GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριτοκοσμική πρωτεύουσα η Αθήνα...

, Πριν μερικές μέρες είχαμε τον τραγικό θάνατο ενός 6χρονου παιδιού και της γιαγιάς του επειδή όταν περπατούσαν σε πεζοδρόμιο αναγκάστηκαν ν...

,
Πριν μερικές μέρες είχαμε τον τραγικό θάνατο ενός 6χρονου παιδιού και της γιαγιάς του επειδή όταν περπατούσαν σε πεζοδρόμιο αναγκάστηκαν να βγουν στο δρόμο εξαιτίας παράνομα παρκαρισμένου αυτοκινήτου.
Σήμερα ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας βλέπουμε τα περισσότερα πεζοδρόμια, τις ράμπες και τις διαβάσεις των πεζών να έχουν μετατραπεί σε...
parking κσι σε κάποιες προκλητικές περιπτώσεις σε επίσημους χώρους στάθμευσης των επιχειρήσεων.
Η φωτογραφία είναι από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο επιχειρηματίας χρησιμοποιεί καθημερινά την ράμπα των πεζών για "parking επισκεπτών".
500 μέτρα πιο πάνω είναι η ΓΑΔΑ και απέναντι είναι το ΥΠΕΧΩΔΕ... Για τον δήμαρχο Νικήτα ούτε κουβέντα να ασχοληθεί με τους ταλαίπωρους τους πεζούς. Τον απασχολεί ο Βωβός.
Animeros Therios

11 σχόλια

  1. ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΙ ΒΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαλτε αυτο το θεμα


    24 ώρες απομένουν από την κρίσιμη ψηφοφορία στο Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας (4 Φεβρουάριου 2009) για το Χωροταξικό του Τουρισμού που προωθεί την αλλεπάλληλη διάσπαρτη δόμηση τουριστικών χωριών σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά και στις ακτές με επιδότηση έως και 50% και υπέρ-πολλαπλάσια δόμηση από ότι επιτρεπόταν έως σήμερα.Η ίδια ψηφοφορία είχε αναβληθεί αιφνίδια στις 16 Δεκεμβρίου 2008 μετά τη μαζική αντίδραση φορέων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας: των 10 περιβαλλοντικών οργανώσεων* (Αρκτούρος, ΑΡΧΕΛΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Καλλιστώ, Μεσόγειος SOS, Mom, Greenpeace, WWF) και των κοινωνικών φορέων (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΕΕ, ΓΕΣΕΒΕΕ, ΤΕΕ, ΣΕΠΟΧ, ΣΑΔΑΣ, ΓΕΩΤΕΕ) αλλά και πολλών ακόμη οργανώσεων και φορέων που δεν εκπροσωπούνται στο συμβούλιο, πολιτικών κομμάτων και χιλιάδων πολιτών.Ο αγώνας είναι δριμύς, τα συμφέροντα είναι τεράστια και οι πιέσεις προκειμένου να περάσει το Χωροταξικό του Τουρισμού κλιμακώνονται.Πες ΟΧΙ στην τσιμεντοποίηση των ακτών και των νησιών.


    Υπόγραψε για την απόσυρση του Χωροταξικού εδώ>>


    Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ>>


    Κρίτων Αρσένης


    Υπεύθυνος Προγράμματος και Δικτύου «ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΙΓΑΙΟ»


    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού
    Στάλθηκε από www.apneagr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Εάν θέλουμε να βελτιωθεί η οικονομία της χώρας , να μειωθεί στο ελάχιστο η εγκληματικότητα , να αυξηθούν οι μισθοί, να εξαφανισθεί η ανεργία , στα σχολεία ένας δάσκαλος να αντιστοιχεί σε πέντε μαθητές , και στα νοσοκομεία να σταματήσουν η τεράστιες ουρές στα εξωτερικά ιατρεία , η λύση είναι μια , νομιμοποιούμε ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες αύριο το πρωί ,
    Η πίτα είναι ΔΕΝ μικρή για να χορτάσουν όλοι , αυτοί που μας κουβαλησαν οι άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι που γλύφουμε όλα τα χρόνια κλπ άρα ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ εμείς υπήρξαμε κατακτητές στις χώρες τους και τους εκμεταλλευτήκαμε μέσα από την πολιτική υποστήριξης της αποικιοκρατίας.
    Ας κάνουμε μια αρχή , σαμποτάρουμε όποια επιχείρηση ΔΕΝ έχει εργαζόμενο αλλοδαπό , μια που το κράτος δεν κάνει τίποτα ,ας τους αναγκάσουμε εμείς να νομιμοποιηθούν. 800.000 Μετανάστες δουλεύουν, άρα έχουν πιάσει θέσεις που είχαν αφήσει οι έλληνες
    50.000.000,00 ευρώ ημερησίως οι μετανάστες στέλνουν στις πατρίδες τους δηλαδή 12.000.000.000,00 ετησίως
    εάν όμως τους αφήσουμε να κάνουν εδώ οικογένειες νόμιμες και τα παιδιά τους γίνουν ελληνόπουλα δεν θα πιάσουμε πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κολαμε τα γνωστα αυτοκολητα τερμα η ανοχη .......ζωα γιναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο θα μας πείτε να σεβαστούμε τους πεζούς. Τι πράγματα είναι αυτά; Προτείνω όσοι δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητο να υποχρεώνονται σε κατ' οίκον εγκλεισμό διότι εμποδίζουν τους καπεταναίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Animeros Therios (ωραίο όνομα),

    Σας αρέσουν τα ωραία μωρή κφ΄λα αλλά έτσι και προσπαθήσει κάποιος να σας κάνει να αισθάνεστε σαν άνθρωποι ρε παλιοτύφλες, την άλλη μέρα ο ΓΑΠ κι ο ΑΛΑΒΑΝ σας βγάζουν απ' την τσέπη για πορεία και με έτοιμα πανό που λένε
    "ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"
    και ξαναφτιάχνετε την κάθε πόλη Ζιμπάμπουε" οπως σωστά λέει και ο ανώνυμος στην κορυφή.
    Σάλτα ΚΓΜΣΟΥ ΠΛΜΛΚΑ μιά χαρά είσαι,
    αφού αν ολα ήταν σωστά αμφιβάλω αν κάτι σαν την μάπα σου θα ήξεραν πως να περάσουν απέναντι.

    Ημέρωσες τώρα; Νά! τσίμπα και δυό τάλαρα \|||/ + \|||/ = 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. LATHOS titlos.

    TETARTOKOSMIKI proteuousa tetartokosmikis horas.

    Se pia hora (perilamvanomenon afrikanikon, asiatikon klp)ehete dei tous paranomous metanastes kai emborous na ehoune heiragogisei tin agora kai tin astynomia?
    Ehei katalythei i enoia tou ktatous.

    Idiazousa periptosis ana tin yfilio. Paradeigma pros apofygin.

    Oloi oi nomoi katapatounte ana pasa stigmi. Kaneis den sevete kanenan.
    Afta monon stin Ellada ginonte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κλειδάκι στο χέρι...χαραγμα ωραίο σε όλο το μήκος του οχήματος...μόνο έτσι θα καταλάβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο γυιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
    Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
    Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
    Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
    Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση