GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δικαστήρια η διοίκηση του Alpha...

. Από το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/ . ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ALPHA ΚΑΤΑ Τ...

.
Από το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/
.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ALPHA ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ, επιχειρώντας:* να ανακόψει τις συντονισμένες αντιδράσεις των σωματείων ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και* να κηρύξει "παράνομη" την αυριανή προειδοποιητική στάση εργασίας (και κάθε άλλη απεργία) στα ΜΜΕ του Ομίλου.Είναι φανερό ότι οι νέοι ιδιοκτήτες του ALPHA επιλέγουν τη...
σύγκρουση με τα σωματεία μας, επιμένοντας σην πραγματοποιηση των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ απολύσεων και στο σχέδιο συρρίκνωσης και αλλοίωσης του ενημερωτικού προγράμματος των σταθμών.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ΤΟΥΣ), Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

16 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΚΑ???

    04-03-2009

    Το τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, με τη χθεσινή απόφασή του, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή έκαστων:

    · ΑΓΓΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο του ΟΕΚ και της Επιτροπής Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε
    · Ι. ΜΑΝΩΛΑ πρώην Σύμβουλο του ΟΕΚ.
    · Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Σύνταξης Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών της Α.Ε. Ολυμπιακό χωριό.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το Σεπτέμβριο του 2005 απαίτησαν, ως μίζα, από τους υπεύθυνους κοινοπραξίας συμφερόντων, του επίσης γαλάζιου επιχειρηματία ΠΡ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, το «ασήμαντο» ποσό των 450.000 € (καλά διαβάσατε 450.000 €), προκειμένου να καταβληθούν στην κοινοπραξία τα δεδουλευμένα για εργασίες που είχε εκτελέσει στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια» είχαν τοποθετηθεί στις αναφερόμενες θέσεις, από τον τότε Υπουργό Εργασίας ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ τον επονομαζόμενο και «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Κάποιο πουλάκι μου κελάηδησε, ότι ο ένας εξ αυτών είναι κουμπάρος (ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ) και ο έτερος ξάδελφος (Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) του «κόκκινου» ΠΑΝΟΥ!!! ΠΑΝΟ αγόρι μου είναι αλήθεια???

    Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το χαχανητό κολλάει στην άμεση ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Μας έχει αφήσει άναυδους με την ταχύτητα αντίδρασης και την πολιτική ευθιξία ο «αδέκαστος» «κόκκινος» ΠΑΝΟΣ!!!

    Βρε και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το τραγικό όμως σε αυτή την ιστορία είναι, ότι, τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το έθαψαν το θέμα.

    Οι νταβατζήδες, σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic), που ελέγχουν τα ΜΜΕ έχουν στομώσει από τα έσοδα της κρατικής διαφήμισης, των κρατικών προμηθειών και των δημοσίων έργων. Και έδωσαν εντολή στους ενοίκους των τηλεπαραθύρων να μουγκαθούν και στους φιλοξενούμενους στα έντυπά τους να χαλάσουν τις γραφίδες τους.

    «Κύριοι» της ενημέρωσης (συγνώμη της παραπληροφόρησης και της κυβερνητικής προπαγάντας ήθελα να γράψω), σας πήραμε χαμπάρι ρεεεεεεέ…

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοια σκατοκάναλα και σκατοεκπομπές που έχουμε στο σύνολο τους στην ελλάδα σήμερα, καλά κάνουν οι Γερμανοί να απολύσουν είτε ως εθελουσία έξοδο είτε ως απόλυση όλους αυτούς τους ξεπλυμμένους και καβαλημένους που πληρώνονται αδρά με πολλά εκατομμύρια για να παράγουν το απόλυτο τίποτα.
    Τέτοιες σκατοεκπομπές που έχετε στα κανάλια μπορεί και ένας αμόρφωτος και αστοιχείωτος να τις παρουσιάζει με 1000 ευρώ το μήνα και όχι με 15 και 20 χιλιάδες το μήνα.
    Την ίδια στιγμή οι παρουσιαστές αυτοί φέρονται άσχημα τόσο στους άλλους δημοσιογράφους όσο και στους καλεσμένους τους ενώ για τους τηλεθεατές είναι ολοφάνερο ότι τους έχουν χεσμένους.
    Βρακιά και μουνιά στη φόρα,βιζιτούδες και άλλες πουτάνες ή καριόλες που έχουν πλανσαριστεί σε εκπομπές επειδή τις "πηδάνε" μεγαλοσχήμονα στελέχη ,εκπομπές για γιαούρτι,πρωϊνάδικα,μεσημεριανάδικα,κουτσομπολίστικες εκπομπές,Gay,τραβέλια,σούριελα και παρουσιαστές που ούτε ελληνικά δεν γνωρίζουν να ομιλούν, δεν έχουν καμμιά θέση σε κανάλια ειδικά τηλεόρασης.

    Γι αυτούς αλλά και για εκατοντάδες άλλους λόγους καλά θα κάνουν οι γερμανοί να σας γαμήσουν όλους μαζί σε ομαδικό όργιο σε όλα τα κανάλια και όχι μόνο στον ΑΛΦΑ,μήπως και δει η ελληνική τηλεόραση στο σύνολό της μια άσπρη ημέρα γιατί τα έχετε κάνει όλοι όσοι εμπλέκεστε με αυτή, σκατά σαν τα μούτρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαλακισμένη Ελληνική τηλεόραση μας οδηγεί στο ΤΙΠΟΤΑ διότι οι μαλάκες ιδιοκτήτες-καναλάρχες ενδιαφέρονται μόνο για τα μαλακισμένα λογιστήρια τους και τις άλλες κυρίως μαλακισμένες οικονομικές δουλειές τους και έτσι κάνουν πλάτες στους πολιτικούς μαλάκες της χώρας μας ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν ακόμα οι μαλάκες έλληνες που λειτουργούν ως ζωοδότες τους με το να βλέπουν τις μαλακισμένες Κιτς εκπομπές τους.
    Ευτυχώς έχουμε δορυφορικά και βέβαια το Internet και τα Blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εργαζομενοι του ΑΛΦΑ θα παρουν μια ωραια απολυση και θα πανε σπιτακι τους..

    Ετσι συμβαινει σε ΟΛΕΣ τις ιδιωτικες επιχειρησεις.

    Και θα γλυτωσουμε και μεις απο τους αυτιαδες,βερυκιο,βλαχο και λοιπα κνωδαλα.

    Θα λειψουν στις γιαγιουλες,Ε! ας κανουν δικο τους σταθμο,για να τις ..ενημερωνουν.
    Και τον .."κοσμακη" και τον κοσμακη ,που λεει και το αυτια..
    Ηθελα ναξερα τι δουλεια θα μπορεσει να κανει αυτο το τσιμπλιαρικο σκατο.
    Και εκεινη η ποντικομουρα το βερυκιο??
    Εκεινο το σοβατζη,το βλαχο??

    Ωχ!
    Θα πεσει γελιο που λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχάσατε πως ο Κοντομηνάς σας ανέβασε την εξουσία πόσα χρόνια στήριζε τον Καραμανλή δημιουργώντας την εικόνα του μεγάλου άφθαρτου ηγέτη. Ακόμα και σήμερα που βρίσκονται στα μαχαίρια τα παπαγαλάκια στύλ Βλάχου στις πρωινές εκπομπές τον λιβανίζουν συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na tous apolisoun olous.akou ekei pou oi ergates tha epivaloun to thelo tous stous ergodotes me ta lefta tous.kseftiles sindikalistes dialisate tin ellada efigan ola ta kefalaia kai i moni ependisi einai kouloxerides douleboroi ntavatzides sti xora.oust sindikalistes.axristoi tou alfa an eiste mages ftiaxte eseis epixeirisi na doume an tha lete ta idia ama ginete afentika.oust pou mathate tin ellada sto koroidiliki kai tin kobina kai tin tebelia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
    ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕ 22 ΣΥΝΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ
    ΤΟ ΤΙΤΛΟ.

    ΚΡΕΤΙΝΟΣ. ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΛΟΓΩ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ.
    3ο ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου άρεσε που εχθές ο ΛΑΖΟΣ. εκείνος ο επαναστάτης.....
    Εβγαλε μια Δημοσιογράφο του Καναλιου στην εκπομπή.

    Και μας είπε για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΘΕΕ ΜΟΥ- που προσφέρει το κανάλι στον
    Ελληνικό ΛΑΟ !!!!

    Τόση ποιότητα απο το πρωί....
    ΑΥΤΙΑΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ-ΒΛΑΧΟΣ-ΝΤΑΣΚΑΣ-ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ-ΔΕΛΤΙΟ-ΛΑΖΟΣ !

    ΘΕΕ ΜΟΥ. Αν αυτοί είναι ποιότητα
    τα ΣΚΑΤΑ τι είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..Ο Κοντομνηνάς στήριζε τον Καρανλη..!!!!!!!!

    Πόσους τόνους βλακείας έχεις σε αυτό που λέμε ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ρε χαμένε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί καταδικάστηκαν ΜΠΡΑΒΟ.
    Έτσι πρέπει για τους Κλέφτες.

    Αλλά ρε πούστηδες. Επί ΠΑΣΟΚ
    μιά Θάλασσα λεφτά φάγατε και
    κλέψατε.
    Ένας, έστω ένας καταδικάστηκε ?

    Ανίθετα όποιος έκλεβε ΕΠΑΙΡΝΕ
    και ΠΡΟΑΓΩΓΗ για περισσότερο
    κλέψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντιλαμβανομαι οτι αυριο το βλακογιοργο θα συναντησει τον κ.Πρωθυπουργο ,της Νεας Δημοκρατιας (οπως λεει και αυτο το ιδιο το βλημα)..

    Λοιπον βλακογιοργο ..ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

    Επαναλαμβανω ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

    Υποθετω θα σου δωσουν τα καταλληλα ψυχοφαρμακα..
    Αλλα stupid boy,ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

    Θα υπαρχουν ΚΑΜΕΡΕΣ..
    Μπορει αυτο και να ειναι το "κυκνειο ασμα σου"...
    Ηλιθιο βλημα...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

    ETHEROVAMON Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΔΗΘΕΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΛΕΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑΔΕΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΥΣ, ΒΛΑΧΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. επιτέλους αρχισε το ξεμπρόστιαμα στα κρατικοδίαιτα ιδιωτικά κανάλιαμε το νοικοκύρεμα και την δεοντολογία που προσπαθούν να επιβάλλουν οι Γερμανοί στον ΑΛΦΑ. Ετσι θα αποδειχθεί περίτρανα οτι το πραγματικό αφεντικό των καναλιών είναι η ηγετική ομάδα της εκάστοτε κυβέρνησης που κρατούσε στην ζωή με το κρατικό χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση