GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν μας είπε τίποτε....

. Ο ...ΗΡΩΑΣ ΕΡΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ,ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ paz

.
Ο ...ΗΡΩΑΣ ΕΡΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ,ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ
paz

20 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ Η ΑΔΙΚΟ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι δεν μας ειπε αλλα τουλαχιστον ειχε τα αρχιδια να εναντιωθει στους Εβραιους. Ποιος απο τους δικους μας εχει αρχιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζητήσει τώρα συγνώμη για τα εγκλήματα πολέμου η Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έλα ρε ελληναράδες, αφήστε τις παπαριές! Ας αναγνωρίσουμε ότι είχε τα @@ να αποχωρήσει και αφήστε τι έγινε πριν 100 χρόνια, λες και εμείς είμαστε καθαροί σε όλα. Και στην Κύπρο σκατά τα κάναμε και κόκκινες μηλιές κηνυγούσαμε. Ας το σούμε θετικά και να το συγκρίνουμε με την στάση της Ντόρας στο ίδιο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ γινανε και οι Τουρκοι υποστηριχτες των λαων ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε, μπας και ήθελες να σου πει και για τον Πελοποννησιακό Πόλεμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ ΤΩΡΑ .

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ,ΑΠΟ ΠΟΥΘΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ?


    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ .
    ΕΚΕΙΝΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας 64χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητο του σε κόκκινο φανάρι και δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Το περιστατικό συνέβη στην Ομόνοια το βράδυ της Παρασκευής με πρωταγωνιστές δύο αλλοδαπούς, έναν 26χρονο Σομαλό και έναν 25χρονο Παλαιστίνιο.
    Την ώρα που οι δύο νεαροί προσπαθούσαν να αποσπάσουν με τη βία χρηματικό ποσό από τον 64χρονο, έγιναν αντιληπτοί από άνδρες του ΑΤ Ομονοίας, οι οποίοι τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.


    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και ο ερντογαν ο φτωχος
    πουστης ητανε κι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αττίλα Ολγκάτς δεν είναι ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για αγριότητες κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.


    Ο Τούρκος συγγραφέας Γιαλτσίν Κιουτσούκ
    Εχουν προηγηθεί άλλοι πριν από χρόνια. Ενας από αυτούς ήταν ο Γιαλτσίν Κιουτσούκ, διανοούμενος της τουρκικής Αριστεράς, αλλά και σύμβουλος του τουρκικού Πενταγώνου κατά την περίοδο Ετσεβίτ, υπηρέτησε ως λοχαγός στον «Αττίλα 2».


    Κλαίγοντας συνεχώς, μας μίλησε για τις αγριότητες κατά αμάχων που ο ίδιος είδε με τα μάτια του στην Κύπρο.

    Παραθέτουμε ένα μέρος της συνομιλίας που είχαμε τότε με τον Κιουτσούκ:

    Πότε αντικρίσατε για πρώτη φορά το βάρβαρο πρόσωπο της τουρκικής εισβολής;

    «Στην Κύπρο είδα πολλά. Χρειάζονται βιβλία ολόκληρα για να περιγράψω τις εμπειρίες μου. Θα σας πω όμως κάποια πράγματα. Κάποια άλλα τα κρατώ για μένα. Κοντά στην περιοχή Πέντε Μίλια μάς χτύπησαν με όλμους. Εμείς όμως συνεχίσαμε και μπήκαμε στο χωριό Ασά. .
    Στα σπίτια που μπαίναμε οι κατσαρόλες ήταν γεμάτες ζεστό φαΐ. Για τους φαντάρους που προέρχονταν από την Ανατολία, ο πλούτος που υπήρχε εκεί ήταν εξωπραγματικός. Τα χρυσαφικά, τα χρήματα, οι οικοσκευές ήταν όλα εκεί. Φαντάζεστε τι ακολούθησε».

    Είδατε να δολοφονούνται άμαχοι;

    «Είδα πολλούς νεκρούς. Και αμάχους. Τα χωράφια ήταν γεμάτα νεκρούς αμάχους. Πολύ άσχημη ιστορία. Στην Κύπρο έμαθα ότι και οι πεθαμένοι κινούνται. Ηταν τέτοια η ζέστη, που τα πτώματα φούσκωναν και άλλαζαν πλευρά. Αφόρητη βρώμα. Πολλοί αξιωματικοί ήταν κατά των αγριοτήτων. Αλλά τι να προλάβουν; Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Οι ακροδεξιοί αξιωματικοί είχαν το πάνω χέρι. Οι μεγαλύτερες αγριότητες που είδα έγιναν στο χωριό Τύμπου, όπου σήμερα είναι το τουρκικό αεροδρόμιο. Από εκεί πήγαμε προς τη Λεμεσό.

    Μπήκαμε στην πόλη. Εκεί άρχισαν και οι μεγάλες λεηλασίες». Ο Κιουτσούκ μάς μίλησε και για μια ιστορία που τον πονάει πολύ, ξεσπώντας κάθε τόσο σε λυγμούς:

    «Απ' όσα είδα, μια ιστορία ήταν και η πιο απάνθρωπη. Συνέβη στο χωριό Τύμπου, όπου και είχαμε πάει για εκκαθαριστικές επιχειρήσεις. Ολοι οι κάτοικοι είχαν φύγει.

    Καθόμουν σε μια αυλή χαλαρώνοντας και έτρωγα σταφύλια.

    Τότε άκουσα ριπές και μετά κλάματα και κραυγές στα τουρκικά.

    "Θεέ μου, σκότωσα, σκότωσα", φώναζε κάποιος δικός μας.

    Ετρεξα μέσα στο σπίτι και την είδα. Ηταν πεσμένη στο πάτωμα. Ηαν φανερό πως ήταν ένα καθυστερημένο κοριτσάκι που το είχαν αφήσει μόνο του.

    Είχε μικρά χέρια και ήταν μογγολάκι. Αυτά τα χεράκια κάποιοι φαντάροι μας τα είχαν δέσει.

    Στη συνέχεια έβαλαν τις κάννες των όπλων τους στη μήτρα της και έριξαν δύο ριπές.

    Οταν την πλησίασα ζούσε ακόμη. Χτυπιόταν και αιμορραγούσε από κάτω.

    Επειτα από λίγο έσβησε.

    Ο διοικητής μας φώναξε τους δύο φαντάρους που σκότωσαν το κοριτσάκι και τους έδωσε συγχαρητήρια.


    Δεν πίστευα αυτά που έβλεπα.

    Ως αξιωματικός του τουρκικού στρατού, γνωρίζετε τι έχουν γίνει οι Ελληνες αγνοούμενοι;

    «Θα σας πω κάτι. Σύμφωνα με όσα είδα και έζησα στην Κύπρο, το θέμα των αγνοουμένων έχει τελειώσει. Μην τους ψάχνετε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι έγινε. Είδα πολλούς αιχμαλώτους, έσωσα μάλιστα αρκετούς.

    Ομως πιστεύω ότι η ιστορία με τους αγνοούμενους έχει τελειώσει. Το ξέρω, είναι σκληρό για τους δικούς τους...». *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά την νομικήν νίκην της αποβολής της πολιτικής αγωγής από την δίκην Πλεύρη-Εβραίων ήλθε και μία δεύτερη νομική νίκη του Πλεύρη. Συγκεκριμένως:
    Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2009 στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών διεξήχθη μετά από δύο διακοπές η δίκη Πλεύρη-Εβραίων. Ο Κώστας Πλεύρης υποστήριξε το ανυπόστατο της πρωτόδικης καταδικαστικής αποφάσεως και κατήγγειλε, ότι η γνώμη της μειοψηφίας (Εφέτης κα Παγουτέλη) εκ 32 σελίδων παρανόμως δεν περιλήφθηκε στην απόφασι και παρανόμως δεν του κοινοποιήθηκε δια να λάβη γνώσι.
    Εισαγγελεύς: Δεν ήταν απαραίτητο γιατί η γνώμη της μειοψηφίας σας αθωώνει, συνεπώς δεν επάθατε βλάβη.
    Πλεύρης: Απεναντίας έπαθα βλάβη, διότι αγνοούσα τα αποδεικτικά στοιχεία της αθωότητός μου που υπεστήριξε η μειοψηφία και δεν τα εχρησιμοποίησα στην παρούσα δίκη. ΄Αλλως τε ο νόμος επιβάλλει να μάθω την γνώμη της μειοψηφίας είτε με ωφελεί είτε βλάπτει.
    Πρόεδρος: Εμείς την βάζουμε στην απόφασι.
    Πλεύρης: Δίχως να ακουσθώ, όπως απαιτείται και δίχως να την γνωρίζω; Διεπίστωσα ότι είσθε καταδικαστική.
    Πρόεδρος: Προκαταλαμβάνετε την δικαστικήν απόφασιν;
    Πλεύρης: Όχι, αλλά σημείωσα 20 σημεία συμπεριφοράς σας εναντίον μου. Θέλετε να σας τα διαβάσω;
    Πρόεδρος: Να τα πείτε στην απολογία σας.
    Το δικαστήριο αποσύρεται και μετά μακρά σύσκεψι αποφασίζει, ότι ο Πλεύρης έχει δίκαιον, διότι εδικαιούτο να γνωρίζει την γνώμην της μειοψηφίας. Κατόπιν αυτού αναβάλλει την δίκην δια την 4ην Μαρτίου, πού όλα θα γίνουν εξ αρχής.
    Αναμφιβόλως ο Πλεύρης κατήγαγεν νομικήν νίκη, αφού το δικαστήριο εδέχθη την ένστασίν του. Επί πλέον απεδείχθη, ότι αδικήθηκε στο θέμα της μη αναγραφής της γνώμης της μειοψηφίας, που είναι υποχρεωτική από το Σύνταγμα!
    Πλην της νομικής νίκης ο Πλεύρης επέτυχε και ηθική νίκη, διότι οι Εβραίοι ηρνήθησαν ότι είναι "εκλεκτός λαός" μολονότι όλοι ξέρουν ότι πιστεύουν στο αντίθετο, διότι τους θρησκευομένους Εβραίους υπεστήριξαν ως μάρτυρας κατηγορίας τέσσερεις άθεοι και μία λεσβία και διότι υποκριτικά βέβαια δήλωσαν ότι αγνοούν το Ταλμούδ.
    Πλέον φαίνεται καθαρά, ότι στο τέλος ο Πλεύρης θα κερδίση την δίκην, διότι όλα τα στοιχεία οδηγούν τους Εβραίους σε ήττα. Εκτός κι άν...

    Τι δήλωσε ο Κώστας Πλεύρης
    Με την τελευταία νομική νίκη μου κατά των Εβραίων απεδείχθη, ότι υπάρχουν αδέκαστοι δικασταί, στην Πατρίδα μας.
    Εκ βάθους καρδίας ευχαριστώ τους Έλληνας και τας Ελληνίδας που με την παρουσία των στο δικαστήριον συμπαρεστάθησαν στον αγώνα μου κατά του εβραιοσιωνισμού.
    Η παρουσία των αποδεικνύει, ότι δεν φοβούνται τους Εβραίους και αυτό τους τιμά. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον πατριώτη αγωνιστή κ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, που μάχεται ατρόμητος, παρά τας διώξεις και τους κινδύνους, τον μισελληνικό εβραιοσιωνισμό.
    Τελικώς η αλήθεια και η ελευθερία της εκφράσεως θα νικήσουν.

    Τελευταία ενημέρωση ( 31 - 01 - 2009 )

    http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1899&Itemid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και μετά πήγε και συνεργάστηκε με τους Ισραηλινούς για όπλα.. http://cns.miis.edu/wmdme/turkey.htm

    Η υποκρισία περισσεύει και στους γείτονες...

    Καπετάν Μακρής. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4493178 The New World Order Inc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ.
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ:
    ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τσεκούρι και φωτιά στα τούρκικα σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσεις αλήθεια "ελληνες", πότε θα μιλήσετε για τις δικές σας ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ; Των Τούρκων και Αλβανών της Τριπολιτσάς (40,000 νεκροί); Για την γενοκτονία των Τούκρων της Κύπρου από το 60 μέχρι το 74 στη Κύπρο;

    Όσο για τις "γενοκτονίες" αρμενίων, σμύρνης κτλ... απλά γελάω... Και τώρα των κούρδων!!! και του μπακλαβά που τον τσακίζουν κάθε μέρα οι Τούρκοι να πουν συγγνώμη...

    Άτιμη ράτσα μπάσταρδη νεοελληνική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα οι Κυπριοι και εμεις δεν καναμε αναλογα τετοια; Ελατε τωρα. Πολυ τους αθωους κανουμε. Ποιος ξεκινησε το αιματοκυλισμα; Η ελλαδα. Να οδηγηθει στην Χαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και τι μ αυτο στην επαρχια η κτηνοβασια δινει και παιρνει. τι μαλακεσ που εισαστε οι γκιαουρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και τι μ αυτο στην επαρχια η κτηνοβασια δινει και παιρνει. τι μαλακεσ που εισαστε οι γκιαουρηδες.....

    ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ.ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΕΚΕΙ Ο ΧΟΤΖΑΣ,ΚΑΙ ΗΛΘΑΤΕ ΕΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ 'ΑΝΩΝΥΜΗ' ΓΛΩΣΣΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *