GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο αγροτικό ζήτημα...

Είναι πράγματι κρίμα που η ελληνική πολιτεία ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ, χωρις να επιδει...

Είναι πράγματι κρίμα που η ελληνική πολιτεία ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ, χωρις να επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία σε περιπτώσεις απροκάλυπτης απειλής της ζωής και της περιουσίας ελλήνων πολιτών.
Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι βρισκόμαστε μπρόστά στο "ΝΕΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ" (για όσους δεν μελετούν Ιστορία τους υπενθυμίζω τις προσπάθειες επιλύσεως του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ από τον Ελευθέριο Βενιζέλο), το οποίο είναι...
διαχρονικό και βαθύ. Οι Κρήτες αγρότες μας δείχνουν το δρόμο του τρόπου αναδείξεως των δίκαιων αγροτικών αιτημάτων, με την άνοδό τους στην Πρωτεύουσα.
Το ζήτημα δεν είναι το παζάρεμα του ύψους της παροχής ενισχύσεων/αποζημιώσεων αλλά η εξεύρεση λύσεων σε θεσμικά και διαρθρωτικά ζητήματα της ελληνικής γεωργίας, με τέτοια ένταση ώστε να ακουσθούν μέχρι τις Βρυξέλλες.
Θα ήθελα να ακούσω να απορρίπτουν κάθε χρηματικό ποσό/ελεημοσύνη που τους προσφέρει το ελληνικό κράτος και να ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ (όχι με ευλόγια και παραπομπές στο "αύριο"), ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ:
1.Να συγκληθεί άμεσα το Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή ανοιχτή συνεδρίαση, ενημερώνοντας σε τακτά διαστήματα τους αγρότες, για τα αποτελέσματά του
2.Να ενημερωθούν για την τύχη των κοινοτικών επιδοτήσεων μετά το 2013
3.Να ενημερωθούν για το σχεδιασμό και τις κατευθύνσεις που έχει το Κράτος για την ελληνική γεωργία και το μέλλον της.
4.Να καταργηθεί Ο Φ.Π.Α. για την αγορά όλων των γεωργικών , μηχανημάτων, εργαλείων και εφοδίων
5.Να λάβουν ειλικρινείς απαντήσεις:
α)Δύναται, προτίθεται και με ποιό τρόπο το Κράτος να συνδράμει στη μείωση του κόστους παραγωγής (σπόροι-λιπάσματα-φυτοφάρμακα);
β)Έχει αποφασισθεί ποιά είναι τα εθνικά μας προϊόντα και τι μέτρα λαμβάνει για τη στήριξή τους;
γ)Υπάρχει σχεδιασμός και αποφασισμένη κατεύθυνση για τις συμβατές με το ελληνικό περιβάλλον μελλοντικές καλλιέργειες που πρέπει να αναπτυχθούν στην ελληνική ύπαιθρο (ας αφήσουν τις θεωρίες περί βιοκαυσίμων δίοτι έτσι είναι εξασφαλισμένη η οριστική ανατροπή του οικοσυστήματος της Ελλάδας); Τι στάση έχουν για τη στροφή στην καλλιέργεια ντόπιων παραδοσιακών καλλιεργειών;
δ)Με ποιές μεθόδους (όχι επιδοτήσεις) έχει αποφασίσει η Ελληνική Πολιτεία να επιτευχθεί η βελτίωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των ελληνικών γεωργικών προϊόντων;
ε)Πότε θα ενεργοποιηθεί το Δ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης; Θα το απαλλάξουν από τη γραφειοκρατία που δυσχεραίνει την παροχή των κονδυλίων προς τους αγρότες, που τους καθιστά δέσμιους των διαφόρων μελετητικών γραφείων; Θα υπάρχει αμείλικτος έλεγχος ώστε να εξασφαλισθεί ότι οι πόροι αυτοί θα διοχετευθούν σε πραγματικά αγροτικές δραστηριότητες και επενδύσεις;
στ)πως έχουν σχεδιάσει να αντιμετωπίσουν το υπαρκτό πρόβλημα του μικρού αγροτικού κλήρου;
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ, παρά τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις
Αν καταφέρουν οι Κρήτες να στρέψουν το αγώνα τους και να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας (Μ.Μ.Ε.) προς αυτή την κατεύθυνση, που αφορά όλη την ύπαιθρο από τον Έβρο ως την Κρήτη, θα έχουν επιτύχει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση διάσωσης της ελληνικής αγροτίας και υπάιθρου. Και θα αξίζει να προστρέξουμε στο Λιμάνι, όχι μόνο αγρότες από τα κοντινά μέρη πέριξ της Αττικής, αλλά και εμείς οι κάτοικοι της πόλης. Ας υποστούμε λίγη ταλαιπωρία.
ΑΞΙΖΕΙ, ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ως κοινωνία
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ θα επιστρέψουν στην Κρήτη έχοντας εισπράξει, ως επαίτες, μερικά ψίχουλα και πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα είναι πάλι στους δρόμους σε ζημία όλων μας.
Υ.Γ.Ας θυμηθούμε την αρχαιοελληνική ρήση: "Γεωργία η μητέρα όλων των τεχνών"
Κ.Χ.Μ.

7 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ -- ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΦΤΥΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ.....ΜΗ ΜΑΤΙΑΣΤΗΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 19-12-2008

    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

    Χτες στο Ρέθυμνο, ο άλλοτε σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης, καταδικάσθηκε σε δεύτερο βαθμό μάλιστα, σε 5 μήνες για υπόθαλψη εγκληματία και πρόκληση τέλεσης ψευδορκίας κατά συρροή.
    Ο καταδικαστείς Ιωάννης Κεφαλογιάννης, για πολλά χρόνια βουλευτής Ρεθύμνου και μπαμπάς της βουλευτού Ρεθύμνου Όλγας Κεφαλογιάννη, πλέον μπορεί να «καμαρώνει» και σαν προστάτης εμπόρων ναρκωτικών.
    Με απλά λόγια ο εν λόγο «κύριος» είναι ηθικός αυτουργός, αλλά και προστάτης όσων δολοφονούν τα παιδιά μας/σου.

    Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, εκτός από το ΣΚΑΪ και το ΕΧΤΡΑ, την έθαψαν την είδηση………… ΓΙΑΤΙ «κύριοι»???........... επειδή είναι πολλά τα λεφτά τόσο από το χασισεμπόριο, όσο και από τις κρατικές διαφημίσεις και σας στόμωσαν???

    Όσο για τον «καταλληλότερο» sik, όπως και στις άλλες περιπτώσεις που απασχολούν τη χώρα, μετά από δυο τρεις μήνες, (αν ακόμη παριστάνει των πρωθυπουργό), θα μας απευθύνει το εξής διάγγελμα:

    Έλληνες, Ελληνίδες για τον προστάτη των δολοφόνων των παιδιών σας, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί είχα ελλιπή ενημέρωση από το σύμβουλό μου, αφού όπως αποδείχθηκε και με τη βούλα του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου ήταν μπλεγμένος μέχρι τα μπούνια.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται τον περισσότερο χρόνο μου τον σπαταλώ στο αγαπημένο μου Play station.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται δεν είμαι και ο εξυπνότερος των Ελλήνων.

    Επίσης θέλω να σας εκμυστηρευτώ και μια υπόνοια που έχω για τον προστάτη των ναρκωεμπόρων Μάλλον με τάιζε και μένα με χασισόχορτο ο καταδικασθείς σύμβουλός μου και μες στη μαστούρα μου τα έχω σκατώσει παντού.

    Έλληνες, Ελληνίδες μετά την ανάληψη των ευθυνών που μου αναλογούν και την παραπάνω ανάλυση, σας ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη.


    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου διαλαλούμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία και δεν αντέχουμε άλλο την ανεργία, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανέχεια, φτώχεια, δυστυχία.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, δεν ανεχόμαστε άλλο το σύστημα εξουσίας που εφαρμόζεις το οποίο παράγει, κουμπάρους, κομπιναδόρους, χρυσά (καλό)παιδα, κρατική βία και καταστολή που σκοτώνει τα παιδιά μας/σου, «άνθηση» του παρακράτους, πρωθυπουργικούς συμβούλους που προστατεύουν εμπόρους ναρκωτικών.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου βροντοφωνάζουμε ότι απέτυχες παταγωδώς και είσαι ανίκανος και επικίνδυνος για τη χώρα.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, απαιτούμε εδώ και τώρα κάνε εκλογές, για να δώσει τη λύση ο λαός.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!

    Ο δΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟς ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟς!!!
    ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ..

    οΙ ΝΕΟΦΕΡΤΟΙ ΣΤΟΥς ΑΓΩΝΕς ΚΛΑΨΑΝΕ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΤAΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η νδ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ πΑΣΟΚ...ΠΡΩΤΟΚΛΑSΑΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΗΙΑς....

    οΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!
    αΛΗΘΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ???ΕΛΕΙΠΕ ΚAΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙA??
    nELLY PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο γυιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
    Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
    Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
    Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
    Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Βρυώνης.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση