GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογολογίας το ανάγνωσμα...

Τα κακά και τα καλά... . Από το http://protesilaos.blogspot.com/ . Στήν Ελλάδα δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν οι εκλογές και όλοι ζητούν να...

Τα κακά και τα καλά...
.
.
Στήν Ελλάδα δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν οι εκλογές και όλοι ζητούν να ξαναγίνουν με την ελπίδα να πάρουν τις καρέκλες.
Στίς τελευταίες βουλευτικές εκλογές μόλις οκτώ μήνες πέρασαν απο τήν ορκομωσία της κυβέρνησης και όλοι έσπευσαν να ζητήσουν την διεξαγωγή νέων.Αυτό όμως είναι το παιχνίδι στα πλαίσια της δημοκρατίας με δύο κόμματα να μάχονται για την εξουσία και τα υπόλοιπα να συμπληρώνουν το παιχνίδι προσπαθώντας να βγάλουν κανένα βουλευτάκο παραπάνω.
Γιατί ποιός πιστεύει οτι μπορεί το σύστημα να αλλάξει όταν τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν διορίσει 500.000 δημόσιους υπαλλήλους (ψηφοφόρους) και κρατούν σε ομηρία άλλους 250.000 συμβασιούχους με την υπόσχεση της μονιμοποίησης.
Ποιός όμως θα κληθεί να πληρώση τα σπασμένα;Μα φυσικά ο ελληνικός λαός που θα πρέπει μέσω του προυπολογισμού να δώσει αρκετά εκατομύρια ευρώ στα κόμματα δυσχεραίνοντας οικονομικά περοσσότερο την θέση του μόνο και μόνο για να αλλάξει η διαχείρηση.
Γι αυτό ας γίνουν εκλογές.Οι άνεργοι θα αποκτήσουν ελπίδα μήπως διοριστούν,οι πολιτικοί θα εχουν στην διάθεση τους αρκετές ώρες τηλεοπτικού χρόνου και όχι μόνο,οι δημοσιογράφοι παρουσιαστές (ξερόλες) θα πάρουν κάνα φράγκο παραπάνω κάνοντας υπερωρίες με σκοπό να μας ενημερώσουν με τις περισπούδαστες αναλύσεις τους,οι καναλάρχες θα τρίβουν τα χέρια τους μιας και θα μπούν στα ταμεία τους κάποια εκατομύρια απο τις διαφημίσεις των κομμάτων.
Το μόνο κακό είναι ότι θα μειωθούν λόγω χρόνου οι εκμπομπές τηλεσκουπίδια που μας ταίζουν αλλά θα το αντέξουμε αυτό.

7 σχόλια

  1. Αυτός ο καραγκιόζης ο αμόρφωτος ο Πρωτεσίλαος έχει τρία κακά. Είναι αδερφή. Είναι χιτλερικός και είναι και δωδεκαθειστής. Μαλάκας δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 12:49
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 22 MARTIOU EKLOGES LEGAN STHN MHLIONH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονο ο δρ κουτσουκος μπορει να κινητοποιησει το λαο και να ριξει τη δεξια!!!
    Οι αλλοι κοιμουνται...νομιζουν οτι η δεξια θα πεσει μονη της...α ρε κακομοιρηδες!!!
    Δρ κουτσουκο, νεε αρη βελουχιωτη ο ανδρεας παπανδρεου ειναι περηφανος για σενα...οι αλλλοι κοιμουνται!!

    Δρ κουτσουκο...ριξε τη δεξια μετα του αγιου βαλεντινου...
    22 μαρτιου εκλογες!!

    Αργυρης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια. Όλα τα άλλα είναι πολιτικά παιχνίδια στην καμπούρα των Ελλήνων.
    Ακόμη και οι εκλογές για σοβαρό εθνικό θέμα είναι βλακεία. Αν υπάρχουν σοβαρά θέματα οι κυβερνήσεις ασχολούνται με τη λύση τους και εν ανάγκη ζητούν βοήθεια διακομματικά. Δεν εγαταλείπουν τα υπουργεία για να τρέχουν στις πλατείες. Σε μας ο Παπανδρέου ζητούσε εκλογές μετα 4-5 μήνες από την εκλογή νέας κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.49 καλα τα λες αλλα αυτοι οι συγκεκριμμενοι ειναι ανικανοι.τι να κανουμε δηλαδη να τους παρακολουθουμε απαθεστατοι να κανουν την ελλαδα τριτοκοσμικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *