GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τόσο άγχος...

. ...για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή; . Γράφει ο Βαγγέλης Νικολάου . Τις τελευταίες μέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούμε...

.
...για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή;
.
Γράφει ο Βαγγέλης Νικολάου
.
Τις τελευταίες μέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούμε και βλέπουμε σαν πρώτο θέμα για το αν θα πρέπει να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή. Έχω μια απορία, γιατί πήρε τόσο μεγάλη έκταση το θέμα στα ΜΜΕ;
Γιατί θα πρέπει, σε βάρος των εργαζομένων, κάποιοι να χρησιμοποιήσουν μια μέρα αργίας, για να βγάλουν λέει τα σπασμένα;
Και στο κάτω κάτω τι έγινε αν το τελευταίο διάστημα δεν έχουν τα έσοδα που είχαν πριν;
Και τι σημαίνει έχει πέσει το τζίρος κατά 20 ή 70 %; Η αγοραστική αξία του μισθού των εργαζομένων πόσο έχει πέσει; Ποιος ενδιαφέρεται για αυτό; Εδώ και πόσα χρόνια συμβαίνει αυτό και δεν γίνεται τίποτα;
Για τα έσοδα των μισθοσυντήρητων, που εδώ και τόσα χρόνια ο μισθός τους έχει εξανεμιστεί τι γίνεται; Όταν δίνονται αυξήσεις του 1€, τι θα πρέπει να σκεφθεί ο εργαζόμενος , που ακούει όλα αυτά τις τελευταίες μέρες;
Γιατί για τους εργαζόμενους δεν παίρνονται , κάποια μέτρα για να μπορούν και αυτοί να δουν το εισόδημα τους να μην εξανεμίζεται από τις συνεχείς ανατιμήσεις των βασικών αγαθών; Τι σκέπτεται ο εργαζόμενος όταν κάποιοι κηφήνες παίρνουν 20.000 & 30000 €, μηνιαίους μισθούς;
Με το να στηρίξουμε τα καταστήματα λένε, θα στηρίξουμε και την εθνική οικονομία!
Εγώ ξέρω πως για να στηριχθεί η οικονομία , θα πρέπει όλοι να αποδίδουν τους φόρους στο κράτος σύμφωνα με τα πραγματικά τους εισοδήματα. Και οι μόνοι που αποδίδουν τους φόρους στο κράτος, μέχρι τελευταίας δεκάρας είναι οι μισθοσυντήρητοι .
Και επειδή στη χώρα μας η υποκρισία έχει φτάσει στο κατακόρυφο, θα πρέπει κανένας εργαζόμενος να μην πάει για δουλειά και κανένας να μην κατεβεί στο κέντρο για ψώνια σήμερα Κυριακή.

---------------------------

15 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΣΑΣ!!
    αΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΩΝΙΑ.....

    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ 10 ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς κύριε Νικολάου γιατί έχετε τόσο άγχος για να μην μένουν ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές ;

    Έτσι σας έχει προστάξει η κυρά Παπαρήγα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NATA KLEISETE NA PSOFISETE THS PEINAS NA PATE NA GAMHTHITE OTI KAI NA KANETE KATHARMATA EMPOROI THA ANOIGW SAMPANIES KATHE FORA POU THA AKOUW EKLEISE MAGAZI.EKEI NA SAPISETE MAYRAGORITES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε αγαμητα κωλοφασιστα.Εχει γεμισει φασιστες και δεξιους το blog.Ολοι οι καλοπερασακιδες που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους και τα χουν βρει ολα ετοιμα.που να καταλαβουν τον εργαζομενο που τον θελουν να δουλευει 7 μερες.ΖΩΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυξανόμενη "ανθρώπινη ανασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας".

    Πως θα καθηλωσουν -αν μπορεσουν- το λαικο κινημα !!!

    Οι υπηρεσιες ασφαλειας θα αυτονομηθουν και ελευθεροι σκοπευτεσ θα χτυπανε στο ψαχωο για να καθηλωσουν την κοινψνικη εκρηξη...το ιδιο εγινε επι χουντας οπου ελευθεροι σκοπευτες σκοτωναν σε ολη την Αθηνα λαικους αγωνιστες....
    Δημοκρατικοι Αγωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
    ………………………………………………………………….

    Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

    Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

    Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

    Με τον Κυριακού ή με τον Κουρή;

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

    Έχει πλάκα το παιντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Και οι μόνοι που αποδίδουν τους φόρους στο κράτος, μέχρι τελευταίας δεκάρας είναι οι μισθοσυντήρητοι ." .. λέει το γνωστό παραμύθι .

    Οι μισθωτοί εκτός από τις δεύτερες ή μαυροδουλειές που κάνουν για τις οποίες δεν πληρώνουν, ..... δεν πληρώνουν δεκάρα τσακιστή για φόρους και ασφάλειες και από τις κανονικές τους δουλειές μιας και τους τα πληρώνουν οι εργοδότες .
    Παράδειγμα :
    Μισθωτός με εισπράξεις από μισθό 20.000 ευρώ ετησίως καθαρά στην τσέπη για να ζήσει αυτός και η οικογένειά του δεν πλήρωσε δεκάρα τσακιστή για φόρο και ασφάλεια , τα έχει πληρωμένα ο εργοδότης .
    Ελεύθερος επαγγελματίας "φοροκλέφτης" με εισπράξεις 20.000 ευρώ από παροχή υπηρεσίας σε τρίτους πληρώνει από αυτά τα 20.000 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές και φόρους και ότι περισσεύει τα χρησιμοποιεί για να ζήσει.
    Ο πρώτος θεωρείται χαμηλό εισοδηματικό στρώμα που πληρώνει πάντα τους φόρους του, ο δεύτερος "επιχειρηματίας" κονομημένος "φοροκλέφτης".

    Για κάθε ευρώ που βάζει στην τσέπη ο μισθωτός , φόροι και ασφαλιστικές εισφορές είναι πληρωμένα από άλλους , από κάθε ευρώ που βάζει στην τσέπη ελεύθερος επαγγελματίας ή ατομική επιχείρηση πρέπει να αφαιρεθούν φόροι και ασφαλιστικές εισφορές .

    Κατά τα λοιπά "οι μισθωτοί πληρώνουν τους φόρους" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατ' αρχήν να μάθετε να μιλάτε ελληνικά αγαπητοί συνδικαλιστές εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

    Λέτε συνεχώς στα κανάλια σχετικά με την κατάργηση της Κυριακής αργίας.
    Η έκφραση σας δεν είναι σωστή.
    Η σωστή έκφραση είναι στον προφορικό λόγο :
    Κατάργηση της αργίας της Κυριακής.

    Και συνεχίζω...
    Αργία έτσι και αλλιώς υπάρχει την Κυριακή..εσείς απλά παίζετε το παιχνιδάκι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για εντυπωσιασμούς και κολοκύθια τούμπανο !

    Σας έπιασε ξαφνικά κωλοπιπάλα για μια χαρούμενη τελευταία Κυριακή του έτους 2008 και ποιός σας έδωσε το δικαίωμα ρε παπάρες να εμποδίζετε τη πρόσβαση στους καταναλωτές στις εισόδους των καταστημάτων ;

    Άντε γαμηθείτε λοιπόν όλοι σας ομαδικά και βάλτε τα κωλοπανό σας στο κώλο σας γιατί έχουμε 2008 και όχι 1917.

    Ρε καραγκιόζηδες ρωτήσατε τους εμπόρους αν έχουν επιταγές και πληρωμές μισθών , αν μπορούν να τα βγάλουν εύκολα πέρα σε αυτή την ψυχολογική οικονομική δίνη που περνάει ο τόπος μας και με ποιό δικαίωμα απαγορεύετε την είσοδο συνανθρώπων μας στα καταστήματα ;

    Να χέσω τη Δημοκρατία που επικαλείσθε .Είστε το ίδιο αλήτες και υποκριτές με αυτούς που βρίζετε.

    Έχετε μάθει μόνο στις φωνές και όχι στη δουλειά.

    Εργάτες και δουλευταράδες είναι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι και όχι εσείς που το παίζετε συνδικαλιστές του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.

    Γι αυτό θα πάθει πανωλεθρία ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ στις εκλογές και γι αυτό θα ψηφίσει ο κόσμος ΠΑΣΟΚ.

    Για το ΚΚΕ δεν χρειάζετε σχολιασμός.
    Ίδια ξερά σκατά στο τοίχο και μια αρκούδα να προσπαθεί να τα ξεράνει ακόμα περισσότερο ενώ την ίδια στιγμή πολλοί ΚΚεδες πλουτίζουν στα υπερσύγχρονα πιεστήρια σας που αγοράσατε με δάνεια του Μπρέζνιεφ και που τελικά με τη πτώση του κομμουνισμού σας τα χάρισαν σχεδόν !!

    Γελάω κάθε φορά που ο εκπρόσωπος σας βγαίνει στη τηλεόραση και λέει το ίδιο ποίημα πάντα περί κεφαλαίου και άλλες άρες μάρες κουκουνάρες.



    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΣΥ.ΡΙΖ.Α γι αυτό θα πατώσει στις εκλογές !

    Είναι το υποτιθέμενο προοδευτικό αριστερό κόμμα του 2008 με συνταγές των υπό θεραπεία ψυχιάτρου ψυχασθενών του πρώην ΚΚεσωτερικού και με ημιτασιόν Σταλινικές και Λενινιστικές πρακτικές.

    Η διαφορά με το ΚΚΕ είναι ότι το ΚΚΕ είναι πιο original κομμουνιστικό κόμμα .

    Βασικά και τα δύο κόμματα πάσχουν από ιδιοπαθείς ψυχώσεις τελευταίου σταδίου εξαιτίας της μη εξέλιξης τους την δεκαετία του 1980 και μη αντιμετώπισης των προβλημάτων τους από εκείνη την περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσέξτε ΚΚεδες μπας και μείνουν μια Κυριακή ανοιχτά τα μαγαζιά και πάθετε νευρικό κλονισμό.

    Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ.
    Σκατά προοδευτικοί είστε και όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο γελοίοι γίνεστε στα μάτια όσων πίστευαν έστω και ένα 10 % αυτά που λέγατε.

    Είστε οπισθοδρομικοί ,είστε υποκριτές,είστε κομματόσκυλα,είστε οτιδήποτε άλλο εκτός από αντιδημοκράτες.
    Είστε ένα και το αυτό με τις πρακτικές των ακροδεξιών και δεξιών εκφάνσεων της ελληνικής μπουρδελοπολιτικής σκηνής.

    Είστε άκρα τα οποία ταυτίζονται με τα άλλα άκρα προσεγγίζοντας σε αυτό το αποτέλεσμα με πολιτικές που ενώ στην πορεία τους διαφέρουν , στο αποτέλεσμα είναι ίδιες.

    Καλά σας τα λένε τα παιδιά εδώ και έξω από εδώ.

    Όπως έγραψε ένας ή μία, από που και ως πού μπορείτε σήμερα την τελευταία Κυριακή του έτους να απαγορεύετε την είσοδο μας στα καταστήματα στην Ερμού;

    Ποίος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα ρε κομματικά φερέφωνα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ;
    Σε τι διαφέρετε εσείς - ως κομματόσκυλα και φερέφωνα- από τους άλλους που κατηγορείτε ότι είναι ;

    Σα δε ντρέπεστε λίγο .
    Μου απαγορέψατε την είσοδο μου σε πολυκατάστημα στην Ερμού με βίαιο τρόπο και επομένως το δικαίωμα μου να κάνω αγορές σήμερα Κυριακή,αγορές που τελικά έκανα εφόσον λίγα λεπτά αργότερα ασφαλώς και μπήκα στο κατάστημα αυτό.

    Και ωραία πέρασα , και 1300 ευρώ έδωσα για τις αγορές μου και βοήθησα και μερικούς συνανθρώπους μου για να συμπληρώσουν χρήματα για τις υποχρεώσεις που έχουν αλλά και για να πληρώσουν υπαλλήλους που εργάζονται και παίρνουν 75% ως σημερινό ημερομίσθιο,υπαλλήλους που δεν είναι σαν και εσάς ρεμπεσκέδες που δεν είχατε τι να κάνετε Κυριακή πρωϊ και βγήκατε πάλι για άλλη μια φορά στην πολύπαθη Αθήνα για να διαδηλώσετε υπέρ των κακομοίρηδων υπαλλήλων που τους σκέφτεστε τόσο πολύ.

    Σα δε ντρέπεστε λίγο .

    Αν δεν ήμουν με το παιδάκι μου ειλικρινά θα έριχνα μπουνιά σε κανένα κομματόσκυλο που τρέχει να διαδηλώσει σε κάθε ευκαιρία.

    Φταίνε οι καταναλωτές και οι έμποροι που δεν σας έριξαν κανένα μπερτάκι ξύλο όλοι μαζί όπως εέπε σε κάποια προηγούμενη ανάρτηση κάποιος ή κάποια.

    Εσείς οι κουμμουνιστές, οι εκφραστές μιας άλλης αποτυχημένης εποχής , θέλετε να εφαρμόσετε το εξής κάτωθι σχέδιο :

    Έχουν οι πολίτες το ένα πόδι στο βούρκο και εσείς θέλετε να τους βάλετε και το άλλο.

    Αντί να βγείτε να πείτε ρε αλήτες να μείνουν ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα σε όλη την ελλάδα , μας πρήξατε τ' αρχίδια μας όλη την προηγούμενη εβδομάδα στα κανάλια λέγοντας μαλακίες και μπαρούφες.

    Οι υπόλοιπες χώρες ρε βλήματα προοδεύουν και η δικιά μας οπισθδρομεί με τους πολιτικούς που δεν παράγουν πολιτική και με όλα εσάς τα τσιμπουροκομματόσκυλα όπου και αν ανήκετε.

    Και βλέπω και τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στα κανάλια να λέει ότι δεν χρειάζονται ώρες αλλά χρήματα.
    Σα δε ντρέπονται λεώ εγώ.
    Και εγώ χρήματα είχα ρε παπάρα να ξοδέψω σήμερα με χαρά και εσύ και το κωλομόμμα σου με εμπόδιζαν,πανίβλακες , το καταλάβατε ;

    Οι έλληνες έχουν λεφτά και ξοδεύουν ακόμα και τα ελάχιστα ειδικά σε εορτές και όλες αυτές οι μπαρούφες περί κρίσης είναι 70 % θέμα ψυχολογίας και 30 % θέμα πραγματικής οικονομίας.

    Για αυτούς τους λόγους σας εύχομαι να πάτε να γαμηθείτε όλοι μαζί , συνδικαλιστές και κόμματα και Νομαρχίες και ότι άλλο σκατά κυκλοφορεί στη πιάτσα γιατί σας βαρέθηκε ο λαός και σας φτύνει . Όλους μα όλους , όπου και αν ανήκετε.

    ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βγηκε και αυτος ο σιχαμενος ο Στρατουλης να παρασυρει τα αποβρασματα του κομμουνισμου να εμποδιζουν τον κοσμο να παει να ψωνισει.Με ποια δικαιοδοσια;Του οχλου;Αλλα στις εκλογες θα παρει και αυτος τα αρχιδια του.Ο κοσμος οταν ψηφιζει σε εθνικο επιπεδο δεν ειναι μαλακας.Ο καθε Στρατουλης του φανταζει σαν μειοδοτικη κωλοτρυπιδα.Απο αυτες που γεμισε ο τοπος οταν επεσε ο κομμουνισμος.Κομπλεξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα τελευταια Κυριακη του χρονου,μεσα στο κρυο,να σηκωθεις να πας με τον Στρατουλη να το παιξεις 'εξουσια',πρεπει να εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ.Απειλουσαν μαγαζατορες και πελατες λες και ηταν επισημη αρχη.Τα αρχιδια του κομ-μουνι-σμου.Γιατι δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν απο το να ειναι κρατικοδιαιτοι οι περισσοτεροι,και να δημιουργουν εντυπωσεις.Να πατε να γαμηθειτε παπαρες.Αλλα θα παρετε τα παπαρια σας στις εκλογες.Ο Ελληνικος λαος σε τετοιες περιπτωσεις εχει μεγαλα αρχιδια για να γραψει ολους τους λεγομενους πολιτικους της αποτυχημενης και μειοδοτικης αριστερας.Ο κοσμος καιγεται και ο Στρατουλης θελει εξουσια.Αντε ρε βλαχο στο χωριο σου μα αρμεξεις προβατινες.Θελεις και πολιτικη.Καραγκιοζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μισθωτός με εισπράξεις από μισθό 20.000 ευρώ ετησίως καθαρά στην τσέπη για να ζήσει αυτός και η οικογένειά του δεν πλήρωσε δεκάρα τσακιστή για φόρο και ασφάλεια , τα έχει πληρωμένα ο εργοδότης .

    ΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.
    ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΚΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ 2.330 €

    ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ . ΦΜΥ 230€ , ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 230€, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 65€, ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 140€, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ 30€, ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 80€, ΣΩΜΑΤΕΙΑ 20 €, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 10€. ΣΥΝΟΛΟ 805 €
    ΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ 2330 – 805 = 1525 ΚΑΘΑΡΑ.
    35% ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΙ 50 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Κ.Κ.Ε, ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ.
    ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΓΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδιά , όλα γιά το καλό του κεφαλαίου γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε πτωτικους τζιρους ειναι ηλίθιο να αυξανεις τα λειτουργικά σου δουλευοντας μια επιπλεον μέρα. Απλα το κρατος φοβουμενο αυξηση της δηλωμενης ανεργιας θα επιτρεψει την εργασια και τις Κυριακες (βεβαια καποιοι ηδη δουλευουν την Κυριακη) Τεσπα σε δουλεια να ειμαστε , οτνα ημουν ανεργος ημουνα τεμπελης τωρα εχω ενα μαγαζακι και ειμαι κεφάλαιο μακαρι να ειχα και εγω ενα μεσο να με διορισει να ζητουσα αυξηση.

    Εγω θα προτεινα αντι να ανοιγουμε την Κυριακη να ΜΗΝ πληρωνουμε ενοικιο στον (πιθανότατα αριστερο) ιδιοκτητη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *