GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας Δούκας από το Χάρλεμ...

Συνεχίζονται τα σχόλια για τη συνέντευξη του Πέτρου Δούκα στο Press-gr Η συνέντευξη του Πέτρου Δούκα στο Press-gr ( διαβάστε την εδώ) συνε...

Συνεχίζονται τα σχόλια για τη συνέντευξη του Πέτρου Δούκα στο Press-gr

Η συνέντευξη του Πέτρου Δούκα στο Press-gr (διαβάστε την εδώ) συνεχίζει να προκαλεί σχόλια και σε εφημερίδες, όπως στο σημερινό "Βήμα" όπου η "Πανδώρα" (ξεχνώντας την αρχική πηγή... - επ' αυτού η ημέτερη Κατίνα κάτι ετοιμάζεται να απαντήσει) σχολιάζει με κακεντρέχεια τις αναφορές του πρώην υφυπουργού στο Χάρλεμ όπου έζησε ως φοιτητής.
Γράφει...
Σάλο προκάλεσε στα σεπτά δώματα του γκολφ της Γλυφάδας το σημείωμα στον χθεσινό «Βηματοδότη»,όπου αποδίδεται στον τέως υφυπουργό,αλλά και πρόεδρο της ομοσπονδίας του γκολφ, Δούκα Πέτρο η δήλωση «δεν μασάω, γιατί έχω ζήσει στα σύνορα του Χάρλεμ ως φοιτητής». Και μόνον ο συσχετισμός των δύο εννοιών, Δούκας Πέτρος και Χάρλεμ,ήταν αρκετός για τον σκανδαλισμό των εραστών του ευγενούς αθλήματος:οι τσιρίδες των κυριών έθραυσαν τα ποτήρια του μαρτίνι στα χέρια των κυρίων.
Πάντως,τα πνεύματα ηρέμησαν,χάρη σε ωριμότερες σκέψεις.Λόγου χάριν,ότι δεν είναι τραγικό ένας Δούκας να βρεθεί στα σύνορα του Χάρλεμ,αντιθέτως είναι μέρος της εκπαίδευσής του,όπως ήταν για τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας η υπηρεσία του στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Ο,τι ισχύει για τους πρίγκιπες ισχύει και για τους δούκες...

8 σχόλια

  1. Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΙΤΣΙΟΥΣ

    28-01-2009


    H GPO ας συμπεριλάβει στις δημοσκοπήσεις της και την ερώτηση, ποιο κανάλι είναι αξιόπιστο και αντικειμενικό, όπως και ποιος τηλεπαρουσιαστής – τηλεαστέρας???
    .
    Είναι βέβαιο ότι τόσο το MEGA, όσο και ο προπαγαντίτσιους «κύριος» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ θα πάρουν την πρωτιά, με μεγάλη διαφορά μάλιστα, της διαπλοκής, της αναξιοπιστίας, της εμπάθειας, της μικροπρέπειας και του γκεμπελίσκου.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ σε έχουμε πάρει χαμπάρι!!!!

    Είσαι ο καλλίτερος προπαγαντιστής της κυβέρνησης και του «καταλληλότερου» (sk).
    Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ωχριά μπροστά σου.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ όσο και αν προσπαθείς κάθε βράδυ να μας κάνεις πλύση εγκεφάλου σε πληροφορούμε ότι ματαιοπονείς, δεν πρόκειται να μας παραπλανήσεις.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ κλείνουμε ραντεβού για το βράδυ των εκλογών, είναι σίγουρο ότι θα γελάσει κάθε πικραμένος με τα ζαρωμένα, από τη λύπη, μουτράκια σου.

    Άντε γεια προς το παρόν!!!!!!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIA XARA PAIDIA.

    O TATOYLIS DHMARXOS AMAROYSIOY EXEI GEMISEI TOYS DROMOYS GYRO APO TO OAKA KAI TON STA8MO EIRINH ME GIGANTOAFISES. GIATI KYRIE TATOYLI ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είναι δυνατόν να έχει κάποιος το θράσος του Δούκα; Αντί να βρεί μιά τρύπα να κρυφτεί δίνει και συνεντέυξεις; ΗΜΑΡΤΟΝ! ΕΛΕΟΣ! Ας τον μαζέψει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί τάθελες βρε Γιωργάκη να μπλέξεις με την πολιτική;
    Καλά δεν περνούσες εκεί στο Καστρί μαζί με τα άλλα μικρά ελληνοαμερικανάκια;
    Με τα βαρκάκια σας, με τα κουβαδάκια σας, με τα win-win σας.
    Τέλος πάντων ότι έκανες έκανες τον τελευταίο καιρό, ότι έγινε περασμένα ξεχασμένα.
    Άντε πίσω σπιτάκι τώρα να σου φτιάξει καμιά πορτοκαλαδίτσα η mummy.
    Εάν είσαι καλό παιδάκι μπορεί να σε αφήσει και να κάνεις ποδήλατο το απόγευμα.
    Να προσέχεις όμως, το υπόσχεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ θρασος ο λοιμοκοντορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γειά σου Δούκα υπουργέ των δομημένων ομολόγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ...

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *