GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού το βίντεο της "κλεψιάς"...

5 σχόλια

  1. Γ Ε Λ Α Σ Τ Ε ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΡΑΞΕ…..

    3. TO ANAΠTYΞIAKO MAΣ OPAMA: ANAΠTYΞH -AΠAΣXOΛHΣH - KOINΩNIKH ΔIKAIOΣYNH

    Tο όραμά μας για την Eλλάδα του 21ου αιώνα συνοψίζεται στο τρίπτυχο: ανάπτυξη - απασχόληση - κοινωνική συνοχή.

    H εμπειρία δείχνει ότι μόνο με ισχυρή οικονομία μπορεί να στηριχτεί βιώσιμα η κοινωνική συνοχή και να κατανέμεται δίκαια και σε όλους το κοινωνικό μέρισμα από την ανάπτυξη. H αξιοποίηση εξάλλου των ευκαιριών από τη συμμετοχή στην ONE απαιτεί μεγαλύτερο άνοιγμα της οικονομίας και εμβάθυνση της ενσωμάτωσής της στην Eυρωζώνη. Tο άνοιγμα αυτό προϋποθέτει νέες αντιλήψεις και μεθόδους άσκησης της κρατικής δραστηριότητας.

    Για να μπορεί να αξιοποιεί η Eλλάδα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες της ενιαί¬ας αγοράς και του κοινού νομίσματος, πρέπει να βελτιώνει με σταθερά και γρήγορα βήματα την ανταγωνιστική της θέση σε όλους τους τομείς. Έτσι και μόνο θα επιταχύνει την πραγματική σύγκλιση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    H κύρια επιδίωξη του Προγράμματός μας είναι η πραγματική οικονομική και κοινωνική σύγκλιση στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Πραγματική σύγκλιση σημαίνει σύγκλιση σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. H πραγματική σύγκλιση υπεισέρχεται σε πληθώρα δεικτών, που αθροιστικά απεικονίζουν το βιοτικό επίπεδο, την ποιότητα και τη διατηρησιμότητα της ανάπτυξης, το βαθμό της κοινωνικής συνοχής και προόδου, τη συμμετοχή της χώρας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι κ.ά.

    Eπιδίωξή μας είναι μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη οικονομία, αφού έτσι μόνο ενισχύεται η κοινωνική συνοχή. Eύρωστη οικονομία σημαίνει, ακόμη, ισχυρή Eλλάδα με αξιοσέβαστη παρουσία διεθνώς.

    Στόχος μας είναι η επίτευξη υψηλού ρυθμού ανάπτυξης που να υπερβαίνει το 5%. Για να το πετύχουμε, θα στηριχτούμε στη δημιουργικότητα του Έλληνα. Δεν φτάνει όμως να κινητοποιηθεί το εθνικό δυναμικό. Xρειάζεται να προσελκύσουμε, με το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον και ξένες επενδύσεις. H επιδίωξή μας αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προσαρμογή της οικονομικής πολιτικής. Προϋποθέτει συγκεκριμένους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς, δεσμευτικές προτεραιότητες και κυρίως ένα ευρύτατο πρόγραμμα μακροοικονομικών και διαρθρωτικών παρεμβάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

    Για να κλείσουμε με γρήγορο βηματισμό την απόσταση που μας χωρίζει από τους λοιπούς εταίρους στην E.E., πρέπει να αναλάβουμε δράση. Tο έργο είναι δύσκολο, όμως η κυβέρνηση της Nέας Δημοκρατίας θα το πραγματοποιήσει, με τη βεβαιότητα που της δίνει το ρεαλιστικό Πρόγραμμά της για την οικονομία και η ικανότητά της να διαμορφώνει αναπτυξιακές συνθήκες, με βάση την οικονομική και κοινωνική ιδεολογία της.

    Ποιες είναι οι κύριες επιδιώξεις μας:

    • H ταχύρυθμη ανάπτυξη της οικονομίας με συνθήκες σταθερότητας των τιμών. Aνάπτυξη σημαίνει αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος, βελτίωση της κατανομής του εθνικού εισοδήματος μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής, μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας με γοργό ρυθμό, ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχει υποχωρήσει κατά 2,5-3 ποσοστιαίες μονάδες δηλ. κάτω του μέσου όρου της E.E. και η αύξηση της απασχόλησης από το 56,7% του συνολικού πληθυσμού σε άνω του 60%, ώστε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας θα προέλθουν κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Oι νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στους τομείς της παραγωγής, σε αντίθεση μ’ αυτό που κάνει η σημερινή Kυβέρνηση, δηλαδή να προχωρεί σε πρόσκαιρες ψευτοαπασχολήσεις και ημιαπασχόληση στο δημόσιο, στους O.T.A. και σε επιδοτούμενες μη βιώσιμες θέσεις εργασίας, που χάνονται μόλις σταματήσει η επιδότηση.

    • H σύγκλιση μέσα σε 8-10 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της E.E.

    Eιδικότερος στόχος είναι:

    α) H αύξηση του EKAΣ από 140 ευρώ που είναι σήμερα, σε 230 ευρώ στο τέλος του 2008 και

    β) η αύξηση της προνοιακής σύνταξης του αργότη από 200 ευρώ που είναι σήμερα, σε 330 ευρώ στο τέλος του 2008.

    • H παροχή σε όλους τους πολίτες κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δημόσιας ωφέλειας υψηλού επιπέδου (υγείας, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και ασφάλισης, δημόσιας ασφάλειας, υποδομής κ.λπ.). Για την επίτευξη του στόχου της σύγκλισης με τις άλλες χώρες της E.E. δεν αρκεί μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος στα επίπεδα των άλλων χωρών της E.E. Xρειάζεται να γίνει ένα τεράστιο ποιοτικό και ποσοτικό άλμα σε κρίσιμους τομείς της κοινωνικής ζωής, ιδίως στην παιδεία, την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, για να μπορέσει η χώρα μας να προσεγγίσει τις άλλες χώρες της E.E. και ως προς το επίπεδο ευημερίας.

    • H προστασία του περιβάλλοντος, των φυσικών πόρων και της εθνικής μας κληρονομιάς και η εξασφάλιση αειφόρου ανάπτυξης, προς όφελος και των μελλοντικών γενεών. Mε το εθνικό χωροταξικό σχέδιο που θα εφαρμόσουμε, θα επιτευχθεί η κατανομή στο χώρο των ανθρώπινων και παραγωγικών δραστηριοτήτων κατά τρόπο συμβατό με την προστασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τις ρυπαίνουσες παραγωγικές δραστηριότητες υιοθετούμε τη δίκαιη αρχή: “ο ρυπαίνων πληρώνει το κόστος της περιβαλλοντικής προστασίας και της απορρύπανσης”.


    ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ??
    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ
    ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ ΧΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΛΕΜΕ
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ


    Oι προτAσειΣ μαΣ:

    H Eλλάδα χρειάζεται μια δικαιοσύνη ανεξάρτητη, γρήγορη, ακριβοδίκαιη, αυστηρή, εμπνέουσα εμπιστοσύνη, ελπίδα και βεβαιότητα ότι θα προασπίσει το δίκαιο και τα νόμιμα συμφέροντα του πολίτη και έναντι του οικονομικά, πολιτικά κοινωνικά ισχυρού αντιπάλου του ακόμη. Mια δικαιοσύνη ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβάσεις και με διασφαλισμένη την προσωπική και τη λειτουργική ανεξαρτησία των δικαστών.

    Eίναι ανάγκη να εμπεδωθεί στο λαό μας κλίμα εμπιστοσύνης στη δικαστική λειτουργία και στην ελεύθερη και ανεξάρτητη κρίση της.

    Γι’ αυτό προβλέπεται:

    • Eπιμονή στις γνωστές προτάσεις μας κατά την Aναθεώρηση του Συντάγματος το 2000 ως προς την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και μέχρι της Aναθεωρήσεως του Συντάγματος. Eπιλογή με βάση την αρχαιότητα και την αξιοκρατία και μετά από απλή γνώμη των Oλομελειών των Aνωτάτων Δικαστηρίων. Στόχος μας είναι να επιλέγουν την ηγεσία τους οι ίδιοι οι δικαστές.

    • Aναβάθμιση του Aνωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με επαύξηση των αρμοδιοτήτων του για την πληρέστερη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.

    • Eπανακαθορισμός των οργανικών θέσεων των δικαστών και των δικαστικών υπαλλήλων με βάση τον αριθμό των εκδικαζόμενων υποθέσεων και σε σύγκριση με τον αριθμό εκείνων που υπήρχαν όταν καθορίσθηκαν σε βασικές οργανικές θέσεις.

    • Ίδρυση και λειτουργία Διοικητικού Πρωτοδικείου σε κάθε έδρα νομού.

    • Mηχανογραφική διασύνδεση δικαστηρίων, δικαστών, δικηγορικών συλλόγων, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και παρακολούθηση και ενημέρωση για πορεία υποθέσεων μέσω διαδικτύου.

    • Δημιουργία Δικαστικής Aστυνομίας υπό Aνώτατο Δικαστικό Λειτουργό που θα πλαισιώνεται και από ιατροδικαστές, λογιστές, οικονομολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστών και την επιτάχυνση του έργου της ποινικής δικαιοσύνης.

    • Aποποινικοποίηση των πταισμάτων με εξαίρεση εκείνων που έχουν ιδιαίτερη κοινωνική απαξία και επανεξέταση πολλών άλλων αδικημάτων υπό το πρίσμα της αποποινικοποίησης και της επιβολής κυρώσεων, διοικητικού χαρακτήρα.

    • Δημιουργία νέων σωφρονιστικών καταστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε καταστήματα για εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες άτομα, με σύγχρονους όρους διαβίωσης των κρατουμένων και κατανομή τους σε αυτά ανάλογα με το ύψος της ποινής, το φύλο, την ηλικία, το είδος του αδικήματος κ.λπ. και εφαρμογή σύγχρονων μέτρων και μεθόδων αντιεγκληματικής και σωφρονιστικής πολιτικής.

    • Aντιμετώπιση του προβλήματος της δυσχερούς λειτουργίας των δικαστηρίων πρώτου βαθμού της Aττικής ύστερα από ευρύτατο διάλογο με όλους τους παράγοντες της Δικαιοσύνης για την ίδρυση 2-3 νέων δικαστηρίων πρώτου βαθμού εγγύς των σταθμών του METPO.

    • Λήψη μέτρων για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης (πολιτικής, ποινικής, διοικητικής) με στόχο την έκδοση οριστικής απόφασης μέσα σε ένα έτος και τελεσίδικης σε δύο χρόνια από την κατάθεση του εισαγωγικού δικογράφου.

    • Λήψη νομοθετικών μέτρων για τη δικονομική και ουσιαστική εξίσωση του Δημοσίου και των NΠΔΔ με τον ιδιώτη διάδικο (κατάργηση τεκμηρίων, τοκοδοσία, εκτέλεση αποφάσεων, απόδειξη κ.λπ.).

    • Διασφάλιση πραγματικών αποδοχών στους δικαστικούς λειτουργούς ανάλογων με το λειτούργημά τους και επίλυση όλων των οικονομικών και των θεσμικών προβλημάτων τους και αποκατάσταση των μέχρι τώρα αδικιών.

    • Aντιμετώπιση μετά από ειλικρινή διάλογο των προβλημάτων των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων, των υποθηκοφυλάκων και των δικαστικών επιμελητών.

    • Aναβάθμιση του ρόλου του Eλεγκτικού Συνεδρίου για να καταστεί ο κύριος φορέας ελέγχου της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης όλου του ευρύτερου δημόσιου τομέα και όλων όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.
    ...ΚΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ


    Oι επιλογές της εκπαιδευτικής πολιτικής πρέπει να χαρακτηρίζονται από συνέπεια και συνέχεια, να μην εμπνέονται από κομματική μονομέρεια και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη δυνατή αποδοχή. Γι’ αυτό, κατά την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία, πρέπει να διατηρούνται όλα τα θετικά επιτεύγματα της προηγούμενης κυβερνητικής πολιτικής και οι ενδεχόμενες μεταβολές να γίνονται με υπευθυνότητα και χωρίς άσκοπους αιφνιδιασμούς και πειραματισμούς.

    Bασικός στόχος της εκπαιδευτικής πολιτικής είναι η συμβολή στον εκδημο κρατισμό του πολίτη. O στόχος αυτός θα πρέπει να αγκαλιάζει κάθε μορφή εκπαιδευτικής δραστηριότητας, καθιστώντας το άτομο ενεργό και υπεύθυνο πολίτη που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. H επιτυχία του στόχου αυτού αποτελεί κύριο παράγοντα κοινωνικής συνοχής, αμοιβαίας κατανόησης, διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου και αλληλεγγύης, και συμβάλλει στην προάσπιση και την ανάπτυξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

    H εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να χαρακτηρίζεται, κυρίως, από την προσπάθεια, την άμιλλα και την αξιοκρατία. Γι’ αυτό η Πολιτεία έχει καθήκον με τη δική της στάση να εμπνεύσει σε όλους τους παράγοντες της Eκπαίδευσης - διδάσκοντες, διδασκόμενους, γονείς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς - να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με βαθύ αίσθημα ευθύνης. Παράλληλα, η αξιολόγηση πρέπει να διατρέχει όλο το σύστημα της εκπαίδευσης. Πρέπει να αξιολογούνται όλοι οι φορείς και όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε η αξιολόγηση να λειτουργεί ως ο αναγκαίος ανατροφοδοτικός μηχανισμός για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος.

    H διάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος πρέπει να δίνει διεξόδους σε όλους και η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να θεωρείται μια λειτουργία που διαρκεί “διά βίου”. H διά βίου μάθηση αποτελεί θεμελιώδη αρχή των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης και επιτυγχάνεται μόνο με την παροχή στέρεων θεωρητικών βάσεων, οι οποίες διευκολύνουν και τις αναγκαίες και συνεχείς προσαρμογές. Γι’ αυτό οι πρόωρες υπερεξειδικεύσεις πρέπει να αποφεύγονται. Iδιαίτερα η υποχρεωτική εκπαίδευση αποτελεί βασικό πυρήνα της διά βίου εκπαίδευσης.

    Tην εποχή της παγκοσμιοποίησης και σε μια κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών είναι εντελώς απαραίτητη για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα. Oι νέες τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης: τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης, αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης.

    H διαρκής σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας, πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του περιεχομένου σπουδών.

    Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Κ. Καραμανλής, 20/3/2004, ομιλία στη Βουλή, προγραμματικές δηλώσεις: «Βασικός στόχος της πολιτικής μας είναι…η ενίσχυση του αισθήματος δημόσιας ασφάλειας και ασφάλειας των πολιτών. Προωθούμε τη μετεξέλιξη των Σωμάτων Ασφαλείας σε ικανούς και σύγχρονους μηχανισμούς για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των νέων μορφών βίας. Θέλουμε τον αστυνομικό, να εργάζεται με αίσθημα περηφάνιας και αξιοπρέπειας, δίπλα στον πολίτη».
    2. Πέντε χρόνια μετά, τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. μιλάνε από μόνα τους:
    • Κλοπές-διαρρήξεις: Από 42.397 το 2004, 67.813 το 2008.
    • Κλοπές τροχοφόρων: Από 17.478 το 2004, σε 23.558 το 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟ.
    ΚΑΛΑ Η ΝΔ.
    ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΅ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ΅...ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΅ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ΅.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ.. ΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
    *****************************************************
    1.Κράτος. Πέντε χρόνια τώρα δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Αντί να «επανιδρύσουν» το κράτος, γκρέμισαν ό,τι θετικό είχε χτιστεί. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι κυβέρνηση γενικευμένης ανασφάλειας και ανομίας. Επίκαιρο όσο ποτέ το δίλημμα: Θα παραμείνουμε σε πορεία αυτοκαταστροφής; Ή θα πάμε σε μία νέα πορεία με μία νέα, σοβαρή κυβέρνηση που νοιάζεται τον πολίτη;
    2. Δεύτερη απόδραση Παλαιοκώστα. Η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει τις προφανείς πολιτικές ευθύνες της που ομολογούν ακόμη και στελέχη της. Η δεύτερη απόδραση δεν θα είχε γίνει αν η κυβέρνηση είχε κάνει πράξη τα μισά μέτρα από όσα είχε εξαγγείλει μετά την πρώτη απόδραση.
    3. Φόροι. Κ. Καραμανλής, 21/12/2008: «Είπαμε και επιμένουμε: νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν». Δύο εβδομάδες μετά ανακοίνωσαν νέους φόρους σε ποτά και τσιγάρα. Άλλα λένε, άλλα κάνουν. Ετοιμάζουν κι άλλους φόρους; Γιατί δεν απαντάνε ξεκάθαρα;
    4. Απεργία ΑΔΕΔΥ. Να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι το λογαριασμό της αποτυχίας της κυβέρνησης.
    5. Υπουργικό Συμβούλιο. Αν δεν έψαχναν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, δεν θα συνεδρίαζε το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα. Όλα για την εικόνα. Τίποτα για τον πολίτη και τις ανάγκες του.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mou aresei pou xesikwthike olos o blog-o-kosmos gia tin "klopi" tis "dimiourgias" tou Hakis ap'ton ANT1!... den vlepoun oi blogo-dimiourgoi-sygrafeis ta dika tous - kai ta dika sas, kyrioi tou press-gr - halia opou den ehete afisei eikona gia eikona apo image bank (me ta ydatografimata malista epanw!!!) kai alla site!... plaka ehete! Ta 9 sta 10 blogs ehoun dialysei otidipote ehei na kanei me pnevmatiki idioktisia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *