GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επάγγελμα: ερευνητής σε ΜΚΟ!...

. Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ . Οι καραμέλες περί ταπεινότητας, αξιοκρατίας και σκληρής δουλειάς,με τις οποίες σφυροκοπούν τ...

.
.
Οι καραμέλες περί ταπεινότητας, αξιοκρατίας και σκληρής δουλειάς,με τις οποίες σφυροκοπούν τα αφτιά των νέων οι πολιτικοί φαίνεται πωςδεν αφορούν καθόλου τους ίδιους. «Λαμπρό παράδειγμα», το βιογραφικό και η ανέλιξη του υπουργού Παιδείας. Ο κ. Στυλιανίδης όχι μόνο χρηματοδότησε τις δραστηριότητεςτου -κατά δήλωσή του- εργοδότη του, αλλά τον έβαλε και στο τοπ 10υψηλότερα χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ. Από 210.000 ευρώ που πήρε η οργάνωση το 2003, το 2004 έλαβε 1.260.000ευρώ.
------------------------------

24 σχόλια

  1. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ
    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑkΗΣ
    www.youtube.com\nemesisrellos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
    ………………………………………………………………….

    Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

    Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

    Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

    Μήπως με τον Κουρή;

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

    Έχει πλάκα το παιντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό φίλε μου είναι το λιγότερο. Ρίξτε μια ματιά στους προέδρους και γενικούς γραμματείς των οργανισμών που υφίστανται του υπουργείου και θα δείτε ότι όλοι σχεδόν είναι από αμόρφωτοι μέχρι άσχετοι. Ολοι τους είναι από τις εκλογικές περιφέρερειες του υπουργού και των υφυπουργών Ταλιαδούρου και Λυκουρέντζου. Το αν είναι από την Καρδίτσα ή την Τρίπολη, δείχνει ποιους οργανισμούς επηρεάζει ο καθένας. Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Λες και οι άλλοι νομοί δεν βγάζουν αξιόλογους επιστήμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βουρ κατά μέτωπο.Μετά την Γιαννάκου τώρα να κανιβαλίσουμε τον Στυλιανίδη. Γκεμπελίσκοι κουράσατε! Βέβαια ο στόχος σας είναι ο γνωστός:Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει. Λες και ο Στυλιανίδης είναι χειρότερος από την Ντόρα, Αβραμόπουλο, Σουφλιά. Αλήθεια, ο τελευταίος γιατί είναι στο απειρόβλητο?Επειδή ταίζει τους εργολάβους-εκδότες με έργα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν΄λέω οτι ο συγκεκριμένος πολιτικός είναι ή δεν είναι περίπτωση,αλλά προβληματίζει οτι όλοι μαζύ blogs κλπ ΜΜΕ τον πυροβολούν την ίδια χρονική περίοδο.
    Το περίεργο είναι ότι ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι στην πολιτική υπάρχουν ανάλογες συμπεριφορές με πισογλέντιδες ,κότερα,τρενάκια.....,πρώτα τραπέζια,παράνομοι εραστές,παρέες με μεγαλολαμόγια ,όλοι σιωπούν ,τίποτα στον αέρα ,όλα στο παρασκήνιο.
    Αρα να πιστέψουμε οτι αυτός είναι ο κακός ή κάποιον στενοχώρησε και τώρα έβαλε εσάς ....τα ανεξάρτητα μέσα.............να τον εκτελέσετε;
    ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, Ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    Το αρχικό βήμα που πρέπει να γίνει είναι να καθίσουν όλα τα κόμματα στη βουλή των 300 !! να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν πως θα πατάξουν των ζυγό του κεφαλαίου που έχει καθίσει στο σβέρκο τους.

    Το “σαμάρι” που έχει οδηγήσει τους ίδιους στην εξάρτιση και την διαφθορά.

    Να σταματήσουν να είναι υπάλληλοι των 17 πλουσιότερων οικογενειών της χώρας μας.

    Να μην προσπαθούν οι ίδιοι να γίνουν οι πλουσιότεροι

    Να χωνέψουν επιτέλους ότι έχουν εκλεγεί από εμάς να υπηρετούν και να διασφαλίζουν τα συμφέροντα όχι του κεφαλαίου και των 300 αλλά του σώματος λαού.

    Είναι πολύ εύκολο να γίνει η πάταξη της διαφθοράς και της σαπίλας με ανασύνταξη της δομής του κράτους και με ενεργή συμμετοχή στην διακυβέρνηση της χώρας απο την κοινωνία των πολιτών

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΕΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:27,εγώ προσυπογράφω στίς απόψεις
    σου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:04 μμ : Ναι ρε παλιόπουστα, κάποιοι δουλεύουν σκληρά για το μεροκάματο και άλλοι έχουν έτοιμη καρέκλα, βγαίνεις και μιλάς για τους κρατικοδίαιτους λες και ο δικός σου ήταν αυτοδημιούργητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι φτιάχτηκαν όλα τα κομματόσκυλα της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, την ίδια ώρα που οι πόρτες ήταν κλειστές για όσους είχαν πραγματικά ήθος και σεμνότητα και στρώναν τον κώλο τους κάτω και διαβάζαν αντί να το παίζουν κομματάρχες.


    Και έχουν μούτρα όλοι αυτοί να λένε στους άλλους ότι δεν υπάρχουν θέσεις γιατί τις καπάρωσαν όλες οι διάδοχοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.38 , 10.40 , 10.51
    Εντάξει Αντώναρε ,
    τώρα μας έπεισες ,
    φταίνε οι ...Αμερικανοί!!!
    Για όλη τη μαλακία που κουβαλάει στην κεφάλα του ο ακαταλληλότερος φταίνε οι ..άλλοι !!!
    The Others !!!
    Θα τον βάλουμε να παίξει στο σήριαλ LOST (Season 5).
    Για να γλυτώσουμε από την αντιπαθητική φάτσα του.
    Εσύ και το αδελφάκι σου
    (ο αργόμισθος στην ΕΡΤ με τα 9.000 ευρώ το μήνα ) μετά την απόλυσή σας τι θα κάνετε ;
    Πορτιέρηδες στην Ρηγίλλης ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άλλος ένας απατεώνας στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΩΝΥΜΕ 10:51 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ........ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠ΄ΕΔΩ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΝΑΕΙ ΑΧ ΠΟΝΑΕΙ ΓΚΙΟΥΛ ΟΙΜΕ
    ΡΕΦΤΟΥΣΗ ΡΕΦΤΟΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΖΩΡΖ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΣΚΙ
    ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΕΚ
    ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΟΚΙ
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΝΑΕΙ....
    ΘΕΛΕΙ ΤΖΑΜΙ ΧΑΝΟΥ ΚΑΙ ΧΟΤΖΑ
    ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΓΚΙΟΡΚΟ ΔΩΣΕΙ
    ΣΤΥΛΛΙΑΝΙΔΗ ΟΧΙ
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΝΑΕΙ.....
    ΘΕΛΕΙ ΧΑΒΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΩΣΕΙ ΧΑΒΡΑ.
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΝΑΕΙ....
    ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΝΑΝΟΑΛΒΑΝΙΣΤΑΝ
    ΓΚΙΑΟΥΡ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ
    ΓΚΙΟΡΓΚΟ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟ ΔΩΣΕΙ.
    ΑΛΕΚΟ- ΑΛΕΚΟ ΓΚΙΟΡΓΚΟ- ΓΚΙΟΡΓΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυξανόμενη "ανθρώπινη ανασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας".

    Πως θα καθηλωσουν -αν μπορεσουν- το λαικο κινημα !!!

    Η ημι-δικτατορια σε πληρη εξελιξη!!

    Οι υπηρεσιες ασφαλειας θα αυτονομηθουν και ελευθεροι σκοπευτεσ θα χτυπανε στο ψαχωο για να καθηλωσουν την κοινψνικη εκρηξη...το ιδιο εγινε επι χουντας οπου ελευθεροι σκοπευτες σκοτωναν σε ολη την Αθηνα λαικους αγωνιστες....
    Στην υπηρεσια του συστηματος ολοι οι παρακρατικοι μηχανισμοι τυπου "καρφιτσα" δηλ. σωματεμποροι, υποκοσμος, αστυνομικοι με πολιτικα, αγανακτισμενοι ποιλιτες, αυτοπτες μαρτυρες, καταγγελιες χωρις αντικρυσμα,και οποιος μιλησει δεν ειναι "ουσιωδης μαυρας" (οπως ο μαρτυρας στο περιστερι που ειδε να πυροβολουν τον μαθητη μεσα απο αστυνομικο αμαξι και τον βγαλαν αμεσως "τρελλο"), πουλημενοι δημοσιογραφοι και Κουγιες....
    Δημοκρατικοι Αγωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κλάμα που έριξαν οι άλλοι ευνοημένοι των "δημοκρατικών" ΜΚΟ, μόλις έχασαν την κουτάλα το 2004. Τόσο τους πείραξε που βρέθηκαν κάποιοι και τους έφαγαν το ψωμί. Έτσι εξηγείται το αρθράκι. Φωνάζει ο κλέφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ,ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ,ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ,ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ,ΑΝΕΡΓΟΙ ,ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΑΞΕΨΕ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΓΚΕΣ Ο < ο ουστ απο δω ρε κοπριτη> ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ,ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ευλογισμενος ο καθε φοροδιαφυγας.που τα τρωει μονος του τα λεφτα του,απο να τα δινει στην ευγενη ταξη των απανταχου λαμογια των δομοσιων υπυρετων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αλλος ενας χοντρομπουλης που τον ταιζουμε ουστττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *