GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Ροδόπη...

700 απολύσεις σε 25 ημέρες! Πάνω από 700 απολύσεις στη Ροδόπη σε 25 μέρες, σύμφωνα με στοιχεία που πήρε από τον ΟΑΕΔ ο βουλευτής Ροδόπης Γιώ...

700 απολύσεις σε 25 ημέρες!

Πάνω από 700 απολύσεις στη Ροδόπη σε 25 μέρες, σύμφωνα με στοιχεία που πήρε από τον ΟΑΕΔ ο βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής!
Διαβάστε εδω: http://paremvasikomotini.blogspot.com/2009/01/700.html

7 σχόλια

  1. Μπράβο στον Ερντογάν......



    Tα πήρε στο κρανίο ο Ερντογάν σήμερα στο Νταβός και επιτέθηκε με δριμύ τρόπο στον Ισραηλινό πρόεδρο Πέρες. Έτσι απευθυνόμενοςς στον ενικό, του εξαπέλυσε φραστική επίθεση λέγοντάς του επί λέξη «Εσύ είσαι μεγαλύτερός μου, αλλά ο τόνος της φωνής σου είναι έντονος. Κι αυτό προέρχεται από την ψυχολογία αυτού που έχει εγκληματήσει( !)», και συνέχισε ο Τούρκος πρωθυπουργός: «Eσείς ξέρετε πολύ καλά να σκοτώνετε(!!). Ξέρω ότι σκοτώσατε μικρά παιδιά στις πλαζ, εσείς είχατε πρωθυπουργούς, που δήλωναν ότι αισθάνονται ευτυχισμένοι όταν μπαίνουν στα Παλαιστινιακά εδάφη πάνω σε τανκς». (!!!)

    Το εκπληκτικό είναι ότι αυτά που έπρεπε να του τα είχαν ψάλει του Πέρες οι Ευρωπαίοι ηγέτες από καιρό του τα είπε ο Ερντογάν σήμερα!!

    ΑΠΟ ΤΟ Online-press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o dr koutsoukos katevvazei tous agrotes stin A8ina!!

    e e e erxetai laiki exegersi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο ο δρ κουτσουκος μπορει να κινητοποιησει το λαο και να ριξει τη δεξια!!!
    Οι αλλοι κοιμουνται...νομιζουν οτι η δεξια θα πεσει μονη της...α ρε κακομοιρηδες!!!
    Δρ κουτσουκο, νεε αρη βελουχιωτη ο ανδρεας παπανδρεου ειναι περηφανος για σενα...οι αλλλοι κοιμουνται!!

    Δρ κουτσουκο...ριξε τη δεξια μετα του αγιου βαλεντινου...
    22 μαρτιου εκλογες!!

    Αργυρης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mε βάση ντιρεκτίβα ευρωπαϊκή, ο αγροτικός πληθυσμός πρέπει από το δεκατέσσερα στο τέσσερα τοις εκατό να συρρικνωθεί. Που σημαίνει τέρμα η μικροϊδιοκτησία η αγροτική και κτηνοτροφική. Μέλλον λαμπρό και ελευθερία μοναδική για τα τσιφλίκια που θα λυμαίνονται χωράφια, κτήματα, λιβάδια, πλαγιές και λαγκάδα. Και ακόμα με ντιρεκτίβα ευρωπαϊκή πρέπει ο κάθε αγρότης να καλλιεργεί συγκεκριμένο είδος και να παράγει συγκεκριμένη ποσότητα αγροτοκτηνοτροφική. Με έναν λόγο, τα ελληνικά χέρια της ελληνικής ευλογημένης γης, δεμένα και πολλές φορές κομμένα από την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Μα εγώ θέλω και μπορώ να γίνω χημικός μηχανικός. Πριτς. Οι Βρυξέλλες σε θέλουν γκαρσόνι σε νησί. Αληθινή ελευθερία είπατε; Φυσικά. Απόλυτα ελεύθερος. Στο περιθώριο, την εγκληματικότητα, την ανεργία και τη ζητιανιά. Ανθρώπινα σκουπίδια. Ελεύθερα, «νεκρά»!


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να σταματήσουμε την κρίση πρέπει να σταματήσουν οι καταλήψεις και οι απεργίες και να στρωθούμε στη δουλειά. Γιατί αρκετά καλομάθαμε στην τεμπελιά και το χαβαλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΟΧΙ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *