατο του Δημήτρη Λιαντίνη... . To Σάββατο 30 Μαίου 2009 , φοιτητές του Δημήτρη Λιαντίνη, καθηγητές και δάσκαλοι, ο αδελφ...

11 χρόνια απο τον θάνατο του Δημήτρη Λιαντίνη...
.
To Σάββατο 30 Μαίου 2009, φοιτητές του Δημήτρη Λιαντίνη, καθηγητές και δάσκαλοι, ο αδελφός του, συγχωριανοί του, αναγνώστες των βιβλίων του, θαυμαστές του από όλο τον κόσμο, θα ξενυχτήσουν στη κορυφή του Ταυγέτου -μπροστά στη σπηλιά που άφησε την τελευταία πνοή του- και την Κυριακή θα στήσουν χορό με δημοτικά τραγούδια και φαγοπότι, στη μνήμη του.
Συμπληρώνονται 11 χρόνια από την εξαφάνιση του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, που αργότερα βρέθηκε ο σκελετός του σε σπηλιά του Ταυγέτου. Την 1η Ιουνίου 1998 ο καθηγητής άφησε γράμμα στην κόρη του, στο οποίο δήλωνε πως είχε αποφασίσει «να αφανισθεί αυτοθέλητα». Η εξαφάνισή του έγινε γνωστή στο κόσμο από τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης, μέσω ρεπόρτερς που δεν είχαν ιδέα ποιός ήταν ο Λιαντίνης, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη η εντύπωση ότι εξαφανίστηκε ένας ιδιόρυθμός καθηγητής. Κανένας δημοσιογράφος δεν σκέφτηκε να...
αναζητήσει την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου στο πανεπιστημιακό περιβάλλον του, στο οποίο πολλοί τον θαύμαζαν, κάποιοι τον φθονούσαν και ελάχιστοι τον αποκαλούσαν αλαφροίσκιωτο...
Δυστυχώς σε τηλεοπτικές εκπομπές -όπου αφθονούν οι παντογνώστες και οι ανεύθυνοι - ειπώθηκαν εκείνη την εποχή πράγματα απίθανα για έναν πανεπιστημιακό που λατρευόταν από τους φοιτητές του. Ευτυχώς υπάρχου βίντεο στην ιστοσελίδα www.liantinis.gr που δείχνουν το μέγεθος αυτού του πνεματικού ογκόλιθου, που οι ακροατές του κρεμόντουσαν από τα χείλη του... Σίγουρα όταν περάσει -κι΄αν περάσει- η σημερινή εποχή που αδιαφορεί για τους άξιους και ασχολείται με τους γραφικούς, τότε το όνομα του θα γραφεί με χρυσά γράμματα. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα βιβλία του, που δείχνουν ότι ο Δημήτρης Λιαντίνης είναι μέγας σκεπτόμενος Έλληνας του εικοστού αιώνα και συγχρόνως συναρπαστικός συγγραφέας, ποιητής και πλάστης λέξεων που συντεριάζουν τη γλώσσα του Όμηρου με τα δημοτικά τραγούδια... Αλλά είναι και πικρόχολος σχολιαστής αυτού του ανθρώπινου είδους που λέγεται Έλληνας και που ενώ ξεκίνησε δίνοντας τα φώτα στην οικουμένη, ο ίδιος έμεινε στο σκοτάδι...
Αυτό το σκοτάδι δεν μπορούσε να αντέξει ο Λιαντίνης και γι΄αυτό έφυγε αυτοθέλητα...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

26 σχόλια

  1. Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι της Οικολογίας τα δύσκολα αρχίζουν όταν είναι η ώρα να φτιάξεις πίτα και να την μοιράσεις μετά, τα υπόλοιπα είναι φούμαρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χρηματιστήριο ήταν η μόνη "ανακατανομή πλούτου" που πέτυχε ο πανελλήνιος σοσιαλισμός. Προσωπικά θυμάμαι με τρόμο την κυβέρνηση Σημίτη. Τί να πρωτοθυμηθώ. Έχω ένα μικρό μαγαζάκι και μου ρουφούσε το αίμα. Δεν μας άφηνε σταγόνα για να κάμει τα σοσιαλιστικά του σχέδια της ανακατανομής του πλούτου και άλλες αηδίες και ουτοπίες , που μόνο τους τεμπέληδες του δημοσίου, τις οργανώσεις του Πασόκ, τους νταβάτζες και τις συντεχνίες του Πασόκ ωφελούσαν. Άσε τα πράσινα παιδάκια πασοκτσί, που μόνο αυτά δικαιούνται διορισμούς στο δημόσιο γιατί λέει σ' αυτά ανήκει η δημοκρατία(ποιός σας την έδωσε ρε τη δημοκρατία και την κάνετε ότι θέλετε; και τέλως πάντων εγώ αρνούμαι τη δημοκρατία σας, αλλά ξέρω δεν έχω δικαίωμα να αρνούμαι, είμαι γραφικός). Και μην μπει γαλάζιος στο δημόσιο έτσι; Αμέσως αλώθηκε το κράτος από τα γαλάζια παιδιά, σάμπως οι Δεξιοί δεν πρέπει να διορίζονται. Γιαυτό στη δημοκρατίας σας πασόκοι έχετε στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ 60% ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΟΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανωνυμοι μπλόγκερς σεβαστειτε ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ του 20ού αιώνα,διαβάστε πρώτα ένα κείμενό του και δείτε ένα βίντεό του και μετά αποφανθείτε.ΣΕΒΑΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. Ο ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΜΕ ΣΟΥΒΛΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ.

    Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΗΜΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΕΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τους τρεις που είχαν στοιχεία για τις Μιζενς στο Μητσοτακέικο και την ΝΔ, οι δύο την κοπάνησαν.

    Ελα όμως που υπάρχει και τρίτος...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μερικοί μπερδεύετε τη βούρτσα με τη πούτσα.

    Άλλο πράγμα είναι η αξία του ως μορφωμένου ανθρώπου και καθηγητή που είναι σαφώς αδιαμφισβήτητη και άλλο είναι η ψυχική ασθένεια που προφανώς είχε και προτίμησε να αυτοκτονήσει.

    Εκτός και αν δεν αυτοκτόνησε.

    Γιατί αν αυτοκτόνησε τότε δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από τον φυσικό θάνατο του οποιουδήποτε ανθρώπου είτε είναι καθηγητής είτε σκατατζής είτε οτιδήποτε.

    Το μυαλό του προφανώς ήταν πειραγμένο και όλες οι αμπελοφιλοσοφίες γύρω από το μυστήριο του θανάτου του,συνδέεται ατυχώς με το μέγεθος του "μυθισμού" που προέρχονταν από την αρχαιοελληνική του μόρφωση.

    Μάθετε λοιπόν ότι η αρχαιοελληνική μόρφωση δεν ταυτίζεται με την αυτοκτονία αλλιώς θα είχαν αυτοκτονήσει οι μισοί έλληνες αν όχι όλοι.

    Ψυχίατρο έπρεπε να επισκέπτεται και όχι όλοι να προσπαθείτε -όσο πολύ και αν τον αγαπούσατε- να αποδείξετε ότι ήταν καλά και αυτοκτόνησε επειδή ήθελε να ακολουθήσει το πρόσταγμα των αρχαίων μας προγόνων.

    Έλεος πια !

    Και εγώ στεναχωρήθηκα τότε ,έκλαψα αλλά τέλος.Όλα έχουν ένα όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μαλάκα 6:51

    αυτή η πιπίλα με το 1999 και το χρηματιστήριο έγινε πιά vintage,πως να στο πω αλλιώς ;

    10 χρόνια πέρασαν από τότε.
    2 μούντζες δηλαδή.

    Άνοιξε τις παλάμες σου και βάλτες στη μούρη σου για να μάθεις μαθηματικά επιτέλους.

    Δεν μπορείτε οι Νεοδημοκράτες να επικαλείστε το χρηματιστήριο 10 χρόνια πριν για τη σκατοκυβέρνηση που έχουμε σήμερα και που για 5 χρόνια ( για άλλη μια μούντζα δηλαδή ) δεν κάνει τίποτα παρά μόνο να συνεζίζει το έργο του ΠΑΣΟΚ και να έχει κατατάξει την διαφθορά σε εθνικό Spor.

    Δηλαδή αν μείνει 17 χρόνια στην εξουσία η ΝΔ πως νομίζεις ότι θα είμαστε ;

    Καλύτερα ή χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ που βρίζετε ;

    Βουλώστε λοιπόν το σκατόστομα σας και κοιτάξτε αν αγαπάτε την ελλάδα πως θα βγείτε πρώτα από τη κρίση ηθών στο κόμμα σας και μετά να σας ενδιαφέρει αν βγει η δεν βγεί το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ το ξέρω ότι έχεις στο προσκέφαλό σου τον πατριώτη σου ΛΙΑΝΤΙΝΗ κι΄ότι ίσως θα είσαι απόψε ή αύριο στο συμπόσιο για τη μνήμη του ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΡΑΤΟΡΙΟ όπως θελεις πέστο, για τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟ ΑΥΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ του παιδιού μου που ήταν πέντε χρόνια καθηγητής αδιόριστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γράφει ένας απλός άνθρωπος

    Πώς είναι να τινάζεις τα μυαλά σου στον αέρα; Πώς άραγε είναι να πηδάς απ’ το μπαλκόνι αγκαλιά με τα παιδιά σου; Ποιες να είναι οι σκέψεις σου όταν παίρνεις ένα-ένα τα μπλε και κίτρινα χαπάκια που θα σε οδηγήσουν σε έναν ήσυχο θάνατο; Ποιος άραγε να είναι οι τελευταίες εικόνες μιας ζωής που χώρεσαν σε έναν φάκελο κατασχετηρίου της εφορίας; Πόση αξία έχει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια όταν το μόνο που χρωστάς σ’αυτή την ζωή είναι έξι μήνες εισφορές στο ΤΕΒΕ και στο ΙΚΑ; Προς τα που γέρνει η πλάστιγγα αυτή της μονόφθαλμης δικαιοσύνης όταν ζυγίζονται ανάσες και γραμμάτια;
    Ζούμε τις μαύρες εποχές του χορού του Ζαλόγγου. Η επιδρομή των βαρβάρων έχει ξεκινήσει και από τον βράχο της ελληνικής πραγματικότητας κάνουν το τελευταίο βήμα τους άνθρωποι απλοί με αριθμημένα χρέη. Μία δακτυλογραφημένη σελίδα με αριθμούς και κωδικούς που δεν χωρούν τις αγωνίες και τα όνειρά σου αλλά τα χρέη σου. Χρέη όχι προς της αξιοπρέπεια, ούτε προς το φιλότιμο αλλά χρέη προς τους νταβατζήδες του έθνους. Αυτούς τους αλάνθαστους, τους ανελέητους, τους αιώνιους ρουφιάνο-ραγιάδες που «δόξα τω διάβολω», το ελληνικό έθνος έθρεψε και θρέφει για να στηρίζει την άπληστη Δημοκρατία, που έφεραν με .......
    τερτίπια στα μέτρα τους.
    Μέσα στο τηλεοπτικό τσίρκο έστρωσαν όπως κάθε φορά το τσιμπούσι τους τα απάνθρωπα κομματόσκυλα που με τόση αναίδεια χτυπούν το χέρι στο τραπέζι, κουνούν το δάχτυλο στην κάμερα, παίρνουν εκείνο το ύφος του σκληρού κριτή των πάντων ή απλώς φέρουν τον σταυρό στο χέρι και στο άλλο έχουν κρυμμένα τα καρφιά. Πούδρες και ρουζ για τους κλόουν, ενώ οι ακροβάτες της ζωής έξω στο δρόμο πριονίζουν από μόνοι τους το σχοινί για την τελευταία τους παράσταση. Το σάλτο θα είναι αυτή την φορά χωρίς δίχτυ ασφαλείας . Η τελευταία παράσταση όσο οι κλόουν στα παρασκήνια θα βγάζουν το μακιγιάζ της πολιτικής παράστασης και θα πέφτουν με τα μούτρα στις εφημερίδες για να διαβάσουν τις κριτικές για το σόου, γραμμένες από τους αυλικούς τους.
    Πρωτοσέλιδο τα γελοία ανθρωπάκια σε κάθε φυλλάδα και ο δικός σου θάνατος θα μπει σε ένα μονόστυλο κάπου στην σελίδα 22. Με βαριά ψυχολογικά προβλήματα θα σε «ντύσουν» και οι αναγνώστες θα σε πουν δειλό, η εκκλησία ίσως να μην σε δεχθεί για τον τελευταίο διάβασμά σου (αυτόχειρας γαρ) και ο αριθμός φορολογικού σου μητρώου να φαγωθεί μαζί με τα χρέη σου από την σκόνη σε κάποια αποθήκη εφορίας. Απαύγασμα διαδρομής: Στη ζωή σε έτρωγαν τα τρωκτικά και στο θάνατο σου η σκόνη.
    Όταν φθάνεις σε αυτό το κρίσιμο σημείο πριν το σάλτο, κοιτάς τους γύρω ακροβάτες που ακόμα αντέχουν. Τους βλέπεις που βουτούν, που καταφέρνουν να πιαστούν ή που πέφτουν και τραμπαλίζουν στο δίχτυ. Τσεκάρεις για άλλη μία φορά το δικό σου δίχτυ ασφαλείας, που δεν είναι τίποτε άλλο από το όνειρο σου. Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα τρωκτικά και που σκόνη ποτέ δεν πιάνει.
    simpleman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δυστυχώς υπάρχουν οι ανώνυμοι ηλίθιοι που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάχει και ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ της αυτοκτονίας ως ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 30 Μαϊ 2009
    Αθλιότητα η "συνέντευξη στο ΒΗΜΑ που αποσύρθηκε|, στόχος η αυριανή συνέντευξη Βενιζέλου στο Βήμα .

    ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ για χτυπήματα "κάτω από τη μέση", που εντείνονται τις τελευταίες μέρες...

    Παρόλο που απασχόλησε την δημοσιότητα δυο μέρες και σοβαρά blog αλλά και ειδησεογραφικά site όπως αυτό: Γ.. Παπανδρέου Απέσυρε αιφνιδιαστικά την συνέντευξή του από «Το Βήμα»
    και εδώ: “Η μεγάλη είδηση στα σημερινά blog είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέσυρε συνέντευξη που είχε δώσει στο Βήμα, μετά τις δημοσκοπικές αλχημείες της εφημερίδας για το debate των πολιτικών αρχηγών.”
    και τελικά πολύς κόσμος έγραψε για την υποτιθέμενη «συνέντευξη που αποσύρθηκε» η ηγεσία ΠΑΣΟΚ ποίησε την νήσσα, αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη να εκτίθεται και... να στρατεύεται στον υποτιθέμενο “υπέρ πάντων” αγώνα εναντίων του συγκροτήματος Λαμπράκη.
    Βόλευε είναι αλήθεια το συγκεκριμένο παραμύθι και μου ζητήθηκε “αρμοδίως” να το παίξω…
    Το έπραξα αντιγράφωντας το troktiko και τώρα απολογούμαι στους αναγνώστες μου.
    Αποδεικνύεται τελικά ότι πρόκειται για άλλη μια “μπουρούχα για το πόπολο” που έχει όμως ύπουλο παρασκήνιο καθώς αύριο θα δημοσιευτεί μια συνέντευξη του Βενιζέλου στο Βήμα.
    Αν δεν υπήρχαν οι ανακοινώσεις του Βήματος και του ΠΑΣΟΚ ο σύντροφος Βενιζέλος θα έβγαινε με συνέντευξη αύριο εκεί που είχε υποτίθεται…. φτύσει ο Γιώργος.
    Γίνεται λοιπόν αντιληπτό τι πήγε να παιχτεί και ποιο κλίμα υπαρχει στο ΠΑΣΟΚ ενοψει ευρωεκλογων και με απολυτη ευθύνη της ηγεσιας του.
    στις Σάββατο, Μάϊος 30, 2009
    1 σχόλια:

    ΑΠΟΛΛΩΝ είπε...

    Αν κρίνουμε και από τη μείωση της διαφοράς που φαίνεται σε όλα τα νέα γκάλοπ, ο Βενιζέλος μάλλον ακονίζει τα δόντια του πάλι... Αν με τέτοιο πόλεμο όλων των μέσων εναντίον του Καραμανλή, ο Παπανδρέου δεν μπορεί να ανεβάσει άλλο το κόμμα του, σημαίνει ότι είναι πολύ λίγος και θα έχουμε εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και όχι στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο αρμόδιος του πρεσιτζιαρ ας βάλει δυό εισόδους για τους ανώνυμους επισκέπτες.
    στο ένα να μπαίνουν όσοι σκέφονται
    και στο άλλο οι ανεγκέφαλοι
    ένα μυαλό παιδιού θα μπορεί να τους ξεχωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Λιαντίνης τι άποψη είχε για την οικογενειοκρατία στο ελληνικό πανεπιστήμιο; Και τι έλεγαν οι αρχαίοι για το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένας "λαμπρός Έλληνας" που αυτοκτονεί, δεν αποτελεί παράδειγμα για άλλους, ιδίως για τους νέους, ό,τι κι αν σκέφτηκε, ό,τι κι αν έγραψε. Πέρα από αυτά, βλέποντας παλαιότερα 1-2 βίντεο με ομιλίες του, θεωρούσα πάντα ότι ο μακαρίτης (που άλλαξε το όνομά του, γιατί είχε ψώνιο με το χωριό του) είναι σαλταρισμένος. Μετά έμαθα για την αυτοκτονία του και αισθάνθηκα επιβεβαιωμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδή τυχαίνει να ξέρουμε ολίγον τα ενδότερα των ελληνικών πανεπιστημίων, να μας επιτρέψετε να πούμε ότι αυτά τα "λατρευόταν από τους φοιτητές του" είναι κούφια λόγια. Δυστυχώς, όλοι οι αλαφροΐσκιωτοι που αρέσκονται να ακούν στα αμφιθέατρα τη φωνή τους με εξεζητημένες κουβέντες, όπως "αυτοθέλητα" -σιγά μην δεν υπάρχει κατάλληλη ελληνική λέξη, εμένα ΠΑΣΟΚική δημοτική μου θυμίζει- και περνάνε στις εξετάσεις τούς πάντες, υπερλατρεύονται από τους φοιτητές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους, ούτε που καταλαβαίνουν τι λέει ο φωστήρας από καθέδρας. Απόδειξη ότι, όταν πάνε οι ίδιοι λατρευτές φοιτητές για εξετάσεις ΑΣΕΠ, κόβονται σωρηδόν, γιατί δεν είναι σε θέση ούτε μια έκθεση να γράψουν... αυτοθέλητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν τον ειχατε παει το φουκαρα, εσεις που τον θαυμάζατε , σε εναν ψυχιατρο, θα ζουσε ακομη..
    Αλλα αμα καποιος ειναι ψώνιο και μερικοι πιστεψουν στο ψωνιο του , γινεται προκοπή??
    Εχω διαβασει αρθρα του...Απο την πόλην ερχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "πνευματικος ογκολιθος"....
    αλλα ΠΟΥΤΣΙΜΕΝΟΣ

    μηπως θελετε να τον.... μιμηθουμε;!

    Ποσοι και ποσοι καθημερινοι συνανθρωποι μας τραβουνε το γολγοθα τους
    και ομως αντεχουν
    και ας μην ειναι ογκολιθοι πνευματικοι !!

    Ενω εκεινος
    την εκανε
    με το έτσι θελω

    στο καλο
    και να μη μας γραφει.....


    ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 30 Μαϊ 2009 7:06:00 μμ
    --------------

    Ωραια τα λες
    Αμαρουσιωτη !!

    Συμφωνω!!

    Μπουμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΩΝ 9.35 ΈΜΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ LIANTINIS.GR και θα βρείς τι λέει για όλους τους πολιτικούς και θα μείνεις άφωνος με τα ονόματά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σιγά ρε παιδιά, πού τον θυμηθήκατε τώρα καί τον γιορτάζετε αυτόν τον Νεοειδωλολάτρη καί τίς Λιαντίνειες ασυναρτησίες πού έλεγε;

    Αλλά, από έναν κόσμο πού είναι ώς επί το πλείστον και ο ίδιος ασυνάρτητος και επιβραβεύει κάθε ΟΥΦΟ επειδή είναι στήν ελίτ τών Πανεπιστημίων, τί καλό μπορείς να περιμένεις;

    Καιρός να σοβαρευτούμε όμως...

    abc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαλάκες που βρίζετε τον Λιαντίνη
    διαβάστε τον πρώτα.
    Αλλά μάλλον δεν έχετε την εμβέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *