GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα του πρυτάνεως...

. Με αφορμή τα όσα ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας , αλλά και για ό,τι μας παρουσίασαν τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ε...

.
Με αφορμή τα όσα ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας , αλλά και για ό,τι μας παρουσίασαν τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ο καθένας μας πιστεύω έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν θα σταθώ στη δράση εκείνων που επιμένουν να αποκαλούν κάποια υπεύθυνα και δημόσια πρόσωπα ‘’γνωστούς αγνώστους” αλλά εκείνων που αμέσως , εμμέσως , εμμέσως πλην σαφώς, ανέχονται , ενθαρρύνουν , σιγοντάρουν ,παροτρύνουν , η τους κατευθύνουν στο καταστροφικό έργο τους. Πολύ κουβέντα έχει γίνει για τις ευθύνες της αστυνομίας , και πολύ συζήτηση για τη στάση συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος Μια άλλη πτυχή του θέματος όμως πιστεύω ότι δεν έτυχε της δέουσας προσοχής η σκόπιμα υποβαθμίστηκε.
Μετά τις καταλήψεις των Πανεπιστημίων τόσο σε Αθήνα , όσο και σε Θεσσαλονίκη και την εισαγγελική εντολή για άρση του πανεπιστημιακού ασύλου , η Σύγκλητος με ομάδα φοιτητών εισήλθε στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και «έπεισε» τους καταληψίες να αποχωρήσουν ειρηνικά, χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας . Ένα μεγάλο μπράβο στη Σύγκλητο και τους φοιτητές της Θεσσαλονίκης. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στην Αθήνα όπου παρά την εισαγγελική εντολή οι πρυτανικές αρχές τόσο της Νομικής όσο και του Ε.Μ.Π ,όχι μόνο δεν έπεισαν τους καταληψίες να αποχωρήσουν , αλλά ούτε και επέτρεψαν την βίαιη απομάκρυνσή τους από την αστυνομία. Και εδώ γεννούνται τα ερωτηματικά Τόση πειθώ διαθέτει ο πρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τόσο ξύλινο λόγο ο αντίστοιχος του Ε.Μ.Π;
Έκπληκτος όμως διαβάζω σε συγκεκριμένο blog ότι η ip address της επίσημης ιστοσελίδας των αντιεξουσιαστών φιλοξενείται σε εξυπερετητή (server) που ανήκει στο Ε.Μ.Π. Μάλιστα έχει γίνει και σχετική ερώτηση στον Κο Πρύτανη αλλά δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποια απάντηση Αντ’ αυτού απήντησε ο υπεύθυνος του κέντρου δικτύου του Ε.Μ.Π που δήλωσε άγνοια για το θέμα. Η ερώτηση – καταγγελία προωθήθηκε στα ΜΜΕ αλλά δεν έτυχε κάποιας δημοσιότητος. Για το θέμα αυτό τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της ΝΕΤ ‘’ Προσκήνιο’’ ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Βελόπουλος δήλωσε ότι κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή για την φύλαξη της ιστοσελίδας σε υπολογιστή (εξυπηρετητή) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Δυσκολεύομαι να πιστέψω κάτι τέτοιο , αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω. Μήπως αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι σιγά-σιγά; Μήπως τοποθετούνται ένα-ένα τα κομμάτια στο παζλ της ‘’εξέγερσης’’; Προσωπικά θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την επίσημη απάντηση του Κου πρύτανη.

ΑΚΡΑΙΟΣ
------------

41 σχόλια

  1. Δευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2008
    «Οι ρουκέτες της Χαμάς που πυροδότησαν έναν νέο κύκλο βίας και η δυσανάλογη απάντηση του Ισραήλ με αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς, σκοτώνουν και τραυματίζουν ανθρώπους αλλά και την ελπίδα και την προοπτική ειρήνευσης αυτής της τραγικής περιοχής του κόσμου», αναφέρει στη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη και τονίζει ότι η διεθνής κοινότητα οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες, με τις οποίες θα τερματιστεί ο φαύλος κύκλος της βίας, θα σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα και θα προχωρήσει η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή. Η χώρα μας, προσθέτει η Ντόρα Μπακογιάννη, είναι έτοιμη να συμβάλλει στις διπλωματικές πρωτοβουλίες και να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια όταν αυτό καταστεί δυνατό.

    η ρουφιανα των αμερικανων η εκλεκτη των πρετεντερηδων και των συμφεροντων
    η δωροληπτρεια της ζημενς βαζει στο ιδιο τσουβαλι τους παλαιστινιους ξεριζωμενους απο τη πατριδα τους και τους ναζι ισραηλιτες.!!!
    αυτο το εκτρωμα που αναδειχτηκε πολιτικα πανω στο πτωμα του αντρα της θελει να μας κυβερνησει.!!! δοξαστε την!!! δοξαστε το βρυκολακα που ερχεται απο τα πιο σκοτεινα υπογεια της πολιτικης ζωης του τοπου...
    αν ζουσε αυτη η κυρια στην περιοδο της κατοχης θα ηταν δοσιλογος του κερατα!!!
    η λεξη ντροπη δεν λεει τιποτα στο βαμπιρ που ακουει στο ονομα ντορα μπακογιαννη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

    Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

    Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μσλιστα. Δεν μας λες ομως το συμπερασμα το δικο σου και του Βελοπουλου ποιο ειναι? Οτι ο πρυτανης υποθαλπει αντιεξουσιαστες. Και λοιπον? Αυτο σε ενοχλησε απο ολο αυτο το κακο που συμβαινει εδω και χρονια σ αυτον τον τοπο? Το οτι ειμαστε ολοι δεσμιοι των δημοκρατικων -υποτιθεται-θεσμων, που υποτιθεται επισης εχουν θεσπισθει για να υπερασπιζουν βασικες ελευθεριες και δικαιωματα και εχουν "εξελιχθει" σε χειροπεδες και κυριως "μυαλοπεδες" δεν σε ενοχλει? Το οτι βγαινον τα παιδια μας για ενα καφε και μπορει να γυρισουν μεσα σε ενα φερετρο δεν σου λεει τιποτα? Γιατι καποιος αποτυχημενος νταης με πιστολι "του νομου και της ταξης" σημαδεψε χωρις να διστασει ενα παιδι 15 χρονων δεν σου λεει τιποτα? Ο server σε μαρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ [ΣΥΡΙΖΑ] ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ! ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΦΩΝΑΖΩ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η 5η ΦΛΛΑΓΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Το διάσημο κι ένδοξο οπλοεργαλείο κατά του κάθε χουντικού,
    του κάθε κουκουλοφόρου καταδότη στους κατακτητές, του κάθε συνεργάτη του κατοχικού στρατού, του κάθε μαυραγοριτη της κατοχής, του κάθε προδότη της ίδιας του της πατρίδας, του κάθε καριόλη πουτάνας γέννημα φασίστα, του κάθε στρατόκαυλου μαλάκα.

    Απλό γρήγρο κι αποτελεσματικό. Πάντα φτηνό και ευπρόσιτο σε κάθε ενδιαφερόμενο...

    Το ένδοξο Ελληνικό κονσερβοκούτι, ας είναι δοξασμένο στους αιώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περί τα του πρυτάνεως... ΑΛΛΑ και περί καθηγητών νομικών σχολών

    Ανώνυμος είπε...
    5 Ιούλιος 2008 4:01 μμ
    Μέσα από τις σχολές της Νομικής ; Επειδή ως φοιτητής Νομικής γνωρίζω τι λαμόγια είναι οι καθηγητές και τα τσουτσέκια τους μέσα στην σχολή μου φαίνονται πολύ αστεία όσα λες. Πόσο μάλλον όταν μιλάς για "κίνημα κατά της διαπλοκής" από τους εν ενεργεία δικηγόρους ...

    Από ανάρτηση στο http://parapolitiki.blogspot.com/2008/07/to-blogger.html

    Οπότε και εκ ΘΕΣΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ και συνταγματολογικά και παραπολιτικοδικονομικά (τώρα και λόγω του οπίσθιου πολιτικού βίου θα επιδίδονται και στην προστασία δημάρχων συνεργών τους) ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΠΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρυτάνεις μαλάκες,
    δέν μπορείτε νά απεμπλακείτε,
    από τήν ψήφο τών φοιτητών(καί γαμώ
    τά μελετηρά άτομα golden boys later
    )
    Μά τήν Παναγιά σάλτα καί πιθαναγκασθείτε.
    Αναστάσης.(Πανεπιστημιακοί=χειρότερη
    ράτσα καί από ταξιτζήδες στόν σταθμό Λαρίσης.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ;;ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;;ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ SITE..KAI ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΩΛΟΑΣΦΑΛΙΤΗ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΠΤ.
    ΑΡΧΙΔΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φασίστες κουφαλες έρχονται κρεμάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μα καλά ρε πούστη, ποιος είσαι;

    Το μυστρί αυτοπροσώπως είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιο κουβάρι να ξετυλιχθεί παιδί μου, τα πράγματα είναι πεντακάθαρα: ο πρύτανης έχει εκλεγεί με τη στήριξη όλων αυτών που προωθούν τις καταλήψεις, πορείες, διαμαρτυρίες κτλ.

    Έχουν πολιτικά αιτήματα οι άνθρωποι, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την εκπαίδευση -τυχαία βρέθηκαν εκεί- και προωθούν τα αιτήματά τους με υποβάθμιση των εκπαιδευτικών ιδρυμέτων. Σιγά μην τους κάνει ντα-ντα ο Μουτζούρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και τι πειράζει από ποιον σέρβρ βγαίνουν οι του αθενς ιντυμέντια;

    αν αυτοί είναι το 10-12%...
    οι υπόλοιποι ακαδημαϊκόκοσμοι στο 88-90% καταναλώνουν το "ερευνητικό κονδύλιο για bandwidth " του ΕΔΕΤ για warez και torrent!

    ποιοι λοιπόν σπαταλούν δημόσιο χρήμα;


    και γιατί να διαβάζουμε μόνο το ΔΟΛ ή το έθνος ή τον ετ... ή να βλέπουμε κρατική προπαγανδιστική τηλεόραση;

    άσε που οι περισσότεροι σέρβερς ανά τον κόσμο - όλων των indymedia πληρώνονται - επιχορηγούνται από τον σόρος (το γνωστό πατριάρχη της παγκοσμιοποίησης).

    για αυτό το λόγο σταμάτησε το 8εσσαλονίκη ιντυμέντια οργκ

    ο αθηναϊκός ιντυμέντια είναι με τοπικό ρεφενέ και βγαίνει μεν από ιπ του εμπ - τεχνικά - όχι ξοδεύοντας πόρους του. για να μ βρίσκουν εύκολα την ιπ όσβ ποστάρουν... κάτι σαν ενδιάμεσος είναι, όχι φιλοξενητής.



    το ζήτημα είναι πως την ιπ των όσων ποστάρουν (σε όλα στον κόσμο indymedia - και οι τωρινοί που έκαναν "συνεννόηση" μέσα από το ίντερνετ, το έκαναν από τα διάφορα global indymedia... για ψάξτο λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σχετικά με το Πανεπιστημιακό Άσυλο, θα ήθελα να κανω την εξής πρόταση : ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΤΙ ΑΣΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ (διαμερίσματα, μονοκατοικίες, βίλες, εξοχικά κ.λπ.) ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ κ.κ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΥΨΙΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ κλπ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩς ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μεταφέρω αυτούσια αποσπάσματα από άρθρο του πρύτανη του ΕΜΠ που δημοσιεύθηκε σε blog
    "Η θλιβερή και καταδικαστέα είσοδος και παραμονή κατά τις τελευταίες ημέρες σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του κέντρου της Αθήνας και άλλων πόλεων εξωπανεπιστημιακών ατόμων, χωρίς καμία έστω και υποτυπώδη κάλυψη από πανεπιστημιακές συλλογικοτήτες, συνιστά ουσιαστικώς και ηθικώς καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου, το οποίο έχει θεσπιστεί για να προστατεύει την ελεύθερη και απρόσκοπτη παραγωγή και διάχυση της επιστημονικής γνώσεως και των ιδεών.
    Το γεγονός ότι κανένα πρυτανικό συμβούλιο δεν θεώρησε κατά τα πρόσφατα θλιβερά συμβάντα ότι θα έπρεπε να κληθεί η δημόσια δύναμη για την προστασία του ασύλου από την καταπάτησή του δεν είναι τυχαίο, ούτε κατ΄ ουδέναν τρόπο δείγμα αβουλίας.
    Αντιθέτως είναι στοιχείο υπευθυνότητας, κατόπιν ωρίμου και ψύχραιμης αναλύσεως της κρατούσας καταστάσεως με πραγματικά στοιχεία πεδίου και εκτιμήσεως των σχεδόν βεβαίων επιπτώσεων με καταστροφές κτιρίων, βιβλιοθηκών, εργαστηρίων και λοιπών υποδομών που θα προέκυπταν, την επιδείνωση της κοινωνικής αναστατώσεως, καθώς και τη μεγάλη πιθανότητα ανθρωπίνων τραυματισμών ή ακόμη χειροτέρων καταστάσεων.
    Επιπλέον και ειδικώς στο ΕΜΠ δεν υπήρχαν ζημιές από τους καταπατητές του ασύλου του, πλην της αφαιρέσεως οικοδομικών υλικών για εκσφενδόνιση ".
    Θα μας τρελάνεις ρε πρύτανη; Αν είναι έτσι να φιλοξενήσεις όλους τους άστεγους της Αθήνας να σου έχουν και υποχρέωση Και δεν θα κάνουν και ζημιά. Για σκέψου το καλύτερα
    Οσο για τα θρασύδειλα φασιστοειδή με τα κονσερβοκούτια σαν μεγαλόψυχοι τους επιφυλάσσουμε ένα πιο σικ τέλος
    Μια σφαίρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τραυματίστηκε ελαφρά ο διαχειριστής του Indymedia

    Τραυματίστηκε ελαφρά στη γλουτιαία χώρα (πιό απλά: κωλομέρια) ο διαχειριστης του athens.indymedia, καθηγητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μπροστά από την Ισραηλινή Πρεσβεία.

    Ο κ.καθηγητής, γλίστρησε από τον δερμάτινο natuzzi καναπέ του, στην έπαυλή του στο Ψυχικό, όταν αναπήδησε από ενθουσιασμό βλέποντας στην τηλεόρασή του τον παράτολμο Παλαιστίνιο, που κατέβασε την Ισραηλινή σημαία και ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ φίλοι Έλληνες. Αυτός συνελήφθη!!! Να τα ξαναπούμε για το ρόλο της αστυνομίας; Πόσες φορές πρέπει να σας πούμε ότι αν κάψεις την ελληνική σημαία, γίνεσαι ..υπουργός και φυσικά ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ κανείς!!!

    Πόσες φορές πρέπει να το δείτε για να ρωτήσετε τον ροχαλίζοντα Καραμανλή: Γιατί ρε φίλε, δεν συλαμβάνεται ποτέ, άνθρωπος που βεβηλώνει την ελληνική σημαία;

    Ο κ.καθηγητής λοιπόν, γλίστρησε από τον καναπέ του και πέφτοντας του έπεσε το svarovski ποτήρι, που κρατούσε για να απολαμβάνει στη ζέστη του τζακιού του, τη Dom Perignion της ημέρας. Έπεσε πάνω στα γιαλιά και έκοψε τον αφράτο, κάτασπρο πισινούλη του.

    Μετά εκνευρισμένος, έπιασε το VAIO του και άρχισε τις εκκλήσεις: "Κατεβείτε ρε κωλόπαιδα, στην Κατεχάκη. Οι μπάτσοι είναι τριπλάσιοι από τους διαδηλωτές".

    Με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπό του, άνοιξε το επίχρυσο ΝΟΚΙΑ Ν-95 του και άρχισε να τηλεφωνεί προσωπικά στους υποτακτικούς του νεολαίους.

    Όμως φεύ! όλοι ήταν απασχολημένοι. Άλλοι έπαιζαν στο playstation, άλλοι έκαναν σκι στην Αυστρία, με τη μαμά, άλλες έκαναν solarium και spa στα σαλόνια ομορφιάς της Εκάλης. Η ώρα περνούσε γρήγορα στο χρυσό Rolex του, αλλά τα "κωλόπαιδα" έφτιαχναν το emo style μαλλί τους και ήταν απρόθυμα να κατέβουν στο κρύο, αφού το μενού δεν είχε σπασίματα.


    Οι λίγοι διαθέσιμοι άλλαζαν πάνες, καθώς ένιωθαν ότι αυτοί τη φορά, θα είχαν απέναντί τους, ένα πράγμα που υπήρχε σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από την Ελλάδα και θα το έβλεπαν για πρώτη φορά: αστυνομία.

    Αυτή τη φορά, ο Καραμανλής, για να αποφύγει τις φάπες του πανίσχυρου εβραϊκού συστήματος, ξύπνησε και έδωσε εντολές, να κουνήσουν τον κώλο τους, άσχετα από το τι θα πουν τα "κανάλια", αυτοί οι περίεργοι τύποι με τις ασπίδες, που μονίμως τα ξύνουν (ξέρετε ποιά) όταν βλέπουν ελληνικά καταστήματα να καίγονται, ενώ γίνονται ρόμποκοπ αποφασιστικοί τιμωροί του εγκλήματος, όταν κινδυνεύει η Ισραηλινή ή η Αμερικανική πρεσβεία.

    Και μαζί με τον Καραμανλή ξύπνησαν και οι Έλληνες και άρχισαν να του πετάνε λεμόνια, αντί για τα συνήθη ψηφοδέλτια, μπας και δώσει τις ίδιες εντολές, όταν οι "κουκουλοφόροι" σπάνε τα μαγαζιά του, καίνε τις περιουσίες του, "απαλλοτριώνουν" τη δημόσια περιουσία, "ακυρώνουν" το Ι.Χ. του, συστήνουν συμμορίες για να λειτουργούν ως τρομοκρατικά μπουλούκια που δέρνουν γεροντάκια, γυναίκες τροχονόμους, παπάδες κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και μονο που το διαβαζεις το κειμενο εξοργιζεσαι βρε αει στοδιαλα παπαρα ο σερβερ σε μαρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ? [ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ]
    ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ....!
    ΡΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!
    ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ...Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ...ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ? Ε?
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΑΖΟΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ... ΔΕ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΚΛΟΥΒΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΤΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ...
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΑΛΑΣΤΙΚΗ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ, ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ... ΚΛΠ ΚΛΠ. ΜΗ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΡΕ ΑΜΑΣΙΤΑ!
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΑ ΤΡΟΜΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΑ BLOG Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΓΑΛΑΖΙΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΤΑΜΠΕΛΑ! ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ 'Η ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ "ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ".
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 300 ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΜΠΗ ΤΟΥ... ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!
    ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΜΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ)... ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!

    ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ!

    Αστυνομική κτηνωδία - ο μετασχηματισμός της εγκληματικότητας σε μηχανισμό εξουσίας
    http://www.zougla.gr/news.php?id=16014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ανηκουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, οχι στους φοιτητες/φοιτητριες/καθηγητες/καθηγητριες/καθαριστριες/φροντιστες/πωλητες.
    ΤΕΡΜΑ και ΤΕΛΕΙΑ.
    Το ασυλο εξυπηρετει ΜΟΝΟ την ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ της διαφορετικοτητας και την επιβολη της δικτατοριας των ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.
    Οι πολλοι ΔΕΝ συμφωνουν.
    Αφηστε τα Πανεπιστημια ΑΝΟΙΧΤΑ,
    ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    να μπαινουν και να βγανουν
    και οποιοι συλληφθουν με κουκουλες
    να απορριφθουν απαξ δια παντος απο τα Πανεπιστημια
    και να δικαστουν για ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ των ζημιων με προσωπικη υποχρεωτικη εργασια.

    Ολα τα αλλα ειναι
    τσιρυγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. fasites koufales etoimes einai kai sas perimenoun i kremales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑς ΜΑΡΑΝΕ Ο ΣΕΡΒΕΡ!
    Οτι είναι σπουδαίο για μερικούς είναι σιγά τα ωά για άλλους!
    Οπως εσύ θεωρείς μείζον το ότι ένας ψυχασθενής σκότωσε ένα παιδί και γι αυτό καηκε η ΄χώρα και μαζί της υποθηκεύτηκε το μέλλον της και το δικαιολογείς και καλά κάνεις, άσε σε μας το δικαίωμα να θεωρούμε ανήθικο και εχθρικό τα κομμάντα και τα αρχηγεία όλων όσων οργανώνωουν την εξόντωση της Ελλάδος να φιλοξενείται στο Πολυτεχνείο.
    Ειστε όσοι είστε!!!Με γειά σας με χαρά σας!!
    Αλλά είμαστε και μεις εδώ!!!

    Αρκετά με την ασυλία πρώτα άπ΄ ολα της μαλακίας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπάρχει απάντηση του Πρύτανη, μαζί με καυστικά σχόλια.

    http://gianniotis.blogspot.com/2008/12/blog-post_2013.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αλητες κοπρίτες του Σορου αλφαμίτες!
    Δεν μας χαιρετάτε ρε τσογλάνια στρατιωτάκια των χορηγών των αναδέλφων!!
    Αει στα τσακίδια μιαρα αποφάγια ταγματαλήτες των Αμερικάνων ανοιξτε τα στραβά σας και δείτε που σας σέρνουν!κατσαπλιάδες!
    Διαβάστε τί λέει το αρχηγείο σας και οι αργηγοί σας του Ινδυμέδια

    εκεί στη φωτογραφία με την φωτια
    http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/dsc01960dfsont.jpg αντε να ζεσταθείτε κοπρόσκυλα!
    κι αφού βγάλετε τους κώλους σας μπροστά στην μητρόπολη,(http://3.bp.blogspot.com/_stF-hz7ckqM/SVaSvoicdtI/AAAAAAAAADI/XsD2A7nr7vs/s1600-h/%CE%BA%CF%89lia%CE%B9.jpg) αντε να σας τραγουδήσουμε όλοι οι άλλοι μαζί!
    http://3.bp.blogspot.com/_stF-hz7ckqM/SVaSbODuGuI/AAAAAAAAADA/HrSvklTiPN4/s1600-h/logia+kvloi.jpg
    Ουστ να χαθείτε αληταράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κι ομως η αληθεια ειναι οτι πραγματι το ιντιμιντια βγαινει
    μεσα απο το ΕΜΠ το γνωριζει καλα
    ο πρυτανης και κανει μωκο...
    ετσι ειναι φιλε φοβαται η το γουσταρει κιολας...
    κανεις απο αυτους δεν εχει τα κοτσια να βγει και να υποστηριξει
    ονομαστικα τις βλακειες του...
    ολοι φορουν κουκουλες στη ζωη τους ακομα και στα ονειρα τους...
    εχουν μαθει μονο να βριζουν και να απειλουν να γκρεμιζουν να καταστρεφουν να καινε στο ονομα της ανωνυμιας τους...
    το ρυακι γινεται χειμαρος ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αναστάση
    Μάλλον έπρεπε να διαβάσεις για να περάσεις τα μαθήματα και τώρα νομίζεις ότι εκδικείσαι βρίζοντας. Για να τους εκδικηθείς φίλε ένας τρόπος υπάρχει: να γίνεις κι εσύ καθηγητής και να τους υποσκάψεις από μέσα! Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΦΩΝΑΖΩ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ.

    29 Δεκέμβριος 2008 7:15 μμ

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ.ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΤΟ ΝΑΖΙ-ΑΡΗ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΑ ΩΡΑΙΑ ΡΟΜΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ...
    ΜΟΥΡΛΙΑ...ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για τον κατσαπλια του 7:21 που μας δειχνει το κονσερβοκούτι αιώνιο πατροπαράδοτο οπλο του κάθε προδότη εαμοβουλγαρου, ανθέλληνα, σνοφίτη, συνεργού των Γερμανών (σκότωναν ένα Γερμανό φαντάρο σε ενέδρα για να δίνουν στα ΕΣΕΣ την αφορμή να καίνε χωρια και να σκοτώνουν τους έρημους υπόδουλους πρώτα πρώτα στα σκατά των Εαμιτών!)Αυτοί ήταν οι γενναίοι της "αντίστασης", φονιάδες με τα κονσερβοκούτια, που 60 χρόνια μετα μας απειλούν ξανά!
    Θαυμάστε τους ηλίθιοι αστοί!!Αγοράστε και τις κονσερβες που θα τους χρειαστουν! μη ξοδευτούν τα τσογλάνια!
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τα εξοδα< των παιδιων >να ζητηθουν με αγωγη απο πρυτανη και λοιπους υπευθυνους που ουτε τα διωχνουν ουτε καλουν την αστυνομια.
    μηπως διωκονται αυτεπαγγελτως?
    η εισαγγελια τι λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ,ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ THE MALL ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΗΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ.Α ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. και παλι στοδιαλα φασιστοειδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η Ελλάδα είναι η χώρα του παραλογισμού. Μόνο σε αυτή τη χώρα μπορούν ορισμένοι να αντιστρέφουν τις έννοιες, να τις διαστρεβλώνουν προκειμένου να λασπολογήσουν απέναντι σε όσους διαφωνούν ιδεολογικά. Ιδιαίτερα το φετινό Δεκέμβριο, υπήρξε μιά έντονη προσπάθεια από κάποιους κύκλους (του "αντιεξουσιαστικού", ακρο-αριστερού χώρου) να κάνουν το άσπρο, μαύρο. Αυτοί οι θλιβεροί κύκλοι, παράσιτα της πολιτικό-κοινωνικής ζωής, κατάφεραν μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες να χάσουν το μέτρο, να αποκαλυφθούν, να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Να αποδείξουν ποιοί είναι οι πραγματικοί φασίστες, σε αντίθεση με όσους κατηγορούν, δήθεν, γιά φασισμό. Ας πάρουμε ορισμένα ζητήματα ένα προς ένα:

    1. Ποιός είναι "Φασίστας" στη σημερινή Ελλάδα;

    Eίναι αυτός που προσπαθεί να επιβάλλει με τη βία τα "θέλω" του στην πλειοψηφία. Δεν είναι αυτοί που σε τεράστια αναρτημένα πανό (και συνθήματα στους τοίχους) γράφουν το επνευσμένο σύνθημα "Ζήτω η Αναρχία, Κάτω η Δημοκρατία"; Η Δημοκρατία έχει συγκεκριμένους κανόνες και στη σημερινή Ελλάδα εκφράζεται από το σύστημα του κοινοβουλευτισμού. Όποιος δεν ανέχεται την κοινοβουλευτική Δημοκρατία και προωθεί την αναρχία και το κοινωνικό χάος είναι αυτόματα εχθρός του πολιτεύματος, άρα "μη-Δημοκράτης". Πόσο "Δημοκράτες" είναι αυτοί που καταστρέφουν ξένες περιουσίες; Πόσο Δημοκράτες είναι αυτοί που υβρίζουν και απειλούν τον κόσμο επειδή "κάθεται στον καναπέ του"; Σε αυτά τα ερωτήματα μπορεί κάποιος απ' τους χιλιάδες αργόσχολους τύπους του Indymedia ή κανένας εξυπνάκιας ψευτοπροοδευτικός μπλόγκερ να δώσει απαντήσεις;
    Μπορούν αλήθεια να μας απαντήσουν στο ερώτημα τι ψήφισαν όλοι αυτοί οι, σύμφωνα με αυτούς, εκατοντάδες χιλιάδες "επαναστάτες" στις εκλογές; Πως τα δύο μεγάλα κόμματα παίρνουν το 80-85% των ψήφων; ΓΙΑΤΙ δεν κάνουν την επάνασταση τους την ώρα των εκλογών, ρίχνοντας μαζικά λευκό ή ψηφίζοντας ένα μικρό κόμμα;
    Απάντηση: Διότι είναι και οι ίδιοι μέρος του συστήματος, που τους χρησιμοποιεί όπως αυτό επιθυμεί. Γιατί πρόκειται γιά απίστευτους υποκριτές οι οποίοι απαξιούν πλήρως γιά τις Δημοκρατικές διαδικασίας και "εκφράζονται" μόνο μέσω της βίας και των βανδαλισμών. Γιατί η δημιουργία αναρχικής κοινωνίας επιβάλλει την πλήρη απαξίωση των δημοκρατικών αρχών.
    2. ΑΥΤΗΝ την "εξέγερση" ο ελληνικός λαός δεν τη θέλει:

    Με το "αυτήν" εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. Δηλαδή με βία, λεηλασίες και καταστροφές. Αυτό δεν ήταν εξέγερση, ούτε πολύ περισσότερο επανάσταση. Ήταν ένα τριτοκοσμικό ξέσπασμα βίας που μόνο στόχο είχε να "ξεκαβλώσουν" ορισμένοι αραχνιασμένοι τεμπελχανάδες. Είναι εξέγερση το να καταστρέφεις περιουσίες ανθρώπων; Είναι μήπως εξέγερση να μπαίνεις σε μιά εκκλησία και να...ξυλοκοπείς τον ιερέα; Μήπως είναι επανάσταση να διαλύεται το κέντρο της Αθήνας από μικρομάδες κουκουλοφόρων τρομοκρατών της άκρας-αριστεράς;


    Πάρτε και ορισμένα ερωτήματα γιά τους φοβερούς και τρομερούς "επαναστάτες" του Indymedia:

    - Καταστράφηκαν 540 καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι του κ.Καραμανλή;

    - Οι βίλες του κ.Ρουσόπουλου; Του κ.Βουλγαράκη μήπως; Του κ.Παπαντωνίου; Των χρηματιστών που πλούτισαν το '99, των μεγαλοδικηγόρων, των μεγαλοεπιχειρηματιών;

    - Οι περιουσίες όλων αυτών που καταλήστεψαν από κυβερνητικές θέσεις το λαό;


    3. Η κενή περιεχομένου "επανάσταση" των μπαχαλάκηδων:

    Το επιχείρημα τους στα παραπάνω είναι ότι πολιόρκησαν γιά μέρες τη Βουλή. Πολιόρκησαν δηλαδή ένα κενό κτίριο, που τυχαίνει να είναι το σύμβολο του κοινοβουλευτισμού. Βανδάλισαν αγάλματα ιστορικών μορφών, του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Ρήγα Φεραίου, του Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού ωσάν να... ευθύνονται αυτοί επειδή οι "επαναστάτες" δεν έχουν μέλλον. Η οργή τους δεν στράφηκε κατά τους κράτους όπως μας λένε, στράφηκε κατά της ιστορίας της χώρας. Οι 300 Lexus των εθνοπατέρων έμειναν άθικτες, τα αυτοκινητάκια του κόσμου την πλήρωσαν. Παράπλευρες απώλειες ενός φασιστικού παραλογισμού.

    Το επιχείρημα ότι τις καταστροφές τις προξένησαν...ασφαλίτες, χρυσαυγίτες ή εξωγήινοι είναι τόσο σοβαρό όσο και τα λοιπά επιχειρήματα τους. Εάν ο Λάκης Λαζόπουλος και τα βίντεο που προβάλει από την εκπομπή του αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, τότε τα σχόλια περιττεύουν. Γιατί το κράτος να έβαζε ασφαλίτες να σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη, αφού στην τελική την οργή θα την πληρώσει πάλι το κράτος; Πόσο εγκεφαλικά νεκρός πρέπει να είναι ένας άνθρωπος γιά να θεωρήσει πως η ίδια η αστυνομία θα κατέστρεφε τις περιουσίες γιά...να κατηγορηθεί μετά η ίδια γιά έλλειψη ασφάλειας των πολιτών; Αλλά και πόσο ιδεολογικά "κότα" πρέπει να είναι κάποιος γιά να ΜΗΝ παραδεχθεί ότι οι καταστροφείς και οι βάνδαλοι προέρχονται από τον αναρχοαυτόνομο χώρο που, έτσι κι' αλλιώς, μισεί την ιδιωτική περιουσία (των άλλων, όχι τη δική του); Η Λαζοπούλεια επιχειρηματολογία είναι τόσο υποκριτική και εξόφθαλμη, όσο και η "κριτική" που ασκεί ο Λάκης στην εξουσία, από την οποία τρέφεται μιά ζωή ο ίδιος.

    4. Πως εξαπλώθηκε η Indymedιακή εξέγερση από την Ελλάδα σε όλη σχεδόν την Ευρώπη;

    Τα επεισόδια στην Ελλάδα ακολούθησαν πολιορκίες των ελληνικών πρεσβειών και προξενικών αρχών σε Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Τουρκία κλπ. Εάν προσέξει κάποιος τις αναρτήσεις του ακρο-αριστερού τρομοκρατικού "ανεξάρτητου" δικτύου Indymedia θα παρακολουθήσει έναν έτοιμο στρατό εξεγερμένων, έτοιμο να τα κάνει γης μαδιάμ. Εάν τους ρωτήσεις αυτούς θα σου πουν πως πρόκειται γιά το δήθεν "κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης" που ξεκίνησε στο Σιάτλ το 1999. Η λειτουργία του Indymedia όμως είναι ακριβώς ο ορισμός της παγκοσμιοποίησης. Αναρχοειδή απ' όλο τον κόσμο επικοινωνούν μέσω ενός κοινού δικτύου το οποίο έχει τόση σχέση με τη Δημοκρατία, όση ο Βαλλιανάτος με τον ανδρισμό.

    5. Μας κατηγορούν ότι θέλουμε να επιβάλλουμε λογοκρισία:

    Μας λένε τη μισή αλήθεια τα παπαγαλάκια της ακρο-αριστερής κοπροσκυλιάζουσας παραφιλολογίας. Είναι ψέμματα ότι οι administrators του Indymedia διαγράφουν όποια σχόλια δεν ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ με την φασιστοειδή ιδεολογία τους; Είναι μήπως ψέμματα ότι "αντιεξουσιαστικές ομάδες" διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις κάθε φορά που οργανώσεις της άκρας δεξιάς ή του πατριωτικού χώρου κάνουν πορείες γιά εθνικά ζητήματα (Ίμια, εθνικές επετείους, Μακεδονία, Κύπρος κλπ); Αφού ο καθένας έχει δικαίωμα στη δημόσια έκφραση άποψης γιατί αντιδρούν οι "Δημοκράτες" φίλοι μας;

    Μήπως είναι ψέμματα ότι ακρο-αριστερές οργανώσεις, όπως η "αντιναζιστική πρωτοβουλία" (λες και ζούμε στη Γερμανία του τρίτου Ράϊχ και κοντεύει να έρθει ο Χίτλερ στην εξουσία...) απαιτεί εδώ και χρόνια να τεθεί εκτός νόμου η οργάνωση "Χρυση Αυγή"; Γιά να τεθεί κάποια οργάνωση/σωματείο/όμιλος εκτός νόμου πρέπει να έχει παραβεί το νόμο σε τέτοιο βαθμό που να απαιτείται το κλείσιμο του. Άρα, εάν η Χρυσή Αυγή πρέπει να κυρηχθεί εκτός νόμου γιά υποδαύλιση βίας, τότε γιατί δεν πρέπει να ισχύσει το ίδιο και γιά το ελληνικό τμήμα του Indymedia που επίσης υποθάλπτει και προωθεί βιαιότητες; Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

    Να θυμήσουμε στους κανίβαλους και κάτι άλλο. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δικάζεται γιά υποδαύλιση μίσους και βίας κατά των Εβραίων. Μήπως θα έπρεπε να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ορισμένοι "ιδεολόγοι" της ακρο-αριστεράς και του Indymedia επίσης γιά υποδαύλιση βίας και μίσους, κατά του σώματος των Αστυνομικών και της ελληνικής κοινωνίας; Ο νόμος είναι ίσος γιά όλους και υπάρχουν σαφή στοιχεία που δείχνουν πως το δίκτυο του Ιντιμίντια επανειλλημένα έχει παραβεί τη σχετική νομοθεσία περί βίας. Μήπως χρειάζεται να θυμίσουμε το σχετικό κείμενο του Φαήλου Κρανιδιώτη, δικηγόρου και προέδρου του Δικτύου 21;
    6. Ποιούς υποθάλπτει και εξυπηρετεί το λεγόμενο "Πανεπιστημιακό Άσυλο";
    Η απάντηση είναι απλή: εξυπηρετεί όσους εχθρεύονται το Δημοκρατικό δικαίωμα στην εκπαίδευση και όσους θέλουν να επιβάλλουν φασιστικά τις ιδέες τους στην πλειοψηφία. Πόσες φορές δεν έχουν βρεί καταφύγιο στις πανεπιστημιουπόλεις οι βάνδαλοι με τις μολότοφ; Πόσες φορές δεν έχουν καταστραφεί οι πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις από τους τεμπελχανάδες αναρχοαυτόνομους που τις χρησιμοποιούν και γιά στρατηγεία τους; Πόσες φορές δεν έχουν καταληφθεί από ομαδούλες τραμπούκων τα Πανεπιστήμια και οι Σχολές, απαγορεύοντας στην πλειοψηφία των φοιτητών και καθηγητών να κάνουν κανονικά το πρόγραμμα τους;

    Το Πανεπιστ. Άσυλο έχει ήδη καταργηθεί από τους ίδιους που υποκρίνονται ότι το υπερασπίζονται. Έχει καταργηθεί από τις αναρχικές τρομοκρατικές ομάδες που δρούν ανεξέλεγκτα στο χώρο των πανεπιστημίων, εκμεταλλευόμενες την αδυναμία παρέμβασης των αρχών. Σήμερα το Άσυλο είναι η φτηνή δικαιολογία πίσω από την οποία κρύβεται ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κωνσταντίνος Μουτζούρης γιά να αποφεύγει να δώσει απαντήσεις σχετικά με τον σέρβερ του Indymedia. Πρέπει μήπως να του θυμίσουμε ότι το αμερικανοκίνητο δίκτυο του Indymedia ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ακαδημαϊκό/φοιτητικό φορέα, αλλά εξωπανεπιστημιακό δίκτυο της άκρας-αριστεράς;

    7. Εφαρμόζει η ακρο-αριστερά "γκεμπελίστικες" μεθόδους;

    Κι' όμως, τις εφαρμόζει κατά κόρον. Μιά γνωστή γκεμπελίστικη μέθοδος είναι η κατηγορία της συλλογικής ευθύνης. Δηλαδή η πράξη του ενός χρησιμοποιείται ώστε να κατηγορηθεί ένα σύνολο. Αφού λοιπόν ο ειδικός φρουρός Ε.Κορκονέας σκότωσε ένα αθώο παιδί και είναι δολοφόνος, άρα όλοι οι αστυνομικοί είναι φονιάδες. Αφού ένας αστυνομικός φέρθηκε με άθλιο τρόπο σε έναν κρατούμενο, άρα όλοι οι αστυνομικοί είναι γουρούνια. Το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" δεν είναι καθόλου τυχαίο σλόγκαν. Είναι η προσπάθεια να απαξιωθεί πλήρως το σώμα των αστυνομικών, με τελικό σκοπό την κατάργηση της αστυνομίας (που απαιτείται γιά τη δημιουργία της Αναρχικής κοινωνίας του χάους).

    Η ακρο-αριστερίστικη ιδεολογία των μπαχαλάκηδων όμως χρησιμοποιεί και μία άλλη μέθοδο, εξίσου δημοκρατική με την πρώτη. Χρησιμοποιεί με αριστοτεχνικό τρόπο το δόγμα Μπους "Ή είστε με εμάς ή αλλιώς είστε εχθροί μας". Δηλαδή πρέπει ο έλληνας πολίτης ή να συνταχθεί με την "επανάσταση" των κουκουλοφόρων ή αλλιώς θα σταμπαριστεί από τους κουφιοκεφαλάκηδες ως "βολεμένος", "δεξιός", "συντηρητικός" και πιθανόν "φασίστας". Όταν εξεγείρονται λοιπόν τα "μεγάλα κεφάλια" του Indymedia, οι αντιεξουσιαστές και οι αναρχοαυτόνομοι ψευτοιδεολόγοι της καρπαζιάς πρέπει ο πολίτης να αποφασίσει: Είναι με αυτούς ή με την άλλη πλευρά. Εάν επιλέξει το δεύτερο γίνεται αυτόματα "φασίστας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΜΒΟΛΙΣΤΗΚΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μου αρέσει που κάποιοι ευγενείς γράψανε 2 μαλακίες σε ένα μπλογκ, μπήκαν και στο facebook και ξαφνικά γίνανε ειδήμονες του χώρου. Για κοιτάξτε λίγο τι έγινε στην εγχώρια αγορά πληροφορικής που έπεσε μεσαίωνας μετα το 2000. Άντε γιατι τα κυνήγια μαγισσών δεν περνάνε πλέον. Τώρα καίνε οι μάγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. άντε ρε μπατσόγκαβλε
    κοίτα τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας
    το μυαλό όλων σας είναι κολήμένο στον στρατιωτικό νόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ?ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Νομίζω ότι είναι κατάντια να συμβαίνουν τόσο συμαντικά πράγματα στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη και κάποιοι να ασχολούνται με την IP που βγαίνει το indymedia ή με το αν κάποιοι αντεξουσιαστές κάνουν συναντήσεις στο κτίριο του ΕΜΠ. Πιστεύετε αλήθεια ότι τα 100 άτομα, 200 δεν ξέρω πόσα είναι ... είναι το πρόβλημα της χώρας μας; Τι έχετε να πείτε για τα χιλιάδες που κάθονται στον καναπέ τους και ενημερώνονται από τις τηλεοράσεις;

    -elmer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καιρό έχει να καεί κανένα χρυσαυγίτικο "βιβλιοπωλείο" και μου'χει λείψει ρε γαμώτο...

    Αντε λοιπόν με το καλό, για τον καινούργιο χρόνο, να ζεσταθεί λίγο και η ψυχούλα μας δηλαδή...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το κοριτσάκι με τα σπίρτα…
    snb

    Μέρες που είναι, ήρθε η ώρα για το παραμυθάκι μας, το κοριτσάκι με τα σπίρτα...

    Είναι στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που έχει την ατυχία του να μπορεί να καταλαβαίνει, που όταν διαβάζει, όταν ακούει, όταν αντιλαμβάνεται την πρόθεση πίσω από την πρόταση, όταν βλέπει την συνολική εικόνα πίσω από τις μικρές κουβέντες των μικρών ανθρώπων με περιορισμένες εγκεφαλικές λειτουργίες, τότε η ψυχή του παγώνει στο χιονιά του παραλογισμού χάριν της προπαγάνδας και της άνοιας ως αιτίας του εξυφαινόμενου φανατισμού. Είναι τότε που διαπιστώνει ότι η σημαντικότερη αξία του σημερινού κοινωνικού μας πολιτισμού, δηλαδή η ανθρώπινη ζωή, υποσκελίζεται υποβαθμιζόμενη κατά τρείς ή και περισσότερες θέσεις από την λεγόμενη τάξη, την ποδοσφαιρικού τύπου πολιτική φανατίκλα (κατά το πανούκλα) ή την προσωπική επιδίωξη κοινωνικο-οικονομικής ανέλιξης σε βάρος της αξιοπρέπειας, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας ή ακόμα και της ίδιας της ζωής των άλλων. Σε τέτοιες μόνο περιπτώσεις δικαιολογείται ή άσκηση βίας για να ξανακερδίσει η ζωή την πρώτη θέση, την θέση που της αξίζει στον σύγχρονο πολιτισμό και αξιακό μας σύστημα. Είναι αυτές οι στιγμές που δεν πουλάς πια τα σπίρτα σου γιατί δεν έχεις πλέον την πολυτέλεια για να το κάνεις, είναι οι στιγμές που τα καις για να επιβιώσεις…

    Πολλά και διάφορα διαβάσαμε αυτές τις μέρες. Πολλά και διάφορα που οι καιροφυλακτούντες εκπρόσωποι-αντιπρόσωποι και πλασιέ της ομελέτας με αυγό του φιδιού, οι γνωστοί μαύροι και κόκκινοι φασίστες, οι ύπουλοι όφεις του φασισμού και του σταλινισμού, περιμένουν να εγχύσουν σαν αποσυνθετικό δηλητήριο στις πληγές της κοινωνίας, ειδικά τις μέρες που οι υπόλοιποι άνθρωποι αδρανούν και χαλαρώνουν.

    Αφορμή για αυτό το κείμενο στάθηκε ένα κατάπτυστο κείμενο μπάτσου/γουρουνιού/δολοφόνου στον γνωστό μας για τις βαθιές «δημοκρατικές» πεποιθήσεις ριζοπαπαροσπάστη. Είναι ένα κείμενο που επιχειρεί να δικαιώσει ή έστω να δικαιολογήσει κατά το ρητορικά εφικτό, τον τραμπούκο εκτελεστή του μικρού Αλέξανδρου. Είναι το κερασάκι σε αυτή την τεράστια τούρτα κοπράνων της κυρίας λογίστριας, της ισόβιας Γενικής Γραμματέως, του υπέρβαρου φαλαινικού τύπου κύτους, του φασιστικο-κυτταρο-ρυτιδοειδούς θηλαστικού, το οποίο φέρει το όνομα Παπαρήγα. Αναμένεται μάλιστα, «αυτό το πράμα», να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι αριστερό κόμμα αλλά μια τρομοκρατική οργάνωση». Ε, και λοιπόν; Πάντα μετά από μια εγκεφαλική πορδή - που καλό θα είναι να αποφεύγεται - να ακολουθεί η φράση «με το μπαρδόν». Ότι και να πουν τα σταλινικά κατάλοιπα του παρελθόντος, ότι και να γράψει πια ο «ρίζος», όσες φορές και να παραλείψουν το «με το μπαρδόν», πάντα θα βρωμάει και πάντα θα είναι ασήμαντο. Όση σχέση έχει σήμερα πια η κομματική τους οργάνωση με την δημοκρατία, άλλη τόση έχουν και τα σώβρακα (πολλώ δε μάλλον τα κατουρημένα) με τις γραβάτες!

    Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, θα κάνω μια πρόταση προς τους αρμόδιους συμβούλους του αρχιμπάτσου/αρχιγουρουνιού/αρχιδολοφόνου, του κ. Παυλόπουλου.
    Κατ’ αρχήν αγαπητοί μας μπάτσοι, λασπωμένα γουρούνια και στυγνοί δολοφόνοι, μη σας τρομάζουν οι λέξεις περισσότερο από τις αποδεδειγμένες επί το έργον πλέον, έννοιες τις οποίες εκφράζουν. Δεν μπορεί πχ να προΐστασαι πολιτικά ή οργανωτικά μιας ομάδας δολοφόνων, χωρίς να είσαι ο ίδιος αρχιδολοφόνος. Να διαχωριστούν τα σώματα κύριοι, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό για τους γνωστούς λόγους του στενού κομματικού και εκλογικού συμφέροντος, ας φέρουν τότε ευδιακρίτως διαφορετικά διακριτικά, στις στολές τους. Θα πρέπει επιτέλους ο πολίτης να μπορεί να αναγνωρίζει και διακρίνει με κάποιον τρόπο, ποιος από τους ένστολους είναι ο μπάτσος, ποιος είναι ένα βρώμικο γουρούνι και ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος. Ακόμα, ευκαιρίας δοθείσης, να λύσουμε και μια παρεξήγηση που κρατάει χρόνια: οι μπάτσοι δεν πουλάνε την ηρωίνη, απλώς είναι οι υπάλληλοι. Την ηρωίνη την πουλάνε «πολύ σημαντικοί πολιτικοί άνδρες», υπερασπιστές «του κοινοβουλευτισμού που υφίσταται καταδίκες» και ενίοτε ευρισκόμενοι σε θέσεις συμβούλων – ατύπων «εντύπων» ή και παρατύπων - «παρά τω πρωθυπουργώ».

    Ένας ακόμα λόγος που γράφεται αυτό το κείμενο είναι αυτές οι δύο διαδοχικές αναρτήσεις και κάποιες άλλες - επίσης διαδοχικές - στο πρωκτικό:

    Εορταστικές σκέψεις...
    Τα του πρυτάνεως...

    Τι να γράψει κανείς για αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση; Εδώ είναι που αν διαβάσεις και τα «σχόλια» που τις ακολούθησαν, παγώνει η καρδιά σου από τον φανατισμό, το αίμα σου από τον φασισμό, ο ανθρωπισμός σου από την διάθεση βίαιης επιβολής λογοκρισίας και αισθάνεσαι πλέον σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα…

    Είναι εκεί, που δεν έχεις πλέον την πολυτέλεια συζήτησης διαβούλευσης και συνεννόησης, αλλά μόνη επιλογή του να κάψεις ακόμα και αυτό το ίδιο σου «το εμπόρευμα» για να επιβιώσεις. Εκεί πια, από την υπέρτατη ανάγκη να διατηρηθείς στη ζωή, θέλεις να ξεπαγώσεις το αίμα σου στη χόβολη από τις στάχτες ενός φασιστοβιβλιοπωλείου ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιαστεί από λάθος ως παράπλευρη απώλεια κανένα αντίγραφο του Πλάτωνα, να παρηγορηθείς στη θέρμη της φλόγας του καιόμενου αυτοκινήτου του Καψάμπελη, στην φαντασία της εικόνας να καίγονται όλα όσα κερδίζουν «αυτοί οι άλλοι» τις ώρες που σε καίνε μαζί με ότι δημοκρατικό απέμεινε, προς ίδιον όφελος.

    Όπως λέει και η ανυπέρβλητη λαϊκή σοφία αιώνων:
    «Με ‘καψες που να καείς σα το κεράκι της λαμπρής»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν αγαπούσα την ζέστη μιας φωτιάς από βιβλία που καίγονται, πολύ θα ήθελα να στεκόμουνα μπροστά σ΄ αυτή που θάχε για προσάναμα όλη την αλητφιλοσοφία απέναντι στον Πλάτωνα που διαφέντεψε και σακάτεψε τον πλανήτη γεννώντας τρόμο και καταστροφή και δοσιλογισμό. Αλλα σιχαίνομαι την φωτιά και μαζί της τους αλήτες που την ονειρεύονται για τους άλλους!
    Αραγε είναι έτοιμοι να την γευτούν στο τομάρι τους;;;
    Εις το πυρ το εξώτερον γελοία υποκείμενα, αχρεία φασιστοειδή και μαζί σας όσοι σας τρέφουν στον κόρφο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *