GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετσι καθαρίζουν οι σωστοί άνδρες...

8 σχόλια

  1. Με ολα τα γραφικα ,τραγικα,κωμικα και αλλες ειδικοτητες που ειδαμε τις τελευταιες μερες ,εκεινο που μου προξενησε τρομερη εντυπωση ειναι ...οι "κλαψες" των (καθε λογης) δημοσιοκαφρων,για "τα δικαια αιτηματα των αγροτων",και που η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) "δεν σκυβει πανω στα προβληματα τους" και αλλα τετοια σπαραξικαρδια!!

    Ελεος ρε σκατοπουστες!!

    Και καλα
    "αλητες ,ρουφιανοι,
    δημοσιογραφοι" ειναι διαχρονικο συνθημα και παντα επικαιρο..

    Αλλα εδω εκανα την σκεψη ρε παλιοκουφαλες,οτι ειστε χειροτεροι και απο τους γυφτους ..
    Οι γυφτοι τουλαχιστον δειχνουν και εκφραζουν καποια ευγνωμοσυνη για τα "πανηγυρια"...
    Σου λενε ευτυχως, να ζησουν χιλια χρονια τα πανηγυρια ,γιατι εκει εμεις κονομαμε φιλε μου ,εκει πουλαμε φουσκες ,σφυρικτρες και μαντολατα και κονομαμε..
    Την αληθεια λενε..

    Εσεις ρε χαμουρτζηδες δημοσιοκαφροι γιατι δεν λετε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους αγροτες που κλεινουν τους δρομους "για τα δικαια αιτηματα τους"?

    10-15 μερες τωρα εχετε την καλυτερη σας!!!
    Τη καλυτερη πραμματεια που ειχατε ποτε !! (εστω εδω και ενα χρονο!)..

    Ουστ παλιολεχριτες αχαριστοι ,καθικια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΟΥΡΑ,

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η Μ/ΚΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ !

    νά ---> \|||/ + \|||/ μ/κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι σιγουρος οτι το βλακογιοργο ,κατατρεχεται απο το "συνδρομο της αυταρχικης μαμμυ".
    ("margaret Chad" ,και οχι μαργαριτας παπανδρεου οπως καπηλα εξακολουθει να την ονομαζουν τα πασοκοσκυλα,παπανδρεου ειναι ΜΟΝΟΝ η Μιμη)

    Δεν εξηγειται αλλιως η φαντασιωση του να θελει να γινει "προτιπουργο"
    ,Governor"!!

    Η αληθεια βεβαια ειναι οτι χρωσταει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη μαμμυ.
    Χαρις σε αυτη διοριστηκε βουλευτης (με λιστα ) απο τον ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου,που δεν ηθελε ουτε να το βλεπει "πεοπαικτη" το ανεβαζε πεοπαικτη το κατεβαζε).

    Κατοπιν απαιτησης της κ.Τσαντ διοριστηκε υπουργος Παιδειας,αλλιως δεν σου "δινω διαζυγιο" του κανει.

    Υποθετω το απειλησε οτι αν δεν γινεις "prime minister" του λεει (δεν ξερει Ελλινικος ) δεν θα σου δωσω ουτε ενα ευρω απο την .."αποζημιωση" των 5 δισεκατομμυριων δραχμων που τσεπωσε απο τον ελληνοπολωνο για το διαζυγιο..

    Το μαλωσε που επεσε απο το ποδηλατο ,και εκτοτε ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΑΜΕ πανω σε ποδηλατο..

    Ειναι τυρρανικη ,ως φαινεται .
    Η ιδια με αυτη στο βιβλιο "master of the game" κυριαρχος του παιγνιδιου..

    Και το δυστυχισμενο βλακογιοργο βρισκεται σε αδιεξοδο..

    Κατα βαση το λυπαμαι.
    Θα μπορουσε να "απεξαρτοποιηθει" απο την μαμμυ ..στο κατω κατω "συνταξη" θα παρει και πολυ μεγαλη μαλιστα (και βουλευτου και υπουργου)..
    Αλλα μαλλον δεν μπορει.

    Αστο να γαυγιζει,και να το κοροιδευουν,αφου τετοιος "πεοπαικτης" ειναι .

    μιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -4% ειμαι η νουδουλα και μολις τελειωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ανώνυμε "ψυχολόγε", που γράφεις χαρακτηρισμούς τύπου "βλακο...", σκ@#...ς κλπ. κλπ, το μισό γαλάζιο υπουργικό συμβούλιο είναι χαζοχαρούμενο, δεν έχουν εργαστεί ποτέ, από αφισοκολλητές με την ΔΑΠ ΝΔΦΚ κατευθείαν βουλευτές, ευρωβουλευτές με έμφαση σε επερωτήσεις κατά της χώρας τους, όσο ήταν αντιπολίτευση, κλπ κλπ.

    Κάποιους, που κατά λάθος ήταν πετυχημένοι επαγγελματίες - επιχειρηματίες και straight και γνωρίζουν τι θα πει παραγωγή, εμπόριο, εργοστάσιο, τους φάγανε οι χαρωποί με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης, από ανασχηματισμό σε ανασχηματισμό.
    Socrates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
    Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
    Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
    Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
    Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ηλίθιοι εμείς μπορεί να έχουμε κατά τα λεγόμενά σας βλάκα αρχηγό αλλά εσείς της Ν.Δ έχετε πούστηδες αρχηγούς και υπουργούς άντε να χαθήτε ηλίθιοι μας κάνετε και κατεβαίνουνε στα επίπεδά σας ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση