GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφθορά made in USA...

. Ο Ομπάμα δεν δέχεται να ορίσει το διάδοχό του ο κυβερνήτης που ήταν έτοιμος να τα "πάρει"... . Ο κυβερνήτης του Ιλινόις Ροντ Μπ...

.
Ο Ομπάμα δεν δέχεται να ορίσει το διάδοχό του ο κυβερνήτης που ήταν έτοιμος να τα "πάρει"...
.
Ο κυβερνήτης του Ιλινόις Ροντ Μπλαγκόγεβιτς, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά, ανακοίνωσε ότι ορίζει τον Ρόλαντ Μπάρις, πρώην γενικό εισαγγελέα του Ιλινόις, ως διάδοχο του Μπαράκ Ομπάμα στη Γερουσία, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Σικάγο.
Ο Μπλαγκόγεβιτς, που κατηγορείται ότι είχε βγάλει την έδρα του νέου προέδρου σε πλειστηριασμό, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο ορισμός του διαδόχου παραμένει αρμοδιότητα του Κυβερνήτη, ανακοίνωσε το διορισμό του Ρόλαντ Μπάρις, 71 ετών "του οποίου η ακεραιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη και έχει μεγάλη πείρα".
Η Γερουσία έχει προειδοποιήσει ωστόσο ότι δεν θα δεχθεί κανέναν που θα έχει διοριστεί από τον Μπλαγκόγεβιτς, ενώ ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε από τη Χαβάη όπου βρίσκεται ότι οι Δημοκρατικοί "δεν μπορούν να αποδεχθούν" καμία κίνηση του κυβερνήτη του Ιλινόις για διορισμό διαδόχου.
Ο Ομπάμα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κίνηση του Μπλαγκόγεβιτς να διορίσει τον Μπάρις, συμπληρώνοντας ότι "ο Ρόλαντ Μπάρις είναι ένας καλός άνθρωπος και εξαίρετος δημόσιος λειτουργός, αλλά οι δημοκρατικοί γερουσιαστές το ξεκαθάρισαν εδώ και εβδομάδες ότι δεν μπορούν να δεχθούν κανένα διορισμό από τον κυβερνήτη που κατηγορείται ότι επιχείρησε να πουλήσει την έδρα. Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι να παραιτηθεί ο κυβερνήτης και να επιτρέψει την εκκίνηση μίας νόμιμης και κατάλληλης διαδικασίας για την πλήρωση της θέσης".
---------------------------

7 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ

    ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ

    ΠΛΗΡΟΦΡΗΣΗ

    Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ

    ΜΗΝΑ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ!!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    Diaporon-bl.blogspot.com/
    MadioNews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερωτησουλα:
    Αν διαταξουν το βλακογιοργο οι προπαγανδιστες /επικοινωνιολογοι και τα αφεντικα του οι λαμπακιστανοι/μπομπολαδες,κοντομηναδες και λοιπες συμμοριες να βγει και να πει:
    "Καλη χρονια ,Χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος", τι λετε ??
    Θα μπορεσει να τα πει ολα "απεξω"??

    Η θα κοιταξει το σημειωμα που του δωσανε??

    Πολυ φοβαμαι οτι θα ψαχνει για το σημειωμα..

    Εσεις τι λετε πασοκοσκυλαιοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίπραααααα. Μ ακους;


    Aιματηρή συμπλοκή Ελλήνων με Αλβανούς31.12.2008



    Αιματηρή συμπλοκή που είχε αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό ενός 45χρονου άνδρα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αμαλιάδα, όταν ομάδα τεσσάρων Αλβανών ήρθε στα χέρια με δύο Ελληνες.

    Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστο πεζόδρομο της Αμαλιάδας νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, συγκεκριμένα στις 16.45, μπροστά στα έκπληκτά μάτια των περαστικών. Ολα ξεκίνησαν σε μια καφετέρια της περιοχής όταν ένας Ελληνας, 41 ετών, που είχε βγει για ψώνια μαζί με τον 45χρονο αδερφό του και τη νύφη του διαπληκτίστηκε φραστικά με ομάδα τεσσάρων Αλβανών. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και λίγα λεπτά μετά το φραστικό επεισόδιο ο 41χρονος άνδρας βγήκε έξω από το κατάστημα για να λύσει τις διαφορές του με έναν Αλβανό, ο οποίος όμως δεν αρκέστηκε στα λόγια, αλλά επιτέθηκε πετώντας του μια καρέκλα στην πλάτη. Ωστόσο, μόλις οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, η παρέα του Αλβανού βγήκε έξω από το κατάστημα για να ενισχύσει τον ομοεθνή της, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον 45χρονο Ελληνα που έσπευσε σε βοήθεια του αδερφού του. Τη στιγμή που οι συνολικά έξι άνδρες ξυλοκοπούνταν άγρια, ένας εκ των Αλβανών έτρεξε στο αυτοκίνητό του, πήρε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην πλάτη του 45χρονου, που έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και του αδερφού του. Αμέσως οι Αλβανοί τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο βαριά τραυματισμένος Ελληνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον ένα από τους τέσσερις αλλοδαπούς και αναζητεί τους υπόλοιπους τρεις, μεταξύ των οποίων κι εκείνον που μαχαίρωσε τον 45χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sas to eipe o dr koutsoukos den yparxei anasximatismos o karamanlis sas doulevei kai to paizete
    ...dimosiogrfoi...
    ante valte kanena ar8ro toy dr koutsoukou....na ginei xamos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διαφθορα στην αμερικη θα παταχθει απο Ομπαμα

    και στην ελλαδα απο τον μοναδικο ομπαμικο - παπαδρεικο
    δρ κουτσουκο....ξιο απογονο του μεγαλου Ανδρεα Παπανδρεου....

    Μονο ο Δρ Κουτσουκος πηγε λουλουδια στο ΚΑΤ στην Μαργαριτα Παπανδρεου και το βιβλίο του!!
    Που ειναι οι αλλοι που "γλυφαν την Μαργαριτα τοσα χρονια"??
    Εχει ο καιρος γυρισματα και ο δρ "δευτερια"...
    ο νοων νοητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η διαφθορα στην αμερικη θα παταχθει απο Ομπαμα

    και στην ελλαδα απο τον μοναδικο ομπαμικο - παπαδρεικο
    δρ κουτσουκο....ξιο απογονο του μεγαλου Ανδρεα Παπανδρεου....

    Μονο ο Δρ Κουτσουκος πηγε λουλουδια στο ΚΑΤ στην Μαργαριτα Παπανδρεου και το βιβλίο του!!
    Που ειναι οι αλλοι που "γλυφαν την Μαργαριτα τοσα χρονια"??
    Εχει ο καιρος γυρισματα και ο δρ "δευτερια"...
    ο νοων νοητω

    31 Δεκέμβριος 2008 2:07 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. min trefete polles elpides apo to mavro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *