GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπάθωσε ο Παυλόπουλος...

"Ο Αβραμόπουλος τα δίνει εναντίον μου..." . Από τον Γιάννη Δαίδαλο Εξαλλος είναι σύμφωνα με πληροφορίες μου ο Προκόπης Παυλόπουλος...

"Ο Αβραμόπουλος τα δίνει εναντίον μου..."
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Εξαλλος είναι σύμφωνα με πληροφορίες μου ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας με βουλευτές της ΝΔ τους έλεγε ότι ο υπουργός Υγείας κάνει τις διάφορες διαρροές (για ποιο θέμα όμως;) σε βάρος του. Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι στην κυβέρνηση...

29 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΚΑ???

    04-03-2009

    Το τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, με τη χθεσινή απόφασή του, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή έκαστων:

    · ΑΓΓΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο του ΟΕΚ και της Επιτροπής Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε
    · Ι. ΜΑΝΩΛΑ πρώην Σύμβουλο του ΟΕΚ.
    · Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Σύνταξης Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών της Α.Ε. Ολυμπιακό χωριό.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το Σεπτέμβριο του 2005 απαίτησαν, ως μίζα, από τους υπεύθυνους κοινοπραξίας συμφερόντων, του επίσης γαλάζιου επιχειρηματία ΠΡ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, το «ασήμαντο» ποσό των 450.000 € (καλά διαβάσατε 450.000 €), προκειμένου να καταβληθούν στην κοινοπραξία τα δεδουλευμένα για εργασίες που είχε εκτελέσει στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια» είχαν τοποθετηθεί στις αναφερόμενες θέσεις, από τον τότε Υπουργό Εργασίας ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ τον επονομαζόμενο και «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Κάποιο πουλάκι μου κελάηδησε, ότι ο ένας εξ αυτών είναι κουμπάρος (ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ) και ο έτερος ξάδελφος (Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) του «κόκκινου» ΠΑΝΟΥ!!! ΠΑΝΟ αγόρι μου είναι αλήθεια???

    Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το χαχανητό κολλάει στην άμεση ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Μας έχει αφήσει άναυδους με την ταχύτητα αντίδρασης και την πολιτική ευθιξία ο «αδέκαστος» «κόκκινος» ΠΑΝΟΣ!!!

    Βρε και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το τραγικό όμως σε αυτή την ιστορία είναι, ότι, τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το έθαψαν το θέμα.

    Οι νταβατζήδες, σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic), που ελέγχουν τα ΜΜΕ έχουν στομώσει από τα έσοδα της κρατικής διαφήμισης, των κρατικών προμηθειών και των δημοσίων έργων. Και έδωσαν εντολή στους ενοίκους των τηλεπαραθύρων να μουγκαθούν και στους φιλοξενούμενους στα έντυπά τους να χαλάσουν τις γραφίδες τους.

    «Κύριοι» της ενημέρωσης (συγνώμη της παραπληροφόρησης και της κυβερνητικής προπαγάντας ήθελα να γράψω), σας πήραμε χαμπάρι ρεεεεεεέ…

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΚΥΚΛΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΜΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν πά να ξεκουμπιστούν και οι δυό τους,
    μαζί με όλη την παρέα τους !

    Ναί ! Να ξεκουμπιστούνε !

    Αλλά όχι για νάρθουνε οι πράσινοι.
    Όχι !

    Περιπτεράδες να πάρουνε τα υπουργεία !
    Άνθρωποι που έχουν ασκήσει κερδοφόρα διαχείρηση.

    Όχι γλοιώδεις καρεκλοκένταυροι !
    Ούτε στιγνοί τεχνοκράτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ-ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ' ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

    ΦΥΓΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΑΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΑΦΡΑΦΟΣ κ.ΣΠΙΝΟΣ.
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ0 ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΥ EXTRA ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΠΑΛΙ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δαίδαλε,
    τό άκουσες όταν πετούσες πάνω από
    τή Βουλή?
    Δέν μπορώ νά καταλάβω ποιά γεγονότα
    είναι αληθινά καί ποιά ικεσίες τών
    αναρτόντων.
    Είναι η ώρα πού τό βοσκόπουλο φωνάζει
    γιά τόν λύκο,αλλά δυστυχώς ξαναφώναξε
    2 φορές γιά πλάκα.
    Ποιός νά πιστέψει λοιπόν τίς....
    αποκλειστικότητες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kseskiste ton paulopoulo.ntrepomai pou itan kai kathigitis.o kirios eyxaristoume tous lathrometanastes pou protimisan emas gia na sas sfaksoun na sas klepsoun kai na sas viasoun,na kanoun fasistika eisvoli tou varvarou ipopolitismou tous stin kinonia mas.emena re paylopoule me rotises an tous thelo sto spiti mou.ti fasistes eiste pou mou epivalete aytous sto spiti mou.paki tous eyxaristeis kai sto diko sou spiti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ.

    ΞΟΦΛΗΣΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
    ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕ 22 ΣΥΝΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ
    ΤΟ ΤΙΤΛΟ.

    ΚΡΕΤΙΝΟΣ. ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΛΟΓΩ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ.
    5ο ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εάν δεν δηλώσεις στην εφορία το ενοίκιο απο την γκαρσονιέρα που έκανες το σκατό σου παξιμάδι για να την φτιάξεις, είσαι "παράνομος" διότι το κράτος πρέπει ως νταβαντζής να μοιραστεί μαζί σου τον μικρό πλούτο που δημιούργησες μόνος σου.
    Εάν κατακλέψεις το δημόσιο ταμείο ως υπουργός είναι "παράνομο" να σε βουτήξει η δικαιοσύνη διότι το απαγορεύει ο νόμος περι ευθύνης υπουργών.
    Εάν είσαι φτωχομπινές και ξενοπηδήξεις θα υποστείς την κατακραυγή της κοινωνίας διότι είσαι ρεμάλι.
    Εάν είσαι υπουργός και ξενοπηδήξεις, όποιος ασχοληθεί με το θέμα καθοδηγείται απο σκοτεινά κέντρα που σκοπό έχουν να πλήξουν ένα καθόλα αξιότιμο μέλος της κοινωνίας.
    Εάν είσαι συνταξιούχος του ΙΚΑ και δεν τα βγάζεις πέρα είναι λυπηρό μεν αλλά αυτές είναι οι αντοχές της οικονομίας.
    Εάν είσαι βουλευτής και καθαρίζεις 100.000 ευρώ το χρόνο και βάλε, βρίσκεσαι σε εξαιρετικά δυσχερή θέση διότι όλοι γνωρίζουμε τα τεράστια έξοδα του βουλευτικού αξιώματος οπότε αναγκαστικά θα πρέπει το κράτος να σε επιδοτήσει περαιτέρω για να τα βγάλεις πέρα.
    Εάν μένεις σε κανα υπόγειο στην Κυψέλη και μπούνε νύχτα και σε σφάξουν για 500 ευρώ που κρύβεις κάτω απο το στρώμα, είναι λυπηρό μεν αλλά δυστυχώς το αστυνομικό προσωπικό είναι ανεπαρκές για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
    Εάν είσαι πάμπλουτος και προβεβλημένος αλλά αισθάνεσαι ότι το κεφάλι σου κινδυνεύει απο τους τρομοκράτες η πολιτεία θα βάλει καμμιά δεκαρια αστυνομικούς να σε φυλάνε όλο το 24ώρο δίοτι η προστασία του πολίτη αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα που απορρέει απο το σύνταγμα.
    Εάν καταπατήσεις δημόσια έκταση την περιφράξεις και στήσεις ένα λυόμενο, το κράτος θα επέμβει για να αποκαταστήσει την παρανομία εκτός εάν τα χώσεις στους ελεγκτές οπότε θα κάνουν την υπόθεση γαργάρα.
    Εάν είσαι υπουργός και έχεις στήσει μαζί με καλόγερους ολόκληρη επιχείρηση καταλήστευσης τεράστιων εκτάσεων του δημοσίου, η μόνη συνέπεια θα είναι να τσαλακωθεί κάπως το προφίλ σου το οποίο όμως έχεις πάντα την ευχέρεια να το αποκαταστήσεις αρθρογραφώντας σε σοβαρές εφημερίδες για την ανάγκη ο υπουργός να στέκεται όρθιος την ώρα της μάχης και να μην παραιτείται.
    Λέω να κάνω αίτηση για μέλος της Αθηναϊκης Λέσχης, λες να με πάρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΠΑΣΟΚ σας παρέδωσε κράτος το 2004 όσο και να το βρίζατε και μέσα σε 5 χρόνια το κράτος η Νέα Δημοκρατία το μετέτρεψε σε Μπουρδέλο.

    Οτιδήποτε άλλο ακούμε είναι μπαρούφες και παπαριές.

    Νεοδημοκράτες βουλώστε το σκατόστομα σας επιτέλους μη σας πάρει ο διάολος όλους και σας σηκώσει ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. PWS GINETAI RE PAIDI MOY AUTOI OI DEXIOI PANTA NA PROKALOUN EITE ME THN ANIKANOTHTA TOUS HTE ME THN ALLAZONIA EITE ME THN ANAISTHISIA TOUS. MALLON EINAI KOMMATI THS IDIOSYGKRASIAS TOUS. O LAOS YPOFEREI KAI AYTOI TSAKWNONTAI GIA TIS KAREKLES TOYS. FATE(APO TON KRATIKO KORBANA) KAI FAGWTHEITE OSO PROLABENETE PAIDIA O XRONOS SAS TELEIWNEI. SE LIGO KAIRO H PIO KENH KAI MAYRH SELIDA THS MATAPOLITEYTIKHS ISTORIAS KLEINEI GIA THN PATRIDA MAS. KAI MHN RWTATE GIATI TO PASOK KYBERNHSE KAI ENDEXWMENWS THA KSANAKYBERNHSEI EPI 20 XRONIA. KOITAXTEITE STON KATHREYTH KAI THA BREITE THN APANTHSH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν χρειάζεται να προκληθούν διαρροές από κανέναν για το ερωτικό σκάνδαλο Παυλόπουλου στην Κυψέλη. Οι Κυψελιώτες έχουν μάτια και είδαν. Άλλωστε και μέσα στο υπουργείο ακούγονται πολλά για τις ερωμένες του Πάκη. Και όσοι υπάλληλοι υπήρξαν μάρτυρες δεν είναι εύκολο να μιλήσουν ανοικτά. Στους διαδρόμους βέβαια λέγονται όλα..
    Ο υποκριτής υπουργός είναι εντελώς ανυπόληπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚΕ TΡΑΜΠΟΥΚΕ 8.06

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ
    ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ.
    ΦΤΥΣΕ.. ΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ....
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.
    ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΕΣ ΚΑΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εθνική Συναίνεση ζητάει ο πρωθυπουργός.

    Αφού έφαγαν τον αγλέορα,
    αφού χρεικόπησαν τη χώρα,
    Αφού ξεπούλησαν τα πάντα
    Αφού μας πούλησαν σαν δούλους σε τράπεζες και μεγαλοκαρχαρίες,
    Αφού μας έκαναν τη ζωή μαύρη
    Αφού χρεοκόπησαν τα ταμεία
    Αφού λήστεψαν τους πάντες και τα πάντα
    Αφού υποθήκευσαν τον αέρα μας, το νερό, τη ζωή μας όλη

    Τώρα ξεδιάντροπα, ζητάνε συναίνεση.

    Είναι σαν να σε βιάζουν και μετά σου ζητάνε να το ξεχάσεις και να μη ζητήσεις καμμιά δικαιοσύνη, καμμία δικαίωση.

    Τέτοια προκλητική απαίτηση με τέτοια πρωτοφανή θρασύτητα δεν ξέρω αν ξεστόμισε άλλος πρωθυπουργός σε καμμία χώρα της γής.

    Όχι κύριε κωστάκι,

    είσαι πολύ μικρός για να ζητάς τη συναίνεσή μου
    Είσαι πολύ άτιμος για να σε εμπιστευτώ ξανά εσένα, και την παρέα σου.

    Συναίνεση κ. κωστάκι θα πεί πρώτα από όλα να γυρίσετε τα κλεμμένα πίσω. Να επανορθώσετε. Όχι να μας δουλεύετε με δήθεν χειροπέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντιλαμβανομαι οτι αυριο το βλακογιοργο θα συναντησει τον κ.Πρωθυπουργο ,της Νεας Δημοκρατιας (οπως λεει και αυτο το ιδιο το βλημα)..

    Λοιπον βλακογιοργο ..ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

    Επαναλαμβανω ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

    Υποθετω θα σου δωσουν τα καταλληλα ψυχοφαρμακα..
    Αλλα stupid boy,ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

    Θα υπαρχουν ΚΑΜΕΡΕΣ..
    Μπορει αυτο και να ειναι το "κυκνειο ασμα σου"...
    Ηλιθιο βλημα...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΨΑΜΠ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ........

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΖΑΧΑΡΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

    ETHEROVAMON Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
    ΓΟΡΓΆ Ο ΖΑΓΟΡΊΤΗΣ ΤΑ ΜΑΖΩΝΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΤΡΆΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ ΠΑΓΩΝΙ

    ΤΟΥ ΣΠΙΝΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΛΑΛΙΑ
    ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ
    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ
    ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤ'ΑΝΤΙΠΑΛΟ Τ' ΑΛΩΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://antiparos-blog.blogspot.com/2009/03/blog-post_9509.html

    Άλλο ένα βραβειο κοινωνικής μυωπίας και αναλγησίας στο Υπουργείο Ιδιωτικής Υγείας και Υπερ Αυτών Πρόνοιας. Οι κινητές μονάδες Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ διακόπτουν τη λειτουργία τους στις Κυκλαδες (και αλλού), καθώς είναι απλήρωτες από πέρυσι. Σημείωση: πρόκειται για τη μοναδική μονάδα ψυχικής φροντίδας στις Κυκλάδες, μι απεριοχή όπου η κατάθλιψη φαίνεται να είναι ιδιάιτερα αυξημένη και οι καταχρηση αλκοόλ εκτεταμένη. Ευτυχώς, υπάρχουν κι άλλες λύσεις: θα μπουκώσουμε φάρμακα, θα χρ΄σιουμε τον ίδιο τον Υπουργό ψυχοθεραπευτή, ή τέλος θα κάνουμε αφαίμαξη, όπως στην αρχαιότητα. Όχι σε εμάς, όμως, αλλά σ' αυτούς... Με καλαμάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γι' αυτόν το ελεεινό εκπρόσωπο της AEGEAN Airlines που βγήκε απόψε στα κανάλια και έλεγε ότι θέλει να σώσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ για λόγους ΠΑΤΡΩΤΙΣΜΟΥ,...

    θα γράψει κανείς ??

    Ναι, αυτός ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ μίλησε για ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.

    Ναι, είναι αυτός ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ..

    ΑΙΣΧΟΣ

    Πως λέγεται ??

    ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οταν καιγοταν η Αθηνα,εκει δεν ηταν εξαλλος;Αχρηστοι ειναι ολοι.Και τωρα περιμενουν τις εκλογες.Ειμαι περιεργος να δω ποσοι μαλακες θα πανε να ψηφισουν,και αν ψηφισουν[καθοτι η ψηφος ειναι ιερα,κατι σαν το Graal],ποιους θα ψηφισουν.Κακομοιρη νεολληνα.Σου πιανουν τον κωλο και εσυ σκυβεις πιο πολυ και περιμενεις το ....απροσμενο.Τετοιους χαρτογιακαδες να τους χαιρεστε.Γιατι οτι ειναι αυτοι ειστε και σεις.Γραικυλοι του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ.ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ΠΑΣΟΚ σας παρέδωσε κράτος το 2004 όσο και να το βρίζατε και μέσα σε 5 χρόνια το κράτος η Νέα Δημοκρατία το μετέτρεψε σε Μπουρδέλο.

    Οτιδήποτε άλλο ακούμε είναι μπαρούφες και παπαριές.

    Νεοδημοκράτες βουλώστε το σκατόστομα σας επιτέλους μη σας πάρει ο διάολος όλους και σας σηκώσει ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9:38 ΔΕΞΙΕ ΦΑΣΙΣΤΑ,

    Εσύ να φτύνεις τη μούρη σου και όλο το σκατοκόμμα που υποστηρίζεις.
    Το ζώο είσαι εσύ και ασφαλώς στην οθόνη μου έφτυσα και ξέρεις ποιόν είδα ;

    Εσένα είδα παλαιομαλάκα και ξαναέφτυσα στη μούρη σου.

    Βάλε το πυρσό της ΝΔ στο κώλο σου τώρα και σκάσε.

    Έχεις και το θράσσος να μιλάς ξεφτίλα.
    Δε φτάνει που τα κάνατε μουνί έχετε και θράσσος παλαιοαλήτες,ξεφτιλισμένοι δεξιοί τραμπουκοφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 4 Μαρ 2009 10:41:00 μμ re poutanogenima fasistara sou gamane tin poutana ti mana sou i papandreou kai giafto zorizese???8a fate mia poutsa apo ton papandreou pou 8a sas ponaei o kwlos gia pooli kairo..poutanas gioi malakes deksioi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση