GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 14 Φεβρουαρίου στο μετρό...

Θα γίνει του ...Αγ. Βαρθολομαίου! . Από το stelios-kolopaido.blogspot.com/ . Από τις 14 Φεβρουαρίου θα διακοπούν τα δρομολόγια του Metro από...

Θα γίνει του ...Αγ. Βαρθολομαίου!
.
Από τις 14 Φεβρουαρίου θα διακοπούν τα δρομολόγια του Metro από τον σταθμό Εθνικής Άμυνας προς το Αεροδρόμιο λόγω των έργων στους ενδιάμεσους σταθμούς ΑΓ. Παρασκευής και Νομισματοκοπείο.
Τις επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό από αυτή την διακοπή καθώς και ότι μέσα στο καλοκαίρι οι λιγοστοί τουρίστες που θα έρθουν στην Αθήνα θα πηγαίνουν στο αεροδρόμιο μέσω «Λαμίας» μέσω του προαστιακού τις έχουν υπολογίσει;Καθημερινά στο Παργκινγκ του σταθμού « Δουκίσης Πλακεντίας» παρκάρουν πάνω από 2.000 αυτοκίνητα πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον 2.000 άτομα εξυπηρετούνται στις μετακινήσεις τους με το Metro από την γύρω περιοχή αλλά και από πιο μακρινές περιοχές και τώρα θα αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητά τους.Στις 14 Φεβρουαρίου θα γίνει στην Αθήνα του Αγ. Βαλεντίνου ή του Αγ. Βαρθολομαίου;

9 σχόλια

  1. Τί τάθελες βρε Γιωργάκη να μπλέξεις με την πολιτική;
    Καλά δεν περνούσες εκεί στο Καστρί μαζί με τα άλλα μικρά ελληνοαμερικανάκια;
    Με τα βαρκάκια σας, με τα κουβαδάκια σας, με τα win-win σας.
    Τέλος πάντων ότι έκανες έκανες τον τελευταίο καιρό, ότι έγινε περασμένα ξεχασμένα.
    Άντε πίσω σπιτάκι τώρα να σου φτιάξει καμιά πορτοκαλαδίτσα η mummy.
    Εάν είσαι καλό παιδάκι μπορεί να σε αφήσει και να κάνεις ποδήλατο το απόγευμα.
    Να προσέχεις όμως, το υπόσχεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ POST:

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ... Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ... ΦΤΑΙΕΙ ,ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

    1.ΑΣΤΟΧΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΛΟΚΗΡΩΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΜΕΛΗΣΕΙ...

    2.ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΜΜ ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ,ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    3.ΟΤΑΝ ΕΙΣΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλά δεν μπορούν να έχουν 4 σειρμούς από Δ. Πλακεντίας πρός αεροδρόμιο τουλάχιστον. Αλλά τους νιάζει για τον κόσμο ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. de mas ipes esi demonie dimosografe k kapsampeli toy pres .gr ti protinis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη περιμένετε από ένα κωλόπαιδο να ξέρει τη έγινε του Αγ.Βαρθολομαίου για να κάνει τέτοιες συγκρίσεις.Απλώς ήθελε να γράψει κάτι κατά της κυβέρνησης και του ταίριαξαν τα δύο Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν και τα λεωφορεία (από Άμυνα για Πλακεντίας) που τα σνομπάρουμε οι ελληνάρες. Αν προτιμηθούν αντί των ΙΧ η ταλαιπωρία θα είναι μικρότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το εισιτήριο του προαστιακού για αεροδρόμιο είναι πανάκριβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για όλους εμάς που μένουμε στον Γέρακα και στις γύρω περιοχές η κατάσταση αναμένεται να είναι τραγική.
    Απαιτείται αυστηρή αστυνόμευση της λεωφορειολωρίδας της Μεσογείων, ώστε να κατεβαίνουν το Α5 και τα υπόλοιπα λεωφορρεία- κορμοί, γιατί αλλιώς η διαδρομή Πλακεντίας -Εθν.Άμυνα κρατά πάνω από μία ώρα! άλλωστε αυτή την κατάσταση βιώνουμε όποτε έχει απεργίες στο Μετρό.
    ΕΠίσης πρέπει τα δρομολόγια του προαστιακού να είναι τακτικότατα- δεν ξέρω όμως αν αντέχει το σύστημα- γιατί τώρα είναι κάθε 20 λεπτά το πρωί...Περαιτέρω, όποιος έχει ...τολμήσει να ανέβει τις σκάλες από τον Προαστιακό στην Νερατζιώτισσα, τον παίρνει ο αέρας, ενώ πρέπει να αναμένει τουλάχιστον 10-15 λεπτά,το πρωί- το βράδυ προφανώς περισσότερο- για να περάσει συρμός από Κηφισιά...Είναι αδύνατο να λειτουργήσει το σύστημα και να αντέξει τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που αυτή την στιγμή παίρνουν το μετρό πριν τον σταθμό της Εθν.Άμυνας...Απαιτούνται τις επόμενες 15 μέρες συντονισμένες κινήσεις, γιατί αλλιώς θα χαθούν χιλιάδες εργατοώρες και θα σπάσουν τα νέύρα όλων.
    Υ.Γ. όλα αυτά γίνονται γιατί κάποιοι στενοκέφαλοι στην Αγία Παρασκευή, κοντόφθαλμα δεν ήθελαν να γίνει ο σταθμός στην πλατεία - για να μην χαλάσει- και έστειλαν τον σταθμό να ανοίξει σε ερημικές αλάνες, στην μέση του πουθενά. Αυτοιπότε θα λογοδοτήσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να έχουμε υπόψη μας ότι αυτή την περίοδο θα υπάρξουν αλλαγές (βλ. κι άλλη ταλαιπωρία) στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ λόγω αλλαγής γραμμών. Οι υπεύθυνοι του ΟΑΣΑ φαίνεται χρειάζονται πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης για να αντιληφθούν ότι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ μπλοκάρισμα μετρό και προαστιακού θα οδηγήσει σε χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *