GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εορταστικές σκέψεις...

. Από τον Νίκο Προμπονά Συγγραφέα – Σκηνοθέτη . Όποτε ταξιδεύω στο εξωτερικό (για δουλειά συχνότερα παρά για διασκέδαση) αναρωτιέμαι γιατί ...

.
Από τον Νίκο Προμπονά
Συγγραφέα – Σκηνοθέτη

.
Όποτε ταξιδεύω στο εξωτερικό (για δουλειά συχνότερα παρά για διασκέδαση) αναρωτιέμαι γιατί στην Ελλάδα αναδίδεται ακόμα μια ανυπόφορη αριστερίλα παντού (ΜΜΕ, συνδικαλιστικό χώρο, γράμματα , τέχνες) η οποία στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες μοιάζει ξεπερασμένη αν όχι γραφική.
Μα νομίζουν πραγματικά κάποιοι ότι επιτρέπει και ανέχεται η Ελληνική κοινωνία μερικά «μέλη» (;) της να εκτοξεύουν ύβρεις ή αντικείμενα σε αστυνομική περιουσία ή αστυνομικά όργανα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιξ αυτόν αποτελούν το αναγκαίο έρμα (απόβλητο ακάθαρτο ύδωρ) κάθε πολιτικού συστήματος, συνιστούν δε τον εκφραστή του καθημερινού ανεπρόκοπου και κλαψομούνη «Λέτσου» που όλοι και όλα του φταίνε εκτός από τον εαυτό του. Για αυτό το λόγο είναι καταδικασμένοι να κινούνται σε ποσοστά νικοτίνης 6, άντε 7, άντε 8, άντε το πολύ 9%. Οι συνδικαλιστές σε άλλες χώρες προσλαμβάνονται κατόπιν διαγωνισμού και κατόπιν συνέντευξης. Είναι επαγγελματίες managers και στο βιογραφικό τους λένε πχ. «Επί των ημερών μου στο σωματείο παντοπωλών επιτεύχθηκε η τάδε νομοθετική τροπολογία και αργότερα επι των ημερών μου στο σωματείο οδηγών λεωφορείων επέτυχα την αύξηση των μισθών κατά 3%». Ποτέ δεν διευθύνεται σωματείο από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Αυτά βέβαια στην Ελλάδα ακούγονται εξωπραγματικά δεδομένου ότι είμαστε η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης αν όχι του κόσμου.
Το πιστόλι στο χέρι του Αστυνομικού σε κάθε χώρα όπως και στην Ελλάδα το απονέμει ο Ελληνικός λαός και τον εξουσιοδοτεί να το χρησιμοποιήσει όπως ο νόμος ορίζει. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή ειδικός φρουρός. Να εξετάσει το εν πτήσει μπουκάλι και αφού εξακρίβωνε ότι δεν είναι μολότωφ να κατέβει από το περιπολικό και να μοιράσει χαρτομάντηλα στα ιδρωμένα «παιδιά» μην κρυολογήσουν και από το ψιλόβροχο.
Επιτέλους ο Παυλόπουλος είπε ότι θα γίνει εκτεταμένη έρευνα και θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για αυτό το κακό. Φυσικά εννοούσε και ορθά ότι κατ΄αρχήν θα εντοπισθούν οι αλήτες που ωθούν ανηλίκους σε εγκληματική συμπεριφορά. Αν ήξεραν ολοι αυτοί ότι αστυνομικός προπηλακιζόμενος ή απειλούμενος προστατεύει την ζωή του κατά τον προσφορότερο κατά την κρίση του τρόπο (όπως συμβαίνει σε όλες τις αστυνομίες του κόσμου) να δούμε τι θα γινόταν. Έχω βαρεθεί πια να βλέπω ανεπρόκοπους χλιδάνεργους γόνους πλουσίων μπαμπάδων και αποτυχημένων μαμάδων όταν βαριούνται να ζεσταίνουν τις καρέκλες στις καφετέριες της Φιλοθέης, του Ψυχικού, του Κεφαλαρίου και του Κολωνακίου να κατεβαίνουν στα Εξάρχεια στην μάταιη προσπάθειά τους να υπάρξουν.
Σκέφθηκε κανείς πως περνάνε αυτές τις ημέρες οι αξιωματικοί και οι άνδρες των ΜΑΤ ? Η κοινωνία μας τους θέλει αποφασιστικούς, αποτελεσματικούς και ταχείς. Δεν θέλουμε μια αστυνομία θεατή, παθητικό συμμετέχοντα σε μια σχεδιασμένη καταστροφική έκρηξη. Θέλουμε αποτέλεσμα όχι θέαμα.
Που είναι επιτέλους η έφιππη Ελληνική Αστυνομία της Αγγλίας (είχαμε κάποτε και την καταργήσαμε), που είναι οι πλαστικές σφαίρες των Ιταλών Carabinieri, που είναι τα οχήματα υδροβόλων της Γερμανικής αστυνομίας που εκτοξεύουν έγρωμο και φωσφωρίζον νερό το οποίο διαρκεί τρεις μέρες και έτσι μπορείς να τσιμπήσεις με ησυχία μετά τα επεισόδια όσους φωτίζει το πρόσωπό τους σαν κόλος πυγολαμπίδας, που είναι όλα αυτά που βλέπαμε στη Γαλλία όταν σπουδάζαμε ?
Τολμήστε Κύριε Χηνοφώτη, όλοι οι πολίτες ακόμα και εμείς οι πρώην αριστεροί είμαστε κοντά σας. Αν χρειαστεί για να σταματήσουν πορείες και διαδηλώσεις και καταστροφές ας υπάρξουν και πέντε δέκα τραυματίες ή και νεκροί αλήτες. Για να κάνεις ομελέτα θα σπασεις αβγά. Κανείς δεν θα στεναχωρηθεί από την απώλεια κάποιων καθαρμάτων. Κανείς δεν θα τους κλάψει. Ακόμα και οι οικογένειές τους τους έχουν διαγράψει.
Ποιος έκλαψε χθες που έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007.
Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά αφορούν έναν Έλληνα, άρα πονάνε το ίδιο.
Σε όσους δεν αρέσει η Χώρα μας θα πρέπει να πάνε να βρούνε μια Χώρα πιο φιλόξενη και ανεκτική (Νικολά Σαρκοζί 2007). Τολμάει κανείς από τους ψοφοδεείς πολιτικούς μας να αρθρώσει τέτοια δήλωση ; Θα είναι τεράστιο το κοινωνικό όφελος που θα προκύψει δια του παραδειγματισμού από την εξόντωση τέτοιων αποβρασμάτων.
Το κακό έχει παραγίνει σύσσωμη η καλλιτεχνική οικογένεια ζητάει δραστικά μέτρα και κάθαρση εδώ και τώρα. Δεν καταθέτουμε όλοι οι καλλιτέχνες αριστερά διαπιστευτήρια για να υπάρξουμε.
Αν και γνωρίζω ότι η φασίζουσα αριστερίστικη ιδεολογία που διαπνέει τους moderators του press-gr θα κόψει το κείμενο οφείλω να το στείλω για να πάψει να γρονθοκοπείται η λογική μας και να μαστιγώνεται ο κοινός νους.

--------------------------------

75 σχόλια

  1. Ανασταση !!! Επιτελους καποιος που λεει τα προφανη πραγματα με το ονομα τους. Αλλα τι περιμενεις? Ελλαδα ειναι η χωρα του ανεστραμμενου οπου η κοινη λογικη καθε αλλο παρα κοινη ειναι. Πρωτη φορα που γραφω σχολιο αλλα η αγανακτηση για την παρουσα ανησυχηικη κατασταση ξεχειλιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ μου λες εσύ βάνδαλοι, αλήτες και κοπρίτες. Προσέξτε το μήνυμα των πολιτικών κοστουμιών προς τη γενιά των εξεγερμένων μαθητών. Το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι ο δούρειος ίππος των πλουτοκρατών. Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί «υπαρκτός σοσιαλισμός» και ελευθερία πολιτών έχουν πάρει διαζύγιο προ πολλών ετών. Το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί στα λόγια να πορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάθε τόσο ρίχνει λάδι και ανάβει μεγάλη φωτιά. Η Νέα Δυστυχία ούτε το συζητάει για το ΠΑΣΟΚ, γιατί υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο αυτό. Και τέλος το ΠΑΣΟΚ βγάζει φλύκταινες ακούγοντας για συνεργασία με τη Δεξιά, πιστεύοντας πως όπου να ΄ναι θα καταγάγει νίκη αυτοδύναμου πασά. Κάθε άρνηση και κάθε κριτική υπηρετεί ανάγκη αυτιστική. Να μαντρώσει πρόβατα από τα αριστερά ή τα δεξιά. Προσέξτε διαφορά. Για τα κουκιά τα κόμματα τα πολιτικά. Για την κοινωνία τα παιδιά. Από τη μια τα άδεια παλτά. Από την άλλη μια ανυπάκουη καρδιά. Επομένως μία η ελπίδα. Αύριο τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να γελάσω αλλά δεν μπορώ!

    * Είναι αλήθεια πως το 1999 ο Συνασπισμός στην Θεσσαλονίκη έβγαλε ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε ευθέως το ΚΚΕ διότι με τις ενέργειές του (διαδηλώσεις στο λιμάνι, νυχτερινά μπλόκα στα τρένα του ΝΑΤΟ κλπ) δυσφημούσε την Θεσσαλονίκη στην προσπάθεια της να εξελιχθεί σε μητροπολιτικό κέντρο των Βαλκανίων;;;;;;;;;;;

    * Αν ήταν επικίνδυνος για το κεφάλαιο και τα κέρδη του ο Συνασπισμός και ο Τσίπρας, τότε γιατί ο Σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχάνων έστειλε συγχαρητήρια επιστολή σε αυτόν για την εκλογή του ως πρόεδρος;;;

    * Το "άστα λαβιστα" που λένε οι τύποι των επαναστάσεων μόνο ακούστική ομοιότητα έχει με το Ελληνικό "άστα να πάνε";;; ή και κάτι παραπάνω;;;

    περισσότερα στο βιδεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ του 2003 ο Κώστας Σημίτης μέτρησε τα πενιχρά πολιτικά κέρδη που έφερε η επιτυχημένη ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έκανε ανασχηματισμό- ένα ύστατο ανακάτεμα της τράπουλας, μήπως και το ΠΑΣΟΚ ξανάμπαινε σε τροχιά εξουσίας. Ακριβέστερα, είχε υποκύψει στο κλίμα της περιόδου και τις εσωκομματικές πιέσεις για ευρύτατες αλλαγές. Τελικώς, οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, το νέο κυβερνητικό σχήμα μάλλον έκανε την κατάσταση χειρότερη και η κίνηση Σημίτη καταγράφηκε στα χρονικά ως «ανασχηματισμός Ροδούλας Ζήση». ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΙΕΣΗ αισθάνεται σήμερα και ο Κώστας Καραμανλής. Το παγκόσμιο σκηνικό, ωστόσο, είναι διαφορετικό. Και το στάτους της χώρας στην Ε.Ε. απέχει παρασάγγας από την Ελλάδα της ΟΝΕ του 2003. Οι γαλάζιοι που ορέγονται μια κυβερνητική θέση και περιμένουν στην ουρά, ζητούν σαρωτικές αλλαγές με την προσδοκία ότι μπορεί να γυρίσει ο τροχός. Και με τη βεβαιότητα ότι πρέπει να τρέξει αίμα, δείχνουν το κεφάλι του Γιώργου Αλογοσκούφη.

    ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ, ο υπουργός Οικονομίας μετράει τους συμμάχους του, εντός κυβέρνησης και Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από τους υπόλοιπους μαζεύει βέλη- αλλά έχει ασπίδα τον Καραμανλή. Στη συνεδρίαση της γαλάζιας Κ.Ο. και στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο Πρωθυπουργός έβαλε φρένο σε κάθε φωνή αμφισβήτησης της οικονομικής πολιτικής. Ήταν ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Αλογοσκούφης παραμένει στη θέση του; Ή κίνηση τακτικής για να «περάσει» ένας δύσκολος προϋπολογισμός που μετράει ημέρες πριν αναθεωρηθεί; ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ πλευρά κι αν το δει κανείς, ο τρίτος ανασχηματισμός του Καραμανλή- μαζί με τον εκλογικό του 2007- θα είναι «ανασχηματισμός Αλογοσκούφη». Είτε φύγει είτε παραμείνει στην Πλατεία Συντάγματος, ο υπουργός Οικονομίας θα είναι ο πρωταγωνιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους, αρχίζει να διαφαίνεται ότι μπορεί να προσπαθήσουμε να βγούμε από τα σκατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. evge anthrope mou ....
    epitelous kapoios na pei ta pragmata me to onoma tous ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο.Το περιστατικό της δολοφονίας του Αλέξη καταδικάστηκε απο σύσσωμη την ελληνική κοινωνία και αυτός επαινεί τον αστυνομικό-δολοφόνο.Κατόπιν επιτίθεται στην Αριστερά και στο τέλος,άκουσον άκουσον,λεει οτι το press-gr είναι αριστερών πεποιθήσεων!!!μήπως ο κύριος ανήκει στην Χρυσή Αυγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΝΙΚΟ ΠΡΟΜΠΟΝΑ.



    ΑΠΛΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας άνθρωπος με επιχειρήματα δανεισμένα από εδώ και από εκείπου χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως 'αριστερίλα'΄ και 'κλαψομούνη" ;?
    Και που δείνει παρενέσεις: 'ας υπάρξουν και 5-10 νεκροί αλήτες' !!
    Δεν μπορεί παρά να είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΕΧΡΙΤΗΣ!
    Είμαι σίγουρος ότι αν εξετάσουν τα γονίδια αυτού του Προμπονά θα βρούν σοβαρές αποκλίσεις από το ανθρώπινο είδος. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Οι καταληψίες καταπατούν το άσυλο."

    Άρθρο
    του κ. Κωνσταντίνου Ι. Μουτζούρη,
    Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

    "Η θλιβερή και καταδικαστέα είσοδος και παραμονή κατά τις τελευταίες ημέρες σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του κέντρου της Αθήνας και άλλων πόλεων εξωπανεπιστημιακών ατόμων, χωρίς καμία έστω και υποτυπώδη κάλυψη από πανεπιστημιακές συλλογικοτήτες, συνιστά ουσιαστικώς και ηθικώς καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου, το οποίο έχει θεσπιστεί για να προστατεύει την ελεύθερη και απρόσκοπτη παραγωγή και διάχυση της επιστημονικής γνώσεως και των ιδεών.
    Ειρήσθω εν παρόδω ότι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα μας έχουν διατηρήσει την έννοια του ασύλου, χωρίς σκέψη για αλλοίωσή του. Η ουσιαστική μεταβολή, η οποία έγινε προ δύο ετών, αφορούσε το όργανο που αποφασίζει την άρση του ασύλου και όχι την ύπαρξή του. Το γεγονός ότι κανένα πρυτανικό συμβούλιο δεν θεώρησε κατά τα πρόσφατα θλιβερά συμβάντα ότι θα έπρεπε να κληθεί η δημόσια δύναμη για την προστασία του ασύλου από την καταπάτησή του δεν είναι τυχαίο, ούτε κατ΄ ουδέναν τρόπο δείγμα αβουλίας. Αντιθέτως είναι στοιχείο υπευθυνότητας, κατόπιν ωρίμου και ψύχραιμης αναλύσεως της κρατούσας καταστάσεως με πραγματικά στοιχεία πεδίου και εκτιμήσεως των σχεδόν βεβαίων επιπτώσεων με καταστροφές κτιρίων, βιβλιοθηκών, εργαστηρίων και λοιπών υποδομών που θα προέκυπταν, την επιδείνωση της κοινωνικής αναστατώσεως, καθώς και τη μεγάλη πιθανότητα ανθρωπίνων τραυματισμών ή ακόμη χειροτέρων καταστάσεων.
    Επιπλέον και ειδικώς στο ΕΜΠ δεν υπήρχαν ζημιές από τους καταπατητές του ασύλου του, πλην της αφαιρέσεως οικοδομικών υλικών για εκσφενδόνιση. Αλλωστε, είναι σχεδόν βέβαιον ότι παρόμοια ανάλυση γίνεται και από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, αλλά και από τις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες εκ του νόμου δικαιούνται να διατάξουν παρέμβαση της δημοσίας δυνάμεως ερήμην των πρυτανικών συμβουλίων. Η σκέψη μας αυτή ενισχύεται και από το γεγονός ότι ουδεμία παρέμβαση διατάχθηκε εκτός των πανεπιστημίων σε χώρους χωρίς κάλυψη ασύλου, όπως π.χ. το κτίριο της ΓΣΕΕ.
    Ενα άλλο θέμα που αναδείχθηκε είναι ότι οι πανεπιστημιακές κοινότητες δεν απεδείχθησαν τούτη τη φορά ικανές να προστατεύσουν το άσυλο, όπως πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνεται. Η διαπίστωση αυτή είναι πολύ σοβαρή και οφείλουμε να εργαστούμε σοβαρά στην κατεύθυνση αυτή.
    Επείγει η οργάνωση από τις πανεπιστημιακές κοινότητες της προστασίας τους. Ομως επείγει και η εξεύρεση κοινής γλώσσας για το θέμα από τους πολιτικούς ταγούς μας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον κύριο Νίκο Προμπονά
    Συγγραφέα – Σκηνοθέτη

    Έπειτα από ένα μήνα περίπου βλέπω κάποιον να εκφράζει τα ευκόλως εννοούμενα , απορώ πως και πέρασε αυτό το κείμενο από την λογοκρισία


    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί ανησυχείς ότι οι moderators του press-gr με την "φασίζουσα" αριστερίστικη ιδεολογία που τους διαπνέει θα κόψουν τις εορταστικές σκέψεις ενός διακεκριμένου συγγραφέα-σκηνοθέτη. Τόσοι και τόσοι δημοσιεύουν εδώ στο press.gr. Πάντως αμφιβάλλω αν τις μπούρδες σου μπορείς να πλασάρεις σε κάτι πιο ανεβασμένο από το press.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τολμήστε Κύριε Χηνοφώτη, όλοι οι πολίτες ακόμα και εμείς οι πρώην αριστεροί είμαστε κοντά σας. Αν χρειαστεί για να σταματήσουν πορείες και διαδηλώσεις και καταστροφές ας υπάρξουν και πέντε δέκα τραυματίες ή και νεκροί αλήτες. Για να κάνεις ομελέτα θα σπασεις αβγά. Κανείς δεν θα στεναχωρηθεί από την απώλεια κάποιων καθαρμάτων. Κανείς δεν θα τους κλάψει. Ακόμα και οι οικογένειές τους τους έχουν διαγράψει.
    ..................................

    ΒΡΕ ΠΑΝΜΑΛΑΚΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΟΡΝΟ,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ;
    ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ;
    ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΔΛΔ ΞΕΡΑ...ΟΚ ΜΑΓΚΕΣ ΚΙΑΝ ΦΑΤΕ 5-10 ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ....
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΥΡΝΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ!
    ΚΑΚΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΤΡΟΜΠΑΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΣΟΥ!ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ...
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΒΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΞΕΡΑΤΑ!Α!!!!ΚΑΙ Ο SHKAT-ΙΑΡΗΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ....
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ???
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ...ΠΑΡΤΗΣ, ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ......
    ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΚΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
    ΤΟΥΣ...
    ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ.
    ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ 15% ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ
    ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 85% ΤΟΥ
    ΛΑΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ?
    ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΣΚΥΒΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ
    ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ?
    Ε Λ Ε Ο Σ!!!!
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανωνυμε 4.37

    ο,τι σκατα ειναι η χρυση αυγη ειναι
    και τα τσιπρακια και τα κουκουεδια
    και ε σ υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο!!! επιτέλους μια καθαρή φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ,
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΟΙΤΗΤΤΑΚΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΥΤΑΝΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥΣ, ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΄΄Τολμήστε κ. Χηνοφώτη, όλοι οι πολιτες ακόμα και εμείς οι πρώην αριστεροί είμαστε κοντά σας. Αν χρειαστεί γισ να σταματήσουν πορείες και διαδηλώσεις και καταστροφές ας υπάρξουν και πέντε δεκα τραυματίες ή και νεκροί αλήτες΄΄
    Εσύ δεν υπήρξες ποτέ αριστερός.Μάλλον μπήκες κατα λάθος καπου και το επόμενο μεσημέρι έφυγες.
    Τώρα ανήκεις στους πρώην οπως Ο ΚΥΡΤΣΟΣ,Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ και τοσοι άλλοι πρώην αριστεροί.
    Αει παράτα μας ρε μπάρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια!!
    Ακόμα περιμένω από τα "αντικειμενικά" κανάλια μας να πάρουν συνεντευξη από τη μάνα του 24χρονου αστυνομικου που δολοφονηθηκε με ΚΛΩΤΣΙΕΣ και ΜΠΟΥΝΙΕΣ από αποβράσματα με ανθρώπινη μορφή.Οπως και από το ΣΥΝ να κάνει πορεία προς τα Εξάρχεια στη μνήμη του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι απόψεις σου δεν διαφέρουν από τις απόψεις όλων των πρώην ( αυθεντικών ή όχι ) αριστερών. Γενιτσαρισμός λέγετε αυτό; Τον Γιωργαλά μήπως τον θυμάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

    Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

    Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατι δεν γραφεις το πραγματικο σου ονομα? Κουγια ε Κουγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγγραφεα-σκηνοθετη εισαι πολυ αρρωστος. Μα πολυ αρρωστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανεπαρκής ανάρτηση και με ψεύδη.
    Εδώ σε διεθνές επίπεδο:
    http://www.infowars.com/?p=6854

    Καπετάν Μακρής. Καλή όρεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Mou fainetai oti zeis akoma stin epoxi tou Goebbels, kala ka8olou den exete eksyxronisei tin propaganda sas apo tin epoxi tou tilegrafou?
    Tsampa pigan tosa lefta gia tin asfaleia ton olympiakon agonon?

    O nekros astynomikos zei kai den exei kamia dia8esi na xrisimopoioun ton ypoti8emeno 8anato tou ta gnosta fasistoeidi!
    Edo kai to link:
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_17/12/2008_296336

    P.S.
    Oti exei ginei einai mono i arxi!

    H syn8iki tis varkizas elixe
    kai oloi mazi nomimofrones kai paidonomoi fasistes (kke,laos) 8a parete tin apantisi pou sas axizei.
    Oso gia tous astous, tremete giati 8a sas fane ta paidia sas kaniballoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν εξαιρεσει καποιος τις υπερβολες σας κε ΜΠΡΟΜΠΟΝΑ ,ποιος μπορει να βρει πιο πειστικα επιχειριματα αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aγαπητέ Κ. Νίκο Προμπονά,δεν είμαι ούτε Συριζα,ούτε Κ.Κ.Ε,αλλά σίγουρα ούτε οπαδός των "φιδιών" τύπου Καρατζαφέρη που έρπουν και επιτίθενται την κατάλληλη στιγμή.
    Επηρεασμένος από το καλλιτεχνικό τεμπεραμέντο σου,έχεις μπερδέψει τον ρόλο που πρέπει να έχει η αστυνομία σε μια ευρωπαική δημοκρατική χώρα,με τον ρόλο που αυτή έχει σε μια μπανανία και στρατοκρατούμενη χώρα.
    Έτσι ενώ χύνεις υποκριτικά κροκοδειλίσια δάκρυα για τους "χαμένους" αστυνομικούς,δεν αφιερώνεις ούτε μια φράση για το δολοφονημένο παιδί.
    Σιγουρα δεν είσαι ενάντια στη Βία,απλά είσαι υπέρ της Βίας της εξουσίας,μιας και ακόμα δεν έχει ακουμπήσει τον "ευατούλη" σου ή τον κοινωνικό σου περίγυρο,που αρέσκεται να φοράει την ετικέτα του καθωςπρεπει εγωιστή-μικροαστού.
    Αριστερά αγαπητέ καλλιτέχνη είναι η ανοχή στο διαφορετικό και η αγάπη για την ίδια τη ζωή.
    Αριστερά είναι η διεκδίκηση καιη προστασία των δικαιωμάτων της μειοψηφίας.
    Αριστερός σημαίνει να στεναχωριέσαι για τον θάνατο του παιδιού αλλά και του αστυνομικού.
    Τέλος φασίζουσα ιδεολογία είναι εκείνη, που εκμεταλευόμενη κάποιες δύσκολες στιγμές προσπαθεί με προβοκάτσιες και στατιωτικούς νόμους να επαναφέρει τη "Τάξη"

    M.Π
    Μικροαστός αλλά όχι φασίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο φασίστας είναι φασίστας μέχρι το μεδούλι και παραμένει φασίστας ακόμα και αν η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Σταματήστε επιτέλους το παραμύθι με τον αστυνομικό που τραυματίστηκε (κακώς, κάκιστα)πέρυσι το καλοκαίρι. Ο άνθρωπος ούτε πέθανε, ούτε είναι σε κώμα, αλλά προσπαθεί σιγά σιγά να επανέλθει στην καθημερινότητά του με τη βοήθεια της οικογένειάς του. Αυτό και μόνο αρκεί για να δείξει τι σκατόψυχοι είσαστε. Δέν σέβεστε ούτε τη ζωή ενός αθώου ανθρώπου προκειμένου να δικαιολογήσετε ένα οπλοφορούν τσαμπουκαλίδικο κάθαρμα. Για κάτι τύπους σαν και σας δικαιολογώ τους κομμουνιστές, αν ποτέ έρθουν στα πράγματα (ελπίζω όχι), να αρχίσουν να ακονίζουν τα κονσερβοκούτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επιτέλους κάποιος που τολμά να πει την αλήθεια που όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν θέλουμε να δούμε κατάματα.

    Τόσα χρόνια "αριστεροκρατίας" του ΠΑΣΟΚ, που δυστυχώς συνεχίστηκαν και επι νεοταξικής ΝΔ, μας εκπαίδευσαν στο να βλέπουμε το μαύρο άσπρο και το στραβό για ίσιο:

    Δεν τολμά εύκολα πια να πει κανεις εγκληματία το λαθρομετανάστη ληστή γιατί, λεει, θίγει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Δεν τολμά να δημοσιεύσει κανείς το όνομα του δολοφόνου, του παιδεραστή, του βιαστή, του κλέφτη του δημόσιου χρήματος, διότι λέει παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

    Βλέπετε, ένας εσμός απο "πολύχρωμες" ΜΚΟ που ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια και απομυζούν το δημόσιο κορβανά καραδοκούν, έτοιμες να σε χαρακτηρίσουν ρατσιστή, φασίστα, χρυσαυγίτη κλπ

    Δυστυχώς η σημερινή Ελλάδα αποτελεί ένα παράξενο υβρίδιο "αριστερο-νεοταξικού" μπαχαλο-κράτους όπου οι νονοί της νύχτας μοιάζουν φυσιολογικότεροι απο τους κυβερνώντες και αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν.

    "Ν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δηλαδή κ. Προμπονά ορθώς δολοφόνησε το παιδί ο αστυνομικός?
    Να πας να ριξεις και καμμιά σφαίρα στη Γάζα. Εσένα περιμένει ο πλανήτης......... Φτουσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ολοι εσείς που συμφωνείτε με τα λεγόμενα του ''Προμπονά'' να ζήσετε στο εξωτερικό που σας αρέσει, να ξεβρωμισει έτσι ο τόπος!
    Είστε και Χριστιανοί?

    λεων της κεφαλληνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. οι "ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ"

    ενός Τρομπονά την ώρα που τρομπάρει την πέμπτη ημερησία...

    μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΚΩΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπραβο κ. Προμπονά.Θελει τολμη να πεις ότι 1+1=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Kαταπέλτης ο λόγος του Νίκου του Προμπονά, αγωνιστικός θα λέγαμε.Μπορεί κάλλιστα να γίνει μονόλογος για απαγγελία από τον μέγιστο ποιώντα ήθος Κωνσταντίνο Πρέκα.
    Δυστυχώς για τους νοσταλγούς της Χούντας, ξεχνούν ότι μετά ακολουθεί μεταπολίτευση και στην συνέχεια, ακόμα χειρότερα, κάποιος "αγωνιστής" τύπου Παπανδρέου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Διαβαζω και ξαναδιαβαζω το αρθρο αυτο και δεν το πιστευω. Επιτελους, λίγη κοινη λογικη. Με λιγη υπερβολη εστω, αλλα αυτο μας ελειπε, να καταδικασουμε καποιον για υπερβολη, οταν εχουν γινει του κοσμου τα αισχη την τελευταια περιοδο. Ειτε θελετε είτε όχι, αυτη ειναι η φωνη της κοινης λογικης. Η θυμωμενη φωνή όσων ανεχονται, ανεχονται και καποια στιγμη ξεσπουν. Φυσικα καποιοι θα σταθουν στις "κακες λεξεις" και στην φραση "ας πεθανουν πεντε δεκα αλητες". Αλλα η ουσια είναι οτι ο αναχρονιστικος αριστερισμος ειναι ξεπερασμενος και καταδικασμενος να πεθανει. Το δικιο και η αληθεια παντα στο τελος υπερισχυουν. Οπως και η κοινη λογικη βεβαια. Αυτη που δεν είχε ο γενναιος αυτος κυριος που χτυπησε στο κεφαλι με τα χερια εναν νεαρο που πηγε να ψωνισει την Κυριακη σε καταστημα στην Ομονοια. Αλλα πηραν ολοι αυτοι, την απαντηση απο δεκαδες χιλιαδες κοσμο που τους ετριψε στη μουρη τις ιδεες του 1930 και πηγε να βοηθησει αυτους που καταστραφηκαν τα μαγαζια τους. Αληθεια, γιατι το ΠΑΜΕ δεν πηγε να προστατευσει τα μαγαζια οταν τα εσπαγαν, αλλα πηγε να τα προστατευσει απο τους...καταναλωτες? Δεν πειραζει, μην μελαγχολειτε. Ολα θα φτιαξουν και τα απολιθωματα θα μπουν εκει που τους αρμοζει. Στο μουσειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. /.


    Στ'άρματα!!! Στ'άρματα!!! Ομέρ Βρυώνη!!!
    Σκότωσέ τους όλους κ.Προμπονά! Για να μείνεις στο τέλος μόνος σου με τον μπουμπούκο του ΛΑΟΣ και τους χρυσαυγίτες φίλους σου!!!
    Εσείς είσαστε η μειοψηφία, και εάν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα, καλά θα κάνετε να προσαρμοστείτε. Αλλοιώς να πάρετε τα όπλα σας και να πάτε αλλού! Η Ελλάδα μας δεν σας χρειάζεται.

    ΥΓ. Μήπως τα γράφετε αυτά για να προκαλέσετε μήπως και γίνετε γνωστός? Γνωρίζει την ύπαρξή σας η μαμά σας? Εμείς πάντως δεν σας γνωρίζουμε ούτε και θέλουμε να σας μάθουμε!
    ΥΓ2 Διαβάστε λίγο περισσότερο. Θέλετε βελτίωση στο συντακτικό σας κ.Συγγραφέα!


    /.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. επιτελους ακουσαμε τα πραγματα με το ονομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ , ΑΝΘΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ. ΥΠ ΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΥΝΗΣΗ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΥΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΘΡΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ , ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΟΒΑΝ ? Ε ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό είναι το καλύτερο άρθρο που έχω διαβάσει στην ζωή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συμφωνω μεχρι κεραιας... κι απο οτι βλεπω κι ακουω τριγυρω μου το ρυακι γινεται σιγα σιγα χειμαρος...
    κ. Προμπονα συγχαρητηρια που εχετε το αναστημα το σθενος και την παλικαρια να τα λετε σταρατα ...
    Συγχαρητηρια και στο πρεςς που ανεβασε τα σχολια σας γιατι σημερα καποια αυτονοητα πραγματα ειναι δυσκολο να τα χωρεσει ο κοινος νους... (ΜΜΕ)
    Ο Αστυφυλακας πραγματι ειναι εν ζωη αν και τα τραυματα υπαρχουν ακομα μεσα του και ζει ακομα και σημερα με αυτα...(δε θυμαται τιποτα)
    Δεν ειναι ομως μονο αυτος ,εκατονταδες αλλοι κανουν υπηρεσιες γραφειου επειτα απο ξυλο, μολοτωφ, πετρα, η αλλου ειδους βια αναιτια και ανανδρη εναντιον τους...
    Εκατονταδες αλλοι ειναι νεκροι σε καιρο ειρηνης, θυματα αυτων που νομιζουν οτι εχουμε πολεμο (μαλλον ο πολεμος υπαρχει στο μυαλο τους)...
    Πραγματι χρειαζεται οι πολιτικοι καθ΄όλα αρμοδιοι να σπασουν αυγα για να γινει ομελετα...
    Εδω θυσιαστηκε ο ιδιος ο Χριστος για να αποδειξει καποια πραγματα...
    Ευτυχως η δυστυχως ζουμε στην Ελλαδα και θα ημουν πολυ ευτυχισμενος αν βρισκοτανε καποιος Σαρκοζι και εδω να πει τα ιδια...
    Εξω απο ολη την ιστορια υπαρχουν κι αυτοι που αρεσκονται σε θεωριες συνομωσιας (απο πισω ειναι οι αμερικανοι, οι Εβραιοι, οι μπλε, οι πρασινοι, οι οπαδοι του Αστερα Τριπολης ... συγγνωμη απο τους οπαδους)...
    Εχει δικιο κι ο φιλος για το 1+1=2
    τοσο απλα ειναι τα πραματα...
    Αν γνωριζει ο πολιτης οτι προσπαθωντας να βιαιοπραγησει εναντιον Αστυνομικου αυτος εχει δικαιωμα να σωσει τη ζωη του και να αμυνθει ισως δεν το τολμησει κι ετσι δε γινει και τιποτα... ειναι τοσο απλα...
    Συγχαρητηρια και παλι κ. Προμπονα οι φωνες της ψυχης σαν τη δικη σας χρειαζονται να ακουγονται πιο συχνα και πιο δυνατα...

    μετα τιμης ενας φιλος
    ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1- Και ο Μουσολίνι (το ξέρατε?) από κομμουνιστής ξεκίνησε.
    2-Η άκρα αριστερά τέμνεται σε ιδεολογικό επίπεδο με την άκρα δεξιά. (Και οι δυο θέλουν την απόλυτη τάξη και ενσωμάτωση)
    3-Ο γράφων έθεσε τα πράγματα σε λογική βάση που δυστυχώς σήμερα στηνΕλλάδα δεν ευδοκιμεί.

    Ξέχασε να αναφέρει και τα αστυνομικά σκυλιά των άλλων (πολιτισμένων) χωρών. Ένα λυκόσκυλο εύκολα κουμαντάρει διαδήλωση 30-50 άπλυτων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ξέρεις τί λεω γώ κυρ Νίκο,


    Αφού σε ένα- δύο μήνες, ο κ. Αλογοσκούφης θα διαπιστώσει αν μπορεί- και με ποιους όρους- να δανειστεί η Ελλάδα από τους ξένους τραπεζίτες. Αν δεν μας δανείσουν θα πρέπει να κάνουμε παύση πληρωμών και να απευθυνθούμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ας ελπίσουμε όμως στο καλό σενάριο που θα μας δανείσουν. Σε αυτή την περίπτωση θα υπερχρεωνόμαστε διαρκώς με χειρότερους όρους κάθε φορά για να ξεπληρώνουμε παλιά χρέη. Πώς μπορούμε να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο; Μόνο με πλήρη αλλαγή οικονομικής πολιτικής που βεβαίως προϋποθέτει αλλαγή κυβέρνησης. Και ούτε είναι βέβαιον ότι η νέα κυβέρνηση θα μπορέσει να μας βγάλει γρήγορα από το καθοδικό κανάλι, αν πρώτα δεν στρώσει η κατάσταση στη διεθνή οικονομία. Με λίγα λόγια είμαστε ένα πολύ αδύναμο κράτος με μια οικονομία στα πρόθυρα της πτώχευσης, μέσα στην παγκόσμια οικονομική κρίση. Ο,τι χειρότερο.

    Οι πολίτες θα νιώσουν πολύ βαριά αυτή την οικονομική κρίση. Οι περισσότεροι έχουν δάνεια, στεγαστικά, καταναλωτικά, κάρτες. Είναι συνεπείς στην πληρωμή των δόσεων και θα είναι συνεπείς όσο μπορούν. Για πόσο καιρό ακόμη όμως; Οι τράπεζες ήδη επιβαρύνουν τους όρους στα δάνεια των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, οι μικρότερες επιχειρήσεις δεν αντέχουν και κλείνουν αφήνοντας ανέργους, σε λίγο όταν τα πράγματα χειροτερέψουν και άλλες μεγαλύτερες επιχειρήσεις θα κλείνουν αφήνοντας περισσότερους ανέργους. Οσοι δεν μένουν άνεργοι δεν πρέπει να περιμένουν αυξήσεις, οπότε το σύνολο του πληθυσμού θα στριμωχτεί.

    Και δεν τελείωσαν τα δυσάρεστα. Η ελληνική οικονομία έχει τέσσερις βασικές πηγές εισοδήματος. Τις δημόσιες δαπάνες, τη ναυτιλία, τον τουρισμό και την οικοδομή. Και οι τέσσερις έχουν πρόβλημα.
    σύμφωνα με το, tovima.gr

    Και αφού για ολα αυτά τα αναρχοκομμούνια, το 2009 θα είναι μια «χρονιά του δρόμου». Πολλοί θα βρεθούν στον δρόμο, χωρίς δουλειά, χωρίς εισόδημα, χωρίς δυνατότητα αποπληρωμής των δανείων τους. Οι υπόλοιποι θα βρεθούν στους δρόμους διαδηλώνοντας και θα ακολουθούνται συχνά πυκνά από τους κουκουλοφόρους, τους μετανάστες και την πιτσιρικαρία που θα τα σπάει.

    Ξέρεις τί προτείνω εγώ,

    Ολες οι υγιείς δυναμεις του τόπου, συγγραφείς σαν και του λογου σου, ηθοποιοί άνθρωποι των γραμμάτων, αποστρατοι και αρχιερείς, νοικοκυραίοι και άνθρωποι της εκκλησίας, ολοι μαζί σαν μια γροθιά, μια ψυχή, οπως το 49 έσωσαν την Πατρίδα απο τους άθεους αναρχοκομουνιστάς έτσι και τώρα,

    Να βρούμε ενα Λοχία,

    Ας είναι και Δεκανέας, δεν πειράζει, αρκεί να είναι απο καλή χριστιανική οικογενεια.

    Να τον βαλουμε Ηγέτη μας, μπροστάρη, και με το σταυρό και το βαγγέλιο να οδηγήσει όλα αυτά τα αποβράσματα στα κάτεργα, στην νήσο της αναμόρφωσης, εις την Γυάρον, τον Νέο Παρθενώνα.
    Οποιος μετανοήσει και υπογράψει, εχει καλώς, οι υπολοιποι,

    Ητανε θελημα θεού.

    Ετσι θα απαλλαγούμε μια για πάντα απο τους ενοχλητικούς νεαρούς, αναρχικούς και συνοδοιπόρους των.

    Προηγουμένως πρεπει φυσικά να απαλλαγούμε και απο τους "ψοφοδεείς πολιτικούς μας", τι να τους κανεις Κύριε Νίκο,

    πολλοι απο αυτούς είναι κρυπτοκομμουνιστές, άθεοι, μασώνοι, μελη της λ. Μπίλτεμπεργκ, φιλο-αμερικάνοι, Σιωνιστές, ομοφυλόφυλοι αλλά και καραγκιόζηδες δεξιοί.
    Μόνον ενας μας χρειάζεται, ενας Αλογοσκουφης στη θέση του Γιώργου.
    Οπως και να το κανεις, οι Δεκανείς και οι Λοχιες, οσο εθνικόφρονες να είναι θέλουν ενα μισθό, και οι αστυνομικοί,έφιπποι και πεζοί. Εχουν δάνεια, χτίζουν μαγαζιά, δεν μπορείς να τους κόψεις το μελλον μετα την σύνταξή τους.

    Το ζήτημα είναι πως να βρούμε λεφτά, θέλουμε πολλά λεφτά αλλά χωρίς να ζοριζόμαστε τώρα με παραγωγή προιόντων, διάθεση, ανταγωνιστικότητες και άλλα πεζά.
    Ουτε μπορούμε μόνο να βασιστούμε στην επανέκδοση των "Ελλήνων κλασσικών", πόσους Ομηρους και ποσες Ιλιάδες να πουλήσεις.

    Ισως πρέπει να βρούμε ικανό υπουργό οικονομικών απο καποια χώρα της Λατινικής Αμερικής.
    Εκεί είχαν και εχουν καθεστώτα σαν αυτό που ονειρεύεστε, εκεί παράγουν και πλουτο, ακριβό μοναδικό και λευκό, σαν το χιόνι.

    Ας γίνει το θελημα του θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. kai ego astinomikos eimai.. alla ipostirixi apo gelia fasisto ipokeimena san kai sena den thelo..
    gamo ti mana sou tin poutana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ Βλάκα Π(Τ)ρομπονά ο αστυνομικός ΖΕΙ.

    Μέχρι και η αστυνομία προσπαθεί να ανασκευάσει μετά από παρέμβαση του πατέρα του. Ημιμαθή, θέλεις και άρθρα ξεχώρισε πρώτα την αλήθεια και μετά το παίζεις δημοσιογράφος. Τρομάρα σου πρώην αριστερέ. Δεν είναι τυχαίο ότι τελικά οι "πρώην αριστεροί" γίνατε τα μεγαλύτερα καθίκια. Και τι είστε τώρα; Μακάρι να ξέρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΠΡΑΒΟ Κε ΠΡΟΜΠΟΝΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ.ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΟΛΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΠΑΝΕ ΚΑΙΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΙΧ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΤΟ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ; ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ. Ε ΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΕΖΗΣΑ, ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Επιτέλους, ένας μ.λάκας ακόμα αλλά με ονοματεπώνυμο.
    Κάποιος θα ενδιαφερθεί για εσάς κύριε.Ίσως για το νέο πολιτικό βίντεο κλιπ της Σαρρή, ίσως για να γίνει ταινία η επιστολή της Μπεζαντάκου.
    Φτάνει πια το μονοπώλιο της τέχνης από τους αριστερούς, η Δεξιά τώρα θα ηγηθεί της τέχνης και της πολιτικής σκέψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Επιτέλους ένα σοβαρό άρθρο. Οι υποτιθέμενες μεγάλες εφημερίδες εξυμνούν τα τελευταία σταλινικά απολιθώματα της Ευρώπης τους θαυμαστές του Πωλ Ποτ στην Ελλαδα. Οπως πάει η κατασταση η Ελλάδα κινδυνευει να γίνει το καταφύγιο όλων των αναρχικων αποβρασμάτων της Ευρώπης και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. " Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιξ αυτόν αποτελούν το αναγκαίο έρμα (απόβλητο ακάθαρτο ύδωρ) κάθε πολιτικού συστήματος, συνιστούν δε τον εκφραστή του καθημερινού ανεπρόκοπου και κλαψομούνη «Λέτσου» που όλοι και όλα του φταίνε εκτός από τον εαυτό του. "

    Το έρμα παπάρα χλιμίτζουρα είναι κάτι άλλο, άμα δεν γνωρίζεις κάτι μην το κουράζεις ...
    Ρε λες η παραπάνω πρόταση να δίνει θετική υπόσταση στον ΣΥΡΙΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ότι θέλει λέει ο κάθε ένας!
    Διαβάστε το :
    http://grsail.blogspot.com/2008/12/blog-post_2870.html
    είναι μία πλήρης και διασκεδαστική απάνατηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. πάρτο απόφαση βροκόλακα η χούντα δεν ξανάρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΧΟΥΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΛΠ. ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ.ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΝΗΚΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ 80% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ελα ρε!
    Τέτοιο κείμενο εδω?
    Απίστευτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΛΗΤΑΚΙ ΤΩΝ 29 9:13 ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΘΑ ΦΥΛΑΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ , ΑΣ ΕΛΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Λέει ένας ηλίθιος Ανώνυμος πιο πάνω "τραυματίστηκε ο 24χρονος αστυνομικός"! Και δεν ντρέπεται. Υπέστη ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ από αναρχοφασίστες ομοϊδεάτες του Ανώνυμου και δεν τρέχει τίποτα ε; Και απλά προσπαθεί να επανέλθει, ε; Όλα καλά, για τους αναρχοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ που έχουν επιβάλει ιδεολογική τρομοκρατία και θα μας φέρουν στην εποχή της αυτοδικίας.
    Να σου πω Ανώνυμε Συριζαίε: ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ (πρώην Γρηγοροπούλου), ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ. ΠΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΠΕΝΘΩΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΝΤΟ Η ΜΑΝΤΑΜ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Διαβάζοντας στο press-gr το άρθρο του κυρίου Νίκου Προμπονά ‘Εορταστικές σκέψεις...’ εντελώς ανέλπιστα και απότομα ξεκαθάρισε μέσα στο μυαλό μου το τι συμβαίνει τις τελευταίες δύο - τρεις εβδομάδες στην χώρα μου.

    Όλες αυτές τις ημέρες παρακολούθησα από κοντά την επικαιρότητα και διάβασα διάφορα άρθρα και απόψεις. Διάβασα πολύ! Παρ’ όλες όμως τις προσπάθειές μου δεν κατάφερα να βρω μια ολοκληρωμένη θέση, ένα συμπαγές επιχείρημα που να έχει αρθρωθεί από τους ‘καθ’ ύλην’ αρμόδιους δηλαδή την πνευματική ηγεσία του τόπου, τους διανοούμενους, τους ανθρώπους της τέχνης.

    Κυκλοφόρησαν διάφορα γραπτά και συνεντεύξεις όπως το πρώτο (και ύστερα το δεύτερο) κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη, η συνέντευξη του καθηγητή Γιανναρά και το ‘συλλογικό’ κείμενο του κυρίου Δοξιάδη.
    Εξαίρεση μερικές λακωνικές τοποθετήσεις πανεπιστημιακών δασκάλων.

    Οι θέσεις των κομμάτων αφού ξεκίνησε μία ευγενής άμιλλα τοποθετήσεων – με το ένα μάτι στους ψήφους – κατέληξε σε παρεμφερείς ή ακόμα και ταυτόσημες θέσεις με ελάχιστες διαφορές, ομοειδείς θέσεις που διατρέχουν ολόκληρο το υπάρχον ‘πολιτικό’ φάσμα.

    Το κείμενο όμως του κυρίου Προμπονά έδρασε μέσα μου ως καταλύτης. Αντιλήφθηκα επί τέλους ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες που συνυπάρχουν στον ίδιο τόπο.

    Η μία Ελλάδα είμαστε εμείς οι νομοταγείς και σοβαροί πολίτες. Εμείς που τελειώσαμε το Πανεπιστήμιό μας ολοκληρώσαμε τα μεταπτυχιακά μας, οπότε αμέσως μετά αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά, τόσο σκληρά που ξεχάσαμε ότι μία Πέμπτη βράδυ ήμασταν μέσα στο Πολυτεχνείο. Επίσης είναι πλέον αδύνατον να θυμηθούμε τι ακριβώς γυρεύαμε εκεί!

    Η άλλη Ελλάδα είναι ‘οι Άλλοι’. Αυτοί οι Άλλοι είναι ενοχλητικοί. Ήταν πάντα ενοχλητικοί. Στην αρχή δεν μας άφηναν να κοιμηθούμε διότι ήθελαν το γάλα τους ή απλά να παίξουν. Μετά άρχισαν τις ερωτήσεις οι οποίες όλο και δυσκόλευαν και στο τέλος η κατάσταση έγινε ανυπόφορη! Αυτοί οι ‘Άλλοι’ άρχισαν να μην ανέχονται την υποβάθμιση των αξιών, την καταστροφή του εκπαιδευτικού συστήματος, την διάλυση της οικονομίας, τις επεκτεινόμενες νοοτροπίες καταστολής, τον υπερ-συντηρητισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ... Όπως καταλαβαίνετε το πράγμα δεν πήγαινε άλλο. Το ποτήρι ξεχείλισε!

    Πρέπει επειγόντως να προστατευτούμε από αυτούς τους ‘άλλους’. Ξέχασα να σας πω ότι οι ‘Άλλοι’ μυρίζουν και ‘αριστερίλα’ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... απροσδιόριστο ..., καμιά φορά σπάνε και βιτρίνες και άκουσον-άκουσον καθυστερούν την έναρξη θεατρικών παραστάσεων!

    Σίγουρα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα, στο κάτω-κάτω και αν τέσσερις ή πέντε ‘Άλλοι’ πέσουν νεκροί, δεν χάλασε ο κόσμος – εδώ κάτι λέγεται σχετικά με ομελέτα και σπασμένα αυγά αλλά μου διαφεύγει ...

    Έτσι είναι, αυτό πρέπει να γίνει, στο μεταξύ προσπαθώ από το πρωϊ να υπολογίσω την παρακάτω εξίσωση: Αν (λέμε ΑΝ) ένας ανεπάγγελτος κομματάνθρωπος χωρίς προσόντα και ευαισθησία, χωρίς όραμα και αρχές καταλήξει να γίνει υπουργός, τότε αυτό το τελείως φανταστικό και υποθετικό σενάριο – ως καταστροφή – με πόσες σπασμένες βιτρίνες ισοδυναμεί; Η πάλι το κατεστραμμένο σύστημα υγείας σε πόσους καμένους κάδους απορριμμάτων αντιστοιχεί; (ως φαινόμενο καταστροφικής βίας πάντοτε)…

    Νάστε καλά κύριε Προμπονά με κάνατε και ησύχασα ...

    Σταματάω εδώ, κουράστηκα. Σίγουρα κούρασα και εσάς, επιστρέφω στο σπίτι μου. Ευτυχώς οι δικοί μου ‘Άλλοι’ είναι 21 και 24 ετών έχουν σταματήσει τις ερωτήσεις γιατί άρχισαν να βρίσκουν απαντήσεις. Oπότε με ενοχλούν όλο και λιγότερο...

    Καληνύχτα σας.



    Θανάσης Σ. Κοντονάτσιος
    Μαθηματικός / Μηχανικός Τηλεπ/νιών

    Αναλήψεως 56, 15235
    Βριλήσσια
    Τηλ. 6944-274197
    Φαξ. 210-8042451
    e-mail: grsail@otenet.gr
    blog: www.grsail.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Από τις πολλές ανακρίβειες που αναφέρει το άρθρο θα αναφέρω μόνο μία. Ο αστυνομικός των 750 Ευρώ που αναφέρει ζει και βασιλεύει. Ποτέ δεν πέθανε.
    Θα μπορούσα να αναφέρω και πολλά άλλα τα οποία τα αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Φίλε κ Κοντονάτσιο ανφέρεσαι ειρωνικά σε άτομα που καμιά φορά σπάνε και βιτρίνες και άκουσον-άκουσον καθυστερούν την έναρξη θεατρικών παραστάσεων!Είδα ότι έχεις σπουδάσει και έχεις και μεταπτυχιακά. Μένεις και στα Βριλήσσια. Μπράβο.Φαντάζομαι θα τα είδες και θα τα έζησες όλα από κοντά.Ξέρεις όμως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει αλλά δουλεύουν από 15 ετών.Κατόρθωσαν με κόπους και θυσίες να κάνουν ένα μικρό μαγαζάκι στο κέντρο της Αθήνας.(Αιόλου).Το μαγαζάκι αυτό (3*4μ)σε κάθε εμφάνιση διαδηλωτών σπάει η βιτρίνα μέχρι που πριν 15 ημέρες κάηκε από ανθρώπους που φορούσαν κουκούλες και όπως λένε πολλοί δημοκράτες το έκαψαν για το καλό μου.Κάθε φορά που έσπαγε η βιτρίνα ,ότι είχα βγάλει κέρδος πήγαινε για να αποκαταστήσω τις ζημιές.Τώρα τα 10.000 Ευρώ που δίνουν δεν φτάνουν ούτε για το 1/3 των ζημιών. Ξέρεις κ Κοντονάτσιο υπάρχουν πράγματα που εσείς των Βορείων Προαστείων τα βλέπετε ανάποδα.Εάν πήγαιναν αυτά τα καλόπαιδα στο σπίτι του Καραμανλή , του Αλογοσκούφη, του Παπανδρέου, του κάθε πλούσιου και ισχυρού και εγώ μαζί τους. Αλλά είπαμε μαγκιές μόνο έκεί που μας παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ

    ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΕΜΦΥΛΙΟ, 17 ΜΟΕΜΒΡΗ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ Κ.Λ.Π
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΕΝΑΣ ΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ενα μεγάλο μπράβο στον Νίκο Προμπονά.

    Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν.
    Θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην Αθήνα έτσι όπως πάνε τα πράγματα.

    Τα καταφέρατε αναρχοφασίστες κουκουλοφόροι, επαναστάτες του κώλου, πληρωμένα τομάρια του διεθνούς κατεστημένου να αποδομήσετε την κοινωνική ζωή της χώρας.

    Μαζί, παρέα με αλλοδαπά ύποπτα, κακομούτσουνα διεστραμένα άτομα,
    θα φέρετε το χάος και την καταστροφή, στην ήδη κακόμοιρη πατρίδα μας, όπως την κατάντησαν οι βρωμοπολιτικοί τα τελευταία χρόνια.

    Δεν θα σας περάσει όμως.
    Θα ξεσηκωθεί ο λαός και θα σας πάρει παραμάζωμα όλους!!!!!

    Θα τρέχετε να κρυφτείτε και θα ζητάτε έλεος, αλλά θα είναι αργά.

    Τα εκτελεστικά αποσπάσματα θα έχουν πολλή δουλειά......

    -------------------------

    το παγκόσμιο δίκτυο Indymedia αποτελεί μία "έμπνευση" και υλοποίηση του "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου αντικομμουνιστή και σιωνιστή George Soros

    Το δίκτυο του Indymedia ως γνωστόν είναι ο χώρος οργάνωσης και συντονισμού των "αναρχικών". Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα λειτουργούν 2 indymedia αυτά της Αθήνας και Πάτρας.

    Μέχρι πριν κάνα χρόνο λειτουργούσε και το Indymedia Θεσσαλονίκης αλλά επειδή οι "σύντροφοι" εκεί ήταν πιο "αγνοί", το ξήλωσαν μόνοι τους όταν κατάλαβαν και έμαθαν ότι το παγκόσμιο δίκτυο Indymedia αποτελεί μία "έμπνευση" και υλοποίηση του "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου αντικομμουνιστή και σιωνιστή George Soros, της λέσχης Bilderberg και άλλων βασικά σιωνιστικών παγκόσμιων κέντρων εξουσίας, φανατικά αντικομμουνιστικών μάλιστα, που προωθούν την "Νέα Τάξη", τη νέα δηλαδή παγκόσμια εξουσία συγκεντρωμένη στα χέρια αυτών των άρρωστων τύπων.

    Σκοπός τους? Η αποεθνοποίηση και η μετατροπή των λαών σε μάζα χωρίς συνείδηση και εθνικά και όχι μόνο ιδανικά, αξίες, αρχές και ιστορία με όλα αυτά, μαθηματικά να οδηγούν στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να δημιουργηθεί μία παγκόσμια νέα τάξη-εξουσία στα χέρια των προαναφερόμενων.

    --------------------------------

    ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ .....ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!
    http://www.vimeo.com/2351801

    --------------------------------

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΛΟ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ, ΒΡΩΜΕΡΟ
    ΕΧΘΡΟ. ΟΠΛΑ ΤΟΥ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΤΟ ΧΑΠΑΚΩΜΑ, ΟΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΟΡΙΣΤΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,
    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ
    ΕΚΑΛΗΣ Η ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ,ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ Η ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ
    ΤΩΝ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ
    ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ
    ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΓΟΥΣΤΟΥ,
    ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ.

    ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΕΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ
    ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΘΩΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΑΝΑΡΧΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το τραπεζικό σύστημα για αρχάριους. Που οφείλεται η παγκόσμια οικονομική κρίση;

    Money as Debt (Greek Translation)

    ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ .....ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!
    http://www.kepik.gr/?p=805

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @6.02

    πάγωσε η ψυχή μου με την μαλακία που διάβασα. Για να ζεσταθώ θέλω να δω μια φωτιά. Το θέαμα ενός χρυσαυγίτικου "βιβλιοπωλείου" που καίγεται θα ήταν βάλσαμο στην παγωμένη μου καρδιά.

    Αντε παιδιά, εύχομαι "με το καλό και σύντομα"...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο συνδικαλισμός είναι σοβαρότατο λειτούργημα. Στην Ελλάδα ίσως να έχει ξεφύγει κάπως η κατάσταση με διάφορους συνδικαλιστές, αλλά δεν πρέπει να απαξιωθεί ο συνδικαλισμός, διαφορετικά η ήδη δυσχερής θέση των εργαζομένων θα γίνει ακόμη δυσχερέστερη.

    Επίσης, ο ρόλος του αστυνομικού στη σημερινή κοινωνία είναι σημαντικός, αλλά ο στόχος είναι να αναβαθμιστεί η κοινωνία μας ώστε να μην χρειάζονται αστυνομικοί. Όχι να χρειαζόμαστε περισσότερους αστυνομικούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν είχατε ενημερωθεί, θα μαθαίνατε ότι ο συκεκριμένος αστυνομικός γύρισε στον τόπο που έγινε η "φασαρία", ενώ είχε εντολές να απεμπλακεί. Όπως φαίνεται και σε video που κυκλοφορεί στο Internet και έχει παιχθεί και στην τηλεόραση, ο αστυνομικός πυροβολεί και στη συνέχεια φεύγει περπατώντας σα να μη συνέβη τίποτα.

    Όσον αφορά για τους ανεπρόκοπους νέους, έστω ότι είναι η πλειοψηφία της σημερινής νεολαίας. Που δεν είναι, αλλά έστω για χάρη της κουβέντας. Έχεις και εσύ ως συγγραφέας το μερίδιο της ευθύνης σου. Μην τα ρίχνεις στην οικογένειά τους. Το σύστημα τους μαθαίνει να τεμπελιάζουν και να μην ασχολούνται αυτά που θα έπρεπε να ασχολούνται. Λίγο με απασχολεί αν κατεβαίνουν στα Εξάρχεια. Εσύ τι έκανες για τους νέους αυτούς; Απλά τους κατηγορείς και ρίχνεις τα φταίξιμο στη μάνα και στον πατέρα τους. Τώρα εσύ θεωρείσαι μέρος της διανόησης της χώρας μας;

    Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι να σταματήσουν οι πορείες; Αυτό είναι το πρόβλημά σου. Εκεί συνοψίζεις το πρόβλημα της χώρας; Αυτή είναι η συνεισφορά σου ως σκεπτόμενο άτομο; Μήπως είσαι μέρος της διανόησης της χώρας μας;

    Ως διανοούμενος θα κατάλαβες ότι το πρόβλημα δεν είναι αστυνομικοί εναντίον αντεξουσιαστών. Το να πεθαίνουν άτομα όμως είναι πρόβλημα. Οι ΗΠΑ καταστρέφουν χώρες για να εδραιώσουν τη δημοκρατία, βάζοντας τους κατοίκους της να αλληλοεξοντωθούν. Μήπως σου θυμίζει κάτι;

    Πάρε το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί. Κάνε κάτι να προοδεύσει η κοινωνία στην οποία ζούμε. Μην τα ρίχνεις σε άλλους.

    -elmer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Δηλαδη δεν υπαρχει αλλη λυση?? Η αναρχοτσογλανια ή Μακρονησος και λοχίες??
    Για όνομα του Θεου ( όποιου Θεού ή του ΜΑΤΣ), μεχρι εκει φτανει το μυαλο σας??Τι κανουν σε αλλες χωρες της Δυτ. Ευρωπης??

    Η αστικη δημοκρατια μπορει να αντιμετωπισει κάθε πρόκληση, αρκει να βρεθούν Γενναια προσωπα, αντρες ή γυναικες να δωσουν τις αναγκαιες διαταγες και να τις εκτελέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΟ ΦΑΙΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πολύ σωστός!
    Όσοι έχουμε ζήσει έξω γνωρίζουμε τί σημαίνει σοβαρή αστυνομία. Κανείς δεν διαμαρτύρεται έξω γιατί η αστυνομία έκανε συλλήψεις και γιατί επιτέθηκε σε βάνδαλους.
    Μερικοί εδώ έχουν μπερδέψει την Αστυνομία με τους κολλητούς, να πούμε καμιά βλακεια να περάσει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ο κ Προμπονας(τι εχει γραψει; τι εχει σκηνοθετησει;)ρωτω γιατι σεμνα σεμνα το δηλωνει, παρ ολο που περιγραφει μερος της αληθειας δεν τολμα να την πει ολη η δεν μπορει να την σκεφτει γιατι το εργαλειο του ειναι λειψο, δεξιοφερνει ακριβως οπως αυτους που κατηγορει οτι αριστεροφερνουν. ομως θαπρεπε να σκεφτει αυτος που φαινεται ευπρεπης και απηυδησμενος, αλλα κιολα τα ρεμαλια που γραφουν ασυναρτητα και υβριστικα, κραυγες παρα αποψεις οτι για το ΡΕΖΙΛΙ της ελλαδας εδω και εξω, για τους εφραιμ, βατοπεδια, ζαχοπουλους,ομολογα, χρηματηστηρια, αιξωνες και μυρια οσα δεν φταινε οι αριστεροι!!πως να το κανουμε, δεν το καταλαβαινετε οτι μια ταξικη συμορια λυμαινεται τον τοπο; βοηθα και συ με την σκεψη σου να επισημανθει το βρωμικο αυτο τοπιο.εγω ασ πουμε ειμαι συνασπισμος, μεγαλος σε ηλικια, εχω πολλους φιλους που ψηφιζουν συνασπισμο και δεν εχουμε τα χαρακτηριστικα που αναφερεις,τι να κανουμε δηλ τωρα;ουτε κολωνακια, ουτε φιλοθεες,ουτε κηφησιες...αν σου χαλαει την συντσγη χρειαζεται να το ξανασκεφτεις.αν τους βαζεις σενα κουτι τοτε χανεις τον καιρο σου η εισαι αδιαβαστος με το συμπαθειο.λυπαμαι για τον αστυνομικο, τολμω να πω το ιδιο με τον αλεξη, γιατι τον περιεθαλψα ενα διαστημα λογω της δουλειας μου,τα δε συνθηματα μπατσοι γουρουνια κλπ μου φαινονται ανοητα και απολιτικα. υπαρχει ενας εσμος ανθρωπων που γραφουν στα μπλογκ χωρις να μπορουν να ξεφυγουν απο τα στενα πλαισια μιας θολης αν οχι φασιζουσας προσεγγισης.οπως και να το κανουμε η αριστερα οταν κοιτα καθαρα και πολιτικα εχει τις πιο πολλες ελπιδες για τους ανθρωπους και τον τοπο, ναι δεν ειναι προπαγανδα, ειναι μια ιστορικη αναγκαιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. the Bloopers Team (CIA) 7.57

    Νομίζω ξεχασες να γράψεις ένα γράμμα στη ταυτότητα το σχολίου σου που είναι στην παρένθεση.

    Δεν πειράζει, το διόρθωσα εγώ.

    ΥΓ. Για την παγωμένη σου καρδιά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Απλώς στην Αράχωβα που έχεις αράξει κοίταξε να ντύνεσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Το κοριτσάκι με τα σπίρτα…
    snb

    Μέρες που είναι, ήρθε η ώρα για το παραμυθάκι μας, το κοριτσάκι με τα σπίρτα...

    Είναι στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που έχει την ατυχία του να μπορεί να καταλαβαίνει, που όταν διαβάζει, όταν ακούει, όταν αντιλαμβάνεται την πρόθεση πίσω από την πρόταση, όταν βλέπει την συνολική εικόνα πίσω από τις μικρές κουβέντες των μικρών ανθρώπων με περιορισμένες εγκεφαλικές λειτουργίες, τότε η ψυχή του παγώνει στο χιονιά του παραλογισμού χάριν της προπαγάνδας και της άνοιας ως αιτίας του εξυφαινόμενου φανατισμού. Είναι τότε που διαπιστώνει ότι η σημαντικότερη αξία του σημερινού κοινωνικού μας πολιτισμού, δηλαδή η ανθρώπινη ζωή, υποσκελίζεται υποβαθμιζόμενη κατά τρείς ή και περισσότερες θέσεις από την λεγόμενη τάξη, την ποδοσφαιρικού τύπου πολιτική φανατίκλα (κατά το πανούκλα) ή την προσωπική επιδίωξη κοινωνικο-οικονομικής ανέλιξης σε βάρος της αξιοπρέπειας, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας ή ακόμα και της ίδιας της ζωής των άλλων. Σε τέτοιες μόνο περιπτώσεις δικαιολογείται ή άσκηση βίας για να ξανακερδίσει η ζωή την πρώτη θέση, την θέση που της αξίζει στον σύγχρονο πολιτισμό και αξιακό μας σύστημα. Είναι αυτές οι στιγμές που δεν πουλάς πια τα σπίρτα σου γιατί δεν έχεις πλέον την πολυτέλεια για να το κάνεις, είναι οι στιγμές που τα καις για να επιβιώσεις…

    Πολλά και διάφορα διαβάσαμε αυτές τις μέρες. Πολλά και διάφορα που οι καιροφυλακτούντες εκπρόσωποι-αντιπρόσωποι και πλασιέ της ομελέτας με αυγό του φιδιού, οι γνωστοί μαύροι και κόκκινοι φασίστες, οι ύπουλοι όφεις του φασισμού και του σταλινισμού, περιμένουν να εγχύσουν σαν αποσυνθετικό δηλητήριο στις πληγές της κοινωνίας, ειδικά τις μέρες που οι υπόλοιποι άνθρωποι αδρανούν και χαλαρώνουν.

    Αφορμή για αυτό το κείμενο στάθηκε ένα κατάπτυστο κείμενο μπάτσου/γουρουνιού/δολοφόνου στον γνωστό μας για τις βαθιές «δημοκρατικές» πεποιθήσεις ριζοπαπαροσπάστη. Είναι ένα κείμενο που επιχειρεί να δικαιώσει ή έστω να δικαιολογήσει κατά το ρητορικά εφικτό, τον τραμπούκο εκτελεστή του μικρού Αλέξανδρου. Είναι το κερασάκι σε αυτή την τεράστια τούρτα κοπράνων της κυρίας λογίστριας, της ισόβιας Γενικής Γραμματέως, του υπέρβαρου φαλαινικού τύπου κύτους, του φασιστικο-κυτταρο-ρυτιδοειδούς θηλαστικού, το οποίο φέρει το όνομα Παπαρήγα. Αναμένεται μάλιστα, «αυτό το πράμα», να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι αριστερό κόμμα αλλά μια τρομοκρατική οργάνωση». Ε, και λοιπόν; Πάντα μετά από μια εγκεφαλική πορδή - που καλό θα είναι να αποφεύγεται - να ακολουθεί η φράση «με το μπαρδόν». Ότι και να πουν τα σταλινικά κατάλοιπα του παρελθόντος, ότι και να γράψει πια ο «ρίζος», όσες φορές και να παραλείψουν το «με το μπαρδόν», πάντα θα βρωμάει και πάντα θα είναι ασήμαντο. Όση σχέση έχει σήμερα πια η κομματική τους οργάνωση με την δημοκρατία, άλλη τόση έχουν και τα σώβρακα (πολλώ δε μάλλον τα κατουρημένα) με τις γραβάτες!

    Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, θα κάνω μια πρόταση προς τους αρμόδιους συμβούλους του αρχιμπάτσου/αρχιγουρουνιού/αρχιδολοφόνου, του κ. Παυλόπουλου.
    Κατ’ αρχήν αγαπητοί μας μπάτσοι, λασπωμένα γουρούνια και στυγνοί δολοφόνοι, μη σας τρομάζουν οι λέξεις περισσότερο από τις αποδεδειγμένες επί το έργον πλέον, έννοιες τις οποίες εκφράζουν. Δεν μπορεί πχ να προΐστασαι πολιτικά ή οργανωτικά μιας ομάδας δολοφόνων, χωρίς να είσαι ο ίδιος αρχιδολοφόνος. Να διαχωριστούν τα σώματα κύριοι, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό για τους γνωστούς λόγους του στενού κομματικού και εκλογικού συμφέροντος, ας φέρουν τότε ευδιακρίτως διαφορετικά διακριτικά, στις στολές τους. Θα πρέπει επιτέλους ο πολίτης να μπορεί να αναγνωρίζει και διακρίνει με κάποιον τρόπο, ποιος από τους ένστολους είναι ο μπάτσος, ποιος είναι ένα βρώμικο γουρούνι και ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος. Ακόμα, ευκαιρίας δοθείσης, να λύσουμε και μια παρεξήγηση που κρατάει χρόνια: οι μπάτσοι δεν πουλάνε την ηρωίνη, απλώς είναι οι υπάλληλοι. Την ηρωίνη την πουλάνε «πολύ σημαντικοί πολιτικοί άνδρες», υπερασπιστές «του κοινοβουλευτισμού που υφίσταται καταδίκες» και ενίοτε ευρισκόμενοι σε θέσεις συμβούλων – ατύπων «εντύπων» ή και παρατύπων - «παρά τω πρωθυπουργώ».

    Ένας ακόμα λόγος που γράφεται αυτό το κείμενο είναι αυτές οι δύο διαδοχικές αναρτήσεις και κάποιες άλλες - επίσης διαδοχικές - στο πρωκτικό:

    Εορταστικές σκέψεις...
    Τα του πρυτάνεως...

    Τι να γράψει κανείς για αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση; Εδώ είναι που αν διαβάσεις και τα «σχόλια» που τις ακολούθησαν, παγώνει η καρδιά σου από τον φανατισμό, το αίμα σου από τον φασισμό, ο ανθρωπισμός σου από την διάθεση βίαιης επιβολής λογοκρισίας και αισθάνεσαι πλέον σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα…

    Είναι εκεί, που δεν έχεις πλέον την πολυτέλεια συζήτησης διαβούλευσης και συνεννόησης, αλλά μόνη επιλογή του να κάψεις ακόμα και αυτό το ίδιο σου «το εμπόρευμα» για να επιβιώσεις. Εκεί πια, από την υπέρτατη ανάγκη να διατηρηθείς στη ζωή, θέλεις να ξεπαγώσεις το αίμα σου στη χόβολη από τις στάχτες ενός φασιστοβιβλιοπωλείου ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιαστεί από λάθος ως παράπλευρη απώλεια κανένα αντίγραφο του Πλάτωνα, να παρηγορηθείς στη θέρμη της φλόγας του καιόμενου αυτοκινήτου του Καψάμπελη, στην φαντασία της εικόνας να καίγονται όλα όσα κερδίζουν «αυτοί οι άλλοι» τις ώρες που σε καίνε μαζί με ότι δημοκρατικό απέμεινε, προς ίδιον όφελος.

    Όπως λέει και η ανυπέρβλητη λαϊκή σοφία αιώνων:
    «Με ‘καψες που να καείς σα το κεράκι της λαμπρής»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΠΡΑΒΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 1.33

    Στον ψυχίατρό σου κάθε πότε πηγαίνεις; Ζήτησέ του να σου αλλάξει τα χάπια. Η κατάστασή σου είναι σοβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ , ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *