GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα κατορθώματα του κ. Στυλιανίδη...

Απέσπασε νοσηλεύτριες στο υπουργείο ... Παιδείας "ξεγυμνώνοντας" ακόμη περισσότερο το νοσοκομείο Κομοτηνής! . Από την Σμαράγδα Κοκ...

Απέσπασε νοσηλεύτριες στο υπουργείο ... Παιδείας "ξεγυμνώνοντας" ακόμη περισσότερο το νοσοκομείο Κομοτηνής!
.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ ( Πανελλήνια Οργάνωση Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων) ο Υπουργός Παιδείας απέσπασε με το "έτσι θέλω" από το Νοσοκομείο Κομοτηνής, η οποία είναι και εκλογική του περιφέρεια, τρεις νοσηλεύτριες ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) σε διοικητικές υπηρεσίες του υπουργείου του και μάλιστα εκτός ΕΣΥ! Με τον τρόπο αυτό αδιαφόρησε για το μεγάλο πρόβλημα έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού και στο εν λόγω νοσοκομείο. Λέγεται ότι οι συγκεκριμένες νοσηλεύτριες που αποσπάστηκαν ανήκουν στο συγγενικό περιβάλλον των κομματαρχών του κ. Στυλιανίδη.
-----------

35 σχόλια

  1. O χώρος της παιδείας είναι αποκλειστικά για να βολεύονται πάσης φύσεως βύσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ

    ΣΑΛΤΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ

    ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?

    Diaporon-bl.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέτρα - σοκ έρχονται το ?δίσεκτο 2009.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΑΤΕ
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΙ
    ΜΟΝΟ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΞΙΛΕΩΝΕΙ
    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


    Η δημοσιονομική εκτροπή και οι υπέρογκες δανειακές ανάγκες του Δημοσίου οι οποίες είναι πιθανό να μη καταστεί δυνατό να εξυπηρετηθούν καθώς οι ξένοι επενδυτές γυρνούν την πλάτη στα ελληνικά ομόλογα οδηγώντας στα ύψη τα επιτόκια φέρνουν προ των πυλών αυστηρή κοινοτική επιτήρηση με όρους ΔΝΤ.

    Πάγωμα προσλήψεων, σφιχτή εισοδηματική πολιτική με οριακές αυξήσεις μισθών , ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων , ανατροπές στο ασφαλιστικό με εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης ανδρών ? γυναικών στο Δημόσιο και κατάργηση φοροαπαλλαγών είναι μέρος μόνο των μέτρων που αναμένεται να υποδείξει η Κομισιόν.

    Οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες μιλούν για βέβαιη επιτήρηση κάτι που έχουν αρχίσει να αποδέχονται και εντός της κυβέρνησης καθώς από την μία έχουμε την υπέρβαση του 3% και για το έλλειμμα του τρέχοντος έτους μετά το 3,5% του 2007 και από την άλλη το ισχυρό ενδεχόμενο η Ελλάδα να καταφύγει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προκειμένου να αγοράσει ελληνικά ομόλογα και να χρηματοδοτήσει έτσι το δημόσιο χρέος.

    Και στις δύο αυτές περιπτώσεις η Κομισιόν θα προτείνει δέσμη μέτρων και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.

    Θα πρέπει να αναφερθεί ότι αυτές της ημέρες η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Κομισιόν με στόχο να υπάρξει πολιτική συμφωνία και η απόφαση για υπαγωγή σε καθεστώς επιτήρησης να ληφθεί μετά τις Ευρωεκλογές.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες η επιτήρηση θα είναι πιο αυστηρή από την αντίστοιχη του 2005 και θα έχει «άρωμα» ΔΝΤ μιας και συνεκτιμάται η πολύ κακή εικόνα των δημόσιων οικονομικών.

    Γι΄ αυτό και πιστεύεται ότι θα γίνουν και συστάσεις για ακόμη πιο σκληρά μέτρα όπως έκτακτη εισφορά ή αύξηση συντελεστών ΦΠΑ αλλά και πάγωμα μισθών που λόγω του αυξημένου πολιτικού κόστους θα κρατηθούν ως εφεδρείες.

    Η αύξηση του ΦΠΑ (στην οποία η παρούσα κυβέρνηση κατέφυγε το 2005 κατά την διάρκεια της πρώτης επιτήρησης) θεωρείται ότι θα «στραγγαλίσει» την ήδη παγωμένη κατανάλωση και θα επιβαρύνει υπέρμετρα μεσαία και χαμηλά στρώματα.

    Άλλωστε ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια το υπουργείο Οικονομίας δεν κατάφερε να εισπράξει τα έσοδα από ΦΠΑ που είχε προϋπολογίσει.

    Αλλά και τα υπόλοιπα μέτρα που θα υποχρεωθεί να λάβει η κυβέρνηση εξαιτίας των άστοχων χειρισμών της οι οποίοι έφεραν την οικονομία ένα βήμα πριν την ?.πτώχευση θα προκαλέσουν ισχυρές πολιτικές αναταράξεις και κοινωνικές αντιδράσεις.

    Στην παρούσα φάση που η κυβέρνηση εμφανίζεται ανίσχυρη και η δημοτικότητα της έχει πέσει στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών όπως μαρτυρούν και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δεν αποκλείεται η λήψη έκτακτων μέτρων να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις ακόμη και εκλογές.

    Πιο αναλυτικά οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες συγκλίνουν ότι θα γίνουν συστάσεις για τα ακόλουθα μέτρα:

    -«Πάγωμα» προσλήψεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση παρά τις εξαγγελίες περί «νοικοκυρέματος» του δημοσίου έχει προβεί σε αθρόες προσλήψεις οι οποίες υπολογίζεται πως από το 2004 μέχρι και σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 100.000 επιβαρύνοντας υπέρμετρα τις κρατικές δαπάνες.

    -Εξαιρετικά σφιχτή εισοδηματική πολιτική με αυξήσεις κάτω και από τον προβλεπόμενο πληθωρισμό γεγονός που θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση των πραγματικών εισοδημάτων.

    -Ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων με έμφαση στην ημιαπασχόληση. Μάλιστα εκτιμάται ότι η πρόσφατη πρόταση του προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλου για εργασία τριών ή τεσσάρων ημερών την εβδομάδα με παράλληλη μείωση των αποδοχών δεν έγινε τυχαία αλλά προκειμένου να σταθμιστούν οι αντιδράσεις.

    -Ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα με πρώτο θύμα τις γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους καθώς η προωθούμενη εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης με τους άνδρες θα τις υποχρεώσει σε 5 με 15 χρόνια επιπλέον δουλειάς.. Η εξίσωση των ορίων αποτελεί πάγιο αίτημα της Κομισιόν και το θέμα συζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στις αρχές του μήνα. Η απόφαση αναμένεται τον Ιούνιο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι καταδικαστική για την χώρα μας.

    -Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών που μειώνουν τα έσοδα του προϋπολογισμού.

    --Αυστηρή εκτέλεση του προϋπολογισμού ως προς το σκέλος των εσόδων με φορολογικό «σαφάρι» προκειμένου να εισπραχθούν τα επιπλέον 7,1 δις ευρώ σύμφωνα με τον στόχο που έχει τεθεί.

    -Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων για την ενίσχυση του ανταγωνισμού στην αγορά. Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει κατ΄ επανάληψη το άνοιγμα σειράς επαγγελμάτων αλλά δεν προχωρά λόγω του αυξημένου πολιτικού κόστους.

    -«Πάγωμα» εξοπλιστικών προγραμμάτων και γενικότερα των δαπανών του υπουργείου Άμυνας. Κρίνεται ότι σε περίοδο κρίσης το κονδύλι των 2,2 δις ευρώ για εξοπλισμούς εντός του 2009 είναι υπερβολικά υψηλό.

    -Εκτεταμένες αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις σε μια κατεύθυνση να «ανοίξουν» αγορές και να μικρύνει ο δημόσιος τομέας.

    Τέλος σε περίπτωση που τα μέτρα αυτά δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν και «εφεδρείες» όπως αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ κατά δύο με τρεις μονάδες ή έκτακτη εφάπαξ εισφορά συνδυασμένα με μηδενικές αυξήσεις στους μισθούς.

    Οι παρεμβάσεις αυτές όπως είναι φυσικό αναμένεται να προκαλέσουν την «επανάσταση» των συνδικάτων.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΑΤΕ
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΙ
    ΜΟΝΟ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΞΙΛΕΩΝΕΙ
    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΟΛΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΠΡΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.
    -----------------------------------
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΟΛΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΠΡΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.
    -----------------------------------
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΟΛΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΠΡΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ........
    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το ξέρετε το κόλπο? έχουν ξεσκιστεί στις "μετετάξεις", εκεί που εμείς οι διοικητικοί του ΥΠΕΠΘ είμασταν κλάδος υπό εξαφάνιση έρχονται κάτι περίεργες καταστάσεις. Μετάταξη λέει από την Μητρόπολη και το Επιμελητήριο, εκεί που βασιλεύει η Δεξιά βέβαια, και οι προσλήψεις δεν περνάνε ΑΣΕΠ. Πως μπορούνε να μετατάσουνε από αυτές τις "υπηρεσίες" δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί εκεί προσλαμβάνονται από το παράθυρο δικά μας παιδιά. Τώρα όσο για τα νοσοκομεία αν επιστρέψουνν αυτοί που μετατάχθηκαν σε άλλες υπηρεσίες τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι δουλειά είχαν οι νοσοκόμες με την εκπαίδευση; Αυτό είναι το ήθος που υποτίθεται ότι θα έφερνε στην παιδεία ο Στυλιανίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!
    ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΠΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ...
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΥΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !
    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "απέσπασε με το "έτσι θέλω" από το Νοσοκομείο Κομοτηνής, η οποία είναι και εκλογική του περιφέρεια, τρεις νοσηλεύτριες ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) σε διοικητικές υπηρεσίες του υπουργείου του και μάλιστα εκτός ΕΣΥ!"

    Σεμνά και ταπεινά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. κ. Κοκκόρη αναπαραγάγεις και διαδίδεις ΨΕΜΑΤΑ.
    Αραγε είσαι και εσύ μεταφορέας γραμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξέρουμε αν έχει υπογράψει την ΚΥΑ ο Υουργός Υγείας. Πάντως πριν τα Χριστούγεννα δεν την είχε υπογράψει ακόμα. Ήταν σε εκρεμμότητα για πολυ καιρό στο γραφείο του. Το γνωρίζω γιατί περιμένω να βγει άλλη μια προκήρυξη για νησί της παραμεθορίου που έχει κενά σε υπηρεσίες του ΥπΕΠΘ και δεν την βγάζουν γιατί θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η προηγούμενη αυτή στην οποία αναφέρεσαι και για την οποία θα πρέπει να εγκρίνει τις μετατάξεις και ο Υπουργός Υγείας. Αυτό μου είπαν στο αρμόδιο τμήμα του ΥπΕΠθ. Βλέπετε πρέπει να υπάρχει και έγκριση του συναρμόδιου Υπουργού για να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ η απόφαση μετάταξης. Στην πραγματικότητα αυτό έγινε μέσα από μια προκήρυξη μετάταξης για κάλυψη "κενών" θέσεων στο υπΕΠΘ. Όλα είναι νομότυπα. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν η εν λόγω προκήρυξη φωτογραφίζει με τα επιθυμητά προσόντα συγκεκριμένα άτομα. Συνήθως έτσι γίνεται με αυτές τις προκηρύξεις. Αν υπάρχουν παρατυπίες θα πρέπει να δούμε αν ο Νόμος για τις μετατάξεις των υπαλλήλων του Δημοσίου εφαρμόζεται στο ακέραιο στη συγκεκριμένη προκήρυξη. Για παράδειγμα η συνάφεια του αντικειμένου εργασίας, η προϋποηρεσία, τα τυπικά προσόντα πέρα των επιθυμητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου. Όταν έγιναν επί ΠΑΣΟΚ τα ΠΕΣΥ (μετέπειτα ονομάστηκαν ΔΥΠΕ από τη ΝΔ) μετακινήθηκε μεγάλος αριθμός νοσηλευτριών και νοσηλευτών στα ΠΕΣΥ.
    Σήμερα οι λιγότερες (από τη ΝΔ) αριθμητικά ΔΥΠΕ εξακολουθούν να απασχολούν νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, πληρώνουν τεράστια ποσά ενοικίων για κτήρια, τηλέφωνα, αυτοκίνητα (Mercedes και τζιπ) ρεύμα ΔΕΗ και μισθούς σε ΔΥΠΑΡΧΕΣ, χωρίς να προσφέρουν τίποτε παρά μόνο μια επιπλέον γραφειοκρατική στάση στα έγγραφα των νοσοκομείων που στέλνονται στο Υπουργείο Υγείας.Η σπατάλη είναι τεράστια, η καθυστέρηση στα έγγραφα σημαντική, αλλά και η έλλειψη νοσηλευτριών στα νοσοκομεία -που στις ΔΥΠΕ απλώς λουφάρουν- ακόμη μεγαλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΑΠΟ 01/01/-30/09/2008.
    ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000.000 ΕΥΡΩ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (δεν με ενδιαφέρει αν είναι ΠΑΣΟΚ η Ν.Δ)ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ Ο ΟΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΤΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ,ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο μάτι σας έχει μπεί ο Στυλιανίδης γιατί είναι μάγκας και ίσιος.
    Εσείς προτιμάτε να έχετε να κάνετε με πολιτικάντηδες που ταίζουν τα κανάλια για να τους προβάλλουν.
    Ο Στυλιανίδης (όπως και ο Μ.Κεφαλογιάννης και κάμποσοι άλλοι) δεν μασάει, σαν τον Καραμανλή.
    Γιαυτό λοιπόν βράστε στο ζουμί σας, όσο θέλετε.
    Ο λαός καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ?ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΦΙΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΥΛΗ ΦΑΤΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!
    =============================
    Τόσο πορωμένοι μαλάκες νεοδημοκρατες που είστε και να σας γαμάνε από πάνω εσείς θα τους ξαναβγάζετε ξεφτίλες του κερατά.
    Ρήμαξαν τη χώρα σ΄ όλους τους τομείς κι εσείς το χαβά σας.
    Τη φάτσα του δεν τη βλέπετε ρε ηλίθιοι; Μόνο από τη φάτσα φαίνεται ο τύπος. Γέρικη, ξεπεσμένη παλιοπούστρα είναι.
    Τώρα αν εσάς σα μαζόχες σας κάνουν, αυτός και ο αρχηγός σας, τι σας φταίει η Ελλαδα μας ρε μαλάκες, όρνια του κερατά::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο μάτι σας έχει μπεί ο Στυλιανίδης γιατί είναι μάγκας και ίσιος.
    -------------------------

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ......
    ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μέτρα - σοκ έρχονται το ?δίσεκτο 2009.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΑΤΕ
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΙ
    ΜΟΝΟ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΞΙΛΕΩΝΕΙ
    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    31 Δεκέμβριος 2008 8:35 πμ

    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΗΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΙΚΑΓΚΟΥΡΕΣ, ΑΥΝΑΝΕΣ ΟΡΘΙΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΛΑΓΗ", "ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ?


    ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΚΥ ΤΣΑΝΤ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ


    ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ


    ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.
    ΘΥΜΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΑΡΣΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ "ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ".


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. * Μεγάλες συγκινήσεις προσέφερε και αυτή την εβδομάδα στον Έλληνα τηλεθεατή το ΠΑΣΟΚ, που έτσι όπως πάει, σε λίγο, εκτός από τα δύο ευρώ που μας ζητάει για να ψηφίσουμε τον αρχηγό του (δωσ' μου δυο κατοστάρικα, δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα, δώσε μου δύο από κείνα τα καινούργια τα διακοσάρικα), θα μας ζητήσει και ανταποδοτικό τέλος σαν την ΕΡΤ.
    * "Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Φύρερ και Ντούτσε", εδήλωσε ο Πάγκαλος, αναφερόμενος προφανώς στο Βενιζέλο. Και για όσους δεν κατάλαβαν, την επόμενη εβδομάδα θα δηλώσει ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Μπύρερ και Τρίο Στούτζες", αναφερόμενος και πάλι στο Βενιζέλο.
    * "Πού τα βρίσκει ο Γιωργάκης τα φράγκα για να ζει τέτοια ζωή; Ξέρετε πόσο κάνουν το κιλό οι βιολογικές μπάμιες;", ρώτησε ο Βενιζέλος, απευθυνόμενος στη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ της Αχαϊας, "Εγώ από τον παππού μου κληρονόμησα ένα ρολόι και από τον πατέρα μου το όνομα", του απάντησε ο Παπανδρέου. Ένα ρολόι κληρονόμησες, σύντροφε, αλλά ήταν ο Μπιγκ Μπεν.
    * Κορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν το πλάκωμα στη Νομαρχιακή της Κοζάνης, το οποίο συνοδεύτηκε από πολιτικά επιχειρήματα του στυλ: "άντε, το 'βγαλες και σήμερα το μεροκάματο", "άξιος ο μισθός σου", "εγώ μπορεί να παίρνω μισθό, εσύ όμως, ρε λαμόγιο, παίρνεις και επίδομα καυσόξυλων" κ.ο.κ.
    * Μέσα στην αναμπουμπούλα χάρηκε και ο Πρετεντέρης, ο οποίος δήλωσε από το δελτίο ότι "όταν οι μεγάλοι αποκαλούνται Φύρερ και Ντούτσε, ε, όσο να 'ναι θα ρίξουνε και οι μικροί καμιά μπουνιά". Όχι μόνο μπουνιά θα ρίξουνε συνάδελφε, μέχρι και μπουκάλι στο διαιτητή θα πετάξουνε.
    * Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στην Εθνική Συνδιάσκεψη τα στελέχη θα πετάνε ο ένας στον άλλο καρέκλες, οπότε το ΠΑΣΟΚ θα κάνει επιτέλους Συνέδριο Θέσεων.
    * Εκείνο πάντως που αποκαλύπτει το μέγεθος του ψυχικού χάσματος που χωρίζει τους εκπροσώπους των δύο παρατάξεων είναι ότι πλέον μιλάνε μεταξύ τους στον πληθυντικό.
    * "Μιλάτε και σεις κύριε σύντροφε που μπαινοβγαίνετε στο κότερο του Μπόμπολα;". "Και πού το ξέρετε εσείς, κύριε σύντροφε;". "Σας είδα με τα μάτια μου, κύριε σύντροφε". "Εμ βέβαια, πώς να μη με δείτε, αφού ξημεροβραδιαζόσαστε στο κότερο του Κόκκαλη που αράζει δίπλα".
    * "Και πώς μετά από όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ξανακάτσουν στο ίδιο τραπέζι την 12η Νοεμβρίου;", αναρωτιούνται κάθε βράδυ οι τηλεπαρουσιαστές. Η απάντηση είναι απλή:
    * Εξαρτάται από το τι θα έχει πάνω το τραπέζι. Αν έχει σαμπάνιες, αστακούς και φουά γκρα, θα κάτσουνε και θα πούνε κι ένα τραγούδι και συγκεκριμένα το "και στα πέντε βιλαέτια, φάτε πιέτε μωρ' αδέρφια" (παρεμπιπτόντως, το φουά γκρά είναι ένας γκρας με φουά;).
    * Υ.Γ.: Έβγα στο αλώνι τσιφλικά/για να σου ρίξω με τον φουαγκρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Diaporoντα,άν αληθεύει τό άρθρο
    έχεις 1000 δίκια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!
    ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΠΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ...
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ......


    Μέσα σε αυτές τις λίγες φράσεις βλέπουμε όλη την κακομοιριά που χαρακτηρίζει τους ψηφοφόρους και τα κομματόσκυλα. Από που να ξεκινήσει κανείς;


    Από το κόμπλεξ με τους αθηναίους "άσχετους" που χαρακτηρίζει όλους τους λαικιστές επαρχιώτες; Λες και ο Ευριπίδης δε ζει στην Αθήνα και στας Βρυξέλας.

    Από το πως όποιος "κάνει έργα", όπως η μετατροπή των νοσηλευτριών σε διοικητικό προσωπικό του υπουργείου του, δοξάζεται από αυτούς που ευνοούνται; Ωραία αξιοκρατία και ήθος.

    Από το φανατισμό και την ξετσιπωσιά του κομματόσκυλου που όσα και να βγουν στη φόρα για το ίνδαλμά του εκείνο κραυγάζει σαν επαρχιώτης βλάχος;

    Να λοιπόν ποιοί βγάζουν τον κάθε Ευριπίδη. Τέτοια ζώα είστε εκεί πάνω, τέτοιους ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα Κάλαντα του Πασόκου


    Αντρέα που έβγαλες το χαζό,
    Καβάλα στο ποδήλατό,
    Θέλει λέει να κυβερνήσει
    Την Ελλάδα να διαλύσει.

    Το bravoyorgo φαίνεται,
    Είναι χαζός όσο λέγεται,
    Από τη Μινεσσότα,
    Στις USA «κάθεται» πάντα σαν κότα

    Απ’ τις USA βγήκε ο χαζός,
    Ανάπηρος πνευματικώς,
    Την Ελλάδα να πουλήσει,
    Τις USA για να μη κακοκαρδίσει

    Βαστάει εικόνα και χαρτί,
    Που φτιάξαν οι Αμερικανοί,
    Και λέει η «Μακεδονία»
    Στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μία.

    Της Νέας Τάξης το πιντί,
    Φροντίζουν οι Αμερικανοί,
    Mε Μπόμπολα-Λαμπράκη,
    Σπρώχνουν το χαζό γιωργάκη.




    Και του χρόνου Δήμαρχος στο St. Paul την πατρίδα σου γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εχετε δίκιο που τον βγάζετε πρώτο και αυτόν και τον Καραμ-Αλή. Αυτός σας ταιριάζει απόλυτα!! Να τον χαίρεστε και πάλι πρώτο. Μόνο να μη χρειασθεί να πάτε στο νοσοκομείο παλιολεχρίτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Ευριπιδάκος αλωνίζει ανεξέλεγκτα και όχι μόνο στην Ροδόπη που εκλέγεται ή στο Υπουργείο του αλλά σε όλη τη Θράκη και στη Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία. Εκτός της Κομοτηνής παίζει πολύ στην Καβάλα και στη Θεσσαλονίκη.

    Διορίζει, κάνει μετατάξεις και αποσπάσεις και ευνοεί συστηματικά φίλους του, κομματικά στελέχη και bluetooth παιδιά σε Διοικητικά Συμβούλια, δημόσιες υπηρεσίες του δημοσίου, Οργανισμούς του Δημοσίου κλπ έξω από κάθε διαδικασία διαφάνειας και αξιοκρατίας.

    Η γενικότερη συμπεριφορά του θυμίζει τοπικούς κομματάρχες της δεκαετίας του 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. e x o riaaaaaaaaaaaaaa

    exoriaaaaaa
    e x o r i aaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. H Aθήνα άνοιξε από το 1996 τις πόρτες για την περαιτέρω σύσφιγξη και εξέλιξη των ευρωτουρκικών σχέσεων, με την σταθερή πεποίθηση ότι μια «ευρωπαϊκή» Tουρκία θα έδινε μέσα από περίπου «αυτοματικές» κοινοτικές διαδικασίες λύση στο ελληνικό πρόβλημα της εξ ανατολών πιέσεως της χώρας μας και στην υπόθεση της Kύπρου. Kαι εκφραστής της χαμογελαστής διπλωματίας της Aθήνας που ακολούθησε ήταν ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου ως υπουργός Eξωτερικών. Tόσο πολύ μάλιστα εμπιστευόταν ο σημερινός αρχηγός του ΠAΣOK την αμερικανική λογική για το θέμα της Kύπρου, ώστε δεν δίστασε να εκτεθεί δημοσίως υπέρ του «σχεδίου Aνάν», πριν από το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Kύπρο.

    Hταν η πολιτική Σημίτη - Παπανδρέου η πιο «μαλακή» που ασκήθηκε ποτέ απέναντι στην Tουρκία, κατά τις συμβουλές και συστάσεις της Oυάσιγκτον.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Nέα Δημοκρατία και πριν και μετά τον Mάρτιο του 2004. Mόνη διαφορά, ότι ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής δεν βιάστηκε να πάρει, υπό διεθνή πίεση, θέση για το «σχέδιο Aνάν» πριν οι Eλληνοκύπριοι δώσουν τη δική τους γνώμη για το θέμα στο ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα, που παρήγαγε το 76% «όχι». Oύτε και μοιράστηκε ποτέ ο κ. Kαραμανλής την αρνητική γνώμη που είχε (και διατηρεί) ο κ. Παπανδρέου για τον πρόεδρο Tάσσο Παπαδόπουλο.

    Eντυπωσιακό είναι λοιπόν –ενίοτε και διασκεδαστικό– το γεγονός, ότι μετά την εκλογική ήττα του, στις 7 Mαρτίου 2004, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου και ορισμένοι σκληροί «εκσυγχρονιστές» του ΠAΣOK, καθώς και φίλοι τους σχολιαστές πολιτικής ελέγχουν διαρκώς τον K. Kαραμανλή για... έλλειψη μαχητικότητας απέναντι στην Aγκυρα στο ευρωπαϊκό πεδίο!

    Eίναι σήμερα προφανές ότι όπως συμβαίνει και στον τομέα της εσωτερικής πολιτικής, έτσι και στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου προσπαθεί να ασκήσει με το ζόρι «οξύτατες» κριτικές εκεί όπου δεν διαθέτει θέσεις πολιτικές διαφορετικές από αυτές που διατηρεί η ηγεσία K. Kαραμανλή. Eίναι, όμως, άκρως εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος του ΠAΣOK δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως στην εξωτερική πολιτική υπάρχει μια λογική συνέχεια εξελίξεων, που προσδιορίζεται από σειρά επιλογών και αποφάσεων που δεσμεύουν τη χώρα διεθνώς. Eτσι, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν σήμερα την κατάσταση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην Eυρώπη, στο Aιγαίο, στην Kύπρο και στις σχέσεις με τις HΠA, έχουν φυσικά πίσω τους σειρά επιλογών, αποφάσεων και υπογραφών των ελληνικών κυβερνήσεων. Aνευ διακοπής από το 1993 και για έντεκα χρόνια, κυβερνήσεις του ΠAΣOK διαχειρίστηκαν τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Eίναι λοιπόν πολιτικά φαιδρό το να ασκεί σήμερα «οξεία» κριτική σ’ αυτά τα ζητήματα η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ! ΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ !!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!
    ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ : ΒΛΕΜΜΑ ΗΛΙΘΙΟΥ ΕΧΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. KALO PAIDI
    KSEKINISE KALA...TORA TI GINETAI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. MPAA DEN ITAN SYGGENEIS TOY, APLA KANANE KALES PIPES... ERXETAI KAI NEO KAYTO DVD TO 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *