GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Συγγνώμη" με πολιτικό ενδιαφέρον...

για τις προμήθειες του ΟΣΕ... . από την Siemens. O "Επενδυτής" αναγνωρίζει ότι η "ύποπτη αγορά" των βαγονιών δεν έγινε ...

για τις προμήθειες του ΟΣΕ...
.
από την Siemens. O "Επενδυτής" αναγνωρίζει ότι η "ύποπτη αγορά" των βαγονιών δεν έγινε επί Βερελή αλλά επί Μαντέλη...
.
Από τον Γιάννη Παπαζήση
.
Με συγγνώμη και ένα επανορθωτικό δημοσίευμα στο σημερινό φύλλο του "Κόσμου του Επενδυτή", λήγει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην εφημερίδα και τον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Βερελή. Ο πρώην υπουργός ίχε κινηθεί δικαστικά σε βάρος της εφημερίδας όταν έγραψε ότι επί των ημερών του, στο υπουργείο Μεταφορών, αγοράστηκαν τέσσερεις άχρηστες ηλεκτράμαξες από τον ΟΣΕ.
Σήμερα η εφημερίδα αποκαθιστά τον πρώην υπουργό αλλά το θέμα έχει ευρύτερο ενδιαφέρον διότι συνδέεται με την υπόθεση της Siemens από την οποία έγινε η προμήθεια. Στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο οικονομικό ένθετο, διαβάζουμε ότι οι διαμαρτυρίες του κ. Βερελή χαρακτηρίζονται "δίκαιες" και ότι από την "σε βάθος έρευνα" του συντάκτη προέκυψε ότι η επίμαχη προμήθεια των βαγονιών του ΟΣΕ έγινε από την Siemens επί υπουργίας Τάσου Μαντέλη. Το δημοσίευμα προσθέτει επίσης ότι "ελάχιστες από τις προμήθειες" εκείνης της περιόδου έχουν αξιοποιηθεί ώστε να υπάρξει ανασυγκρότηση του ΟΣΕ, τονίζεται ρητώς ότι "ο πρώην υπουργός Χ. Βερελής είναι άσχετος με την ύποτπη προμήθεια" ενώ πλέκεται και το εγκώμιο του για το "σχέδιο αναδιάρθωσης" που είχε θέσει σε εφαρμογή για τον ΟΣΕ και το οποίο, όπως αναφέρεται από την εφημερίδα, δεν προχώρησε λόγω της υποχώρησης των κυβερνητικών ανακλαστικών κατά τη δεύτερη κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ εν όψει των ολυμπιακών Αγώνων του 2004...

12 σχόλια

  1. Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω
    31 Ιανουαρίου 2009, 15:05

    Στα «πράσα» συνελήφθησαν χθες δύο διαρρήκτες να κλέβουν από σταθμευμένο όχημα συσκευή G.P.S., από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για ομογενείς από την Πρώην Σοβιετική Ένωση.
    Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες ευθύνονται για τρεις ακόμα τουλάχιστον κλοπές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων από αυτοκίνητα, που είχαν σημειωθεί τον Ιανουάριο.
    ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2000 ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέλαβαν τον αδερφό του Ομπάμα
    31 Ιανουαρίου 2009, 14:15

    Με την κατηγορία της κατοχής μαριχουάνας, συνελήφθη ο ετεροθαλής αδερφός του νέου Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα από την Αστυνομία της Κένυας.
    Ο Τζορτζ Ομπάμα κατηγορείται για κατοχή ινδικής κάνναβης και αντίστασης κατά της αρχής, αφού δεν ήθελε να παραδοθεί. Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στο Ναιρόμπι.
    Εκπρόσωπος του ειδησεογραφικού δικτύου CNN, μίλησε με τον αδερφό του πλανητάρχη στις φυλακές όπου κρατείται. Μιλώντας «πίσω από τα κάγκελα», ο Τζορτζ αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Με πήραν από το σπίτι μου, δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν», είπε ο Ομπάμα.
    Παρά το κοινό αίμα που κυλάει στο αίμα τους, τα δύο αδέρφια δεν γνωρίζονται καλά, αν και έχουν συναντηθεί στο παρελθόν. Ο Τζορτζ Ομπάμα ήταν ένας από τους στενούς συγγενείς του προέδρου που δεν παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον.
    Ο Τζορτζ, σε αντίθεση με τον διάσημο και πλούσιο αδερφό του, ζει σε ένα χαμόσπιτο στην Κένυα.
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    χοχοχοχοχοχοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2000 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΑ.ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ.ΒΕΡΕΛΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος ένας Κύπριος μπουζουκόβιος στην βιομηχανία της ελληνικής δισκογραφικής ηλιθιότητας βγήκε από την αρχή που πήρε μέρος , στο καραστημένο X-Factor μόνο που δεν το είχε.
    Απλά θέλουν να μας πασάρουν άλλον ένα Πλούταρχο και να μας κοιμήσουν με τα μπουζουκοτράγουδα τους αλλά ξεχνούν ότι υπάρχουν και έλληνες που απεχθάνονται τα μπουζούκια και ακούν πιο "δυτικα" άσματα.

    Κρίμα γιατί αυτοί που είχαν το x-factor βυθίστηκαν όπως η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος ή ο Νικόλας .

    Βλέπετε, στην ελλάδα οι φελλοί επιπλέουν .

    Αυτός ο Λουκάς πρέπει να "πήδηξε" κάποια πολύ αγάμητη πάντως στον ant1.

    Επίσης ,η υποκρισία της κυρίας Γκαγκάκη που έκανε ότι εξεπλάγην που βγήκε πρώτος ο Λουκάς ήταν κάτι παραπάνω από παιδική επιπολαιότητα αφού όλοι γνώριζαν ότι αφού δεν θέλουν τους χοντρούς, τους κοντούς τύπου ανθρωπάκι της Michellin ,και τη φρεσκάδα της Ιωάννας ,ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η παραγωγή, ο ant1, η Sony και η ελληνική μπουζουκοβιομηχανία ήθελαν τον Λουκά που έγινε Λούκας για ένα εξευρωπαϊσμένο μπουζουκο - Κυπριακό look !

    Ελπίζω την άλλη φορά να πάνε στη Κύπρο και να κάνουν αυτή την X-Factor γελοιότητα.

    Είναι ντροπή να βάλουν τα παρατράγουδα στον τελικό για να γελάσει ο κόσμος και να έχει τηλεθέαση ο ant1.

    Είναι νοσηροί εγκέφαλοι όλοι αυτοί που σκέφτονται ότι έτσι γελάει ο κόσμος και μπορούν να εξευτελίζουν έτσι τα άτομα.

    Είναι ντροπή να έχουν όλα τα παιδιά να τραγουδούν αφού πρώτα τους "έκοψαν" για να γιορτάσουν τον Κύπριο μπουζουκονικητή Λουκά .

    Άϊ στο διάολο πια με το Λούκας , είναι ή δεν είναι Κύπριος ρε παπάρες ?

    Δεν υπάρχει ελληνικό ή κυπριακό ,Χριστιανικό ορθόδοξο όνομα Λούκας ρε βλήματα .

    Πείτε τον Λουκά να τελειώνουμε ,να τον χαίρεται και η μανούλα του και ο Νονός ή η Νονά του.


    Είναι ντροπή να έχουν τη κούκλα του Chakkie (Νατάσα Θεοδωρίδου) τίγκα στις πλαστικές και να τραγουδάει Play back μπουζουκοτράγουδα στον τελικό του X-FACTOR.

    Σκατά X-FACTOR ήταν αυτό !

    Διαγωνισμός της SONY ήταν που τον έκανε ο ant1 .

    Διαφήμιση για τον Ρουβά ήταν , τις εκπομπές του ant1,τους χορηγούς και τους τέσσερις κριτές που τσέπωσαν αρκετές χιλιάδες ευρώ .

    Έδωσαν και μια σακαράκα αυτοκίνητο (προφανώς το Jeep που είχαν πάρει πίσω από την Ελεωνόρα Μελέτη όταν την έδιωξαν από τον ant1) για να ζηλέψουμε που δεν έχουμε τέτοια μαλακία Jeep και δεν δείξουμε το πόσο μαλάκες είμαστε στους γείτονες μας !!

    Ρε ζώα , δώστε στον άνθρωπο σας καμιά γαμηστρόνα διαμέρισμα στα Νότια προάστια για να ασχολούνται και οι εκπομπίτσες σας για το ποιά σπίτωσε .

    Με ένα μεταχειρισμένο Jeep θα τη βγάλετε καθαρή ;

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ τσιγγούνιδες !

    Άντε για να τελειώνουμε και να μη νομίζετε ότι είμαστε και όλοι Μαλάκες (έτσι όπως θέλετε να είμαστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγαλο φαγοποτι γινεται τωρα απο τη δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΑΨΟΑΜΠΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΤΟΤΕΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 33 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΙΓΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ποιος από το ΠΑΣΟΚ έκανε την κομπίνα, λες και θυμόμαστε πότε έφυγε ο ένας και ανέλαβε ο άλλος. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι ότι το σύστημα ΠΑΣΟΚ οργάνωσε το θέμα για να ναοίξει κανάλι μαύρου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BLOOPERS you mother is fucked that's why your mind is fucked up.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5:04,όταν θά μού αυξηθεί στίς 20 ίντσες,
    θά λάβεις τήν απάντηση.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 15:05 ντροπή σου! Ρατσιστή μαλάκα! Προτιμώ να ζω με τους κλέφτες από την πρωην Σοβιετική ένωση παρά μ' εσενα, κάθαρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,Ο 5.04 ΕΙΜΑΙ,ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΖΙΝΑΒΩΤΟΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ?.ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο χ-φακτορ, δεν θελουν μπουζουκια αλλα αγγλοτραγουδα, ομως δεν μπορουν να το φανερωσουν κατευθειαν και αφηνουν για τα ματια κανενα ελληνικο τραγουδι.
    Η ξανθια στην επιτροπη ειναι μαλλον βουλγαρα. Ο Θεοφανους ειναι καθαροαιμο εγγλεζακι που προωθει αγγλικα συμφεροντα αγγλικης βιομηχανιας μουσικης.
    Και οι σταθμοι ειναι επισης αγγλοαμερικανικοι

    Το ελληνικο τραγουδι ειναι στενα δεμενο με το μπουζουκι. Οι σαξονες αν μπορουσαν θα το κατεστρεφαν χωρις δευτερη κουβεντα, γιατι το μπουζουκι, τους κοβει τα κερδη!

    Τους εχουμε γραμμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *