GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιο φθηνή αμόλυβδη...

. Από τις πιο χαμηλές τιμές της Αμόλυβδης στην Θεσσαλονίκης, 0,705.Ένας επαγγελματίας που σέβεται τον καταναλωτή στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. ...

.
Από τις πιο χαμηλές τιμές της Αμόλυβδης στην Θεσσαλονίκης, 0,705.Ένας επαγγελματίας που σέβεται τον καταναλωτή στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Το πρατήριο της ΕL - PETROL.
Ν.Β.

11 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ,ΕΝΩ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΗΤΑΝ ΦΙΣΚΑ?ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ THE MALL ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ,ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΜΠΤΩΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ?ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9.44 olh η ελλαδα δεν ειναι το μαλλ.Το μαλλ ειναι ενα τεραστιο συγκροτημα που εχει τα παντα.εχω παει και γω πολλεσ φορες οχι για να ψωνησω αλλα για καφε η για σινεμα.Μην μπερδευεσε απο τον κοσμο που βλεπεις στο μαλλ η στην αραχωβα οπου ειναι ενα μερος οπως και η μυκονος που πανε ολα τα λαμογια της ελλαδος και ακουλουθουν και τα παρασιτατους(πουτανες,φιγουρατζιδες,βαπορακια κτλπ)
    Ολους αυτους που εχουμε δει κατα καιρους να εχουν προταγωνιστησει σε σκανδαλα κτλπ στην αραχωβα πηγαινουν.Οποτε μην μπερδευοσαστε επιδη βλεπετε κοσμο σε αυτα τα μερη και νομιζετε οτι ολοι εχουν λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ 0,696

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 0,70 ΠΗΓΕ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ μου λες εσύ βάνδαλοι, αλήτες και κοπρίτες. Προσέξτε το μήνυμα των πολιτικών κοστουμιών προς τη γενιά των εξεγερμένων μαθητών. Το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι ο δούρειος ίππος των πλουτοκρατών. Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί «υπαρκτός σοσιαλισμός» και ελευθερία πολιτών έχουν πάρει διαζύγιο προ πολλών ετών. Το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί στα λόγια να πορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάθε τόσο ρίχνει λάδι και ανάβει μεγάλη φωτιά. Η Νέα Δυστυχία ούτε το συζητάει για το ΠΑΣΟΚ, γιατί υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο αυτό. Και τέλος το ΠΑΣΟΚ βγάζει φλύκταινες ακούγοντας για συνεργασία με τη Δεξιά, πιστεύοντας πως όπου να ΄ναι θα καταγάγει νίκη αυτοδύναμου πασά. Κάθε άρνηση και κάθε κριτική υπηρετεί ανάγκη αυτιστική. Να μαντρώσει πρόβατα από τα αριστερά ή τα δεξιά. Προσέξτε διαφορά. Για τα κουκιά τα κόμματα τα πολιτικά. Για την κοινωνία τα παιδιά. Από τη μια τα άδεια παλτά. Από την άλλη μια ανυπάκουη καρδιά. Επομένως μία η ελπίδα. Αύριο τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕ!ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 0,65

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ Η ΚΙΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 25$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ την πλήρωσα τον Σεπτέμβριο 1,45 στην εθνική οδό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τετοι να μας δινετε πιο συχνα μπας και τους αναγκασουμε ολους να ριξουν τις τιμες στη βενζινη.Καθε μερα αν γραφατε το φθινοτερο πρατηρειο για καποιες μεγαλες πολεις και βαζουμε ολοι απο αυτους να δειτε για ποτε θα την κατεβασουν ολοι τους την τιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ


    Μπράβο συμπολίτη για την ανάρτηση.
    Είναι στο χέρι μας να κατεβάσουμε την αμόλυβδη κάτω από τα 70 λεπτά.
    Όποιος πουλάει πάνω από 78 λεπτά , είναι μαυραγορίτης του κερατά.
    Όποιος κάνει τζίρο σε αυτούς που πουλάνε πάνω από 78 λεπτά, είναι
    δωσίλογος και τελειωμένη αδελφή, κοινωνικό απόβλητο.
    (Τα παραπάνω όρια ισχύουν για όλη την ηπειρωτική Ελλάδα).
    ¨Όποιος γκρινιάζει ότι δεν βρίσκει φθηνό πρατήριο, απλώς βάζει πολύ κρέας στον κώλο του , και τα έχει βάψει μαύρα που πέφτουν οι τιμές.
    Κρεμάλα στους μαυραγορίτες, δεν περνάμε ούτε από έξω.
    Εσείς σύντεκνοι στη Κρήτη , εκείνον τον «μαυροπουκαμισά» , την τελειωμένη αδελφάρα , με το φούξια string, που σας πούλαγε την αμόλυβδη 1.60 , όταν κάνανε απεργία τα βυτιοφόρα, την έχετε ακόμη και την καμαρώνετε ???
    Υπάρχει μουνόπανο που μπαίνει να ψωνίσει από αυτόν τον Γκεσταπίτη ??
    Παρακαλώ τους συναδέλφους bloggers από την Κρήτη , που γνωρίζουν αυτόν τον αλήτη , να μας ενημερώσουν ποιάς εταιρείας είναι και που ακριβώς βρίσκεται το μπουρδέλο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό θα ήταν βέβαια να ελεγχθεί αν την έχει νοθεύσει...
    Τι να πω... Κανέναν δεν εμπιστεύομαι πια..

    Αν όμως είναι χριστιανός, τότε μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στο μακρινό διδυμότειχο το καρτέλ εκεί κρατά τη τιμή της αμόλυβδης στα 86-87 λεπτά και κανένας πούστης δεν κάνει κάτι,ενώ στην ορεστιάδα ειναι στα 78 λεπτά.γαμώ τη δεξιά σας κάφροι.και κάτι άτομα που έχουν και blog οπως sinapidis.blogspot.com ασχολείται με μαλακίες και ενώ ξέρει κάνει τη πάπια ( ετοιμάζεται για δήμαρχος και το καρτέλ το χρειάζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *