GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καινούριο blog...

2 σχόλια


  1. Εάν θέλουμε να βελτιωθεί η οικονομία της χώρας , να μειωθεί στο ελάχιστο η εγκληματικότητα , να αυξηθούν οι μισθοί, να εξαφανισθεί η ανεργία , στα σχολεία ένας δάσκαλος να αντιστοιχεί σε πέντε μαθητές , και στα νοσοκομεία να σταματήσουν η τεράστιες ουρές στα εξωτερικά ιατρεία , η λύση είναι μια , νομιμοποιούμε ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες αύριο το πρωί ,
    Η πίτα είναι ΔΕΝ μικρή για να χορτάσουν όλοι , αυτοί που μας κουβαλησαν οι άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι που γλύφουμε όλα τα χρόνια κλπ άρα ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ εμείς υπήρξαμε κατακτητές στις χώρες τους και τους εκμεταλλευτήκαμε μέσα από την πολιτική υποστήριξης της αποικιοκρατίας.
    Ας κάνουμε μια αρχή , σαμποτάρουμε όποια επιχείρηση ΔΕΝ έχει εργαζόμενο αλλοδαπό , μια που το κράτος δεν κάνει τίποτα ,ας τους αναγκάσουμε εμείς να νομιμοποιηθούν. 800.000 Μετανάστες δουλεύουν, άρα έχουν πιάσει θέσεις που είχαν αφήσει οι έλληνες
    50.000.000,00 ευρώ ημερησίως οι μετανάστες στέλνουν στις πατρίδες τους δηλαδή 12.000.000.000,00 ετησίως
    εάν όμως τους αφήσουμε να κάνουν εδώ οικογένειες νόμιμες και τα παιδιά τους γίνουν ελληνόπουλα δεν θα πιάσουμε πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μπράβο στον Καστανίδη.Να που υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ ειληκρινείς άνθρωποι.΄Οποιοι ειδαν απόψε το κεντρικό δελτίο του MEGA θα καταλάβουν τι λέω.Γιά όσους δεν είδαν είπε ο Καστανίδης.
    1.Χωρίς να ενημερώσει καμία αρχή ο Παπανδρέου αποφάσισε να κατέβει στον Πειραιά.
    2.Τα δακτυγόνα είχαν πέσει τουλάχιστον 10 λεπτά πριν ο Παπ. αποβιβασθεί σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σημείο που μπήκε στο χώρο του λιμανιού που ήσαν οι αγρότες.
    3.Πιθανολόγησε και εικασε λάποα γεγονότα.

    Ειπε κι άλλα που έβαζαν τα πράγματα σε ορθή βάση.
    ΜΠΡΑΒΟ κ. Καστανίδη.
    Κι όλα αυτά στο MEGA οπου προς τιμή και των τηλεπαροσιαστών ειπώθηκε η αλήθεια.
    ΄Αλωστε δικαιώθηκε και ο Μαρκογιαννάκης σε όσα είχε πει για τα γεγονότα αυτά καθ' αυτά .

    Και τώρα κάποιες δικές μου παρατηρήσεις:
    1.Πως είναι δυνατον ο Παπανδρέου και ο Μίχας να είναι σκασμένοι στα δάκρυα και ΟΛΟΙ όσοι είναι στο χώρο να μην έχουν πρόβλημα;Ανοσοποιήθηκαν;
    2.Τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες;Γιατί είδα γύρω από τα μάτια τους κάτι να γυαλίζει.
    3..Αφού κατέβηκε ο Παπ. 100 περίπου μέτρα για να φθάσει στο χώρο που πήγαινε με τις χαιρετούρες και τα λοιπά κόλπα θα έκανε οποσδήποτε πανω από 10 λεπτά το χρόνο δηλ. που όλοι λένε οτι έπεσαν τα δακρυγόνα.

    4.Δεν το πολυθέλω αλλά θα το πω ύστερα από όλο αυτό το σκηνικό.ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ στις παλιές Ελληνικές ταινίες.
    5.Πρόλαβα και είδα και σε κάποιο άλλο κανάλι τον νομάρχη Μίχα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά μάλον οι παρουσιαστές εκεί είχαν ενημερωθεί για τα ειποθέντα από τον Καστανίδη που έδειξαν να τον πολυλυπούνται το νομάρχη από τη μια μεριά αλλά και να φροντίζουν να μην κάνουν καμμιά πατάτα οι ίδιοι από την άλλη.Αφου και ο τρισμέγιστος στρατηλάτης Βερύκιος έκανε ψιλοτουμπεκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση