GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πράσινα άλογα ή πράσινοι παπαγάλοι...

Από το http://mikrosfokion.blogspot.com/ Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα . Ανεβάζει τους τόνους ο καταλληλότερος- υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμέ...

Από το http://mikrosfokion.blogspot.com/
Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα
.
Ανεβάζει τους τόνους ο καταλληλότερος- υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος
Του έμεινε από τις φωνές που είχε βάλει μια φορά στα δίδυμα.
Δεν μας τρομάζουν οι φωνές του
Οι πράξεις του μας τρομάζουν
Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο βιώνουμε την εικονική Ελλάδα
Χωρίς φόρους, χωρίς ακρίβεια, με τις δημόσιες υπηρεσίες να λειτουργούν τέλεια, με το εισόδημα των πολιτών να έχει αυξηθεί τόσο ώστε να μην ξέρουν τι να κάνουν τα περισσευούμενα
Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε
Όπως την δείχνουν τα σποτάκια
Αλλά έχουμε την Ελλάδα που περιγράφουν τα παπαγαλάκια
Από την άλλη έχουμε τον Γιωργάκη τον επαναστάτη που προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του Καστοριάδη στην θείτσα που ακόμα και η Πάνια της φαίνεται δυσκολοκατανόητη διανοούμενη
Και πες συμφωνώ με το σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα
Το ΠΑΣΟΚ ποια σχέση έχει με τον σοσιαλισμό;
Ο σοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ είναι όπως...
... ο κομμουνισμός της πρώην Σοβιετικής Ένωσης
Ανύπαρκτος
Το μόνο επιχείρημα που έχει μείνει στο ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που είχε πει ο Πάγκαλος
Είναι πιο έντιμοι κλέφτες
Ή το επιχείρημα του Λαζόπουλου
Το ΠΑΣΟΚ είχε μπουφέ και έτρωγαν πολλοί, η ΝΔ έχει ροτόντα και τρώνε μόνο οι εκλεκτοί
Αλλά ας μην απογοητευόμαστε. Υπάρχουν και άλλα κόμματα
Συνέχεια στο http://mikrosfokion.blogspot.com/

27 σχόλια

  1. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο νέοΚοσκωτάς Βγενόπουλος που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σωστό ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
    και τι σκέφτηκε ο Καραμανλής για να καταλήξει στις επιλογές του:
    Από το ttassos.blogspot.com

    1. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην υπουργός Επικρατείας. Ο πρόεδρος κ. Καραμανλής αποφάσισε να τον τιμήσει για τη μεγάλη συνεισφορά του στην παράταξη
    2. Γιώργος Βουλγαράκης, πρώην υπουργός Πολιτισμού αλλά και Δημόσιας Τάξης. Ο πρόεδρος κ. Καραμανλής θεωρεί ότι οι γνώσεις του σε ζητήματα off-shore θα λειτουργήσει θετικά για την ευρωομάδα της ΝΔ αλλά και του Λαϊκού κόμματος
    3. Παυλίδης Αριστοτέλης, πρώην Υπουργός Αιγαίου. Η άρτια γνώση του σε ζητήματα διαφθοράς και χρηματισμού πολιτικών προσώπων μπορεί να αναδειχθεί καλύτερα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είπε ο πρόεδρος.
    4. Βύρων Πολύδωρας, πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξεως. Εισηγητής του νέου σπορ στο οποίο επιδίδονται οι Πακιστανοί στην Ελλάδα ή αλλιώς απαγωγές,. Αν δεν εκλεγεί θα πρέπει να τον ξανακατεβάσω στη Β' Αθηνών σκέφτηκε ο τιτανοτεράστιος.
    5. Ζαχόπουλος Χρήστος, πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου πολιτισμού. Οι γνώσεις του γύρω από το χώρο του πολιτισμού κρίθηκαν απαραίτητες για αυτό το ψηφοδέλτιο νίκης είπε ορθά κοφτά στους στενούς του συνεργάτες ο παμμέγιστος.
    6. Πέτρος Δούκας, πρώην υφυπουργός Οικονομίας. Ενόψει της έκδοσης ευρωομολόγου η πλήρης κατάρτισή του σε αυτό τον τομέα τον καθιστά ιδανικό εισηγητή εκ μέρους της ΝΔ απεφάνθη αφού είχε τελειώσει μια πίτα γύρο σε δύο μπουκιές.
    7. Σάββας Τσιτουρίδης, πρώην Υπουργός Γεωργίας. Και μόνο το γεγονός ότι έχει κάνει δύο φορές come back τον καθιστά άξιο μιας εκλόγιμης θέσης στο ψηφοδέλτιο, έχει και καλά πανεπιστήμια εκεί.
    8. Βασίλης Μαγγίνας, πρώην υπουργός Εργασίας. Οι γνώσεις του για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου) αλλά και τη flexicurity (την οποία εφάρμοσε με θαυμαστό τρόπο στους Ινδούς φιλοξενούμενούς του) έπεισαν τον πρωθυπουργό να του εμπιστευθεί μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.
    9. Γ. Σαννιδάς, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ο πρωθυπουργός θέλοντας να τιμήσει την ακέραιη στάση του σε όλες τις υποθέσεις διαφθοράς που εξετάζει αλλά και την αχρωμάτιστη συμπεριφορά του τον συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
    10. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, υγ. Δημόσιας Τάξης. Με τις Βρυξέλλες να αντιμετωπίζουν κινδύνους από τις πολλές διαδηλώσεις είναι μια μεγάλη ανάσα για όλη την Ευρώπη η παρουσία του εκεί σκέφτηκε ο πρόεδρος.
    11. Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπ. Πολιτισμού. 'Ενας bon viver στις Βρυξέλλες, επιτέλους ο κ. Λιάπης στο φυσικό του περιβάλλον, αρκετά τον κούρασα με τα τετριμμένα της χώρας είπε ο ξάδελφος.
    12. Κυριάκος Μητσοτάκης, βουλευτής ΝΔ. Είναι αδερφός της Ντόρας και ξέρει κι από τηλεφωνικά κέντρα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; είπε αποστομωτικά στους παρευρισκόμενους.
    13. Μοναχός Εφραίμ, σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης στο χώρο του real estate εκείνος έδειξε το δρόμο και ο πρωθυπουργός δείχνει το σεβασμό του.
    14. Φεβρωνία Πατριανάκου, Βουλευτής Επικρατείας-υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού. Θα δόσει τη λύση στις δύσκολες ψηφοφορίες στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, έχει τον τρόπο της σκέφτηκε ο πρόεδρος
    15. Γιώργος Αλογοσκούφης, πρώην υπουργός Οικονομίας. Η γνώση του σε ζητήματα αποτυχημένης οικονομικής διαχείρισης τον καθιστά απαραίτητο για το μέλλον της Ευρώπης. Ήρθε η ώρα όλη η Ευρώπη να μας έχει ως παράδειγμα είπε ο καταλληλότερος χαρούμενος που ο Καραγκούνης σκόραρε.
    16. Ανδρέας Βγενόπουλος, μεγαλοεπιχειρηματίας με τα λεφτά άλλων. Τώρα που φεύγει από τον πολυ-μετοχικό με κάτι πρέπει να ασχολείται. Ξηγήθηκε με ΟΤΕ, Ολυμπιακή (με το αζημίωτο βέβαια) καιρός να του ξηγηθούμε κι εμείς, δικό μας παιδί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 17. Γιάννης Κεφαλογιάννης, πρώην ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και καταδικασμένος για "κάλυψη" εμπόρων ναρκωτικών. Η στωικότητα με την οποία αντιμετώπισε την καταδίκη του, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για το δικαστή, συγκίνησαν τον πρωθυπουργό
    18. Γιώργος Καραγκούνης, ποδοσφαιριστής ΠΑΟ. Τον πρότεινε ο Πρέντυ, και ό,τι μου προτείνει φαίνεται σωστό, είναι και ψυχάρα βάζελος μέχρι το κόκαλο, έβαλε και γκολάρα με τον ΠΑΟΚ μη σοιυ πω ότι έπρεπε να τον έχω επικεφαλή
    19. Λάκης Λαζόπουλος, ηθοποιός. Τον πάω, με πάει, γιατί να το κρύψουμε λοιπόν. Θα τον στείλω να στήσει το τσαντήρι του στην Grand Place να μου φτιάξει το προφίλ μονολογούσε ο πρόεδρος.
    20. Γιάννης Πρετεντέρης, δημοσιογράφος. Ο μοναδικός που με έχει στηρίξει με τέτοια συνέπεια, πρέπει να βγάλω την υποχρέωση εξομολογήθηκε στον ίδιο ο πρωθυπουργός και το μάθαμε κι εμείς από το αντίστοιχο ρεπορτάζ του Mega.
    21.
    22.

    Τις 2 τελευταίες θέσεις τις άφησε κενές, που να τρέχεις τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα και Τρίπολη.
    Ο τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα και απειλεί ότι θα σταματήσει τις προεκλογικές ομιλίες αν δεν του εξασφαλίζουν κόσμο.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %
    Οι κομματάρχες του τραμπούκου αντιμετωπίζουν την εχθρότητα του κόσμου που προσκαλούν στις ομιλίες και καθημερινό φαινόμενο είναι οι καυγάδες πρώην οπαδών με στελέχη του κόμματος που διαλύεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ό Γιωργάκης,ακόμη κι από τά φροντιστήρια τών Μανωλικίδη,
    Σαββαίδη,τής 10ετίας ΄60,νά είχε περάσει,πάλι δέν θά πέρναγε τίς ""εξετάσεις"",τής τηλεμαχίας.
    Είναι μαλάκας..τί νά κάνουμε!!!!
    Όσον αφορά τίς εκφράσεις του,μού θύμιζε τόν θείο του,τόν Γιώργο,τόν γνωστό κι αδελφό τού Ανδρέα.
    Μηπως ή μάμμυ του,όταν τόν γέννησε,έπασχε από Μεσογειακή αναιμία????
    Σημίτη καί Βενιζέλε,νά τόν...χαίρεσθε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε φάνη πασόκ.

    Θυμήθηκα σήμερα που μας έλεγες ότι φοβάται ο Καραμανλής να κάνει debate με το Γωγάκη.

    Κάνε μου τη χάρη και ξαναπές το πάλι φίλε μου, θέλω να το ακούω.

    Έλα αγόρι μου, μην ντρέπεσαι, μεγάλα παιδιά είμαστε.

    ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ;

    Να σου πώ κάτι;

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην στενοχωριέσαι.

    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ.

    Φίλε φάνη πασόκ, γράψε ότι μαλακία θέλεις, γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε όσο θέλεις, συκοφάντησε τον Καραμανλή, λοιδώρησε την ΝΔ, στη δημοκρατία μας ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.

    Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και το σέβομαι, σε κάθε περίπτωση.

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΩΓΑΚΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ.

    Περιττό να σου πώ βέβαια ότι λέγοντας τέτοια κουλά κάνεις τεράστιο κακό στο κόμμα σου διότι δείχνεις ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    Πάρτο σαν απλή συμβουλή, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα;
    Δεν είναι ανέκδοτο το είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ειναι οικολογικό κόμμα γιατί... "έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο". Μετά απο τέτοιες ατάκες επόμενη σκέψη είναι: "Βουνό ή θάλασσα;"

    ΤΙ να κάνουμε.........και τι να πούμε ! Ο άνθρωπος
    είναι ΧΑΖΟΣ.. απο γεννησημιού του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ………………………………….

    Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ………………………………….

    Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ………………………………….
    Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ………………………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΣ
    ΔΙΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ
    ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ?
    ΤΟΝ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΙΠΕΣ
    ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Μπούλη, Ρε Παιδοβούβαλο, ποιος σου είπε ότι επειδή είπες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για όσα έκαναν οι υπουργοί και υφυπουργοί σου τελείωσε το πράγμα;
    Ρε Μπούλη και μόνο που λες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για πράξεις τους, προφανώς σημαίνει ότι διέπραξαν αδικήματα για τα οποία εσύ ο προϊστάμενος πρωθυπουργός με αυτήν σου την δήλωση τα καλύπτεις, και τους καλύπτεις!
    Γιατί ποιος θα σε πιάσει εσένα από το αυτί να σε σύρει στο δικαστήριο; Κανείς! Μια πολιτική ευθύνη ανέλαβες, δηλαδή εδώ που τα λέμε αέρα κοπανιστό και τίποτα άλλο….
    Ρε νεοδημοκράτες αυτός ο Μπούλης σας εκφράζει; Έχετε τρελαθεί τελείως για τελείως;
    Όπως τον έβλεπα στην τηλεμονομαχία ήταν έτοιμος να παραγγείλει δέκα μερίδες γύρο και αν τον φτάνανε, είδατε στο πρόσωπο του να δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο;
    Φανταστείτε, υπόθεση κάνω, αν προσφέρανε εκείνη την ώρα σε όλους τους αρχηγούς από μια μερίδα γύρο το πρόσωπο του κάθε ενός από αυτούς αλλά ιδιαίτερα του Μπούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Μπούλη, Ρε Παιδοβούβαλο, ποιος σου είπε ότι επειδή είπες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για όσα έκαναν οι υπουργοί και υφυπουργοί σου τελείωσε το πράγμα;
    Ρε Μπούλη και μόνο που λες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη για πράξεις τους, προφανώς σημαίνει ότι διέπραξαν αδικήματα για τα οποία εσύ ο προϊστάμενος πρωθυπουργός με αυτήν σου την δήλωση τα καλύπτεις, και τους καλύπτεις!
    Γιατί ποιος θα σε πιάσει εσένα από το αυτί να σε σύρει στο δικαστήριο; Κανείς! Μια πολιτική ευθύνη ανέλαβες, δηλαδή εδώ που τα λέμε αέρα κοπανιστό και τίποτα άλλο….
    Ρε νεοδημοκράτες αυτός ο Μπούλης σας εκφράζει; Έχετε τρελαθεί τελείως για τελείως;
    Όπως τον έβλεπα στην τηλεμονομαχία ήταν έτοιμος να παραγγείλει δέκα μερίδες γύρο και αν τον φτάνανε, είδατε στο πρόσωπο του να δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο;
    Φανταστείτε, υπόθεση κάνω, αν προσφέρανε εκείνη την ώρα σε όλους τους αρχηγούς από μια μερίδα γύρο το πρόσωπο του κάθε ενός από αυτούς αλλά ιδιαίτερα του Μπούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Καραμανλή αν κόψετε από τις εκλογικές λίστες κάποιους με το αιτιολογικό ότι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, αυτό σημαίνει ότι και καπνός υπάρχει αλλά και προπαντός φωτιά, δηλαδή καραμπινάτη εμπλοκή τους σε σκάνδαλα με τις ευλογίες σας.
    Και γιατί με τις ευλογίες σας;
    Γιατί κύριε Καραμανλή δεν γίνετε να μην γνωρίζατε τι συμβαίνει εδώ και εκεί, στο κάτω κάτω πως δικαιολογούν τόσοι ρουφιάνοι την θέση τους γύρω σας, κοντινά σας, λίγο πιο πέρα, αλλά πάντως στην υπηρεσία του Πρωθυπουργού;
    Θα τους εκθέσετε όλους σαν ανίκανους; Θα πέσουν κεφάλια; Ή θα πιείτε ένα κρασί στου Μπαϊραχτάρη να πάνε οι πίκρες κάτω και φτου κι από την αρχή;
    Αλλά φοβάμαι ότι πρέπει να σας ρωτήσω τα εξής, αφού διαπιστώνετε και από εσάς ότι αυτοί που θα κόψετε, αν τους κόψετε, κόβονται λόγω συμμετοχής σε κάποιο σκάνδαλο, γιατί δεν επιτρέψατε να διερευνηθούν τα σκάνδαλα από την Βουλή;
    Αυτή η υψηλή προστασία που απόλαυσαν μέχρι σήμερα δεν είναι προϊόν δικής σας θέλησης και απόφασης;
    Τι θα πει ο κύριος Σανιδάς που τους αθώωνε και γρήγορα γρήγορα;
    Θα τον εκθέσετε;
    Και το συμπέρασμα ότι είναι ένοχοι και άξιοι διαπόμπευσης με το κόψιμο τους από τις εκλογικές λίστες, το βγάλατε μόνος σας ( ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ) ή συμβουλευτήκατε- διερευνήσατε με κάποιους δικαστικούς, δηλαδή ανθρώπους της δουλειάς;
    Και πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα , τα δύο πρώην στελέχη της Siemens, Ηλίας Γεωργίου και Χρήστος Καραβέλας, καθώς και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Γιώργος Σκαρπέλης (του «γνωστού» Ματζουράνη).

    Μετά το Μαυρίδη και τον Σταυριανού, άλλα δύο πράσινα πουλάκια μπαίνουν στα κλουβάκια.

    Εκείνος ο άλλος ο Χριστοφοράκος, προς το παρόν, κάνει το κουνέλι στο Μόναχο, αλλά, ότι και να λένε οι ντόπιοι δημοσιοκάφροι να είναι σίγουροι ότι θα έλθει και η ώρα του.

    Και να είναι σίγουρος ότι λέγοντας ότι είναι στη Γερμανία για λόγους υγείας το μόνο που κάνει είναι να εξαγριώνει ακόμη περισσότερο τον εισαγγελέα.

    Κάτι μου λέει ότι ο Χριστοφοράκος δεν θα χρειαστεί να καταθέσει τα ένσημά του για συνταξιοδότηση.

    Δεν θα χρειάζεται χρήματα εκεί που θα παραθερίζει την επόμενη 25-ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟ...ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;;;ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ;;;;

    , posted by ΠΡΕΖΑ TV at 9:34 μμ
    Δεν την παλευουν με τιποτε στο Debate...
    Το ενα μαργαριταρι διαδεχεται το αλλο...
    Σαφως και τα παιδια του Παπανδρεου εχουν παει και σε δημοσιο σχολειο...
    Αντε ρε μαλακα...μας εκαναν τετοια τιμη;;;
    Τι μας λες τωρα;;;
    Αντε και εις ανωτερα...
    Εμεις βεβαια πηγαμε μονο σε δημοσια...
    (Της Αλεκας εχουν παει και σε Κολέγιο!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΝΤΙΜΠΕΙΤ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΥΠΝΟΜΑΛΑΚΙΑ.
    Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΖΩΡΤΖ..ΠΑΠΑΜΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ? ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΙΔΙΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    (HELLENIC COPYRIGHT ORGANISATION)
    Μεσογείων 138
    Αθήνα

    Αγαπητέ κύριε Γεώργιε,

    Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτή την αίτησή σας για ένταξη στον οργανισμό μας, διότι δεν πληρείτε ούτε κάν τα τυπικά προσόντα.

    Παρόλο που στον Οργανισμό μας γίνονται δεκτοί όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες (ακόμη και οι ομογενείς, όπως εσείς), παραμένει βασική προϋπόθεση του Καταστατικού μας να διαθέτει ο υποψήφιος έστω και ένα κόκκο προσωπικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Προς το παρόν σας προτείνουμε να ενοικιάσετε λίγη από τους συνεργάτες σας, για να καλύψετε το κενό.

    Εφόσον προσκομίσετε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (από κρατικό φορέα) που να επιβεβαιώνει ότι έχετε φαιά ουσία περισσότερη από ένα κουνουπίδι, δεσμευόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε άμεσα την περίπτωσή σας.

    Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να σταματήσετε να ενοχλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μετά τις 3 μ.μ., διότι αυτός με τον οποίο συζητάτε είναι αυτόματος τηλεφωνητής και μας τελειώνετε την κασέτα.

    Μετά τιμής,


    H Προϊστάμενη Διοικητικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε.

    Bloopers, dr Koutsoukos και Γιωργάκης είναι το ίδιο πρόσωπο.

    Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ.

    Ασυνάρτητος και βλαμμένος, από γεννησιμιού του βαρεμένος.

    Μόνο ένας Γιωργάκης μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΟΣ.

    Σκέψη χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

    Καλημέρα σας κύριε Τσάντ, συγνώμη Dr Μπουζούκο, συγνώμη Bloopers, ήθελα να πώ.

    Ο Θεός να σε βοηθήσει εάν δεν πάρεις τουλάχιστον 38% στις ευρωεκλογές.

    Για καλό και για κακό, ετοίμαζε και το βιογραφικό σου, θα σου χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα επιτέλους τί άλλο να κάνουμε, γράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, πάλι ξανά ξαναγράφουμε μαλακίες.
    Ξημερωβραδιάζουμε νύχτα – μέρα πάνω σε χαρτιά και υπολογιστές, πληρώνουμε τους καλύτερους επικοινωνιολόγους να μας δίνουν ιδέες και για άλλες μαλακίες, δέν τρώμε, δέν πίνουμε, δέν κοιμώμαστε, έχουμε καταντήσει σκιάχτρα. Ξαναγράφουμε, περιμένουμε, τα σώζουμε, ξαναγράφουμε, έχουμε γεμίσει όλο το Press μαλακίες, έχουμε καταγελοιοποιηθεί αλλά το χαζοκώστα μας αντί να πάρει μπροστά βουλιάζει όλο και χειρότερα.
    Τί άλλο να κάνουμε για σένα αρχηγάρα μας? Ποιός θα μας αποζημιώσει τώρα για τον τόσο χαμένο κόπο μας?
    Επιτελικό Team Ευάγγελου Αντώναρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 14 ....ΕΜΕΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΗΣΗ..
    ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΤΕ
    ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ..ΔΙΑΚΥΒΕΒΜΑ(SIC)..OXI ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ , ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ).ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ......
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΚΟΜΗ 4% ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!

    ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5% !!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤOΥΣ ΟΡΓΑΝΟ?
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *