GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κε Υπουργέ‏...

. Από τον Πάνο Αντωνίου http://panosantoniou.wordpress.com . Κε Υπουργέ Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αν και έχετε κλείσει τον κύκλο σ...

.
Από τον Πάνο Αντωνίου
http://panosantoniou.wordpress.com
.
Κε Υπουργέ Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
αν και έχετε κλείσει τον κύκλο σας στο Υπουργείο αυτό και φανερά διαφωνείτε με τον Πρωθυπουργό για την διατήρησή σας στην θέση αυτή σας παρακαλώ ως Υπουργός Υγείας να μου απαντήσετε τουλάχιστον σε 3 ερωτήσεις:
1. Αν συγγενικό σας πρόσωπο ασφαλισμένο στο ΙΚΑ έπρεπε να κάνει άμεσα μαστογραφία, την οποία είχε συστήσει ο θεράπων ιατρός, θα έκανε ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ; Αν ναι, που είναι και η αυτονόητη απάντηση, φαντάζομαι θα την πλήρωνε, γιατί ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας μας δεν καλύπτει αυτή την εξέταση, η κάνω λάθος;
2. Αν συνυπήρχε φλεβική ανεπάρκεια και έπρεπε να υποβληθεί σε Triplex φλεβών κάτω άκρων, το οποίο είχε επίσης συστήσει ο θεράπων ιατρός τότε δεν στερείται πάσης λογικής να κλείνεται ραντεβού απο τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας μας μετά απο 40 & 50 ημέρες; Και ο θεράπων ιατρός και ο συγγενής σας φαντάζομαι δεν θα περίμεναν τόσο πολύ για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει και θα πλήρωνε την εξέταση, η κάνω λάθος;
3. Αν μετά απο την κλινική εξέταση και τον απεικονιστικό έλεγχο που προαναφέρθηκε έπρεπε ο συγγενής σας να πάρει αγωγή για την φλεβική ανεπάρκεια και τους κιρσούς των κάτω άκρων, που είναι και η αυτονόητη απάντηση, φαντάζομαι θα πλήρωνε τα φάρμακα γιατι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας μας δεν τα καλύπτει απο 1/8/08, θεωρώντας τα life style (!) φάρμακα, η κάνω πάλι λάθος;
Μάλλον θα κάνω λάθος, γιατί μπαίνοντας χθες στην Βουλή μετά την ορκωμοσία είπατε απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους πως ‘η Υγεία καλά κρατεί’ και το επαναλάβατε με άλλα λόγια στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο σας!

------------------------------

11 σχόλια

  1. akrivos megale kanis latos to ika otan de mpori na kanis kapia exetasi xronika makria i den ginete sto ika soy bazoyn sfragida sto parapeptiko ke tin kanis se simbeblimeno kentro dorean sto tonizo dorean
    enas ypalilos toy ika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που εξαφανίστηκε πάλι ο Χουντίνι το giorgakis βρε παιδιά;
    Μετά τον ανασχηματισμό το έχει ρίξει στις πορτοκαλάδες με το Ραγκούση και κρύβεται μήν πεί πάλι καμμία μαλακία και ανέβει και άλλο ο Καραμανλής.
    Αχ Γιώργο μου καλά δεν ήσουνα στην ησυχία σου που έπαιζες με τα άλλα χαζά παδάκια;
    Τί τάθελες και εσύ να μπλέξεις με τα πολιτικά, αφού όλοι το λέγανε στη mother, δέν κάνει το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

    1) Ο Αβραμόπουλος νοιάζεται μόνο για την παρτη του και όχι για τον κόσμο.
    (και το απέδειξε όταν, ως δήμαρχος αθηνών, έκλασε τον καραμανλή, στο εστιατόριο διόνυσος, πριν τις εκλογές του 2000 - κι αυτή είναι η αιτία που, όσο κι αν σφίγγει τον κώλο του ο αβραμό, είναι τελειωμένος στο θέμα της μελλοντικής διεκδίκησης της αρχηγίας στη νουδου)

    2) Πολλοί ασφαλισμένοι νοιάζονται μόνο για την παρτη τους και έχουν γαμήσει τα ασφαλιστικά ταμεία με την υποχόνδρια συμπεριφορά τους, οδηγώντας τα αποθεματικά σε τρομακτικές αιμορραγίες με τις συνεχείς εξετάσεις και συνταγογραφήσεις που απαιτούν.

    3) Πολλοί γιατροί νοιάζονται μόνο για την παρτη τους και υπερσυνταγογραφούν για να πάρουν προμήθειες και προσκλήσεις από τις φαρμακοβιομηχανίες για "συνέδρια αναψυχής".

    Κατά συνέπεια, το σημερινό χάλι είναι απόρροια των τριών αυτών παραγόντων, όλα τα προηγούμενα χρόνια, που είχαν σαν αποτέλεσμα τη χρεωκοπία του δημόσιου συστήματος υγείας.

    Πρόσθεσε σε όλα αυτά και 1-2.000.000 ανασφάλιστους λαθρομετανάστες (που απολαμβάνουν των υπηρεσιών του ΕΣΥ με την ιδιότητα του "απόρου") και έχεις ολοκληρωμένη εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Αντωνίου! Κύριε Αντωνίου! Σε σας μιλάω, δε με ακούτε; Σας παρακαλώ, μην ενοχλείτε τον κύριο Υπουργό! Έχει τόσα να φροντίσει! Για ελάτε στη θέση του! Είναι νομίζετε εύκολο να έχεις να διαλέξεις γραβάτα, πουκάμισο, σακάκι, κουστούμι τελος πάντων, παπούτσια, κόμωση! Κάθε μέρα, κάθε πρωί, κάθε απόγευμα! Άσε το βράδυ!Για σκεφτείτε το. Σωστος μπελάς! Πως μπορείς να ικανοποιήσεις τον σεβασμό που τρέφεις στον εαυτό σου; Πώς να μπορείς να γίνεσαι αποδεκτός από το περιβάλλον σου, έτσι όπως έχεις αξιολογήσει τον εαυτό σου! Έχετε ακούσει, κύριε Αντωνίου για το συναίσθημα που οι γιατροί, οι ψυχολόγοι, οι ψυχιατροι, τέλος πάντων, το ονομάζουν συναίσθημα υπεροχής; Αυτό, κυριέ μου, που στην καθομιλουμένη λέγεται "complex superiorite"! Ε, ναι αυτό.
    Κοιτάξτε. Κάπου έχω ακούσει πως οι τράπεζες χορηγούν δάνεια υγειονομικής φροντίδας ή κάπως έτσι. Πέστε στους γνωστούς σας να απευθυνθούν εκεί και ας μην ανοχλούν τον κύριο υπουργό. Εξάλλου ο κύριος υπουργός όταν μιλά, μιλά τη διπλωματική γλώσα, που είναι και η κατεξοχήν γλώσσα του. Έστσι όταν λέει είναι όλα εντάξει στην υγεία δεν αναφέρεται αποκλειστικά στη δημόσια!
    Καταλάβατε; Να μην πέφτουμε σε σημείο μη κατανόησης!

    Ι.Αλφαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λαλιώτης καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση. Κανεις δεν το αμφισβητει αυτο. Ας προσεχε τι ψεμματα ελεγε τοτε απο εδω και απο κει.

    ΓΙΑΤΙ ομως την δικια του μαλακια πρεπει να την πληρωσουμε ΕΜΕΙΣ??

    Το Πασοκ λεει θα του δωσει τα λεφτα που χρωσταει λογω της καταδικης του. Θα του δωσει λεφτα των ελληνων φορολογουμενων δηλαδη, δικα μας.

    Δηλαδη την δικια του αλητεια και μαλακια θα την πληρωσουμε οι Ελληνες φορολογουμενοι??

    ΓΙΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα τον απεκαλεσε τον Αβραμοπουλο, κ.Τιποτα ο Παγκαλος. Αλλα ειπαμε οτι στην κωλοχωρα που λεγεται Ελλαδα τα σκατα και οι φελλοι επιπλεουν και οσοι εχουν καποιο βαρος βουλιαζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ???

    12 Ιανουάριος 2009 1:27 πμ

    Γιατι εισαι βλακας...δεν το πηρες χαμπαρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κύριος Υπουργός βλάκες δεν είναι δυσαρεστημένος με τον Κύριο Καραμανλή αλλά με το Γεγονός ότι σαν Υπουργός Υγείας στο κτήριο της οδού Αριστοτέλους δεν είχε την ευχέρια να φτιάξει Τζακούζι για την χαλάρωση του όπως έκανε και σαν Υπουργός ΕΟΤ.
    Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να αποδώσει στο Υπουργείο του.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, απλά πράγματα και μην ζητάτε φαντάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως για τις απευθείας αναθέσεις στο Υπουργείο του για έργα με πολύ υψηλό κόστος ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ο Δημητράκης!

    Υπουργείο Υγείας, η χαρά του εργολάβου, που γράφει και η Ελευθεροτυπία (3-12-2008)!

    το πλήρες κέιμενο στο παρακάτω link:

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=03.12.2008,id=8987860

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000 - 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τηλεφωνάει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας στον Αβραμόπουλο και του λέει : Κύριε Υπουργέ ο Ταδόπουλος προμηθευτής Υγειονομικού Υλικού μας κατηγορεί οτι είμαστε μαφία στις προμήθειες.
    Ο Αβραμόπουλος απαντά: "Άσε θα το φροντίσω εγώ μην ασχολείσαι".
    Και του ανταπαντά ο Πρόεδρος της Επιτροπής: Να φανεί σαν ατύχημα Κύριε Υπουργέ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση