GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δένδρο των σκανδάλων...

. Από τον Μάρκο Μεταλληνό ..

.
Από τον Μάρκο Μεταλληνό
..

36 σχόλια

  1. ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ 1300000 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ MULTIRAMA KAI PUBLIC ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΗ
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ηλίθιε μάθε πρώτα πότε έγινε το ναυάγιο του Σάμινα και ύστερα να το χρεώνεις στη Ν.Δ. Το όνομα Παπουτσής Χρήστος σου λέει κάτι; Ήταν υπουργός ναυτιλίας τότε που έγινε το ναυάγιο και έμεινε στην ιστορία με το όνομα "ανθρωποπνίχτης" Αν ο Παπουτσής είναι υπουργός της Ν.Δ τότε ναι το ναυάγιο έγινε επί Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΛΠΕΓΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΜΩΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός που τα σκέφτηκε και έγραψε αυτές τις αρλούμπες είναι εξαιρετικά μπερδεμένος.
    Προσπαθεί να εξισσοροπήσει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ σκάνδαλα του πασόκ (πχ. χρηματιστήριο) με τα μαιμού σκάνδαλα της ΝΔ (πχ. ζαχόπουλος) για να θολώσει τα νερά.
    Φίλε μου, θέλεις ψυχιατρική παρακολούθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η υπόθεση Στέγκου ο πλουτισμός Νεονάκη το Σάμινα είναι υποθέσεις της ΝΔ; Αυτό θα πει σοσιαλισμός στο ΠΑΣΟΚ! Χαρίζουν την "περιουσία" τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευρηματικός ο τρόπος παρουσίασης των σκανδάλων. Αναρωτιέμαι όμως, το κτηματολόγιο γιατί συμπεριλαμβάνεται; Επειδή δυσκόλεψε μερικούς ή επειδή φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν τα καταπατημένα και τα αυθαίρετα; Με τέτοιες βλακείες ισοπεδώνονται και τα πραγματικά σκάνδαλα τελικά.

    Και, αν αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε αδρά, αυτό οφείλεται στον μέγα σοσιαλιστή Λαλιώτη και στο κόμμα του που δεν τον κατήγγειλε ακόμα. Ούτε το κτηματολόγιο προχώρησε, έφαγε και τα λεφτά και αναγκάστηκε η Ελλάδα να τα επιστρέψει από τον προϋπολογισμό.

    Με την εισφορά που μας επέβαλε ο Σουφλιάς πληρώσαμε τόσο τα διοικητικά έξοδα, όσο και τα κερατιάκα του Λαλιώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:05 πμ

    Η αλήθεια είναι ότι ο Παπουτσής μόλις είχε αναλάβει! Ουσιαστικά υπεύθυνοι ήταν ο υπουργός Σουμάκης και ο Γεν.Γραμμ. του Υπουργείου Τσουροπλής, ο οποίος είχε μοιράσει τις άδειες στους ιδιοκτήτες των ετοιμόρροπων καραβιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νουδακια εχετε μπει μεσα και γραφετε μαλακιες γιατι φοβαστε μην χασετε την μασα και την καρεκλα.Ειτε σας αρεσει ειτε οχι Η ΝΔ χρεοκοπησε την ελλαδα και την βουτηξε μεσα στα σκανδλα.το 10% διαφορα δεν εινια τυχαιο.Οσο και να φωναζετε και να ριχνετε λασπη γιατι αυτο κανετε παντα δεν προκειτε να αλλαξει η κατασταση.Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΙΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΙΣ ΝΑ ΣΑς ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.Ο ΔΕ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΚ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΔΙΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΔΕ ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νουδακια εχετε μπει μεσα και γραφετε μαλακιες γιατι φοβαστε μην χασετε την μασα και την καρεκλα.Ειτε σας αρεσει ειτε οχι Η ΝΔ χρεοκοπησε την ελλαδα και την βουτηξε μεσα στα σκανδλα.το 10% διαφορα δεν εινια τυχαιο.Οσο και να φωναζετε και να ριχνετε λασπη γιατι αυτο κανετε παντα δεν προκειτε να αλλαξει η κατασταση.Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΙΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΙΣ ΝΑ ΣΑς ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    -----------------------------------

    Σ Ω Σ Τ Ο Ο Ο Ο Σ !!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥ

    ΔΟΥΛΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ

    ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ!!!!!

    ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

    Diaporon-bl.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω ένα τέτοι δένδρο για το πασόκ, αλλ΄χρειάζεται ολάκληρο δάσος για να το περιγράψω....
    Κα΄που λεει ανεργιά....Δηλ.μετο ΠΑΣΟΚ δεν είχαμε ανεργία?Εγώ διάβασα κάτι στατιστικά και είδα ότι έχει μειωθεί κατα πολύ η ανεργία επί πρωθυπουργίας Καραμανλή....
    Για αυτό σταματήστε να συκοφαντείτε παλιοαλήτες...
    Ασε που έχεις μπερδεψει λίγο της ημερομηνίες, εκτος και αν ο Παπουτσης ανήκει στην Νεα Δημοκρατία...Ηλιθιο..Ασχετοι.μόνο για τις εντυπώσεις είσται.....Βλαμένοι....Το μόνο που σας ενδιαφερει ειναι η καράκλα αχρηστοι και οχι το καλο της Ελλάδος μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χε, χε! Εδώ είναι να γελάει κανείς με τα χάλια των ΠΑΣΟΚτζίδων...Όλοι αυτοί που πριν από ένα χρόνο βριζόντουσταν μεταξύ τους (κατά τις εσωκομματικές τους διαδικασίες, που έβγαινε η Β. Παπανδρεόυ και έλεγε "σύντροφοι κάποιοι από εμάς πλούτισαν αδικαιολόγητα τα τελευταία χρόνια επί ΠΑΣΟΚ) και έφτυναν ο ένας τον άλλο, βγήκαν στο internet και πουλάνε και μαγκιά...πουλάνε και πνεύμα! Ρε για κοίτα κάτι ξεφτύλες που πριν από 4 μήνες κλαψούριζαν πίσω από τα PC τους και έλεγαν "ότι δεν βλέπουμε ανάκαμψη" που τώρα αναθάρρησαν και είναι και επιθετικοί κιολάς. Πού ήσασταν τόσα χρόνια βρε κοπρόσκυλα? Είδατε τις θετικές δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ και βγήκατε από τα καβούκια σας που ήσασταν τρυπωμένοι??? Μυρίσατε εξουσία και είπατε να δώσετε το παρόν εεε?? Βρε ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 29 Δεκέμβριος 2008 12:22 μμ
    Σ Ω Σ Τ Ο Ο Ο Ο Σ !!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!


    ετοιμάσου να φας γλαρόσουπα...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

    Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

    Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι απιστευτο που φθασαμε σαν Λαος να συγκρινουμε τα σκανδαλα μεταξύ των κομματων που κυβερνησαν και κυβερνουν αυτό τον τόπο και μεσα απο αυτο ποιος ειναι ο καλυτερος αφου μας εκλεψε λιγοτερο.
    Ειναι απίστευτο αυτο που συμβαινει με εμας.
    Αυτό ειναι κατάντια να προσπαθούμε με επιχειρήματα να πεισουμε τους εαυτους μας και κατ¨επεκταση τους άλλους για το ποιος ειναι λιγότερο κλέφτης.
    Πρεπει να πετάξουμε απο πανω μας τον κομματικό μανδυα και να βλεπουμε τα πραγματα ξεκαθαρα πρωτα η πατριδα ρε παιδια και όχι τα κομματα.
    Να ψηφιζουμε αυτούς που πραγματικά πιστευουμε οτι θελουν το καλο του τοπου και οχι αυτους που με προσχημα την εξουσια και το καλο μας θελουν να οικονομήσουν και να μας δουλευουν και απο πανω.
    Υπάρχουν ικανοι πολιτικοι που μπορουν να δώσουν προοπτικη σε αυτό τον τόπο και δεν χρειάζεται να προερχονται από ονομαστά τζάκια.
    Φθάνει χορτάσαμε από αυτούς τους καλοθρέψαμε τους σπουδασαμε τους διασφαλίσαμε για δυο τρεις γενεες.

    Καραμπινατα σκανδαλα ειχαμε επι ΠΑΣΟΚ καραμπινατα σκανδαλα εχουμε και με την ΝΔ ολοι θα βγουνε λαδι σαν μην τρέχει τιποτε και εμεις θα πληρώνουμε την ζημιά που προκαλεσαν γιατι αυτο συμβαινει τελικά και σε κάθε περιπτωση.

    Ο Τοπος συγκλονιζεται απο την ανεχεια την ανεργια την ακρίβεια την αισχροκερδεια την μιζερια δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει δεν προγραμματιζουμε δεν σχεδιαζουμε ζουμε την διαρκή ανασφαλεια για το χειρότερο καταστρατηγήθηκαν κατακτησεις των εργαζομενων στην σχεση εργασίας η ανασφαλιστη εργασία ανθεί οταν αυτη βρεθεί οι μικρες επιχειρησεις ειναι καταχρεωμενες και ζουνε με τον εφιαλτη του λουκετου και των απολυσεων χωρις να μπορουν να ανταποκριθουν στις οικονομικες υποχρεωσεις τους. Οι μεγαλες επιχειρησεις μεταθετουν τις πληρωμες εξαφανιζοντας το ρευστό από την αγορά οι δημοσιοι οργανισμοί αυξανουν τα τιμολογια τους χωρίς κανενα ενδοιασμό και με πρόσχημα την επιβιωση του οργανισμού τα νοικοκυρια ειναι υπερχρεωμενα από τον αλογιστο δανεισμό και τον προσκαιρο πλουτισμό που απεκομισαν από τα δάνεια.
    Καθημερινα εκατονταδες ατομα περιθωριοποιουνται απο την πιστοληπτικη ικανότητα περνωντας το ονομα τους στο φακέλλωμα του Τειρεσια.
    Οι επιταγές σκάνε σαν τα κανονια καθε μερα ανθρωποι με μακροχρονες επιχειρησεις κρυβονται και εξαφανιζονται.
    Απο την μια μερα στην αλλη εμποροι επιχειρηματιες εργαζόμενοι μετατρέπονται σε απατεωνες λαμογια και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστεί επειδη πλεον δεν μπορουν να ανταποκριθουν.
    Εχουν ισοπεδωθει οι αξίες οι ιδεολογίες τα πτυχία των νέων επιβιώνουν αεριτζηδες νταβατζηδες τζογαδοροι εργολαβοι της διασκεδασης βιζιτες και παει λέγοντας.
    Αν για ολα αυτά εμεις αδιαφορούμε γιατί ακομα δεν ηρθαν στο κεφαλι μας να στε σιγουροι οτι σιγουρα θα πεσει η καρπαζια και σε αυτους που πιστευουν οτι ειναι βολεμενοι.
    Μην συγκρινετε τους αρχηγους των δυο μεγαλων κομματων για το ποιος ειναι πιο βλάκας και οι δυο τα ιδια σκατα ειναι.
    Παιδια που λειτουργουν κληρονομικω δικαιωματι ,του μπαμπα τους το μαγαζι δηλαδή.
    Και εμείς? τί είμαστε ? οι μαλάκες της υπόθεσης που κουναμε πλαστικά σημαιάκια για να πλουτίζουν οι γιοι των ταχυδρόμων και των συμβολαιογράφων και στο τελος να βγαίνει ο καθε τυχαρπαστος πολιτικος και να σου λεει οτι η οικονομια μας δεν παει καλα και πρεπει να επιβληθουν νεοι φόροι σε ποιους ? σε αυτους που δεν εχουν να δωσουν πλεον τίποτε.
    Απο την ιστορια εχουμε διδαχθει οτι οταν καποιος μεγαλος ηγεμονας αντιμετωπιζε προβληματα με τους υπηκοους του εφαρμοζε την μεθοδο του ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ και δοξα τον Θεο στην Ελλαδα αυτό έχει βαθειες ρίζες.
    Είμαστε πρώτοι στο αναγνωριζουμε στους αλλους τα λάθη και οχι στον εαυτό μας.
    Οπως καταλαβαίνει κανείς αυτό φέρνει προσωπικες έριδες και αντιδικίες αποπροσανατολιζοντας ολους μας από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.
    Συνελθετε απο τον ληθσργο και δεστε τα πραγματα πιο καθαρα μην παιζεται το παιχνιδι που τους βολευει.
    Αυτοι ειναι υπαίτιοι της σημερινης καταστασης ειτε ειναι πράσινοι ειτε ειναι γαλαζιοι ειτε ειναι κοκκινοι στο ιδιο καζανι βραζουν και στη φωτια ειμαστε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα TOR/M1 και η Siemens αφορουν άλλα μπουμπούκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΝΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ!!!!

    ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ!!!

    ΕΥΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

    ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!!

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά με την μαλακία που σε δέρνει εσένα μόνο το σκάνδαλο κοσκωτα ξέχασες να χρεώσεις στην ΝΔ βάλτο και αυτό και η πυραμίδα θα έχει ολοκληρωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΩΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΧΥΔΑΙΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ,ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΥΔΑΙΑ.ΑΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ,ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το λάθος στις επιλογές του εργαζόμενου κόσμου όταν ψηφίζει, έγκειται σε ένα και μόνο γεγονός που υφίσταται συνεχώς τις τελευταίες δεκαετίες: Δεν μπορεί ν' αντιληφθεί και να χωνέψει το γεγονός ότι τα συμφέροντα όσων πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εργάζονται σε δημόσια ή ιδιωτική ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ για να ζήσουν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να εκπροσωπούνται από δεξιά κόμματα. Αυτά αποδεχόμενα ως φυσιολογική την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο θα εξυπηρετούν πάντα, (ΠΑΝΤΑ), τα συμφέροντα των εργοδοτών και του κεφαλαίου (κυρίως του μεγάλου).

    Εκεί ακριβώς, (και μόνον εκεί), είναι η διαφορά κεντροδεξιών (δηλ. καθαρά δεξιών που το παίζουν "ήπιοι", για να προσελκύσουν τους κεντρώους) και κεντροαριστερών (δηλ. σοσιαλιστικών που φυσιολογικά καλύπτουν και τον μεσαίο χώρο) κομμάτων. Τα δεύτερα δεν θεωρούν την συγκεκριμένη εκμετάλλευση φυσιολογική, αλλά παρά φύση και χυδαία, που οδηγεί στην πλήρη οικονομική εξάρτηση και μέσω αυτής στη μισθωτή δουλεία.

    Και αν τέλος πάντων δεν το καταλαβαίνετε αυτό σκεφτείτε το εξής: Από πού και ως που τα αστικά κόμματα θα υποστηρίξουν τα συμφέροντα των εργαζομένων όταν εκ των πραγμάτων είναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ αυτών της εργοδοσίας;;;

    Τα πιο ΑΠΛΑ και πιο ΒΑΣΙΚΑ πράγματα είναι αυτά που ξεφεύγουν πάντα από τον εργαζόμενο ψηφοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πράσινοι σκύλοι,μπλε σκύλοι,κόκκινοι σκύλοι,ροζ σκύλοι (ειδικά αυτοί)όλοι μία σκυλοράτσα είναι.Ακούστε τα λυσσασμένα πράσινα σκυλιά πως ουρλιάζουν μιάς και μυρίστηκαν αίμα(εξουσία).
    Δύσμοιρη πατρίδα,θα αξιωθείς ποτέ να ζήσεις μέρες δικαίου και ηθικής ιδέας όπου οι πραγματικά άξιοι θα αναδεικνύονται και όχι οι κομματοσκυλαίοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νουδακια εχετε μπει μεσα και γραφετε μαλακιες γιατι φοβαστε μην χασετε την μασα και την καρεκλα.Ειτε σας αρεσει ειτε οχι Η ΝΔ χρεοκοπησε την ελλαδα και την βουτηξε μεσα στα σκανδλα.το 10% διαφορα δεν εινια τυχαιο.Οσο και να φωναζετε και να ριχνετε λασπη γιατι αυτο κανετε παντα δεν προκειτε να αλλαξει η κατασταση.Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΙΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΙΣ ΝΑ ΣΑς ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    -----------------------------------

    To 2009 θα μας κάνει ένα απίστευτο καλό, στο τέλος της η χρονιά θα μας βρεί χωρίς το χοντρόβοιδο πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτός που τα σκέφτηκε και έγραψε αυτές τις αρλούμπες είναι εξαιρετικά μπερδεμένος.
    Προσπαθεί να εξισσοροπήσει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ σκάνδαλα του πασόκ (πχ. χρηματιστήριο) με τα μαιμού σκάνδαλα της ΝΔ (πχ. ζαχόπουλος) για να θολώσει τα νερά.
    Φίλε μου, θέλεις ψυχιατρική παρακολούθηση.

    29 Δεκέμβριος 2008 9:35 πμ

    Ψυχοπαθητικό καθίκι σου δωσε και σένα τίποτα ο Εφραίμ;
    Ά στον διάολο σκατομαλάκα που θα επιβάλεις εσύ τον τρόπο που θα κατατάξουν τα σκάνδαλα.
    Άντε βρωμιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Νέα Δημοκρατία μέσα σε 4 χρόνια έκανε 10 φορές μεγαλύτερου μεγάθους σκάνδαλα απότι το ΠΑΣΟΚ σε 20. Φανταστείτε τί έχει να γίνει άν δέν λέω να κάτσει 20 χρόνια, άν έστω εξαντλήσει αυτή την τετραετία, η μυθολογία του αντιαμερικανισμού θα τους μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΑ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ? ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR?ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. ΕΔΩ ΚΟΤΣΑΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΑΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!!! ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΗ ΗΔΗ!!!( ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?? ΕΔΩ ΚΟΤΣΑΜ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!)ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΦΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ..ΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νουδακια εχετε μπει μεσα και γραφετε μαλακιες γιατι φοβαστε μην χασετε την μασα και την καρεκλα.Ειτε σας αρεσει ειτε οχι Η ΝΔ χρεοκοπησε την ελλαδα και την βουτηξε μεσα στα σκανδλα.το 10% διαφορα δεν εινια τυχαιο.Οσο και να φωναζετε και να ριχνετε λασπη γιατι αυτο κανετε παντα δεν προκειτε να αλλαξει η κατασταση.Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΙΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΙΣ ΝΑ ΣΑς ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μήν συγχίζεστε έτσι θα δείτε πώς θα φάει πολύ γρήγορα χώμα ο Καραμανλάκας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ω ΕΛΑΤΟ
    Ω ΕΛΑΤΟ
    Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ
    ΠΩΣ Μ'ΑΡΕΣΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ? Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ? ΕΕΕ??

    ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η' ΝΑ ΚΛΑΣΩ ΤΩΡΑ?

    -ΠΑΝΤΩΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ.. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ!!ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!
    CIAO BELLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. -ΠΑΝΤΩΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ.. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ!!ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!
    CIAO BELLI

    30 Δεκέμβριος 2008 3:31 μμ

    Το 2004 την εποχή που το βόδι εμφανιζόταν σάν ο μελλοντικός γιγάντιος εθνοσωτήρας καταλληλότερος ήταν ο Σημίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *