GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέλαβε στην Ισλανδία...

...η πρώτη δηλωμένη gay πρωθυπουργός! . Από το gkaratheodoris.blogspot.com . Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΜΕΝΗ GAY ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!! Δεν είναι αστειά...

...η πρώτη δηλωμένη gay πρωθυπουργός!
.
.
Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΜΕΝΗ GAY ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!! Δεν είναι αστειάκι, αλλά η πραγματικότητα που θα ζήσουν oι Ισλανδοί μέχρι το Μάιο, οπότε και θα γίνουν οι προγραμματισμένες εκλογές στην Ισλανδία! Η 66χρονη, πρώην αεροσυνοδός, υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Johanna Sigurdardottir, προερχόμενη από τη Σοσιαλδημοκρατική Συμμαχία, θα οδηγήσει το τιμόνι της Ισλανδίας για λίγους μήνες ως υπηρεσιακή πρωθυπουργός.
Η Ισλανδία, μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, συνταράχθηκε συθέμελα από την κατάρρευση της εθνικής της οικονομίας καθώς οι τράπεζες χρεωκόπησαν ενώ η ισλανδικό νόμισμα καταρρέει με ταυτόχρονη αλματώδη ανεργία και πληθωρισμό.
Αυτά τα γεγονότα οδήγησαν την συντηρητική κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές. Ακούγονται φωνές ότι η Johanna Sigurdardottir ειναι επιρρεπής στην αύξηση της φορολογίας, μεταξύ αυτών και ο απερχόμενος πρωθυπουργός Geir Haarde.Η Ισλανδία ζει σ' έναν οικονομικό εφιάλτη καθώς οι Ισλανδοί ζουν με την ανασφάλεια του αύριο. Βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται ζητώντας άμεσες λύσεις. Ήδη η Κυβέρνηση της χώρας ζητά 10 δισεκατομμύρια δολλάρια από το ΔΝΤ και από σύμμαχες χώρες.
Αυτά καλείται να αντιπαλέψει η νέα Πρωθυπουργός. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1978. Έγινε υπουργός το 1987 ενώ έμεινε στην ίδια θέση μέχρι το 1999. Έγινε περισσότερο γνωστή λόγω της ανεπιτυχούς προσπάθειάς της να εκλεγεί πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος το 1994. Το 1995, θα παραιτηθεί από το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και θα ιδρύσει ένα νέο κόμμα, το Tjodvaki, που μεταφράζεται ως " η Αφύπνιση του Έθνους", το οποίο κέρδισε 4 κοινοβουλευτικές έδρες. Επανήλθε στο παλιό της κόμμα αφού συγχωνεύθηκε με άλλες τρεις κεντρο-αριστερές ομάδες το 1999 και το 2000.Ζει μαζί με το δεσμό της, την Ισλανδή δημοσιογράφο Jonina Leosdottir, η οποία έγινε η συζυγός της με μια διοικητική πράξη το 2002. Η Johanna Sigurdardottir ήταν προηγουμένως παντρεμένη με άντρα, και έχει δύο γιους.

17 σχόλια

  1. η εταιρια οικομετ ποιανου ειναι? λενε για καποιον βουλευτη του πασοκ.ποιος ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλύτερα δεν είναι που είναι ειλικρινής. Κάτι δικοί μας εδώ είναι αδερφάρες και το κρύβουνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε και με το καλό και η δική μας από το κουκουέ έρχομαι και στη κορφή κανέλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδώ, γιατί μας τους κρύβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΘΑ : ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.......... ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ...
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΞΟΦΑΛΤΣΑ : ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ.. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΔΗ ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟ : ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΣΒΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΣΗ ΑΗΔΙΑ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ...
    ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ 99,999% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δε σας μάρανε ο Βουλγαράκης που ζει με την εθνική μας συμβολαιογράφο και βάζουνε και οι δυο βαθειά το χέρι τους στην τσέπη μας και πιο κάτω, σας μάρανε η τύπισσα που είναι ειλικρινής και το λέει η περδικούλα της

    στο κάτω κάτω της γραφής, για τους αντρούκλες το λέω αυτό, απέδωσε στην κοινωνία δύο γιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΙΤΣΙΟΥΣ

    28-01-2009


    H GPO ας συμπεριλάβει στις δημοσκοπήσεις της και την ερώτηση, ποιο κανάλι είναι αξιόπιστο και αντικειμενικό, όπως και ποιος τηλεπαρουσιαστής – τηλεαστέρας???
    .
    Είναι βέβαιο ότι τόσο το MEGA, όσο και ο προπαγαντίτσιους «κύριος» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ θα πάρουν την πρωτιά, με μεγάλη διαφορά μάλιστα, της διαπλοκής, της αναξιοπιστίας, της εμπάθειας, της μικροπρέπειας και του γκεμπελίσκου.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ σε έχουμε πάρει χαμπάρι!!!!

    Είσαι ο καλλίτερος προπαγαντιστής της κυβέρνησης και του «καταλληλότερου» (sk).
    Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ωχριά μπροστά σου.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ όσο και αν προσπαθείς κάθε βράδυ να μας κάνεις πλύση εγκεφάλου σε πληροφορούμε ότι ματαιοπονείς, δεν πρόκειται να μας παραπλανήσεις.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ κλείνουμε ραντεβού για το βράδυ των εκλογών, είναι σίγουρο ότι θα γελάσει κάθε πικραμένος με τα ζαρωμένα, από τη λύπη, μουτράκια σου.

    Άντε γεια προς το παρόν!!!!!!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι λεσβιες ρε παιδια τι καυλα ειναι.Ποσο θα ηθελα να παω με 2 λεσβιες να τις βλεπω και να χαιρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πρώτη λεσβία πρωθυπουργός...

    Η ονομασία gay αφορά τους άνδρες ομοφυλόφιλους. Για τις γυναίκες ομοφυλόφιλους η ορολογία-ονομασία είναι Λεσβία...

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/01/blog-post_7008.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 29 Ιαν 2009 7:30:00 πμ
    ΚΑΤΟΥΡΑ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να δούμε πότε θα αναδειχθεί και ο πρώτος (δηλωμένος) Αθεος αξιωματούχος στην Ελλάδα του σκοταδισμού της "Ορθοδοξίας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ... να πάει ν' απαυτωθεί η κωλοχώρα. Χθές διαβάζαμε ότι επέτρεψε πάλι το ψάρεμα φάλαινας. Ας έχουν λοιπόν την τύχη των φαλαινών που θέλουν να ψαρέψουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμείς τους έχουμε ξεπεράσει προ πολλού! Μόνο που ο εθνικός γαμιάς φούνταρε από τον 5ο όροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία γυναίκα. Κρίμα που δεν της αρέσουν οι άντρες.

    Johanna Sigurdardottir: Άντε να πεις το όνομά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΩΖΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *