GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ΕΡΤ...

Ανω κάτω οι τεχνικές υπηρεσίες! Ποιοι έχουν δικά τους συνεργεία και τα ...νοικιάζουν στην ΕΡΤ; Αναρωτιόμαστε ποιοι ανεγκέφαλοι της ΕΡΤ τοποθ...

Ανω κάτω οι τεχνικές υπηρεσίες!
Ποιοι έχουν δικά τους συνεργεία και τα ...νοικιάζουν στην ΕΡΤ;

Αναρωτιόμαστε ποιοι ανεγκέφαλοι της ΕΡΤ τοποθέτησαν σε θέση κλειδί για τα τεχνικά άτομο που άρχισε πρωί πρωί τις απειλές προς τους τεχνικούς. Με τι κριτήρια επίσης ο συγκεκριμένος κύριος θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του καναλιού καθώς και των τεχνικών όταν υπάρχει το ερώτημα για το αν ξέρει ποιοι έχουν δικά τους συνεργεία και τα νοικιάζουν στην ΕΡΤ ;
Αναγνώστης

133 σχόλια

  1. Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα και ο ίδιος έχει δικά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τα ρίξω τώρα, να γίνει συμπούρδελο η κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμος 9.37
    ρίχτα.....όλαααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i ert tha eprepe na kleisei kai na ekkatharistei.oi argomistoi na metaferthoun stin ipiresia tou politi stin astinomia ta somata asfaleias .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξυπνα ρε υπνεεεεεε,ΚΑΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΡΤ,επιτελουs ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡ...ΤΡΩΝΕ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ EURO,ΟΙ ΒΟΛΕΜΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ την ΕΡΤ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.00

    :-)

    μετά όμως θα σού'ρθω για δανεικά, γαμώ το σπίτι τους γαμώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΤΕ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟ ΡΕ,ΤΟΣΟ ΠΤΩΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 70 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 70 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αντρεα πες αλευρι ο σπυρος σε γυρευει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΤΟΝ R/L. ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ
    ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ:
    1)ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ.
    2)ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ
    3)ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ!!!!!
    ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΓΕΙΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γαι να λεμε τα πραματα με τα επωνυμα τους, οπου Αντρεας=Λιωσης, Σπυρος=Φρεν και Χρηστακης= Αντωνοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙΟ ΣΠΥΡΟΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ (ΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ)ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΘΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. h epitheorisi ergasias anarotieme giti den exei kanei akoma ena pesimo na ksebrakosi ton xristaki pano apo ola kai meta ston antrea ton spiro kai ta alla paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντρέα προσεχε!!!!!!!! Η καινουρια ασθενεια ονομαζεται ΦΡΕΝίτιδα...
    ο "αλλος" ακομα να συνελθει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Giati o kyrios Farantopoulos einai kolos kai vraki me tin epitheorisi ergasias kai fisika me ton Antonopoulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μηπως πρεπει σε κανα εξαμηνο που ο αντικαταστατης του προισταμενου θα πληρωνεται με 1000 ευρουλακια επιδομα κ δεν θα κανει τιποτα να μπει ηλεκτρονικος κ οχι ναναι 2 οπερατερ>?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. νεος ηλεκτρονι α-α παιδια.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 2/2/2009 ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΕ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΥΠΗΡΕΤΩ.

    ΕΠΟΜΕΝΟΣ:
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ

    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ

    ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΙΧ

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΜ. R/L ΜΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ, Δ/ΝΤΗ, ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΩ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ANTONOPOULE afou den stoixeia tha ta exeis osonoupo synergath mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΣAN ANTIKATΑΣΤΑΤΗΣ?ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΧΩΣΑΝΕ ΑΝΤΡΕΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ..ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3- ENOIKIAZOMENA NET -MOULTI MIDIA EKPOMPES...KOΛΠΑΤΟΙ GOLDEN BOYS KOLITARIA)..ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΟΟΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ -ΧΩΡΙΣ OYTE ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ-ΜΕΣΑ AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ..ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ.. ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ..!! ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ 24 ΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΛΥΠΟΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΕΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ..ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ-ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ..ΜΟΝΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ..ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΛΥ..ΕΣΤΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σπύρο ξύπνα σε έχουν αδειάσει και οι τοίχοι, είσαι μόνος σου και νομίζεις ότι έχεις φίλους!!!
    Ξύπνα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σε χρειάζονται και δεν μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά.
    Δεν ήμαστε όλοι μόνιμοι, αλλά σε στηρίζουμε γιατί αγαπάς το γραφείο, τη δουλειά, κι αυτούς που νομίζεις φίλους σου.
    Δεν υπάρχει αντίδοτο στο δηλητήριό τους, εμείς θα σε στηρίζουμε όσο μπουρούμε, γιατί είσαι ο πιο δίκαιος απ' όλους το απέδειξες γι' αυτό σου σκάβουν το λάκο!!! Δεν θέλουν παιδιά σαν κι εσένα!!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ε..νοικιαζομενη Ρ..αδιοφωνια Τ..ηλεοραση,οσα δεν μπορει να πουλησει αυτη η διοικηση τα νικιαζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ..ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ..!!!ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΚΤΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ???..ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΡΟΦΙ??ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ??ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΕΙΠΑΝ !!!ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ!!!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ....ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Υ.Γ ΣΙΓΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΗ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΙ ΒΟΥΤΑΣ ΕΙΣΑΙ...ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕΣ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..!!ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥ "ΕΦΥΓΕ" ΝΩΡΙΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗ ΔΑΚΕ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!!
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΕΠΟ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ...Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΕΝΑΣ ΔΑΚΙΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. σπυρο γερα.....τα νεα παιδια μαζι σου..εισαι ο μονοσ που μιλασ και μασ βοηθας...θα μασ βρουνε απενατντι τους..εχουμε κα μεισ το τροπο μας....!τα φιδια που σου κανουν το φιλο να προσεχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΕΤΙΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΥΡΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. se prosopika i.x brethike pinakas gnostou zografou apo tous filakes tis ert gia ta dikeomata tou egazomenou douleban simbasiouxi xoris simbasi kai pigenoune oloi ta idia ektos edras kai epidi palebis gia ta dikeomata ton egazomenon ekdioxtikes apo to tmima ton montaz kai sta 60 sou egines linkgas kai thelis kai xiropiasta stoixia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ...ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΑΡΕ..ΜΗ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ...ΓΛΙΦΤΡΟΝΙ..ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ...ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΜΑΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σπυρακο ...δικιο εχει ο φιλοσ σε εχουν αδειασει ολοι..αλλα σου λενε απο μπροσ αλλα απο πισω..ακομα κι οι πιο δικοι σου..παλι εξω στην στηνουν..απ εξω να σ αφησουν,οπωσ και τοτε !!!!!θυμασαι που σου τα ελεγα μουρουζη..καταλαβεσ ποιος ποιοι ειμαστε τωρα?ειμαστε μαζι σου βαρα τους γερα δεν εχουν τα κοτσια σου... μαζι σου να ξεβρωμισουμε -μη κανεισ πισω θα τουσ φαμε ζωντανουσ αν σε πειραξουν-!!μη κοιμασαι? δε διαβαζεισ τιποτα ?θα τουσ πετυχουμε που θα παει..!!επιτελουσ να φυγει ο πολυ-ρεμουλοπουλος..ο προισταμενοσ -προεδροσ -γενικος -συμβουλος- η ψωναρα τ ονειροπαρμενο αγορι !!θα τον βρουμε στισ πορειεσ που ερχονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. γυρνα πισω κωστα να στειλουμε το γιαννακη κατεχακη να τουσ το κλεισει το μαγαζι..!!!τα εμαθεσ τα νεα?τ ανοιχτο πανεπιστημιο που παει το εκλεισε κι αυτο..παει για καθηγητησ εγινε ο προσωπικοσ οπερατερ του πρυτανη..πωσ να ριξετε την πορτα στο πολυτεχνειο με τανκσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. DEN EINAI ETSI SPIRO OI FILOI SOY EINAI MAZI SOY MI TOYS AKOYS KAPIOI POY STO PEZOYN FILOI ISVS ALLA OI ALITHINI FILOI EINAI DIPLA SOY...OI APANO DEN EINAI DIOIKISI KAI SINDIKALISTES..POY EINAI ENA AYTO KAI MONO TA LEEI OLA AN ISOYN LAMOGIO THA IXES GINEI KAI PRIN TON AKATANOMASTO POY PAEI STA TSAKIDIA..IPOMONI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΠΥΡΟ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ??ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ..ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΟΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ..ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΜΕΡΕΣ...ΕΣΤΩ ΗΙ8 ,ΑΝΤΕ ΠΡΙΝ Σ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ..ΠΟΥ ΘΑ Σ ΑΔΕΙΑΣΕΙ..ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΠΙΡΟ..keep fucking them >Fillbis the orgy and the troops

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ""ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΥΠΗΡΕΤΩ""


    dese lipon tis apofasis apo ta ektos edras kai meta tha se lipithoume gia ton "zilo" pou dixnis, kai kseroume.. oti den to kaneis gia esena gia tin foukariara tin ERT to kaneis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΠΙΡΟ..ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟΜΟΝΙΜΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΙΓΑΝΕ ΑΛΙΠΙΤΑ..ΘΑ ΤΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΕΜΑ..FILLBI ISE COOL σε περιμενω καστρο με αννα αυριο,τοπ οχι σοφτ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. OI WAR HOUSE ME SPIRO,FILLBI RIXE SINTHIMA NA TOYS PAREI TO POTAMI.OI W.H ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ οταν ο σπιροσ ακουγε το καλοκαιρι τα παραπονα και ετρεχε skistike gia olous..perimenv ton b great 1000 na toys parei kai na toys sikvsei an agixoyn spiro..mr president-POLIHRONOPOULE FUCK U ..PION THA APILIS TVRA PAPARA?TOLMA BINE NA APILISIS SIMVASIOUHO KAI KATHARISES ME W.H kai o kvstakis pisv pipa kolo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. xrhsto dakrysame...11880,xrhsto xanthopoulos..slourp slourp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. na xairete h DAKE AYTOYS POY EXEI gia mprosta..!!poso pige to ipostego xristo..?ki apo ta sidera efages?koytaliane moy esy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. -dimitris kai filoi- Σπυρο γερα..παρτους μια φορα και γ...τους καλα..παπιες ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. sta kithira pos ta perases xristaki tsampa fai ipno kai glipsimo ston dimarxo. kalo ektos edra ? apo auta pou den pas san proedros tis dake

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΟΜΙΣΑΜΕ..ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ!!!ΕΛΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥΓΛΥΦΤΟΠΟΥΛΕ..ΕΛΑ ΜΟΥΡΟΥΖΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΣΟΥΖΕΙ..ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΙΛΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ
    ΣΤΑ ΓΚΡΑΒΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΙΚΙ
    ΕΛΑ ΡΕ ΠΙΠΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ..!!!WAR HOUSE Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ..ΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΣΠΙΡΟ ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗ Ν.ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΤΟΥ CRAFT !!!XAXAXXA KALO E?ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ !!!...ouax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Farcy-b ΛΕΕΙ<<<...Red Alert..>>>> meg- WIZZ...W.h-kai o makhs ΚΑΙ Ο BLIZZARD
    Σπυρο μαζι σου..oloi!!! αν σε πειραΞουν τελιοσανε ...δεν ξεχναμε φιλε ..the BEST MONIMOS ..!!!
    Q..δεν παμε για μια βολτα στον αλητη να τον γαραγλισουμε ΤΟΝ ..γιαννακη ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..TA MEΘYSMENA ALKOΛIKA>?ουουου το καρναβαλι τησ πατρασ κοντα ειναι ..ΝΑ ΤΟΝ ντυσουμε εντεταλμενο συμβουλο ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΞΙΛΑΓΓΟΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ...,αντeΤΥΧΕΡΟΥΛΗ..καρναβαλε πατρινε..!!!Ο farcy ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ..kix mi bgaleis patrino skato..ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ..ΓΙΑ RED ALERT,<<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. vxc <<<...FUCK ALITI POLIHRONOPOULO ME TA GAZIA FARCY>>>MAZI SOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. mplis bgei to pasok xilwste ta a kai ta a-a kai neo aima dwste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. gama tous spiro..opios se s agixi tha tou gamisoume oti exi kai den exei..poustia sou pexane file..kai meis esena perimename...να δουμε ασπρι μερα fillbi μεσα >>paω n.makri..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. krima krima krima gia olous sas pou den ton afisan ligo akoma na kataklepsei to simpan olokliro mazi me to xristaki...alla pou na xevromisoume valane to lamogio me ta enikiazomena gia proistameno..ti perimeneis dexia kivernisi ..kivernisi kleftokotadvn elege o papous mou...>lusis< farcy mazepse tous na ta spasoume ola..re n.makri
    k a t o ta xera sas apo to best monimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣPIRAKI PALI EΞΩ EISAI AYTH TH EBDOMADA?...ΣΤΗΝ ΣΤΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ...ΚΑΙ Ο FARCY ΜΑΖΙ ΣΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ ....ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...Ο LEO ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΕ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο FILLBI ΛΕΕΙ CONE STO PEYKO N.MAKRI STIS 12 SIMERA ...OLOI GIA ROTA KAI KASTANA..ETOIMASTITE GIA FISTIKOMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. OI WAR.HOUSE MESA..12 NA GAMISOYME TA LAMOGIA MIA KI EXV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ?/?ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟΚ ...ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟ 25% ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η Ν.Δ..ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΙΜΙΤΗ ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ...ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. SSSSSSSSSSSSS !!!!HSIXIA TVRA LAMOGIA TOY POLIXRONOPOYLOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. O ΠΕΡΣΙΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ..Ο ΠΕΡΣΙΑΣ ΛΕΕΙ:
    SE LIGO ERXETE N.MAKRI CRAFTKATV TA XERIA APO SPIRO..OLOI MAZI NA MI PERASEI TO KAINOYRGIO FISTIKOMA...KASTANA EXΩ ,NA FEREI KI LORY TI TA KRATAS RE BOZO..IPE KI O ZEXX OTI ERXETE MOLIS..TO MOBY TON EIDE KANEIS..SPIRO AN AKOYS KAI VLEPEIS MI KOLONEIS...TROOPS OF WAR HOUSE MAZI SOY...STH THALASSA OLA TA LAMOGIA...OMORFA LAMOGIA OMORFA KAIGONTAIPERSIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. antonopoule apanta kai eponima twra gia ta kithira pou thes kai apodiksis ntabeli sto agio oros na pas na kriftis pou exeis kanei kai ta koumanta apo alo ektos edras pou eisouna kai proedros tis dake

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. αντονοπουλε ξεφτιλα της ΔΑΚΕ ..τουσ πινακεσ που τουσ πουλησεσ/???οτι βρεισ κλεβεισ...τι να πεισ ρε σε 5 εκτοσ εδρσ μαζι ησουν οτι βρεισ μπροστα σου κλεβεισ ..σπειρα εισαστε..παρεα μαγκεσ και -οπουλοι..οταν φασ τισ πρωτεσ μαπεσ να δω που θα κλαισ αληταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. λαμογια της δεξιας γιατι βαλατε το λιωση...που εχει ενοικιαζομενα και ηταν και κουλος συντονιστης ..οποτε ηταν μεσα τα γαμουσε ολα..γιατι θα τρωτε παρεα ..moulti midia kai kolpatoi??oyst re karnavalia ..valte ton rataplan kalitera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. antonopoule sto agio oros pou piges pali(tsampa fisika). Den pliroses oute ena lepto san apateonas pou eisai. Ola ta lefta sti tsepi fisika. Eixa mia aporia. ti ekanes toses meres sto agio oros me tous kalogerous. ala mou lithike h aporia me to pou eskase to skandalo me ton EFREM. katalava oti eixes paei gia mathimata (pos na kleveis tin ERT). Kai apo ti fenete se ekane GATO ME PETALA (makrixeri sunergati mou). Telika apodikniese se aristo mathiti tou EFREM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. spyro o antonopoulos plasare liwsh gia proistameno gia na elenxi kai sta forita ta panta.
    ksipnate reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    mas kanoune oti theloune sto telos tha parakalame nadoulepsoume mia kyriakh. me to makaroni tha tis vlepoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. το σαχλαμαρισατε παρα πολυ! ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλυτερα σαχλαμαρες παρα ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ..οι σαχλαμαρες δεν αγγιζουν την τσεπη του κοσμακι που πληρωνει την ΕΡΤ -ακομα και κατι μαλακες σαν και σενα-οι Αντωνοπουλοι οι πολυχρονοπουλοι οι λιωσιδες και οι μουλτι μιντια κολπατοι χρεωνουν τα νοικοκιρια που πληρωνουν ΤΙς κλεφτοσπειρες τησ ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. se LIGO tha deis poso provokatores eimaste......!!!KANEIS DEN VGIKE N APANTISEI STO "..PROTO THEMA"
    POY NA VROYN TA PANTELONIA OI LOYGRES
    alithevei oti o kolitos toy antonopoyloy eixe parei adeia maimoy(----APO PSIXIATRO0---) 2,5 xronia epi pasok gia na ta pernrei ap exo???????tvra exei thesi diefthinti!!!!PTESMA O ASTINOMIKOS STHN AMERIKANIKI PRESVEIA....
    RE THA FATE TIS APODIXEIS STA MOYTRA KAI META DEN THA SAS XEPLENEI OYTE O NILOS POTAMOS !!!!
    OSA DEN MPOREI NA ANTIMETOPISEI O
    PAPARAS TA KANEI PROVOKATSIA...
    THN MERA POY THA PIGENEIS STO KORYDALO NA SE DO TI THA LES !!!
    KAI KATI ALLO...TA ENOIKIAZOMENA EINAI EPAGELMATIES...ALVANOI ????GAMA TOYS ___ETITA___ !!!OI ALLOI POYLITHIKAN ...STO LIOSI TO DIMA KAI TOYS KOLPATOYS...MIDIA MULTI PIA NOY EINAI????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. EIMASTE OLOI ME THN ETITA ...GERA PAIDIA NA FIGEI I XOLERA..MAYRO STHN OMOSPONDIA ..MAYRO STOYS PLAKADOROYS SIMFERONTΩΝ !!!DEN XEXNω TON MAGA POY SOYLATSARIZE STHN POSPERT KAI T ALLA TA LAMOGIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. να μιν λιπσι κανεισ απο το γιαουρτομα του πολυχρονοποθλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. APOKALIPSEIS..:
    1)3 ENOIKIAZOMENA ENG TOY K.LIOSI STIN ET3 KAI ALLA 2 STHN NET S/K
    2)MULTI MIDIA=DIMAS ME ENG KAI SYNERGEIA
    3)H KORI KI O GIOS TOY ANTONOPOYLOY ERGAZONTAI STHN ERT
    H KORH PARAGVGOS STO PROEDRO THS DIMOKRATIAS!!!!!EXEI HDH DASKALEYTEI POS NA TA PERNEI ME TA EXODA PARAGOGIS
    Δ Α Κ Ε KAI ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. mayro sti ΔΑΚΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ Σινδικαλεσ που μασ εχουν αδειασει και κονομανε απο παντου..την τεταρτη ολοι με την ΕΤΙΤΑ..!Αναροτιθικατε γιατι τρεξανε ολοι ν αστιριξουν το λιοση??γιατι δεν τονν κρεμανε να τσακιστει ν α φιγει τηνν επομενη...ξυπνατε ρε αυτοι που κλενε διθεν γιατι μπικε και τιν εφερε σε ολυσ που περιμενανε κατι καλιτερο αυτοι τρεχουν και τον γλιτονουν..πρωτος ο Σωτηρσ εκτοσ εδρας με Διμα !!!!!!!!!!!!!!!!ου ρε λαμογια ξεφτιλες ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΠΟΣΠΕΡΤ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ..ΕΤΙΤΑ Α111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. farcy λεει...AVRIO SIGENTROSI STO GNOSTO SIMIO...NTOY STA MOYNIA!!!!!GIAOYRTOMA KAI STO SOTIRI ME TA 110 REPO !!!!!!!!CONE STI DIASTAYROSI TOY MEMOY!!!!A1KAI WAR HOUSE ME TO KILL2 APO TO PROJECT TOU FILLBI ..OPOSDIPOTE!!!!!!!!!!!!!))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. RE DEN to xerate ti royfianaki einai o sotirakis..o allos o malakas pos pistevei oti tha ginei proistamenos me tetia fidia dipla toy ...ton adiasane kai kimate !!!o moris pige ston persi kai eide to sotiri me to dima tatsi mitsi kotsi..!!!!!re doy kai sto sotiraki mas gamise me tis vardies o royfianos..Loudvih-t

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΟΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΛΙΩΣΗ ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ !!!ΜΠΟΖΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΚΟΥΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ..!!ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΑΡΧΗΓΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΛΙΩΣΗΣ ΠΕΙΝΑ ΦΤΩΧΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑΤΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ @@@@@ΚΡΙΜΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΤΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟ ΣΠΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΕΣΑ FARCY ..OLOI STO GIAOYRTOMA TOY POLIPOYSTI!!!THA ERTHOYME KAI MEIS..DEXTER @THE CLUB RED THRILOS 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. FILLBI pos tha to kanoyme me counter+strike?
    Eimai sto Cameo (xereis kanena blit gia call of duty?)
    To isa sto programa kai go ..tampanas
    Dimas.ti na soy po ta eleges sto koroido alla ston evgaze tzami aston na tin pii tora o malakas emeis ti allo na pathoyme?
    moy ta edixe o persis tis alities toy liosi-palia eperne merokamato gia ta athlitika tis et3 kai ton pipone kai ki-!!!!!!!!!o WAR HEAD EPEXE STO green think??akoysa ton bani na to leei alla den ida tipota sto club.pare perimeno..77
    exo ta lamogia toy liosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΥ,ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ....{ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ} ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ? ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ! ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΓΚΕΣ... ΤΩΡΑ ΖΗΤΩ Ο ΣΠΥΡΟΣ! ΤΟ ΚΑΚΟ Μ'ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Για παραδειγμα,παρτε τα σχολια που γινονται
    κατα καιρους
    στο ΠΡΕΖΑ TV,απο διαφορους αγαμητους που απειλουν τη σωματικη ακαιρεοτητα αλλων σχολιαστων...χωρις βεβαια να γνωριζονται μεταξυ τους και αυτο ειναι το πιο τρελο της ολης υποθεσης,πραγμα το οποιο σημαινει πως καποιοι εκτος του οτι εχουν μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα και την χρησημοποιουν εκτωτε και ως δονητη...εχουν μπερδεψει τα ορια της πραγματικης ζωης με την ψηφιακη και εκει ειναι που ξεφευγει ο ελεγχος!!!
    Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του
    και πανω απ'ολα...ας ενεργοποιησει
    την κριτικη του σκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΓΝΙΔΗ, Τ'ΑΚΟΥΣ? ΠΡΟΣΕΧΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. kala ta leme ton APOSTOLI PITI ton kserete einai o "proistamenos" sta R/L pou me tin anoxi tou kai ton klaparxidismotou alonizi o megalos antonopoulos kai plasarete aytos san ipefthinos tou tmimatos giati arage????

    mipos giati kabatzonete o k.pitis kai einai proistamenos kai sto ALTER sta VIDEO as to dei kapios kai as kopsi kana kolo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. """"Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», η μηνιαία αμοιβή του προέδρου της ΕΡΤ ανέρχεται στις 22.000 ευρώ το μήνα, ενώ ο κάθε γενικός διευθυντής λαμβάνει 11.000 ευρώ. Σε αυτά προστίθενται τα μπόνους και η συμμετοχή σε διαφόρων ειδών επιτροπές, με τον πρόεδρο να λαμβάνει 400 ευρώ και τους διευθυντές 200 για την κάθε επιτροπή. Οι επιτροπές συνέρχονται 4 με 5 φορές το μήνα, με τη θεματολογία να ποικίλει -έχει πραγματοποιηθεί επιτροπή ακόμα και για την αγορά ενός αναλογίου...""""



    Ayta blepoune o antonopoulos o liosis o polixronopoulos kai ta alla pedia kai sou leei malakes eimaste emeis...

    kseftiles aytous tou grafi kai mia efimerida esis rompes gineste monisas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Οι συμβασιουχοι δεν ειναι PSEFTOMAGES δικε μου--otan KATEVENE TO ARXIDI KI APILOYSE TIS SYMVASEIS ..ELA στι θεση TOYS OI ALLOI OI MONIMOI POY DEN EIXAN POTE TA ARXIDIA TOY SPIROY NA VGOYN NA KRAXOYN το ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ GIA OSA ΤΟυς EKANE ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ...ΣΤΙ ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΑ ΤΑ
    ΠΙΓΚΟΥΙΝΑΚΙΑ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΩΡΑ που επεσε ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ..ΖΗΤΩ Ο ΣΠΥRoS RE ...ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς CONE ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙς!!!στο μονο που θα σιμφωνισω μαζι σου ειναι που τουσ πιστευει..και ολοι τον χλεβαζουν τονν δινουν τον σικοφαντουν και εν τελη τον αδειασανε..στο εξεισ ομως θα δεις φιλαρακο οτι εμεισ δεν ειμαστε λογια..θα το δεισ αν τον ξανασυκοφαντισει κανεις και τον παρουμε πρεφα!!!!οπως ηδη εχουμε παρει για καποιουσ
    RE GIA KINDER EKPLIXI EISASTE OLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Στις μαυρες εποχες που ζουμε και με τα φασιστοειδη τριγυρω μας να εχουν στησει για τα καλα τους χορους τηs ρεμουλας ,της απατης και του καταχρασμου ,καθε σχολιο εδω μεσα δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια περιτρανη ομολογια της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ να τα λετε ανοιχτα..ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ απο ΠΙΝΟΚΙΟ που αλλα λετε απο μπροστα κι αλλα απο πισω!!Δεν εσαστε τιποτα αλλο απο μια ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗ και ΓΕΛΟΙΑ αντιδραση κουφιων δημοσιουποαλληλισκων που ΜΗ εχοντας τιποτε αλλο να κανουν κατηγορουν και κατηγορουν αυτα που οι ιδιοι ΣΤΗΣΑΤΕ!!!Σαν τις ΚΑΜΠΙΕΣ στη σειρα φτυνετε εκει που πριν λιγο ΓΛΥΦΑΤΕ και αντι να βγειτε εστω μια φορα εξω απο τους πολυχρωμους μπογους βλακειας ..ΑΥΤΟΥΣ που σας κουκουλωνουν χρονια, προτειματε να καρφωνετε να χλεβαζετε και να κανετε τους "δηθεν"και τους "ταχαμου" μεσα απο το δωματιακι που σας εκλεισε το συστημα,ομοιο με εκεινο του ψυχοπαθη τρελου..και επειδη δεν το αντεχετε βαφτιζετε τρελους τους αληθινους!!Εισαστε δε τοσο Μαλακες που νομιζετε οτι σας ακουνε απο κει μεσα..!!!Εισαστε ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ το ξερετε..,Εισαστε τοσο ΑΔΥΝΑΜΟΙ που η συγκρουση σας με το κατεστημενο και τα ΜΑΤ γινεται στα ζεστα σπιτακια σας τρωγοντας πατατακια..!!Η μεγαλυτερη σας επανασταση ειναι η ταβερνα στο τελος των συγκεντρωσεων των συλλογων σας ..τα καλυτερα καρναβαλια -μερες που ειναι- αφου το ψεμα η μασκα και η στρακαστρουκα συμπερασματων παει συννεφο !!!!!!Τρεμετε μηπως ενας συμβασιουχος σας παρει την αποθηκη.. το καπηλιο του ηλεκτρολογου του τεμπελη και του αχρηστου ,το στεκι του μικρο-κολπατου υπαλληλισκου !!!! Εκει που οι ΑΞΙΟΘΡΗΝΙΤΟΙ προσπαθουν να ξεχασουν τους λυπηρους εαυτους τους που μοιαζουν με κοπελιτσες που σερνονται και γλυφουν πισω απο καθε Μουσουλι-νοπουλο ΦΑΣΙΣΤΑ πυροβολιμενο εξουσιαστη για ενα εκτος εδρας και μιση ωρα Υπερωρια.ΒριζΕΤΕ οποιον μπαινει αναμεσα ΣΑς και συκοφαντοντειτε καθε μορφη δημοκρατιας που τολμα ν αθρωσει λεξη...!!!ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ κανετε τους καλους ψηφοφορους μεχρι που εμφανιζεται η παραγωγος η καλη δασκαλιτσα και σας βαζει στη σειρα ...λυπηρα και αξιοθρηνητα παπακια....!!! Σ αυτες τις κρεμαλες που μονοι σας στησατε μονοι σας βουβα θα κρεμαστειτε .Κι αν εφυγε αυτο το ψωνιο της παραλυμενης εξουσιας που λιγο ελειψε να σας κλεισει τα σπιτια ..μην κλαιτε σαν Κροκοδειλακια ..ερχονται αλλα καλυτερα να σας κρατησουν κρυμενους πισω απο την ξεφτιλα σας!!!Κι οταν ξυπνησετε εμεις θα ειμαστε καπου εδω κοντα ..μπορει κι απ εξω ,να σας βλεπουμε να διασκεδαζουμε ...να κυνηγατε αυτον τον ενα ,...που εμεινε ζωντανος απο τα νυχια της μπουρδας σας και τρεχει ακομη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΧΟ ΧΟ ΧΟ! Ο ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ!!!! ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ? ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ!!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ... ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ? ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΝΟΔΟΥΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αθήνα 5 Φεβρουαρίου 2009



    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Νο 99





    Η Ε.ΚΑ.Π. κατά τη σημερινή συνεδρίασή της υπό την Προεδρία του Προέδρου της σ. Γιώργου Ανωμερίτη και παρόντων των μελών της, Γιώτας Γαζή, Μαρίας Κυριακοπούλου, Μαρίας Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Σγουρίδη συζήτησε και αποφάσισε τα ακόλουθα:



    1. Μετά από έγκληση της ΠΑΣΚΕ, του Τομέα Μαζικών Κινημάτων και της Διατομεακής Επιτροπής και σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού της Ε.ΚΑ.Π., αναστέλλεται επί τρίμηνο η κομματική ιδιότητα των ακολούθων μελών: Αποστόλου Νίκου, Καλφαγιάννη Παναγιώτη, Γόντικα Κωνσταντίνου, Γουσακώφ Βαρβάρας, Τσιπλάκου Ελένης, Δανηλάτου Ευαγγελίας, Λέλου Ιωάννη, Μποσίνη Γεωργίας, Μπρατάκου Παρασκευής, Νταή Αμαλίας, Παπαναγιώτου Ιωάννη, Παπαναστασίου Νικόλαου, Πλαβούκου Σωτήριου, Σακαλή Ιωάννη (Θεσ/νίκη), Φιλιππάτου Ευαγγελίας (Θεσ/νίκη), Βίτκα Ηλία (Φλώρινα), Βλαχόπουλος Βασίλειος (Ιωάννινα).

    Επίσης σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού παραπέμπονται σε τακτική, πειθαρχική διαδικασία για αντικαταστατικές ενέργειες. Συγκεκριμένα οι πιο πάνω συγκρότησαν στις εκλογές του Συλλόγου ΠΣΥΠ/ΕΡΤ, ψηφοδέλτιο υπό τον τίτλο “ΠΑΣΚΕ-Σ, Αδέσμευτη Κίνηση, Παρέμβαση, Αντίσταση, Αλλαγή, Financial Crimes, Ανεξάρτητοι” και κινήθηκαν εκτός των διαδικασιών της ΠΑΣΚΕ. Ειδικότερα οι πιο πάνω ελέγχονται για τη σοβαρότατη αντικαταστατική απόφαση τους να χρησιμοποιήσουν παρανόμως (πράξη και ποινικά κολάσιμη) τον τίτλο ΠΑΣΚΕ-Σ, ενώ στις πιο πάνω εκλογές η ΠΑΣΚΕ ΠΣΥΠ/ΕΡΤ κατάρτισε και νομίμως κατέθεσε αυτόνομο ψηφοδέλτιο, το οποίο ως μέλη του ΠΑΣΟΚ βάσει του Καταστατικού και των Κανονισμών, όφειλαν να στηρίξουν.

    Η Ε.ΚΑ.Π. θα αποστείλει κλήσεις σε όλους τους πιο πάνω, οι οποίοι βάσει του άρθρου 3 του Κανονισμού της, οφείλουν να απολογηθούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους επί των αποδιδομένων σ´αυτούς κατηγοριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΔΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. GTHJUYGKIJGGRBSUJYU6R5ZSDFGBEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFJHHHHHHHHHHHHHHHHGDFBVERDGFGGHFFFFFFFFFFFFFSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHRFRRRRRRRRRRRRRWEWREGXCVCVYTYTYRTTY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ως εδω λαμογια.

    Της υπερωριας του εκτος εδρας και της κυριακης.Τοσο καιρο λεγατε οτι ειχατε στοιχεια γι'αυτον που τα δινει και για αυτους που τα παιρνουν απο τα ενοικιαζομενα οπως λεγατε καθε μερα στη μουρουζη.Αντι στοιχειων πλεον διαπραξατε ενα ηλεκτρονικο εγκλημα θιγοντας προσωπικοτητες,επαγγελματιες και οικογενειες μεσα απο το δικτυο της ερτ αφου ειστε ολοι χθεσινοι χρηστες του internet και μαλιστα σε ωρες βαρδιας.Βαλατε το Σπυρο μπροστα να ειστε καλυμμενοι.Την πατησατε μαλακισμενα γιατι σας εχουν ετοιμους και σας βουτανε οτι ωρα θελουν.Ειναι προτιμοτερο αν εχετε κατι σοβαρο να το γραψετε επωνυμα.Εγω τελος.Απο δω και περα μονοι σας.Παρτε τις ευθυνες πανω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. RE PAIDIA THS YPERORIES THS KYRIAKIS KAI TA EKTOS EDRAS DEN TA KAUORIZI OYTE O LIOSIS ...OYTE O POLIXRONOPOYLOS ....OYTE O PITIS MA OYTE KAI O ANTONOPOYLOS.....
    ??PIOS TA KAUORIZI LIPON ???????? ?MIPOS O LAVDAS KAI O PANAGOPOYLOS????????MIPOS??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

    Την σημερον 11ην Φεβρουαριου 2009
    και ημερα Τεταρτη
    εχουμε τη τιμη και τη χαρα
    να προσκαλεσουμε ολα τα Θυματα μας
    στην μοναδικη τελετη εναρξης
    των εργασιων
    του
    REALITY-SHOW
    ΤΟY ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥ @ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟΥ
    ΤΣΙΡΚΟΥΛΟY ΣΥΝΕΔΡΙΟY ΕΡΤ-ΝΤΡΑΝΟ

    Το προγραμμα εχει ως εξης

    * Εισοδος προσκεκλημενων
    -προσοχη οι θεσεις ειναι αυστηρα προσωπικες @ αριθμισμενες-
    Υπαρχουν οι Απλες θεσεις -ορθιοι στις πανω γωνιες- Για τα γνωστα παπακια η αλλιως κοροιδα που ακολουθουν τα εργα κ τις ημερες των μεγαλων συνδικαλιστων χωρις να εχουν αποψη.. και εντασσονται στους απλους ψηφοφορους που οχι μονο δεν εχουν στον ηλιο μοιρα αλλα συντηρουν και σε μεγαλο μερος την υπαρξη των μεγαλοπατερων τους ..Γι αυτους...τους ανιδειοτελεις-δουλους εκ συνειδησεως- και μονο γι αυτους στο τελος του show θα γινει κληρωση για ενα υπεροχο χρυσο κολαρο ντοπερμαν καθως και ενα πλατινενιο φιμοτρο γερμανικου λυκοσκυλου προσφορα της Ομοσπονδιας σ αυτους που εκαναν πραξη το οραμα "Σεμνα κ Ταπεινα "παρτε" με ολοι ξανα και ξανα"!!!
    Διακεκριμενες Θεσεις
    Γι ολες και ολους που με μοχθο περασαν σχεδον ολοκληρη την προηγουμενη χρονια σε καποιο γραφειο Γενικου Δντη..,απλου Δντη..,η εστω προισταμενου με στοχο το γλυψιμο τη κολακια τη ρουφιανια αλλα κυριως το προσωπικο οφελος αξιες που κρατουν ψηλα την μοναδικη εικονα της εταιρειας και βαζουν γερα τα θεμελια ανοδου και προοδου τοσο της ιδιας οσο και αυτων που το πραττουν.Γι αυτους τους συναδελφους
    που εργαζονται νυχθημερον για ενα καλυτερο αυριο γι αυτους που βαζουν το προσωπικο συμφερον πανω απο το συνολικο(!!!) ,γι αυτους που δινουν το μεγαλο αγωνα ωστε μια μερα το σαλιο η γλωσσα το
    ξεσκονισμα το γυαλισμα το κουβαλημα χαρτοφυλακιων και τα μικρο δωρακια ν αναγνωριστουν επιτελους απο την κοινωνια ως μεγαλη προσφορα για ενα καλυτερο αυριο των παιδιων ολων μας..,γι αυτους και μονο γι αυτους στο τελος της παραστασης και χωρις κληρωση θα
    μοιραστουν ανωτερες θεσεις-κλιμακια ωστε το παραδειγμα τους να γινει στοχος και οραμα για μας τους υπολοιπους που ομορφα εργαζομαστε και ομορφα καιγομαστε !!!

    ** ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
    ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ

    θΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΡΟΦΥ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004 ΤΗ ΕΥΡΟΒΙΖΙΟΝ
    ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΗΕΡΓΕΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ-
    ΤΕΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ..-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΤΑ ΤΟ ΕΥRO 2008 TΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΤΙΚΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ........

    ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΑΘΗΚΕ ΣΕΜΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ(!!!)ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
    ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ
    ΕΥΡΩ

    ***ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..!!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Κατα την εισοδο τους κλοουν θα ριχνουν φουσκες χαρτοπολεμο και κομφετι ενω θα ακουγεται το καρμινα μπουρανα
    Μετα το τελος της παραστασης μερος των εκθεματων θα μεινει ανοιχτο στο κοινο στην αιθουσα συνεδριασεων και μεγαλων αποφασεων ΤΗς ΠΟΣΠΕΡΤ ,εισοδος διπλα απο την μεγαλη αφισα που δειχνει κατι αλητες μ ενα μωρο ν αντιστεκονται εκβιαστικα στο καλο μας κρατος!!!
    ****
    ΤΕΛΟΣ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Τ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ CD ΑΠΟ ΟΜΑΔΕς ΕΡΓΑΣΙΑς(!!!!) ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΕΖΕΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΞΕ "ΘΕΛΩ ΤΡΟΛΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΟΛΟΛΟ"

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

    Υπογραφη
    ΒΟΛΤΕΡΟΣ
    το μεγαλυτερο λαμογιο ολων
    ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. fhjkjkjnnb z6ilkjnbv6uik \ cxtyj \cfrtyuklnbvcde7ilk cftoibfdr67i ftiknbyklbgfrdr569on ftr68t59piohgy6t gtfr9ogrr0p 78otp98uiolk hy78okljhgft689pio;klknb b6ojkhdejkhhgdr8ihc58jkbvdse49pojkhsw7hjdreiouhhuikjhgcfdse9upojkbhvcw3243wersfdghjkil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe xe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 0ti exete gia plaka grafte to edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. xi xi xi xi xi xi xi xi xi xi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. i ksli mas agelada trwei xorta sti liakada..........giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. giati ths aresei i hliotherapeia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ytfrvgbhjnkloytreaSzxcvbnmkluytreasxcvbnmytrsdxvbnmkkiesedxkl;o65eweazdxji7easzcvbnmeeascvbnmliyt6eweasbvgtreea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. mipws giati den exei spiti i kaimeni i ageladitsa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. η στηλη τςν τρελων ειναι εδς?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. μηπςσ γιατι τηα αρεσει η υγιεινη διατροφη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. prite mas....peite mas giati....mas skasate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. giati.................................................................................................................etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. to brikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. για να κατεβασει γαλα............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. megaleeeeeeee...risai large....to brhkes....eisai prwtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. eisai o dikos mas........................................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. κανενα αλλο αινιγμα παιδια>>>/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. η και ανεκδοτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. κινησε η γερακινα για νερο.κρυο να φερει .....ντρου μου ντρου μου....τα βραχιολια της βαρουν.................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ytuljkop[9876543weasdfxcgvhbjnklpo0897654wrefdgvbcvhbjko;p098464edfgbhnjkiop894erdfghjkoi8434wedgfhjilo98754erdfgvhjkoip8974wesdfx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. paidia na leme kai gia to problima tis yperthemansis toy planiti mas kati...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. nai....kai gia ton exafanismo twn roya kanariniwn...pws tha to adimetwpisoyme??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ti kairo tha kanei ayrio re seis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. eimaste 2....eimaste 3.....eimaste 1013.......lllll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ..ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΚΙ ΠΟΥ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ
    .."ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΑΜΟΓΙΟ ...ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ"
    ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ..!!..ηταν ενα μικρο καραβι ..που μαζευε ΚΑΤΙ πυροβολημενα της μαστουρας ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...ΠΡΟΣΕΧΕ μποζο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

    Την σημερον 11ην Φεβρουαριου 2009
    και ημερα Τεταρτη
    εχουμε τη τιμη και τη χαρα
    να προσκαλεσουμε ολα τα Θυματα μας
    στην μοναδικη τελετη εναρξης
    των εργασιων
    του
    REALITY-SHOW
    ΤΟY ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥ @ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟΥ
    ΤΣΙΡΚΟΥΛΟY ΣΥΝΕΔΡΙΟY ΕΡΤ-ΝΤΡΑΝΟ

    Το προγραμμα εχει ως εξης

    * Εισοδος προσκεκλημενων
    -προσοχη οι θεσεις ειναι αυστηρα προσωπικες @ αριθμισμενες-
    Υπαρχουν οι Απλες θεσεις -ορθιοι στις πανω γωνιες- Για τα γνωστα παπακια η αλλιως κοροιδα που ακολουθουν τα εργα κ τις ημερες των μεγαλων συνδικαλιστων χωρις να εχουν αποψη.. και εντασσονται στους απλους ψηφοφορους που οχι μονο δεν εχουν στον ηλιο μοιρα αλλα συντηρουν και σε μεγαλο μερος την υπαρξη των μεγαλοπατερων τους ..Γι αυτους...τους ανιδειοτελεις-δουλους εκ συνειδησεως- και μονο γι αυτους στο τελος του show θα γινει κληρωση για ενα υπεροχο χρυσο κολαρο ντοπερμαν καθως και ενα πλατινενιο φιμοτρο γερμανικου λυκοσκυλου προσφορα της Ομοσπονδιας σ αυτους που εκαναν πραξη το οραμα "Σεμνα κ Ταπεινα "παρτε" με ολοι ξανα και ξανα"!!!
    Διακεκριμενες Θεσεις
    Γι ολες και ολους που με μοχθο περασαν σχεδον ολοκληρη την προηγουμενη χρονια σε καποιο γραφειο Γενικου Δντη..,απλου Δντη..,η εστω προισταμενου με στοχο το γλυψιμο τη κολακια τη ρουφιανια αλλα κυριως το προσωπικο οφελος αξιες που κρατουν ψηλα την μοναδικη εικονα της εταιρειας και βαζουν γερα τα θεμελια ανοδου και προοδου τοσο της ιδιας οσο και αυτων που το πραττουν.Γι αυτους τους συναδελφους
    που εργαζονται νυχθημερον για ενα καλυτερο αυριο γι αυτους που βαζουν το προσωπικο συμφερον πανω απο το συνολικο(!!!) ,γι αυτους που δινουν το μεγαλο αγωνα ωστε μια μερα το σαλιο η γλωσσα το
    ξεσκονισμα το γυαλισμα το κουβαλημα χαρτοφυλακιων και τα μικρο δωρακια ν αναγνωριστουν επιτελους απο την κοινωνια ως μεγαλη προσφορα για ενα καλυτερο αυριο των παιδιων ολων μας..,γι αυτους και μονο γι αυτους στο τελος της παραστασης και χωρις κληρωση θα
    μοιραστουν ανωτερες θεσεις-κλιμακια ωστε το παραδειγμα τους να γινει στοχος και οραμα για μας τους υπολοιπους που ομορφα εργαζομαστε και ομορφα καιγομαστε !!!

    ** ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
    ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ

    θΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΡΟΦΥ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004 ΤΗ ΕΥΡΟΒΙΖΙΟΝ
    ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΗΕΡΓΕΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ-
    ΤΕΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ..-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΤΑ ΤΟ ΕΥRO 2008 TΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΤΙΚΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ........

    ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΑΘΗΚΕ ΣΕΜΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ(!!!)ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
    ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ
    ΕΥΡΩ

    ***ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..!!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Κατα την εισοδο τους κλοουν θα ριχνουν φουσκες χαρτοπολεμο και κομφετι ενω θα ακουγεται το καρμινα μπουρανα
    Μετα το τελος της παραστασης μερος των εκθεματων θα μεινει ανοιχτο στο κοινο στην αιθουσα συνεδριασεων και μεγαλων αποφασεων ΤΗς ΠΟΣΠΕΡΤ ,εισοδος διπλα απο την μεγαλη αφισα που δειχνει κατι αλητες μ ενα μωρο ν αντιστεκονται εκβιαστικα στο καλο μας κρατος!!!
    ****
    ΤΕΛΟΣ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Τ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ CD ΑΠΟ ΟΜΑΔΕς ΕΡΓΑΣΙΑς(!!!!) ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΕΖΕΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΞΕ "ΘΕΛΩ ΤΡΟΛΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΟΛΟΛΟ"

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

    Υπογραφη
    ΒΟΛΤΕΡΟΣ
    το μεγαλυτερο λαμογιο ολων
    ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. BE CAREFULL PEOPLE

    OI WAR HOUSE OI FARCY @ PERSIS
    O ΖΟΝ ΚΑΙ ΟΙ MEDALS HAMMER-BATTLE
    ενημερωνουν τα
    κοινα Λαμογια-ελεεινα
    πιγκουινακια
    @
    παπακια
    του δημοσιου
    τεμπελοντουνια
    ΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ "ΚΟΝΤΙΝΑ" ,ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΟΥΡΟΥΖΗ!!!! Ο ΦΟΒΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ...ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ...ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!!ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...βλ. eurovision -ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ αρχιζουν και τελειωνουν στα "γλυφιτζουρια" τους....!!!!
    den tha iparxi alli
    IDOPIISI

    W.H
    @
    THE TROOPS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ ΔΕ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ΠΟΛΥΚΟΤΟ-ΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΙΤΑ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟ
    ΚΑΙ ΦΑΓΕ-ΛΙΓΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ..ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΣΚΑΤΟΜΑΓΚΑ ΜΟΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΓΛΥΦΤΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ...ΜΑΤΑΤΖΗ ΜΕ ΚΙΛΟΤΑ !!!!!!:@


    WAR CRAFTS @THE TROOPS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Einai efkolo pisw apo to psevdonimo sou "WAR CRAFTS @THE TROOPS" na krivese kai na apeileis synadelfous monimous kai symvasiouxous tis MOYROYZI...
    An exeis kati na peis kai na apokalypseis 8a se diavasoume...giati na se akousoume den to nomizw mias kai krivese pisw apo to psevdonimo sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. h malakia den exei oria ta fasistoidi me nootropies tou palia prospathoun na bgaloun akri apo ta blogs.. blakes edo grafi o kathenas opote thelei kai oti thelei opote to paramithi me ta psebdonima bgalteto apo to bromostoma sas ama den sas aresoun h alithis pou grafonte edo aplos min mpenete kai min apilite ton kosmaki pou bgazei ta parapona tou edo giati blaka ama sta pei sta moutra to pithanotero einai na minei xoris doulia den einai oloi kabatzomeni san esas me plousies ginekes petherous pou den kseroun ti exoun kai eksoxika palio sogampri..
    afiste lipon tis apiles kai tis fasistikes nootropies kai ama den goustarete na sas krazoune na ginete ligo anthropi kai na doulepsete skouliki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. opote filarako trava glypse kamia katourimeni podia...giati ki esy skouliki tou sistimatos eisai!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. blepw oloi fleifeteee...oi kaoimenoi eseis liga trwte tosaaa xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *