GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δήμος καταχρεωμένος αλλά…

...τη LΕXUS ο Φασούλας την πήρε! Πρόκληση εν μέσω οικονομικής κρίσης... Του Άλκη Θρασύβουλου Μια νέα αποκάλυψη που κάνει τον κύκλο του Πειρα...

...τη LΕXUS ο Φασούλας την πήρε!
Πρόκληση εν μέσω οικονομικής κρίσης...

Του Άλκη Θρασύβουλου

Μια νέα αποκάλυψη που κάνει τον κύκλο του Πειραιά, επιβαρύνει το ήδη κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον δήμαρχο Παναγιώτη Φασούλα, που όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν πρέπει να ενδιαφέρεται τόσο για την επανεκλογή του, όσο για την καλοπέρασή του στον τρίτο δήμο της χώρας (και πρώτο για το ΠΑΣΟΚ).
Την ώρα που ο δήμος Πειραιά βουλιάζει στα χρέη, ο δήμαρχος προχώρησε τελικά στην αγορά της πολυτελούς υβριδικής Lexus 600, αυτοκινήτου που και πρόπερσι είχε προσπαθήσει να αγοράσει, αλλά τελικά έκανε πίσω μπροστά στη γενική κατακραυγή που ξεσήκωσε η είδηση, μετά τη δημοσίευσή της από το PRESS-GR. (Διαβάστε τις πρώτες αποκαλύψεις που είχαμε κάνει -και στη συνέχεια τις αντέγραψαν οι εφημερίδες!- το 2007, εδώ)
Τελικά, ήταν τόση η κάψα του, ώστε μέσω της δημοτικής επιχείρησης προβολής και επικοινωνίας (ΔΕΠΕΠ) που διοικεί ο δημοτικός σύμβουλος (και διαφημιστής του MEGA) Στέλιος Μπρατσόλης, προχώρησε στην...
ακριβή αυτή αγορά και ήδη η χλιδάτη LEXUS οδηγήθηκε στο γκαράζ του Δήμου κάτω από τη Ράλλειο, καλά κρυμμένη, αφού πρώτα άδειασαν όλο το χώρο και δεν μπαίνει κανείς, αλλάζοντας και τις κλειδαριές!
[Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει, αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα στην πρεμούρα τους… κλείδωσαν μέσα το αυτοκίνητο του βουλευτή Παναγιώτη Μελά για τρεις μέρες και στη συνέχεια το έβγαλαν έξω, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να ξαναπαρκάρει εκεί].
Την σκανδαλώδη απόφαση έλαβε το Δ.Σ της ΔΕΠΕΠ, όπου μειοψήφησε μόνο η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Σαρρή, η οποία εξανέστη και στη συνέχεια κατήγγειλε τον δήμαρχο Παναγιώτη Φασούλα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μιλώντας για πρωτοφανή σπατάλη δημοτικού χρήματος, σε μια εποχή άγριας λιτότητας και σε έναν δήμο καταχρεωμένο.
Από τη μια δηλαδή ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας καταγγέλλει το υπουργείο Οικονομικών γιατί δεν γίνεται ξεχωριστή ρύθμιση για τα χρέη του δήμου Πειραιά και από την άλλη, την ίδια ώρα, χρεώνει τα ήδη τρύπια δημοτικά ταμεία με αγορές πολυτελών αυτοκινήτων, όταν στη διάθεση του δημάρχου είναι μια καινούργια MERCEDES και μια καινούργια AUDI που καθημερινά χρησιμοποιεί.
Ήδη στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για την προκλητική συμπεριφορά του Παναγιώτη Φασούλα. Εκτός των άλλων, φοβούνται ότι η περίπτωσή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμψηφιστικά από την κυβέρνηση για να καλυφθούν οι προκλητικές κινήσεις στελεχών του κρατικού μηχανισμού που σπαταλούν αφειδώς δημόσιο χρήμα, μειώνοντας την αξιοπιστία του κόμματος, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ προηγείται και πασχίζει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο έναντι της κυβερνητικής αλαζονείας.
Αναμένονται πάντως εξελίξεις αφού το ΠΑΣΟΚ βράζει στον Πειραιά. Και μην ξεχνάμε ότι αυτή η αποκάλυψη για το πολυτελές LEXUS του Φασούλα, έρχεται μετά την παραίτηση Τριάντη από το ΚΑΝΑΛΙ - 1, με τη δημοσιοποίηση ότι έπαιρνε 7.500 ευρώ το μήνα, σε ένα ραδιόφωνο με μηδενική ακροαματικότητα.

34 σχόλια

  1. Και τι έγινε ρε παιδιά που την πήρε την Lexus; Δηλαδή τώρα κάθε φορά που κάποιος επώνυμος και μη αγοράζει κάτι είναι και δακτυλοδεικτούμενος; Είχε λεφτά και την πήρε τέλος. Οποιοσδήποτε και να ήταν στην θέση του θα το έκανε. Και πάλι μια Lexus πήρε σιγά τα λάχανα δεν πήρε κανα υπερωκεάνειο που αν και αυτό έπαιρνε καλά θα έκανε. Βρήκατε έναν υπολογιστή και γίνατε οι νταβάδες του δικτύου; Ρε ούστ όλοι σας ψευτοιδεαλιστές, η ζήλια σας σας έχει κάνει να μην βλέπετε πέρα από τα πόδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον φουκαριάρη τον φίλο σου τον ΣΠΙΝΟ που τον διορισε ο φίλος του ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ δεν θα το γράψεις;
    Η δεν το ξέρεις;
    Α ρε Καψαμπέλη έχει γίνει ο χάμός και εσύ ακόμα δεν το ξέρεις;
    Εντάξι φίλος σου είναι αλλά έτσι......θα χάσεις την αξιοπρέπεια σου.

    makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό λέτε; Το άλλο που δεν ελέγχει τίποτε στο Δήμο του; Τις τελευταίες ημέρες κάνουμε jumping πάνω στις πραμάτειες των αλλοδαπών μικροπωλητών για να τα καταφέρουμε να μπούμε στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά. Η Δημοτική αστυνομία άφαντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεγκέφαλε εάν την πήρε με δικά του χρήματα με γειά του με χαρά του. Εάν την πήρε με τα χρήματα του ηλίθιου λαού του Πειραιά που πάλι τον ψήφισε πάλι καλά. Το θέμα είναι ότι μάλλον την πήρε απο τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα που μαζεύει το κωλοκράτος απο το ΦΠΑ μου και απο το φόρο εισοδήματος μου , και τα δίνει επιχορήγηση στους βλαχοδήμαρχους.Μάλλον όμως δεν είσαι τόσο μαλάκας, είσαι κι εσύ σιτιζόμενος στο Πρυτανείο, και όπου τρώς αλυχτάς. Ούστ κοπρόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν την πλήρωνε από τη τσέπη του , δεν θα υπήρχε πρόβλημα . Με τα χρήματα των Δημοτών όμως είναι πρόκληση .
    Πότε επιτέλους θα σταματήσει η σπατάλη του Δημοσίου χρήματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλά,τόσο πολύ οφελημινιστής καί
    παραδόπιστος είναι ώστε χρεώνει τήν
    Lexus στόν Δήμο,ενώ έχει Mercedes
    καί Audi?
    Tόσα εκ. ευρώ έβγαλε από ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ!
    Προκαλεί όταν δέν τήν αποκτά μέ τά
    δικά του μαρουλόφυλλα.
    Στήν λαϊκή συνοικία τής Θεσσαλονίκης
    πού μεγάλωσε, δέν άκουσε "μέ τόν
    παρά μου γαμώ καί τήν Κυρά μου"?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ, ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΟΚ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Χ Ι.... ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ 15ΤΜ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 660ΕΥΡΩ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ LEXUS........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aτυχη αυτή η Πολη.
    Απ το κακό στο χειροτερο, και τωρα στο τιποτα..
    Κυριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ οσο ειναι καιρος
    διαχωριστε την θεση σας απο τον κ.Φασουλα..
    Δεν φανταζεστε, ποσο θα σας στοιχησει εκλογικα, σε μια πολη πυ αλλωστε εχει βαρια συντηρητικη παραδοση.
    Αν δεν ξερετε, ρωτηστε.
    Οχι βεβαια τους Αξαρληδες.
    Αυτοι αντι πινακιου φακης....
    Εχουν απομεινει ελαχιστοι ειν αληθεια, σοβαροι ανθρωποι στο ΠΑΣΟΚ
    του Πειραια. Αυτους ρωτηστε, για να μαθετε περι κελυ,ς περι αρχαγγελων της επιμελητειας,περι ενοικιαζομενων, γραφιδων,αυτοι θα Σας πουν πως τα προβλήματα του Πειραια θελουν δουλεια με ουσια
    Οχι με ουσιες...
    Ρωτηστε, τον Δημητρακη τον πολιτευόμενο, η ενασχοληση του, τα χρυσά χρονια με ζητήματα, 'ΕΘΝΙΚΗς ΑΣΦΑΛΕΙΑς του επιτρέπουν να ξερει πολλα.

    Διαφορετικά θα δουμε τον Μαντουβαλο Δημαρχο, και θαναι μερα μεσημερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι δυνατόν να την πήρε με δικά του λεφτά τη στιγμή που την προηγούμενη φορά έκανε πίσω επειδή επαναστάτησε ο κόσμος?

    Ρε πούστη μου, μάλλον έχουν δει οτι ο λαός είναι έτοιμος να τους διαολοστείλει και προσπαθούνε να φάνε όσο μπορούνε!

    Το θέμα είναι οτι υπάρχουν ανάμεσά μας μαλάκες όπως ο πρώτος που αντί να ξεστραβωθούν και να δούν τι παίζεται δίπλα τους, εκείνοι θεωρούν οτι η αγανάκτηση οφείλεται στη ζήλια επειδή δεν έχουμε Λέξους.
    Ρε κλαπαρχίδα γιατί να θέλω Λέξους όταν δεν έχω λεφτά να πάρω ούτε Τσικουετσέντο??? Λεφτά για να περνάω λίγο άνετα θέλω και να μην είμαι κάθε μήνα στην τσίτα και στο άγχος για το πώς θα τα βγάλω πέρα!!! Και ναι. Αν είναι τόσο πλούσιος ο Φασούλας, μαγκιά του να το πάρει το αμάξι. Τόσα χρόνια όμως που έπαιρνε καλά λεφτά στον Ολυμπιακό πώς στον πούτσο δεν είχε κάνει τέτοια κίνηση και την κάνει τώρα? Γιατί ρε προκαλείτε τον κόσμο? Επίτηδες το κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κάθε βλαχοδήμαρχος καβάλα στο καλάμι!

    Έτσι και ο Φασούλας.

    Προσέξτε ότι στους βλαχοδήμαρχους και τους βλαχονομάρχες, που ήταν πριν εκλεγούν, δημόσιοι υπάλληλοι, καταβάλεται και ο μισθός τους από την προηγούμενη υπηρεσία τους στην οποία δεν πατάνε φυσικά, και η δημαρχιακή ή αποζημίωση.

    Είναι μεν νόμιμο, αλλά είναι ηθικό στην εποχή της λιτότητας που ζούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εθνική Συναίνεση ζητάει ο πρωθυπουργός.

    Αφού έφαγαν τον αγλέορα,
    αφού χρεικόπησαν τη χώρα,
    Αφού ξεπούλησαν τα πάντα
    Αφού μας πούλησαν σαν δούλους σε τράπεζες και μεγαλοκαρχαρίες,
    Αφού μας έκαναν τη ζωή μαύρη
    Αφού χρεοκόπησαν τα ταμεία
    Αφού λήστεψαν τους πάντες και τα πάντα
    Αφού υποθήκευσαν τον αέρα μας, το νερό, τη ζωή μας όλη

    Τώρα ξεδιάντροπα, ζητάνε συναίνεση.

    Είναι σαν να σε βιάζουν και μετά σου ζητάνε να το ξεχάσεις και να μη ζητήσεις καμμιά δικαιοσύνη, καμμία δικαίωση.

    Τέτοια προκλητική απαίτηση με τέτοια πρωτοφανή θρασύτητα δεν ξέρω αν ξεστόμισε άλλος πρωθυπουργός σε καμμία χώρα της γής.

    Όχι κύριε κωστάκι,

    είσαι πολύ μικρός για να ζητάς τη συναίνεσή μου
    Είσαι πολύ άτιμος για να σε εμπιστευτώ ξανά εσένα, και την παρέα σου.

    Συναίνεση κ. κωστάκι θα πεί πρώτα από όλα να γυρίσετε τα κλεμμένα πίσω. Να επανορθώσετε. Όχι να μας δουλεύετε με δήθεν χειροπέδες.
    Παραπιπτόντως οι χειροπέδες που φορέσατε στα γαλάζια σας στελέχη ήταν -μυστηριωδώς, πέτσινες όπως και οι υποσχέσεις σας.
    Όλοι αυτοί οι λεβέντες σας απολαμβάνουν τα κλεμμένα και σας ευγνωμονούν.

    Εγώ με ένα μαγαζάκι όλη μέρα ζώ σε ένα ΝΤΑΧΑΟΥ. Κυνήγι απο το ΤΕΒΕ, την Εφορία, τις Τράπεζες, τα πολυκαταστήματα.

    Ξαμολύσατε όλους τους σκύλους σας να μεζέψουν λεφτά για να περνάτε καλά και ¨ να μας κοιτάτε" στα μάτια με θράσσος.

    Κύριε κωστάκι, δεν φταίει η διεθνής κρίση, αλλά εσείς. Για την κλοπή υπεύθυνος είσθε μόνο εσείς. Και τώρα μας καλείτε να σκύψουμε το κεφάλι και να μην βγάλουμε άχνα. Κλέψατε μέσα σε 4 χρόνια, όσα η παράταξή σας και οι προκάτοχοί σας έκλεψαν μέσα σε 150 χρόνια.
    Τι περιμένατε να γίνει ??

    ΥΓ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. φασούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Φασούλας ανακηρρύσσεται ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σταματήστε τις μαλακίες .
    Ο Φασούλας σαν μπασκετμπωλίστας είχε κερδίσει πολλά χρήματα και άνετα μπορεί να αγοράζει όποιο αυτοκίνητο θέλει .
    ΤΗΝ ΛΕΞΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ .

    ΟΥΣΤ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OTA GIA DHMARXOSS PEIRAIA AKOYSTHKE O SEMNOS OIKOGENEIARXHS GIANNIS MARONITHS THS UNESCO DEN TON THELATE!!
    FETE FASOYLA-DA TORA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. <>

    ΡΕ ΣΕΙΣ,

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝΤΡΟ ΠΑΛΙ;

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε ξεφτηλες ασχοληθητε με τιποτε αλλο
    π.χ με την επανυδριση.εεεεεεεεεε
    λαμογια εεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΤΕΡΟ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ
    ΔΥΝΑΤΟ ......ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρέ παιδιά τί lexus καί mexus!!
    'Ενα αυτοκινητάκι αγόρασε,αλλά πού τό συγκεκριμένο,έχει μιά ιδιαιτερότητα..
    ΄Η θέση τού οδηγού είναι στό μπόρτ-μπακάζ,διά νά φτάνουν τά πόδια του,τά πεντάλς!!
    Μαλάκκας-ξεμαλάκκας έγινε ό ""ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ""!!
    Κι επειδή είμαστε ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ, έκτός τών όσων μάς ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ηλίθιοι,μπορεί νά τόν ψηφίσουμε καί διά ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!


    SPARK!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά να πάρετε ρε χαιβάνια Πειραιώτες,πήγατε και ψηφίσατε τον Φασούλα επειδή έπαιζε καλό μπάσκετ..
    Μία ακόμη "μεμονωμένη" περίπτωση που αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι οι περισσότεροι αστέρες του αθλητισμού είναι παντελώς ανίκανοι για οτιδήποτε άλλο...
    Και κάτι ακόμα, τι θα γίνει με όλους αυτούς τους αστέρες μας που διορίστηκαν χατιρικά στο Δημόσιο και δεν πατάνε ποτέ ? Μήπως πρέπει όσοι δεν θέλουν να δουλέψουν να αφήσουν αυτές τις θέσεις για κάποιον άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να υπάρχει μειοψηφίσασα, πρέπει να την αγόρασαν για λογαριασμό του Δήμου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι και να την πήρε με δικά του χρήματα δηλαδή να είναι ιδιοκτησίας του. Διαφορετικά, δηλαδή εάν την πήρε για τον δήμο προκειμένου να κυκλοφορεί σαν δήμαρχος που είναι ΜΠΡΑΒΟ του!!!!!!!!!!!!!
    Περιμένω σ αυτή την σελίδα διάψευση, και γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβριου 2001

    4 Μάρτιος 2009 11:35 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

    4 Μάρτιος 2009 11:37 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    «Πώς θα λύσω την ανεργία; θα δώσω δικαίωμα στις επιχειρήσεις να μην ασφαλίζουν τους νέους για τα πρώτα πέντε χρόνια εργασίας τους.» ΓΑΠ
    *****************
    Γ. Παπανδρέου σε δηλώσεις του τον Ιανουάριο είπε τα παρακάτω - σε ελεύθερη απόδοση - τα οποία ΔΕΝ συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ (γιατί άραγε;):
    «Πώς θα λύσω το συνταξιοδοτικό (χαμηλές συντάξεις) προτείνω στους συνταξιούχους να κάνουν baby sitting σε οικογένειες που εργάζονται και οι δύο γονείς! Ορίστε έξτρα εισόδημα»
    *****************
    ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
    Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των«Στενών», σε «Τουρκικά Στενά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΡΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ///// ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΚΑΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Φασουλας ειναι κι αυτος ενα golden boy.Το αν επαιξε μπασκετ και κερδισε χρηματα,αυτο δεν τον νομιμοποιει.Κι αλλοι δουλευουν μια ζωη και ζοριζονται ισοβιως.Απλως ετυχε στην εποχη της ρεμουλας.Το χειρωτερο ομως για τον ιδιο και για αλλους φυσικα ειναι,οτι χωρις καμμια μορφωση,διαχειριζεται προκλητικα δημοσιο χρημα,εχοντας το χρισμα καποιων αλλων αμορφωτων που τον στηριζουν.Σημεια των καιρων οπου κυριαρχουν οι αχρηστοι και οι δηθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ,ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΤΡΟΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κακο παραδειγμα για το πασοκ και για την κριση που ζουμε...ας τον μαζεψει καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΘΥΡΑ 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλά να πάθουν οι Πειραιώτες που ψηφίσαν τον Φασούλα μόνο και μόνο επειδή ήταν γαύρος. Ρουφάτε το τώρα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ LEXUS?.ΈΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΕΡΑΤΙ.ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΒΩΒΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ.

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΝ BLOGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. DIGITAL HERO!!

    Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις;
    Το αυτοκίνητο δεν το αγόρασε με δικά του λεφτά, αλλά με χρήματα της ΔΕΠΕΠ!!!!
    Δημοτικής Επιχείρησης δηλαδή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. AN TO PEIRE ME DIKA TOU FRAGGA DEN MAS PEFTEI LOGOS AN TO PEIRE OMOS ME LEFTA TOY DHMOY TOTE EINAI MEGALOS FTOXOMPINES MALAKAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να βγής Δήμαρχε να πεις την αλήθεια περιμένουμε. Αν δε βγής???
    Τι θέλεις να λέμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣΟΧΗ ζούμε σε περίοδο λιτότητος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δήμαρχε γιατι δεν βγάζεις μια ανακοίνωση και να τελειώνει αυτή η ιστορία???????????
    Μην ξεχνάς είσαι δημόσιο πρόσωπο και την καρέκλα που έχεις σου την παραχώρησε ο Πειραικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση